Den erotiske juledagbog - Julen 2001

Forfatter: Bizar©
10. december

Dette kapitel kan virke anstødelig på nogen!!

 

Nanna vågnede og lå lidt og nød den varme seng i sin nye lejlighed. Der var stadig mørkt udenfor, så tilskyndelsen til at stå op var begrænset, bortset fra spændingen over, hvad Ridelæreren havde lagt i pakkekalenderen i dag. Til sidst vandt spændingen over ulysten og Nanna skyndte sig hen og tog pakke nummer 10 og kravlede ned under dynen igen.
Med dirrende fingre af bar spænding åbnede hun en lille pakke, som viste sig at indeholde en lille, sort halvskåls silke-bh, som helt tydeligt passede sammen med trusserne fra forleden.

Nanna mærkede varmen stige op i kinderne ved tanken om, at han nok dermed har fortalt hende, at det er hendes undertøj i dag.
Hun fumlede ved det lille brev, som også var i pakken, og læste med stigende undren og overraskelse.

 

Kære Nanna, denne bh sammen med trusserne skal være dine inderste beklædnings-genstande i dag. Du og jeg skal til foredrag om inseminering af heste, og derfor skal du klæde dig pænt på, den røde kjole og de røde sko og sorte strømper – husk, jeg hader strømpebukser. /R

 

Nanna blev blussende rød i hovedet ved tanken om hans ordrer. En ting var undertøjet, men sammen med den meget korte og stramme kjole og selvsiddende strømper virkede det mere som en prostituerets arbejdstøj. En ting var sikkert, hun måtte tænke meget over, hvordan hun sad i den kjole for ikke at udstille sig selv.

 

På den anden side mærkede hun også nogle helt andre fornemmelser i kroppen. Tanken om at skulle ud i en større forsamling – sikkert næsten udelukkende mænd – i det dress - fik hendes altid nærværende lidenskaber til at reagere, og hun mærkede, at det dunkede forventningsfuldt i underlivet. Til hendes store overraskelse begyndte der at dukke mærkelige billeder af hopper og hingste op for hendes indre øje, og hun tænkte tilbage på den dag da Ridelæreren pludselig manglede en mand og bad hende holde en hoppe, der skulle bedækkes.

 

Hun havde hentet hoppen i boksen og trukket den hen til bedækningsboksen, hvor Jens satte et tov bag om hoppens bagben, så hun ikke kunne sparke bagud og skade den dyre hingst.
- Er det første gang, havde Jens sagt med et underforstået smil. Hun havde nikket.
- Er du sikker på, du kan klare det, fortsatte han  - hingste kan jo være ret voldsomme når de kan lugte hopperne og jernet stritter på dem.

 

Nanna havde rødmende nikket, mens hun inderst inde var rystende nervøs, da havde i det samme hørt hingstens utålmodige hove i gulvet og hans høje prusten.
Hingsten havde været så ophidset, at selv Ridelæreren havde måttet bruge kræfterne for at kontrollere ham, og Nanna havde set dens lange, tykke, sorte lem dingle fra side til side under bugen, mens klare dråber var dryppet fra det store hoved.

 

Hun havde gyst indvendig ved tanken om, at det enorme lem om lidt ville være begravet i hoppens skede, og havde prøvet at berolige hende, da hun begyndte at blive urolig.
- Nu holder du godt fast, Nanna, havde Ridelæreren brysk sagt, mens hingsten højlydt snøftende snuste til hoppens skede, og Ridelæreren havde holdt hoppens hale til side.

Pludselig var hingsten sprunget op på ryggen af hoppen, som var blevet så forskrækket, at Nanna havde nok at gøre med at berolige hende, mens hingsten klamrende sig til hoppen tårnede sig op over hende.
Det hele var gået meget hurtigt, for pludselig havde hingsten vrinsket højt og nærmest klagende, og et øjeblik efter var den gledet ned på gulvet.

 

- Godt arbejde, havde Ridelæreren smilende sagt, mens han førte hingsten væk, og Nanna havde stirret på det stadig enormt store lem, som hang tungt og stadig dryppende af dens sæd under bugen.

I det samme åbnede Nanna øjnene og kigger på uret - hun må hellere se at blive klædt på.
Mens hun tog det forlangte tøj på, mærkede hun til sin undren, at hendes skød føltes meget fugtig, men hun skød det fra sig - hun måtte jo have drømt et eller andet.

 

Hun kiggede sig en sidste gang i spejlet og rødmede over synet. Den korte, stramme kjole smøg sig om hendes krop og fremhævede uanstændigt hendes bryster og hofter og nåede kun lige ned over strømpekanten. På den anden side set var hun meget spændt på at se Ridelærerens reaktion, når hun kom over på kontoret.

 

Hun åbnede døren til kontoret og gik hen mod skrivebordet. Inde fra det andet kontor så Ridelæreren anerkendende på hende med et blik som gled op og ned ad hende, og Nanna følte sig med eet glad og stolt.

 

- God morgen, Nanna, sagde han smilende, du ser sandelig ud til at have fået din skønhedssøvn i nat sæt dig og tag en kop kaffe med, det bliver en lang dag.
Efter kaffen gik de ud til hans bil, hvor han galant holdt bildøren for hende, mens hun steg ind velvidende at den korte kjole et øjeblik, mens hun var nødt til at sprede benene, ville give ham et glimt af hendes trusser, hvilket, da hun så hans øjne følge hendes bens bevægelser, gjorde hende varm indeni.

 

Mens de kørte, var Nanna meget bevidst om, at hendes slanke ben i de sorte strømper havde en stor tiltrækningskraft, og hun nød i fulde drag, at Ridelæreren ikke kunne holde øjnene på vejbanen, men hele tiden skotter til dem.

 

- Mind mig lige på at vi skal have hentet din bil på tilbagevejen, sagde han og fortsatte, - jeg må også hellere forberede dig lidt på, hvad vi skal til i dag, fortsatte han meget forretningsmæssigt. - Det er en lidt specielt konference, hvor der bl.a. vil blive vist optagelser af bedækninger på både den gammeldags måde og med tapning af hingstesæd til kunstig befrugtning.

 

Nanna mærkede at rødmen steg til kinderne, mens billeder af hopper, der stod klar, og af hingste, der førtes til dem og besprang dem, tumlede rundt i hendes hoved.

 

- Ved du i det hele taget, hvordan man tapper hingstene til kunstig befrugtning, spurgte han Nanna som tavst rystede på hovedet med blussende kinder. - Man har en kunstig hoppe, fortsatte han  uanfægtet, og enten ved hjælp af kunstig hoppeduft smurt på den, eller med en hoppe i brunst stående ved siden af gør man hingsten interesseret, og når den så bespringer attrappen, står en mand klar med en kunstig skede, som han fanger lemmet i, og som er formet som et stort kondom.

 

Han fortalte dette med helt neutral stemme, som var det et foredrag om fodring af føl, men Nanna mærkede, at hendes krop reagerede på en helt anden uanstændig måde, og selv om hun energisk forsøgte at skubbe de frække billeder i baggrunden, hørte hun alligevel kun halvt efter, mens hun chokeret mærkede, hvordan hendes skød blev mere og mere vådt, og lavede små kramper, som om den forberedte sig på noget, den bestemt aldrig ville opleve med hendes gode vilje.

 

Pludselig lagde Ridelæreren den ene hånd på hendes knæ.
- Jeg håber ikke, du har noget imod, at jeg tager dig med til arrangementet, sagde Ridelæreren med blød stemme, mens hans hånd langsomt og blidt masserede hendes ben lige over knæet.
- Nej, nej, stammede Nanna og mærker, hvordan varmen fra hans hånd og dens bløde, kælende bevægelser på hendes ben, fik de forfærdelige billeder til at forsvinde.
- Ja, det er jo nok lidt specielt, men jeg tænkte, at du gerne ville lære mere om hesteopdræt, sagde han smilende.
- Ja, ja, selvfølgelig, sagde Nanna rødmende, og tænkte at hun også måtte se at få fortalt ham om episoden med kikkerten og pigerne.

Lidt efter drejede Ridelæreren bilen ind på en stor parkeringsplads foran et hotel, hvor andre også er ved at ankomme og stige ud af deres biler.
Nanna kiggede rundt på de andre gæster og fik et chok. Godt nok var der nogle få andre kvinder iblandt, men alle var klædt væsentlig mere praktisk med jeans og den slags – ikke en eneste kvinde var i kjole. Nanna kiggede spørgende på Ridelæreren, for at få ham til at fortælle hende, hvorfor hun skulle majes sådan ud, men han smilede blot venligt tilbage, da han åbnede hendes bildør og tog hendes hånd for at hjælpe hende ud.
Hun prøvede at holde benene så meget samlede som muligt, men kunne alligevel se, flere mænd diskret holdt øje med hende. Ikke mindst mærkede hun mange øjne følge dem, da de gik mod indgangen, og hun var sig pinligt bevidst, at hendes påklædning bliver studeret i detaljer.
Men sammen med skamfuldheden mærkede hun også, at deres øjne gjorde hende varm indeni, for hun vidste godt, at hendes krop og ben gjorde påklædningen ære, men et fortroligt klem fra Ridelærerens om hendes arm og hans næsten stolte udtryk i øjnene gjorde hende alligevel mere rolig.

Inde på hotellet var der først stående drinks, mens man ventede på at alle var til stede og Nanna prøvede at undgå at kigge på de andre mænd, selv om det var fristende at se, hvordan de reagerede.
Til gengæld kunne hun ikke undgå at se de både misundelige og hånlige blikke de andre kvinder sendte hende, og det fik hende igen til at føle sig som en billig, udfordrende tøs, som bare var med som legetøj for Ridelæreren.

 

Hun sukkede lettet, da de blev kaldt ind i salen, som var indrettet med stolerækker.
Ridelæreren måtte være meget populær, tænkte hun, da mange af de omkringsiddende mænd hele tiden bøjede sig frem eller vendte sig om for at snakke med ham. Eller måske var det noget andet, der var populært. Tanken, og mændenes diskrete blikke til hendes dydigt krydsede ben, mens de lod som om, de snakkede forretning med Ridelæreren, fik igen skammen til at stige op i hende, og hun gjorde hvad hun kunne for at trække den alt for korte kjole ned over lårene, som i siddende stilling var blottet til strømpekanten.

 

Lidt efter begynder foredraget heldigvis, og hun kunne slappe af, da interessen samledes om taleren, som berettede om de nye metoder indenfor hesteavl.
Men allerede de første billeder på storskærmen fik Nanna til at gispe efter vejret, for straks dukkede de samme frække følelser op i hende, mens hun stirrede på billederne.
På skærmen tonede nemlig pludselig og uden egentlig varsel en hoppe op, og hen mod den kom en stor hingst utålmodigt prustende.
- Ja, det her er jo hverdag for jer, sagde foredragsholderen, men måske sidder der folk i salen, for hvem det alligevel er sjældent at se.
Det var lige før, Nanna følte, at han talte direkte til hende, men hun hørte kun efter med et halvt øre, for hele hendes opmærksomhed var samlet om det, der skulle ske.
Og da hingsten, efter lidt snusen til hoppens skede, besprang hende, og dens lange, tykke, sorte lem stivnede og blev til en enorm kølle, som den med utålmodige stød prøvede at plante i hoppen, mærkede Nanna et sug i maven.

 

Hun holdt ubevidst vejret, og de forbudte fornemmelser forplantede sig til hendes skød, som dunkede og snurrede ubehersket.
Da hingsten pludselig ramte skeden, og den med et voldsomt hug med bagkroppen stødte det enorme lem langt op i hoppen, kunne Nanna ikke tilbageholde et dybt og næsten saligt suk, som om det var et hele andet sted, lemmet befandt sig.
Ridelæreren hører hendes suk og lagde ømt en hånd på hendes dirrende knæ.
- Det er vel ikke for voldsomt for dig, hviskede han bekymret.
- Nej, nej, sagde Nanna med rystende stemme, uden at løsrive øjnene fra skærmen, - det er jo så naturligt.
- Ja, ikke, grinede Ridelæreren smørret.
De næste mange sekunder var Nanna helt i sin egen verden og fulgte hvert et stød, mens de frække tanker og følelser beherskede hendes krop og gjorde hende helt varm.
Hun slappede først lidt af, da hingsten efter nogle febrilske stød og nogle sekunders pressen sig ind mod hoppen, gled ned af den, og det enorme lem gled ud, mens sæden silede ud.
- Ja, det var jo så den gammeldags metode, sagde foredragsholderen muntert. Nu viser vi jer en mere moderne og tidssvarende.
Og på skærmen vistes nu en kunstig hoppe – en slags stor pude, hvorpå en mand sprøjtede kunstig hoppeduft. Lidt efter førtes igen en hingst ind, den snusede ivrigt til puden og besprang den.
Men denne gang stod en mand klar med en kunstig skede, som han fangede det tykke, hårde lem med, så hingsten bedækkede den, som om det var en ægte hoppeskede.
Og med nøjagtig samme resultat for Nanna. Igen gav synet af den kopulerende hingst røde kinder og en forfærdelig fornemmelse mellem hendes ben, og da hingsten fik udløsning, og det store kondom for enden af den kunstige skede fyldes med dens sæd, kunne hun ikke holde tanker tilbage om at være den, der assisterede hingsten og holdt skeden, så hun ville være i næsten nærkontakt med det voldsomt ophidsende hingstelem.

 

Herefter fulgte noget for Nanna ret uinteressant om kunstig befrugtning ved hjælp af sæden, men det gav på den anden side jo mulighed for, at hun i ro og mag kunne fortsætte sine frække tanker om hingsten og dens udstyr.
Da foredraget var slut, og de rejste sig, dukker skamfuldheden over at være den eneste kvinde i den slags påklædning igen op, og hun følte mere end nogensinde, at alle mænd kiggede på hende på vej ud til bilen – en skamfuldhed, som på den anden side også i større grad end ved ankomsten gjorde hende varm og lidt stolt over at være i stand til at vække deres utilslørede interesse. En stolthed, der understregedes af Ridelærerens arm og hånd om hendes liv og hans nærmest føren hende af sted over parkeringspladsen.

 

På vej hjem til rideskolen aftog Nannas forbudte fornemmelser, og hjemme ventede arbejdet. Og da de hentede hendes bil fik hun endelig fattet sig ovenpå dagens oplevelser.
Efter arbejdstid fik Nanna lyst til at se sig lidt om på sin nye bopæl, og hun gik rundt på må og få. Til sidst endte hun i stalden. De havde lige fået nye heste og hun gik op i båsen til en af dem og nussede den bag ørerne. Hesten elskede at blive nusset og kløet, og med hele sit indre følelsesliv i oprør begynder Nanna at nusse den.
Men efterhånden bevægede hendes hænder sig som af sig selv ned over hingstens flanker og ned under maven på den.
Den drejede hovedet og kiggede ligesom undrende på hende, men havde tilsyneladende ikke det mindste imod, at hendes hænder bevægede sig mere og mere ind mellem dens bagben og forsigtigt aede den tæt ved området, som skjulete dens lem.

 

Pludselig mærkede hun bevægelse i huden, og det gav et helt gib i hende, da hendes fingre pludselig rørte ved noget blødt og varmt.
Dirrende af spænding over hele kroppen knælede Nanna ved siden af hingsten, som stod helt roligt, og stirrede på det enorme lem, som langsomt voksede sig ud af sit skjul og strakte sig længere og længere ned mod gulvet, mens hendes fingre forsigtigt kælede for den bløde hud, hvorfra det massive lem voksede.

 

Nanna kæmpede en indre kamp mellem at rejse sig, som hun vidste, hun burde, og så at fortsætte denne forbudte men utroligt pirrende oplevelse, men som den lystne kvinde hun var, vandt trangen til at udforske dette, og hendes hånd gled langsomt op mellem hingstens bagben og kælede forsigtigt for de to store, tunge kugler.
Hingsten rørte lidt uroligt på sig og prustede, men samtidig rykkede det i lemmet, og det svulmede og strakte sig mod gulvet, så den havde tilsyneladende ikke noget imod hendes nærgående kælen.

 

Nanna mærkede ophidselsen bemægtige sine følelser, og hendes anden hånds fingre rører forsigtigt ved det varme kød. Det gav igen et helt gib i hende, da hendes fingerspidser berører det varme, levende lem, og hun var helt tabt for omverdenen, mens hånden lukkede sig om lemmet. Derfor anede hun  intet om, at Ridelæreren var kommet ind i stalden og stod helt stille lidt væk og stirrede fascineret på hende.

 

Spændt på hvor langt hun ville gå, blev han stående og så, hvordan hendes hånd langsomt gned op og ned af det kolossale hingstelem, hvorfra hingstens saft dryppede i tunge klare dråber, mens lemmet blev stenhårdt, og dens bagkrop begyndte at lave små, sitrende stød, som om den ønskede mere massage af hendes hånd.

 

Nanna kunne ikke stoppe nu, begge hendes hænder lukkede sig om det tykke kød, og hun gned op og ned af det i takt med hingstens stadig mere ivrige stød.
Pludselig blev den mere urolig, og Nanna slap forskrækket lemmet, som vipper tungt op og ned, mens hingsten vrinskede højt, og et par sædsprøjt landede i halmen under den.

 

Det gik op for Nanna, at hun havde været på nippet til at give den udløsning, og hun rejste sig skamfuldt og vendte sig.
Hun stivnede og stirrede med tilbageholdt åndedræt på Ridelæreren, mens hun bliver blussende rød i hovedet.

Han så anklagende på hende, mens det samtidig var et udtryk i hans øjne, som hun ikke kunne forstå.
- Nå, man hygger sig nok, sagde han med dirrende stemme. Hvem har givet dig lov til at gå ind til rideskolens heste og befamle dem?
- Undskyld, stammede Nanna brødebetynget og så ned i gulvet, mens ydmygelsen fik hende til at ryste over hele kroppen. Jeg ved ikke hvad der gik af mig, det skal aldrig gentage sig.
- Nej, det håber jeg sandelig heller ikke. Du har forbrudt dig mod al anstændighed, og jeg kan love dig at det er noteret. Ridelæreren marcherede ud uden yderligere kommentarer, og Nanna stod tilbage med følelserne i oprør. Både over det netop passerede, og over hans trusler – at hun skulle afregne var hun ikke i tvivl om.
Resten af dagen cirkler hendes tanker om dette i en grad, så hun har svært ved at falde i søvn om aftenen.

 

Gæsteskribent: Bizarr

 

 

Har Nanna helt glemt alt om at gå til fitness.
Går Nanna med dyresex i tankerne
Hvad mon straffen går ud på?
Får Nanna nogensinde forklaret Ridelæreren det om pigerne i blokken og hendes sex med Claus?

 

Læs videre i morgen.