Den erotiske juledagbog - Julen 2001

Forfatter: Bizar©
11. december

Dette kapitel kan virke anstødelige på nogle!

 

Nanna fik en meget urolig nat, hvor mærkelige drømme med foredragsholdere, der pludselig kaldte hende op og forlangte, at hun til hele forsamlingen fortalte om de grimme ting, hun havde lavet med en hingst, fik hende til at græmme sig og føle skam, og dagens kalenderpakke gjorde det endnu værre.

 

Du skal spille hovedrollen i en pornofilm sammen med en hingst – senere på dagen. /R

 

Det kræver al Nannas selvbeherskelse at gå over gårdspladsen og ind på kontoret.
- God morgen Nanna, har du sovet godt? sagde Ridelæreren muntert siddende med morgenkaffen.
- God morgen, stammede Nanna rød i hovedet. Nej, jeg har ikke lukket et øje.

 

- Jamen dog, smilede han, det er vel ikke på grund af i går?
Tavst nikkede Nanna og kiggede rødmende ned i gulvet.
- Nå, jeg skal spare dig for at fortælle om det, sagde han, og angående dagens opgave ville hun få besked senere på dagen.
- Spis nu, så snakker vi sammen til frokost.

Hele formiddagen kunne Nanna ikke koncentrere sig om arbejdet, men kredsede i tankerne hele tiden om det, der skulle ske senere.
Så da gik ind til frokost, var det med bævende hjerte. Et brev lå på bordet og hun åbnede det med rystende fingre.

 

- Kære Nanna. Om en times tid møder du ovre i stalden. Der er du iført arbejdstøj, og du gør fuldstændig som i går – husk, jeg så stort set det hele.
Du skal ikke spekulere på noget med filmen, men gøre det, du ikke kunne lade være med i går. På et tidspunkt ændres forløbet, men det finder du ud af, og i den forbindelse minder jeg dig om din totale undergiven dig mine ønsker. Du må gerne gøre modstand, men ikke så meget, at du forhindrer det forløb, jeg har iscenesat. Med andre ord vil du blive udsat for krav om at stå til rådighed for mine ønsker, som udtrykkes gennem de mennesker, der vil kontakte dig.

 

Nanna læste med stigende forvirring og var dog på den anden side helt klar over, hvilken retning Ridelæreren havde tænkt sig, og det var en både meget skræmmende og samtidig meget pirrende fornemmelse, som fik det til at snurre i hendes underliv og mærkelige billeder til at dukke op i hjernen.

 

Nanna gik tilbage til sin lejlighed og prøvede at slappe af, selv om hun er både var meget nervøs og rastløs, og på den anden side også meget spændt på, hvad der skulle ske.
Og til sin overraskelse konstaterede Nanna, at hendes skede var blevet meget fugtig. Nå, du glæder dig tilsyneladende, tænker hun chokeret.

 

Præcis på det beordrede tidspunkt gik Nanna med rystende knæ over i stalden. Hun åbnede døren og kiggede sig søgende omkring, men alt syntes roligt. Tilsyneladende var hun alene, tænkte hun mens hun gik hen mod den samme hingst som dagen før.
Hun gik ind til ham og nussede og klappede ham med følelserne i oprør - på den ene side dirrende nervøs, og på den anden side genkendende den herlige, forbudte fornemmelse fra dagen før - knælede hun ved siden af hingsten og lod forsigtigt hånden glide ind under bugen på den.

 

Hingsten reagerede med det samme, og dens lange, tykke, sorte lem kom frem og strakte sig i ryk mod gulvet, og som dagen før greb Nanna forsigtigt om det varme, pulserende lem og gned op og ned af det.
Så optaget af sin forbudte gerning var hun, at hun overhovedet ikke så manden med kameraet eller de to andre mænd, der forsigtigt listede frem mod hende.

 

Nanna for sammen og slap forskrækket hingstelemmet og ville rejse sig, da hun opdagede mændene.
- Bliv liggende, tøs, råbte den ene af de ukendte mænd, og Nanna turde ikke andet end at blive liggende på knæ, mens kameraet var rettet direkte mod hende.
- Nå, man hygger sig med lidt massage, grinede den ene mand, bliv endelig ved, det ser da rigtig perverst ud.

 

Nanna rystede tavst på hovedet, mens rødmen skyller op i kinderne på hende.
- Må jeg minde damen om, hvad hun har lovet, hvislede han truende, og Nanna turde ikke andet end igen at gribe om hingstens store, tykke lem og gnide op og ned af det, mens de to mænd stirrede på det.
Lemmet bliver tykkere og tykkere, og hingsten begyndte at støde frem i så voldsomme ryk, at Nanna forskrækket slap lemmet.

 

- Næ, næ, grinede den anden fyr, nu har du hidset den stakkels hest op, nu gør du det færdigt.
Åh, nej, tænkte Nanna fortvivlet, de vil have mig til at give den udløsning, mens de kigger på og filmer det.
Men hun turde ikke andet end at parere ordre og grieb igen om det meget tykke og hårde lem og gned det så hårdt, at hingsten lidt efter vrinskede højt og begynder at hugge meget hårdt i hendes hænder, så det enorme lem for op og ned.

- Den vil nok gerne have sit jern ind i varmen mellem dine dejligt bløde og varme lår, grinede den ene fyr.
- Åh, Gud, det kan jeg da ikke, gispede Nanna, mens hun til sin skræk opdagede, at hun alligevel rejste sig og tog tøjet af, og hun mærkede som nok et chok, at det føltes meget ophidsende at stå og blotte sin nøgne krop foran dem.

 

Og endda uden yderligere kommandoer lagde hun sig på ryggen under hingsten og løftede sine spredte ben op og fangede det enorme lem mellem lårene.
- Åh, hvor det føles varmt og pulserende, tænkte hun, mens hun klemte sine bløde lår så meget sammen om lemmet, at hingsten instinktivt begyndte at køre kæmpelemmet frem og tilbage, som om det var i en hoppeskede.

 

Og Nanna kunne ikke lade være med at nyde både lemmets gniden mod hendes bløde inderlår og synet af det kæmpemæssige hoved, som stødte frem mod hendes ansigt i stadig stigende tempo, mens hingsten vrinskede og prustede af bar ophidselse, og seje dråber af dens pre-cum dryppede ned på hendes mave.

 

- Så, nu må du vist hellere hjælpe ham med hænderne, griner mændene og holdt kameraet rettet mod Nannas ansigt. Nu tager du godt fat om jernet og får masseret det lige så godt, som hoppen ville gøre det.

 

Med rystende hænder greb Nanna om det kæmpemæssige hoved og lod det køre frem og tilbage. Denne behandling kunne hingsten ikke holde til. Den krummede ryg og stødte febrilsk op mellem hendes lår og ind mellem hendes hænder, og pludselig vrinskede den højt, og fra det store hoved sprøjtede en lang stråle sæd ud over Nannas nøgne krop.

 

Hun vidste ikke, hvad hun skulle gøre, men holdt instinktivt stramt om det rykkende lem, mens den ene ladning varm sæd efter den anden sprøjtede ud over hende og gjorde hende våd helt op til brysterne.
Den følelsesmæssige splittelse greb igen Nanna. På den ene side føltes det totalt ydmygende, og på den anden side stirrede hun fascineret på det sprøjtende lem, som kun langsomt begyndte at blive blødt og til sidst holdt op med at sprøjte.

 

- Ja, det var jo fint, griner den ene fyr, men du ved jo godt, at det er strengt forbudt at gøre den slags mod de stakkels dyr, så nu bliver vi nødt til at straffe dig, så du ikke en anden gang laver sådan noget perverst svineri.

 

De hev Nanna væk fra hingsten og hen til et rækværk.
Som om det ikke indtil nu var slemt nok, opdagede Nanna, at også Ridelæreren stod med et kamera og filmede det hele.

 

Nanna følte sig endnu mere ydmyget ved at opdage, at alt svineriet med hingsten var blevet set af Ridelæreren, og så ned i gulvet, mens de holdt hende fast ved rækværket, og hun mærkede Ridelæreren komme hen imod sig.

 

- Mage til svineri skal man lede længe efter, sagde han både opgivende og vredt. Bind hende fast med røven i vejret. Hun trænger til at mærke, hvad der sker, når man misbruger mine dejlige hingste.
Og med smørrede smil bandt fyrene Nanna fast, så hun stod foroverbøjet, pinligt bevidst om at den stilling blottede og udstiller hendes runde, faste bagdel totalt.

 

- Er du klar til at modtage din velfortjente straf, sagde Ridelæreren.
Nanna nikkede tavst.
- Jeg har idømt dig 40 slag med pisken og 10 ekstra med brættet, og du vil modtage straffen uden af kny, ellers tæller slagene ikke med, og jeg fortsætter, til du har lært at betale, når du har forbrudt dig mod mine regler og almindelig anstændighed.

 

Nanna rystede over hele kroppen, mens hun fornemmede, at han gjorde klar, og hørte den uheldsvangre lyd af hans lange, tynde ridepisk, som han prøvende svang i luften.
Hun nærmest for sammen af bar skræk, da han langsomt lod enden af pisken glide ned over hende ryg og ned til hendes dirrende balder.

 

Nærmest kælende og som i sine egne tanker lod han pisken cirkle rundt og rundt på hendes bagdel, og Nanna begyndte at slappe af og kunne ikke lade være med at nyde de bløde kærtegn.
Men pludselig forsvandt den, hun stivnede, og sekundet efter vred hun sig med sammenkneben mund, kastede hovedet bagover og hev efter vejret, pisken var for første gang landet tværs over hendes stakkels balder.
En tynd, rød stribe dukkede straks frem. Den sved og brændte, så hun må bide sig selv i underlæben for ikke at udstøde et højt skrig.

 

Men hun fik ikke lang tid til at sunde sig, den en gang efter den anden susede pisken gennem luften og klaskede mod hendes sitrende balder.
Hendes bagdel blev hurtigt oversået på kryds og tværs med røde og blålige striber, som hævede op, og hendes balder så mere og mere bizarre ud, men Ridelæreren fuldendte de 40 tildelte slag.

 

Nanna hængte efterhånden viljeløst ind over rækværket, mens smerterne beherskede hendes krop. Men samtidig opdagede hun næsten chokeret, hvordan hans helt anderledes og langt mere brutale og hensynsløse behandling af hende fik hende til også at dirre af liderlighed, og hendes skede til at blive drivvåd og konstant lave små sammentrækninger, som når den var helt ude af sig selv af liderlighed.

 

- Så, det var jo fint, sagde Ridelæreren rosende, du tager det som en rigtig slavetøs, der ved, hvad der forventes af hende.
Og midt i al smerten og ydmygelsen mærkede Nanna, hvordan stoltheden over hans tilfredshed med hende strømmede gennem hende – men hun fik snart andre ting at koncentrere sig om.

 

Pludselig jog en ny og næsten endnu værre smerte gennem hendes mishandlede krop, da boldbrættet klaskede hårdt mod hendes ømme, sviende og brændende balder.
Nanna prøvede fortvivlet at holde sit instinktive skrig tilbage, mens hun virrede med hovedet og vred sig.

- Stå stille, tøs, råbte Ridelæreren irriteret. Hvis du ikke tager de næste 9 slag uden at kny, begynder jeg forfra.
Med udsigten til det, stod Nanna stille og stak bagdelen bagud, mens smerten forplantede sig op gennem hende, og hendes balder brændte værre end nogensinde.
Og med læberne presset hårdt sammen tog hun sagte klynkende mod de sidste 9 slag.

 

Efter det sidste slag, forventede hun at blive løsnet, men hørte i stedet for lyden af bukser, der bliver trukket ned, og pludselig gik det op for hende, at det, hun troede ikke ville ske, var ved at blive til virkelighed. Ridelæreren var ved at forberede sig på at kneppe hende, og Nannas indre var i oprør.

 

Et øjeblik efter mærkede hun hans store, stærke, varme hænder gribe hende om livet og trække hende bagud mod sig.
Og det gav et helt stød i hende, da hun mærkede hans store, varme lem gnide mod sine ømme, brændende varme balder, men uvilkårligt svajede hun i ryggen for at gøre adgangen til sin skede lettere for ham.

 

Denne lille, men meget opfordrende bevægelse fik Ridelæreren til straks at finde hendes drivvåde åbning, og med fingrene boret ind i hendes hofter, stødte han frem med så voldsom kraft, at hans tykke lem borer sig langt op i hende.
Denne gang kunne Nanna ikke lade være med at udstøde et skrig. Denne gang dog af bar fryd over så uventet at mærke hans store lem fylde sin våde lystgrotte til bunden.

 

Han på sin side havde åbenbart også længtes efter denne fuldbyrdelse, og han grynter højt af brunst og kneppede hende så hårdt, at hun bliver skubbet frem mod rækværket, og hans underliv klaskede mod hendes ømme, gloende varme balder.
Men hans vildskab gjorde kun Nanna endnu mere liderlig, og i løbet af ingen tid mærkede hun udløsningen komme væltende ind over hende.

 

Hun kaster hovedet bagover og udstødte høje, gryntende skrig, mens hendes skede trak sig sammen i voldsomme kramper om hans stødende lem.
Denne krampen om hans jern var for meget for Ridelæreren, og med et højt brøl hamrede han underlivet op mod hendes balder, og hans varme sæd pumper op i hende i den ene stråle efter den anden.

 

Nanna gispede – hjertet hamrede og hun slog øjnene op. Åh gud, hvilket mareridt. Hun lå længe i sengen for at få styr på adrenalinet som for rundt i kroppen på hende.
Panisk styrtede hun hen til pakkekalenderen og flåede nr. 11 ned af rebet. Pakken indeholdt to små erotiske billeder i sort/hvid af m-piger i bondage.

 

Så du husker din plads /R

 

Smilende stod hun op og gik i bad – gudskelov var det blot et mareridt.

 

 

Gæsteskribent: Bizarr

 

Men der er stadig mange ting Nanna ikke har styr på.
Maria Kvist – De to piger fra blokken overfor - Claus – Afstraffelse for det med hingsten.
Mon det nogensinde bliver jul for den stakkels Nanna?

 

Læs videre i morgen