Den erotiske juledagbog - Julen 2001

Forfatter: Nanna©
14. december

Nanna vågnede ved en forunderlig følelse mellem sine lår. Hun kiggede ned og smilede. Gårsdagens oplevelser hvirvlede ind over hende, og punkt for punkt gennemlevede hun gårsdagens hektiske oplevelser …

Ridelæreren havde vredt knaldet hånden i rattet da han havde set Maria Kvist’s bil holde i indkørslen til sommerhuset og Nannas humør faldt til nul-punktet. Det var som om den kvinde skulle ødelægge alt for dem.
- Vær sød at vente her, havde Ridelæreren sagt til hende og var gået ind i huset.

 

15 lange minutter var gået inden Ridelæreren og Maria atter kom ud af huset. Han bar hendes kuffert som han satte ind i bagagerummet på hendes bil.
Maria kiggede over på Nanna og gik så hen til Ridelæreren, strakte sine arme op og lagde dem omkring hans hals og kyssede ham inderligt og varmt indtil han fjernede hendes arme og med et fast tag i hendes arm trak hende hen til hendes bil, åbnede den og puffede hende i. Maria startede bilen og med drønende motor kørte hun hidsigt derfra.

 

- Gør et bad klar til mig, bød han Nanna da de havde fået deres ting ind i huset og sat alt på plads.

 

Nanna havde fået et værelse længere nede af gangen. I sin naivitet havde hun troet at de skulle dele værelse, men hun var jo også KUN hans slavinde, hans kærlighed lå hos Maria, mente hun.

 

Nanna gik ud og lukkede varmt vand i badekarret og fandt håndklæder, barbergrej og skiftetøj frem.
Han havde bedt om et par sorte læderbukser og en hvid skjorte.
Nanna badede og nussede ham. På kanten af badekarret havde hun serveret et glas øl for ham. Badesæben blev knubbet godt ind i huden over hele hans krop, og efter en grundig afskylning gnubbede hun ham varm og tør i et stort frottéhåndklæde.

 

- Nanna, hvad står der i dit 2. bud?
Nanna svarede at der stod at hun skulle behage sin Herre og give ham nydelse.
Han kiggede anerkendende på hende.
- Jeg vil gerne masseres – der er massageolie i min taske – dersom du ikke gør det godt nok vil det blive tillagt din i forvejen store konto i aften – er det forstået!
Nanna bekræftede, fandt olie, og gjorde klar til massage foran pejsen inde i stuen som buldrede lystigt. Hun hældte olie ud på hans ryg og startede med cirklende bevægelser at massere hans skuldre, ryg og lænd og arbejdede sig ned på benene og sidst ud på armene. Ridelæreren sukkede veltilpas og vendte sig om.
Nanna kiggede forbløffet, han lem var stort og stift og lå op ad maven.
Hun startede med at massere hans brystkasse, og gik videre ned af maven, lårene og fødderne. Endelig lod hun sine hænder glide forførende op til hans skridt og forsigtigt tog hun om hans lem med begge hænder og begyndte at massere det. Klare dråber piblede frem fra hovedet og Ridelæreren sukkede og skød ryg i nydelse. Hendes bevægelser blev mere og mere modige og endelig bøjede hun sig ned og tog ham i munden.
En hånd tog et fast tag i hendes hår og trak hende væk fra lemmet.
- Hvad står der i slavindens bud nr. 6?
Nanna tænkte og tænke og fik endelig fremstammet – Ikke selv tage initiativ!
- Nå, og hvad kalder du så dette, brummede han og kiggede hende hårdt i øjnene, - havde du måske fået besked på at slikke mig?
- Nej, jeg …. Jeg troede bare at du gerne ville have…og så havde jeg selv lyst til at…..
- Rejs dig op….. op og stå skoleret afbrød Ridelærerens vrede stemme hende.
- Nanna – det 7. bud - og det 5. bud – har du fuldstændig valgt at ignorere dine ordre. Ridelæreren råbte højt.
- 7. bud: Svare kort og ærlig. 5. bud: Se bort fra egne behov, pippede Nanna mens hun kiggede ned i gulvet.
- Åh, javel ja, hun har fået dem lært udenad, men hun har sandelig ikke forstået hvad hun har læst! Det må vi hellere gøre noget ved. Tag dit tøj af og stil dig her, Ridelæreren gik hen til en sofa.
Nanna trak sit tøj af og stillede sig henne ved sofaen.
Ridelæreren skubbede hende ind over ryglænet. Hans fingre fandt vej ned til hendes grotte som han prøvende stak et par fingre ind i. En høj svuppende lyd hørtes. Han traf fingrene ud og gik over til Nanna.
- Slik dem rene for dine safter liderlige kvinde – du har svinet mine fingre til. Han stak dem ind i hendes mund og hun slikkede det bedste hun havde lært for at stille ham tilfreds.
Han lod hænderne glide ned over hendes faste baller.
- Når man ikke kan lære – så må man føle sagde han og gik i gang med at give hende en endefuld.

 

Nannas bryster blev pirret af det stride hestehårsdækken møblerne var betrukket med og sendte lystfyldte følelser ned i skridte. For hvert slag han gav hendes balle blev hun skubbet frem og tilbage over ryglænet og hun gav sig, ikke af smerte, men af lyst. Kraften af slagene tog til og det gibbede i hendes krop efterhånden som smerterne blev mere og mere stikkende. Huden blev brændende varm og hun mærkede til sin forundring hvordan hendes safter dryppede fra skridtet og ned til gulvet.
- Jeg tror du bare står og nyder det – din fisse drypper Nanna, det kan vi ikke have – slik det op!
Nanna kiggede måbende på ham – han havde aldrig før talt så vulgært til hende og bedt hende gøre noget sådan, mon han mente det?
Rask blev hun skubbet ind over ryglænet igen og denne gang slog Ridelæreren igennem med hård hånd så hun ømmede sig for hvert slag.

 

- Dit 3. bud hedder adlyd prompte – heller ikke det kan du finde ud af. Han slog så det sang i huden og Nanna stønnede i afmagt for hvert slag som faldt.

 

Ridelæreren forlod hende og kom lidt efter tilbage med et underligt seletøj. På det var monteret to dildoer, en lille analdildo i blød latex og en lidt større til hendes grotte. Hun blev beordret til at bøje sig godt ind over sofaen og han tog den lille analdildo og fedtede godt ind i hendes fissesafter og skubbede den derefter på plads. Nanna mærkede hvordan hendes ringmuskel gav sig lidt efter lidt, mærkede hvordan hun blev udvidet længere og længere op. Da den var på plads var det tid til den anden dildo. Også den blev skubbet godt op i hendes våde grotte. Ridelæreren startede vibratoren i den og Nanna sitrede og stønnede højt i nydelse. Han lod den være tændt et stykke tid, og Nanna mærkede hvordan varmen forplantede sig.. hun var på vej til orgasme, da vibratoren pludselig blev slukket.

 

- Tror du dette skal være din fornøjelse, må du tro om igen. Ridelæreren spændte remmene omkring hendes hofter og satte en lille lås i så hun ikke kunne tage dem af.
- Når det passer mig at lege med dig – så ved jeg jo hvor jeg skal starte den, men gud nåde trøste dig hvis du får orgasme, det er hermed forbudt dig i aften.
Nanna troede ikke sine egne øren. Lidt efter blev hun sendt i køkkenet for at lave mad, men måtte ikke tage sit tøj på.

 

Da hun stod og tilberedte laksen som han havde medbragt kom hun pludselig til at se ind i skoven og fik øje på vinduet i det andet hus. En mand stod og skrællede kartofler kunne hun se, men også at han havde fået øje på hende, nøgen som hun var. Hastigt rullede hun gardinerne for, men hun mærkede tydeligt hvordan det påvirkede hende at være genstand for andres beskuelse. Åhh kunne hun bare dreje lidt på dildoen og mærke dens summen oppe i sig. Forsigtigt drejede hun lidt på knappen og en vellystig summen bredte sig i hendes underliv.
Hun hørte skridt der nærmede sig – og hastigt slukkede hun på knappen.
- Du står vel ikke og leger med dig selv vel? Ridelæreren stod med rynkede bryn og kiggede på hende.
Han var klædt om og stod majestætisk i sine sorte læderbukser og hvide skjorte.
Nannas hjerte smeltede. Hvor var han smuk som en Gud.
Han greb fat i hendes arm og ruskede hende – Så svar mig dog!
- Jo, jeg … nej… men belært af reglen om ikke at lyve, fortalte hun så at hun lige skulle prøve hvordan det føltes.
- Du bliver aldrig en god slavinde, hviskede han opgivende til hende og gik ud af køkkenet. Nanna syntes hun kunne se et lille skævt smil. Provokerede hun ham ikke blev der jo ingen leg.
Nanna dækkede bord og sagde værsgo. Ridelæreren satte sig til bords og bad Nanna tage plads. Da hun ville sætte sig på stolen, pegede han ned på gulvet – Der! Sagde han. Nanna satte sig på knæ ved siden af ham på gulvet og gik i gang med at spise.
- Det smagte jo dejligt Nanna, endelig noget du forstår, sagde han, - nu vil jeg gerne have dessert.
Nanna kiggede desorienteret op på ham, men så at han havde tage sit lem ud og sad og kælede for det strunke stive skaft. Hun rykkede nærmere, vidste godt hvad han mente. Hun kravlede ind mellem hans ben og kiggede op på ham som for at bede om tilladelse. Han nikkede til hende, og hun tog med begge hænder fat omkring hans lem. Stille og roligt begyndte hun at bevæge hænderne op og ned så forhuden skiftevis blotlagdes og dækkede pikhovedet. Hun lod den ene hånd glide ned og krammede hans kugler mens hun strammede grebet om pikken og lod hånden arbejde fastere og hårdere med indholdet.
- Ja, åhhh, stønnede Ridelæreren – bliv ved Nanna.
Hun fortsatte med at bearbejde hans ædlere dele. Lidt efter bøjede han sig ned over hende og tændte for vibratoren i hendes skød.
Han kiggede hende stramt i øjnene – Du skal ikke så meget som tænke på at få orgasme, vel?
Nanna sitrede ved den nydelse han tilførte hende og lovede at hun nok skulle lade være. Ved sig selv sad hun og tænkte hvordan mon hun kunne tilbageholde en kropssønderrivende orgasme.
Med vibratoren som sitrende og snurrede i hendes drivvåde fisse, bøjede hun hovedet frem og tog hans meget stive lem i munden. Forsigtigt lidt efter lidt lod hun den glide længere og længere ind i munden til hun næsten kunne føle den nede på sin drøbel. Hun mærkede den salte lidt ramme smag da han lem afgav liderlighedens safter, han var tændt og hun hørte ham stønne højt i nydelse over hendes behandling af ham. Hendes varme bløde læber kørte op og ned over pikken, den venstre hånd krammede kuglerne. I sit indre mærkede hun hvordan den summende dildo efterhånden svuppede i hendes liderlige safter og hun følte hvordan hun blev mere og mere hed indvendig.
Ridelæreren stønnede højt og pludselig tog han fat i hende hår og kørte hendes hoved op og ned over hans pik. Han vippede med underkroppen som for at få den så langt ind i hendes mund som muligt. Nanna smagte salten i munden, vidste at det var lige før, mærkede selv at en orgasme var på vej i hendes indre. Og endelig skød han sin ladning af i hendes mund, varm livgivende sæd strømmede ud af ham. Nanna forsøgte at sluge det hele, men kunne ikke rumme det hele. Det dryppede fra hendes mund og ned over hendes bryster og Ridelærerens brøl genlød i huset.
Nannas skød dunkede og bankede i ren ophidselse, orgasmen var på vej. Hun kæmpede bravt, men hendes indre var stærkere og hendes krop begyndte at sitre.
- Du sidder ikke og får orgasme vel! Ridelærerens råb samtidig med at dildoens vibreren stoppede kaldte Nanna tilbage til virkeligheden.
- Jeg, jeg …. Jo det var tæt på, erkendte Nanna overfor ham, - åh lad mig gøre det færdig, tiggede hun. Men Ridelæreren rystede på hovedet. – Du har en straf du skal have aftjent, rejs dig op.
Han låste døren op til et værelse længere nede af gangen, Nanna trådte ind og gispede ved synet. Et rent kapel lignede det. Et alter, et kors, en gabestok, en bænk belagt med skumgummi og skind og endelig masser af kroge alle steder til fiksering.

 

- Hvem ejer dette sted? Er det dit? Nanna stod målløs og kiggede på det prægtige rum.
- Hvad hedder dit 8. bud, brummede Ridelæreren til hende.
Nanna tænkte sig om, pokkers også. – Kun tale når hun bliver spurgt, svarede hun.
- Eksakt svarede Ridelæreren, du idømmes herved yderligere 25 slag for denne forseelse.
Han førte Nanna hen til væggen, tog ankel- og håndledsmanchetter og fastgjorde hende til korset.

 

Med flad hånd begyndte han at varme hende op. Da han var tilfreds med resultatet førte han sin hånd hen foran
hendes mund og bad hende slikke hans håndflade. Nanna adlød undrende, men fandt snart ud af hvad det skulle gøre godt for. Hånden ramte hendes balle med et smæld på grund af vandet på håndfladen. Nanna fór sammen.
Smææk, smææk smææk…….. 25 gange ramte hånden skiftevis den ene og den anden balle.
Nannas baller var ildrøde og varme og hun gispede svagt efter luft da han endelig var færdig.
Han tog ridepiske ned fra væggen.
- Nååhh, Nanna, det har jo trukket lidt ud med at få afregnet, men du skal ikke tro at der bliver lagt fingre imellem af den grund. Kan du selv huske hvad du har forbrudt dig med? Hvis du glemmer noget bliver der lagt yderligere 25 slag oveni for hver ting du ”misser”
Pokkers, tænkte Nanna, hun havde jo sat sin lid til at han ikke kunne huske det hele.
- Jeg er kommet for sent, gået med trusser, ikke været glatbarberet, skrevet i min bog i arbejdstiden, og…. Nanna kiggede ned, leget med hingsten.
- Og?
Det var klart for Nanna at hun manglede noget, hun tænkte så det knagede.
- Og givet en falsk varedeklaration fra mine trusser da jeg ikke havde den rigtige på mig.
- Ja, Nanna, det er jo rigtigt, man kan vist ikke sige om dig at du er speciel underdanig og lydig.
- Nej Herre, svarede Nanna sagte.
Ridelæreren stillede sig tæt ind bag hende og tog fat i hendes brystvorter og kneb dem hårdt.
- Og hvor meget mener sådan en uartig tøs så det skal straffes med.
Nanna lagde hovedet tilbage på hans skulder og gispede ved den rasende ild der strømmede fra hendes brystvorter og ned til hendes skød.
- 25 slag pr forseelse, hviskede hun til ham.
- Hmmmm 25 slag pr forseelse, det bliver jo kun 150 slag, jeg havde faktisk tænkt mig at du skulle noget højere op. 150 slag gør jo kun ondt i dag! Skal vi ikke sige 250 slag i stedet for, jo det tror jeg, men lad os lave en aftale, efter de 150 er jeg villig til at forhandle med dig hvis du syntes du ikke kan klare mere, og med den slutreplik slap han pludseligt hendes brystvorter som atter fik blod og Nanna til at jamre af smerte.
- 50 med ruskindspisken, 50 med den 24 halede læderpisk og endelig 50 med ridepisken og så forhandler vi de sidste 100. Du tæller slagene! Han stillede sig hen bag hende og skiftede ridepisken ud med den korte lilla ruskindspisk.

Smaakk….. smaakk… smaakk… Slagene fald skiftevis på den og den anden balle. Til at begynde med føltes de ikke som noget særligt men da hun frejdigt sagde 41…. 42.. kunne hun godt mærke at huden var begyndt at brænde. Hun åndede lettet op da hun kunne sige 50 tak.
Ridelæreren gik hen bag hende og kørte sine hænder op og ned af hendes ryg, pludselig satte han neglene i  og 10 lange røde striber aftegnede sig på hendes hud.
Nanna gav et hyl fra sig – havde forventet et kærtegn, ikke en smerte.
Ridelæreren satte sig på hug bag hende og tændte for dildoen om lystigt begyndte at summe. Hans hænder vandrede op til hendes skød og straks fedtede hans fingre ind i safter.
- Hm, sagde han, du nyder det vist – vi tager 50 mere – du skal ikke nyde din straf!
1000 nåle ramte hendes baller og instiktivt trak hun rumpen til sig i en fart med det resultat at analdildoen huggede op i hende, hun gispede højlydt.
Den 24 halede pisk var lavet at smalle læderstrimler og spidserne af dem føltes noget nær som nåle når de ramte.

 

Suiissss…….. suiissss…….. suiissss

 

Pisken ramte hende fra skuldrene og ned ad slag for slag. Nanna mærkede hvordan snerterne ligesom efterlod huden prikkende og øm. Da pisken ramte ballerne lagde Ridelæreren mere styrke i slagene.
- Åhh…… Åhh….. Åhhh ……. Avv… Åhhh… i hendes våde fisse var der varmt, hun mærkede pludseligt hvordan hvert slag ikke mere smertede men sendte signaler til underkroppen om smertlig vellyst. Nannas stemme steg i styrke og ingen i miles omkreds ville være i tvivl om at her var en kvinde som nød til bøddels afstraffelse af hende. Hun begyndte at skubbe enden bagud som for at tage imod det næste slag. Pludselig skiftede slagene karakter – hun hørte hvordan det sang i huden når pisken ramte – hun stønnede – jo vel gjorde det ondt men dildoen gjorde at hun ikke ænsede ret meget andet end den smertelige vellyst.
- Pas nu på Nanna, du har ikke lov til at få orgasme, advarede han da han stoppede efter de 50 slag.
- Åhhh, åhhh, åhhh Nanna vred sig i salig vellyst – Av for pokker skreg hun pludselig.
Ridelæreren havde taget sin ridepisk og en anselig stribe tegnede sig hen over begge balder, Nanna drejede hovedet og så på ham. Forbløffet så hun at hans lem atter stod stift. Hun havde slet ikke registreret at han havde taget tøjet af.
- Av.. av… nåde gispede hun af smerte, men han fortsatte ufortrødent. Hun havde ikke anvendt det stopord han havde givet hende på vej til sommerhuset og dermed var hun ikke seriøst nok interesseret i at stoppe legen nu.
- Av, åhhh… tak…..  Hun forsøgte at koncentrere sig om at tælle, men smerten og vellysten svækkede hendes koncentrationsevne.
Ved slag nr. 45 mærkede hun hvordan orgasmens lyserøde bølger begyndte at simre i hendes tankevirksomhed.
- Giv mig lov at komme, råbte og bad hun Ridelæreren, som ikke værdigede hende med et ord
- Avvvvv……. Åhhh, jeg er liderlig, knep mig skreg hun atter.
De sidste slag ramte hende og pludselig blev der atter slukket for vibratoren.
På korset nærmest hang en pige halvvejs i ekstase med en bagdel knaldrød og med rød/violette striber som vidnede om hendes brøde.

Lidt efter lidt kom hun til sig selv men i hendes krop rasede en ild hun ikke havde troet muligt. Ridelæreren løsnede hende. Hun blev bragt over til en gynge, et firkantet stykke læder bundet op i hvert hjørne. Hun blev beordret til at lægge sig op på gyngen og hendes ben blev bundet fast et stykke oppe.
- Nå Nanna, sagde Ridelæreren så mangler vi jo de sidste 100, jeg er villig til at konvertere dem hvis du er interesseret – du får ikke at vide hvad du vil blive udsat for til gengæld – blot sig ja eller nej.
Nanna anede ikke hvad Ridelæreren havde i tankerne men hendes tillid til ham gjorde at hun indgik på at konvertere straffen, og hviskede til ham at hun gerne ville konvertere. Nu hvor hun lå på læderet kunne hun lige pludselig godt mærke at hendes bagdel var afsindig øm.
Ridelæreren gav hende et blindfold på og sagte musik spillede i baggrunden. En skarp smerte fik hende til at gispe. Han havde monteret noget stramt og tungt i hendes brystvorter. Og Nanna mærkede hvordan hendes bryster ligefrem blev trukket opad. Hun havde stadig sit remtøj på med dildoerne, men også her skete der pludselig noget. Ridelæreren tog fat i hendes skamlæber og trak dem ud til siden…. Tøjklemmer tænkte hun, hun mærkede hvordan der blev påsat 3 i hver side. Smerterne var ret intense.
Ridelæreren fjernede hendes blindfold og forbløffet så hun hvad han havde gjort ved hende. Fra hendes bryster og op til en lille krog ovenover hende gik en lille vire og forenden af den var der et lod som trak hendes bryster opad. Hun kiggede ned. Nej det var ikke tøjklemmer, men gynækolog klemmer, der sad en hel flok. Hun kiggede op på Ridelæreren og så hvad han stod med i hænderne.
- Nej, sagde hun, ikke det. Han holdt et stort stearinlys i hænderne og højt hævet over hende hældede han nu lyset. Nanna havde aldrig prøvet at lege med stearin men mere nåede hun heller ikke at tænke før end den første dråbe stearin ramte hende. Huhh den var varm, værre blev det dog da stearinen begyndte at stivne, processen udløste yderligere varme.
Dråbe for dråbe begyndte han et større maleri på hendes krop.
Hendes bryster smertede på grund af klemmerne, fissen brændte på grund af tængerne og kroppen var varm og dækket af hvid stearin. Pludselig tændte han for hendes vibrator igen med ordene.
- Nu går jeg lige lidt – 5 min – og du skal ikke drømme om at få orgasme. Med de ord forlod han rummet.

 

Nanna var lige pludselig sin meget liderlige og blottede situation meget bevidst, hun stønnede i velvære og orgasmen kom nærmere og nærmere.
Grønkålssuppe, sovs med klumper…… hun måtte simpelthen tænke på alt muligt andet end sin krop for at glemme alt om den vibrerende dildo.
Hun stønnede i afmagt og tænkte på usoignerede mænd og alt hvad der kunne frastøde hende.
Hun gispede og stønnede – kunne snart ikke klare mere.
Endelig kom Ridelæreren ind. Han stoppede dildoen og lidt efter lidt blev hendes krops remedier fjernet. Nanna gav et højt skrig fra sig da han fjernede klemmerne fra hendes bryster.
- Så er der sengetid, du sover i nat i fodenden af min seng som den slavinde du er. Og med de ord bar han hende ind i sin seng. Men mod Nannas forventning rørte han slet ikke ved hende hele natten.

 

Nanna kiggede ned mellem sine lår. Ridelærerens tunge kørte igen og igen hen over hendes klit. Endelig satte han et par fingre ind i hendes våde grotte og sugede samtidig hendes klit ind i munden.

 

Nanna skreg, endelig, endelig, endelig, sang det i hendes krop da orgasmen begyndte at buldre i hendes skød. Ridelæreren tog et kondom på og langsom trængte hans pik op i hendes snævre spalte. Nanna smækkede benene omkring hans lænd. Forsigtigt stødte han til og da han mærkede hun var med slog han sin pik i bund og mærkede hvordan hans kugler slog imod hendes anus. Få sekunder senere stønnede de begge en indetrængt orgasme ud. Han havde gjort hende til sin igen.

 

Mon Nanna finder ud af hvad der foregår mellem Ridelæreren og Maria!
Hvad var der i hendes pakkekalender i dag?
Glemte Ridelæreren ikke at straffe hende for at blive kaldt en slavepisker?

 

Læs den spændende fortsættelse i morgen