Den erotiske juledagbog - Julen 2001

Forfatter: Stockmaster og Dorthe©
16. december

Da Nanna vågnede søndag morgen, var moderen allerede i gang med at lave morgenkaffe. Nanna lå lidt og tænkte, hun måtte tilbage og se at få det vindue ordnet. Egentlig burde hun vel ikke være taget væk fra huset i nat, hun spekulerede på om der var sket yderligere skade i nattens løb, men hvis det var Jeanette som stod bag som forventet så….. - nå - hun måtte også se at komme ud af sengen.
Nanna gik på badeværelset, det var dejligt at få søvnen skyllet væk fra kroppen - hun gav sig god tid - lod vandet kærtegne sin nøgne krop, nød tilværelsen.Pludselig lød moderens stemme, - Så er der morgenmad.
Nanna gjorde sig færdig og kom ud i køkkenet.
Moderen smilede glad til hende, - Godmorgen min pige, har du sovet godt?
Nanna smilede igen.
- Jo tak, rigtig godt - skønt hun havde været vågen flere gange og ligget og spekuleret på lørdagens hændelser.
De spiste, og snakkede igen om indbruddet. Fru Berg var bekymret over at der sådan var indbrud på den dejligt beliggende rideskole, sådant et sted skulle man bo, roligt og fredeligt.

- Hvis jeg boede der ville jeg rigtig nyde at gå rundt og holde orden på det hele, og så kunne jeg også holde opsyn med det hele.
Nanna spekulerede, hendes mor derude også…det var vist ikke så godt, tænkte hun, alt imens hun lyttede til moderens talestrøm.

 

Nanna tog afsked med moderen, og startede mod sit nye hjem.

 

Da hun kom frem var der ikke sket yderligere med lejligheden. Nanna var beroliget, hun gik lidt rundt, og hun spekulerede over hvilket motiv Jeanette mon havde haft til at bryde ind i hendes lejlighed.

 

Pludselig ringede det på døren. Hun gik ud for at åbne. Hun var knapt nået ud i entréen før døren røg op, og ind trådte borgmesteren, han lignede en tordensky. Nanna trådte instinktivt et skridt tilbage, hvad nu?

 

Asger Kvist smækkede døren i efter sig med et brag.
- Vi to skal tale lidt sammen, sagde han med skinger stemme, - jeg skal lære sådan en tøs at overfalde min datter - endda efter at have kidnappet hende på offentlig vej. Han greb Nanna  og trak hende med sig ind i stuen.
Nanna snappede efter vejret, hun var så overrumplet at hun glemte at gøre modstand, dog, pludselig forsøgte hun at rive sig løs, men Asger holdt hende fast.
- Nu skal du få en lærestreg du sent vil glemme, hvæsede han, alt imens han bandt hende fast til trappegelænderet med reb, som han belejligt havde medbragt til formålet, og fremdrog fra inderlommen i sin frakke.
Nanna fik armene fæstnet til gelænderet så højt hun kunne nå, og hendes ankler blev bundet sammen, hun kunne dreje sig, men ikke frigøre sig.
Mens hun stod der, uden at kunne undvige sin skæbne, begyndte Asger at løsne hendes tøj. Han åbnede hendes bluse, løsnede hendes bh og fjernede den, han klemte Nannas brystvorter og vred hårdt rundt, Nanna lettede i sine bånd, hun åndede tungt, men sagde ingenting, Asgers famlende fingre fortsatte til Nannas nederdel, del gled mod gulvet, og trusserne fulgte efter.
Asger Kvist trådte et skridt tilbage, lagde armene over kors, og betragtede Nanna, som forsvarsløs var udstillet til hans beskuelse og forgodtbefindende.
- Nu skal du straffes for at overfalde min datter, sagde han. - Kidnapning og vold er strafbart, og jeg ønsker selv at udføre afstraffelsen. Nanna iagttog et savlende blik i Asgers øjne, men også et farligt blik. Han tog frakken af, og frem af inderlommen kom en læderpisk, Nanna gøs, nu skulle hun have straffen for lørdagens hændelser, hun forstod stadig ikke hvorfor Jeanette havde brudt ind i hendes lejlighed, hun havde ikke fået lejlighed til at forsvare sig…….switsch…..et sviende slag ramte Nannas numse……switsch……et mere, endnu mere bidende, Nanna drejede sig i sine bånd…….switsch, denne gang trak pisken sit spor over Nannas bryster, det sved så hun skreg.
- Ja hyl du bare, jeg er kun lige begyndt, Asgers stemme var ved at knække over. Hans masserede sit stive lem som nu var kommet frem i lyset, Nanna studerede ham, han var helt i ekstase, hun gøs, hvad skulle det her ende med?
Switsssch……en bidende smerte ramte hendes numse igen, switssch….endnu et, slagene kom hurtigt og bidende, hun hang nu og lod pisken ramme, uden at gøre noget for at undgå den, slag efter slag, Nanna lod tårerne løbe, dette var ikke som noget hun havde oplevet før, bare det ville stoppe.
Asger gik nu frem mod Nanna og prøvede at føre sit lem ind i hende, lidt famlende, stadig med pisken i den ene hånd. Nanna var som forstenet. Stop……Hjælp…..Stop, hendes råb gjaldede ud i luften.

 

Døren gik op, ind trådte Ridelæreren, rev pisken ud af hånden på den overrumplede borgmester.
- Hvad i alverden foregår der her? Ridelærerens stemme skar igennem rummet. - Ser jeg ikke byens honorable borgmester i en ynkelig skikkelse øve voldtægt mod  en forsvarsløs ung pige i hendes eget hjem?
Asger Kvist fik travlt med at samle sig selv sammen.
- Hun har overfaldet min datter, hun har kidnappet hende og jeg er i min gode ret til at give hende en lærestreg, du har selv sagt at hun skal opdrages, og det er et led i hendes opdragelse det der sker her.

 

Ridelæreren betragtede borgmesteren.
- Dette har ikke noget med SM at gøre Asger, det er overfald. Nanna står under min beskyttelse, og du har før svigtet min tillid, du gik ud over vor aftale da du havde Nanna med i teatret, og nu vil jeg ikke se dig her på rideskolen mere.

 

Nanna iagttog Ridelæreren - hvor var han dog mandig  - i modsætning til den ynkelige borgmester.
Ridelærerens blik mødte i et glimt Nannas, han udstrålede en fasthed der beroligede hende, godt at han nåede at redde hende.
Asger Kvist fik samlet sig sammen og forlod stuen, Ridelæreren fulgte ham ud, vekslede et par ord med ham, Nanna kunne dog ikke høre hvad, og kom ind til hende igen.
Han løsnede hende nænsomt, og tog hende i sine arme, Nanna følte en tryghed, nu var alt godt igen, Ridelæreren var fast som en klippe, godt hun havde ham.
- Du har opført dig uklogt, og du har været meget uforsigtig, du har forløbet dig. Lasse holdt Nanna ud fra sig, - og du har fortjent at blive straffet, men ikke af hvem som helst, uden aftale med mig skal ingen røre dig. Hent din pakke dateret den 24, og pak den ud.
Nanna adlød, og snart efter fjernede hun silkepapiret. Frem kom et halsbånd i sort læder, besat med gyldne nitter. Nanna betragtede glad smykket.
- Tag det på, kommanderede Lasse, - så ingen mere tager fejl af, hvem der har dig i sin stald.
Nanna lagde det om sin hals, og Lasse lukkede låsen. I ringen på halsbåndet sad det samme symbol som hun havde set sidde på sin ankelkæde.
- Hvad betyder symbolet, spurgte hun.
Ridelæreren fortalte at symbolet var tegnet for BDSM, 3 sammenbundne dråber (http://members.aol.com/quagmyr/meaning.htm)

 

På halsbåndet sad en lille plade men et indgraveret symbol, 2 korslagte piske med initialet R. Tegnet på at hun var til BDSM og tilhørte Ridelæreren.

 

Gæsteskribent: Stockmaster og Dorthe
www.sadoland.dk

 

Hvad sagde Ridelæreren til Borgmesteren da han blev smidt ud.
Halsbåndet, var beregnet til den 24.12 – hvorfor!
Var det Jeanette som havde lavet det indbrud og igen… hvorfor.

 

Læs videre i morgen