Den erotiske juledagbog - Julen 2001

Forfatter: Nanna©
17. december

Det havde været en oprivende søndag. Da Ridelæreren havde fået beroliget Nanna, havde han efterfølgende givet hende pakken til den 24 dec. Hun havde fået et halsbånd, symbolet på at hun var i hans stald, hans slavinde, hans m-tøz, og at ingen, absolut ingen andre end han havde rettigheder over hende.
Nanna sukkede opgivende da hun sad og spiste morgenmad mandag morgen. Hun elskede den mand overalt på jorden, det var hun ikke i tvivl om, hun ville være hans, ikke bare hans m-tøz og slavinde, men hans veninde, kæreste, ….. kone sneg en lille stemme sig ind, Nanna, du vil jo have ham med alt hvad det indebærer. Nanna nikkede for sig selv, jo det var jo det hun ville.

 

De havde haft en lang snak om hvad der var hændt og først da han fornemmede at hun var faldet helt til ro og igen kunne tænke klart var han gået fra hende og i staldene. Han havde også fundet en gammel glasrude som han skar til og satte i i stedet for den som var blevet knust.

 

Foran hende på bordet lå dagens kalenderpakke. Hun åbnede den og fandt et gavekort til en sexbutik. Med den fulgte det sædvanlige stykke papir fra Ridelæreren.

 

Kære Nanna. Hermed et gavekort til en sexshop. Køb en ting du ønsker dig og overrask mig. /R

 

Nanna vidste godt hvad hun ville købe. Hun husker hun på nettet  havde set en netshop med latextøj og deri et par trusser med indbygget dildo. Nu havde hun mulighed for at købe trussen.

 

Hun havde fri kl. 12.00 i dag og besluttede sig for at køre til byen og se om hun kunne få et sådan par.
Kl. 16.00 var hun på vej hjemad igen. På sædet ved siden af hende lå en lille hvid plasticpose med et indhold hun var spændt på at prøve af. Mange tanker var gået gennem hovedet på hende på køreturen. Hun havde siddet og forestillet sige hvordan det føltes at have trussen på med dildoen begravet dybt oppe i sig.
”Den kan jo også bruges omvendt” havde pigen i forretningen sagt til hende. Nanna var blevet blussende rød. Hun havde jo ikke lige nogen at bruge den på og kunne ikke forestille sig at Ridelæreren nogensinde ville give hende lov til at bruge den på ham. Hun smilede ved tanken. Nej det ville nok kun blive brugt til hendes egen fornøjelses skyld.

 

Ridelæreren stod ude i gården og diskuterede med staldfolkene da hun svingede ind på gårdspladsen. De stod med skovle og koste. Den store storm for få dage siden havde bragt store mængder af sne med sig og nu var det på tide at få ryddet op igen. Himlen var høj og blå og temperaturen lå vel omkring frysepunktet.
Ridelæreren vinkede til hende og råbte muntert  - Nå, har man været ude og handle!
Nanna så godt det skæve smil der fulgte med tilråbet, og svarede frejdigt tilbage – Ja, der var lige noget jeg manglede her inden jul!

 

Hun gik ind i lejligheden og fik tændt op, og snart bredte der sig en dejlig varme i lejligheden. Nynnende gik hun omkring og fik ryddet op og gjort lidt rent, men hele tiden gled hendes tanker til den lille hvide pose som hun havde lagt op i soveværelset. Til sin forundring mærkede hun hvordan hun begyndte at blive våd forneden ved tanken om hvad hun havde købt, og da mørket havde sænket sig og hun havde rullet for over det hele, låste hun dørene og fandt sin nyindkøbte genstand frem. Spændt pakkede hun sit nyindkøbte legetøj ud. Forventningerne var let at føle mellem hendes lår. Hendes skridt nærmest dryppede af forventningens glæde. Hun tog al sit tøj af og trak trussen op, dildoen pressede hun forsigtig op samtidig med at trussen blev trukket på plads.. Det gav et svup da den gled helt på plads og latexen sat tæt til hendes ende. Forsigtig tog hun en par skridt. Hun mærkede dildoen bevæge sig indeni. Hun fik en ide. Rask klædte hun sig på. En lang uldnederdel blev trukket uden over trussen og en sweater over de bare bryster. Hun åbnede døren og gik ud.
Åh! Et stød jog igennem hendes våde køn for hver skridt hun tog. Dildoens rubbede vægge gned og kærtegnede hendes indre, og en vidunderlig hede bredte sig. Hun gik lidt rundt på rideskolen på må og få for at nyde den ophidsende fornemmelse. En svuppende lyd hørtes for hver skridt hun tog. Hendes indre nærmest stod i flammer, hvilket dog ikke kunne siges for resten af kroppen. Den kolde vind som var drejet over i nordvest blæste lige ind gennem sweateren og gik til marv og ben på hende. For at komme i læ gik hun ind i stalden. Den lune luft inde i stalden duftede af hø og heste. Nanna klappede hestene hun gik forbi. En kildrende fornemmelse gik igennem hende da hun kom til hingsten hun havde kælet for ugen forinden. Skamfuld gik hun videre. Da hun kom ud i laden hørte hun pludselig stemmer, hun standsede op. Der var noget ved stemmerne som sagde hende at hun kendte dem, nysgerrig listede hun tættere på. Hun standsede op bag nogle redskaber.

 

10 meter fra hende lå to personer på et dækken bredt ud over strøhalmen. Chokeret tog hun sig til munden for at holde et udbrud tilbage.
Det var staldkarlen Jens og borgmesterens datter Jeanette.
Jeanette lå på ryggen og Jens sad overskrævs på hende i gang med at klæde hende af. Roligt lynede han hendes bluse op. Jeanette havde intet indenunder. Jens bøjede sig ned og lod læberne omslutte disse 17 årig ungpigebryster. Han krammede dem og lod tungen spille hen over vorterne som han efterfølgende sugede ind i munden. Jeanette stønnede af fryd.
- Åh ja, Jens, sut mine patter, du er verdens bedste patsutter.
Nanna smilede af pigens teenager ordforråd.
Jens åbnede lynlåsen i hendes cowboybukser og trak disse og trusserne af i én bevægelse. Han bøjede hendes ben og skubbede dem op mod brystet på Jeanettes ungpige fisse var blottet for ham. Han bøjede sig ned og satte munden til hendes køn. En høj slubrende lyd hørtes da han begyndte at sutte og slikke hendes intime del.
- Ja, ja, for helvede, Jens du er den bedste fisseslikker, bliv ved, åh, åh, slik min fisse til jeg skriger.
Den slubrende lyd blev højere.
Nanna kunne fra sit skjul se ham arbejde ivrigt for sagen. Stille begyndte Nanna at bevæge underlivet, hun mærkede hvordan den indvendige dildo bevægede sig svuppende i hendes latextrusse. Forskræmt stod hun bomstille. Det ville være pinligt at blive opdaget i at stå og lure. Hun havde stadig kikkert-oplevelsen i ret frisk erindring.
Jeanettes stønnen blev højere, men pludselig skreg hun – Åh ja Jens, knep mig med din fede pik.
Jens rejste sig og hev sine bukser af i en fart. Hans pik stod stiv og kampklar til teenagertøsen som lå og spredte ben for ham.
- Vil du have min pik tøs, stønnede han.
- Ja Jens, det ved du, kom nu med den, knep mig hårdt som du plejer!
Som du plejer, tænkte Nanna, nå nå, nå nå.
- Så skal du fandeme også få den.
Han satte pikken hen til hendes åbning og i eet hug bankede han den i bund.
Jeanette skreg ved den pludselige indtrængen, men snart ændrede skrigene sig til liderlige hyl.
- Åh hvor du elsker at få pik din lille møgtøs, din liderlige kusse ligefrem skriger på min pik ikke, og du skal bare have den helt i bund i din sjaskvåde fisse.
Ordene blev mere og mere vulgære fra de to i halmen.

 

Pludselig fangede en bevægelse ude i Nannas øjenperiferi hendes opmærksomhed, og hendes hjerte røg op i halsen. Claus, den anden staldkarl var kommet ind i laden bag hende uden hun havde hørt ham.
Han satte en finger op til munden for at fortælle hende at hun skulle være stille. Han stillede sig hen bag hende og stille stod de og betragtede den hektiske og vulgære elskov som udspillede sig foran dem.
To hænder krøb ind under Nannas sweater og vandrede op til hendes bryster.
Nanna havde mest lyst til at protestere, men samtidig var hun så tændt ved synet af de to i halmen.
Claus’ hænder begyndte at ælte og nulre hendes bryster og Nanna begyndte ubevist at lave samleje bevægelser med sit underliv.
Hun mærkede noget hårdt presse sig ind mod hende. Claus var heller ikke immun overfor scenen som udspillede sig foran dem.
Nanna mærkede hvordan der begyndte at komme små sammentrækninger i hedes skød, små orgasmelignende kramper hev og rev i hende.
Claus mærkede hendes tilstand og holdt hende tæt ind til sig og fortsatte med at bearbejde hendes bryster.

 

Nanna lukkede øjnene, hun måtte ikke lade dette ske, ikke med Claus, hun var Ridelæreren tøs, det havde hun fået halsbånd på. Men der skete jo ikke noget, hun vidste at selv denne tanke var forkert, men sammentrækningerne blev mere og mere intense og havde det ikke været for Claus’ hænder var hun endt på gulvet da hendes ben knækkede sammen under hende da en voldsom orgasme gennemrystede hendes krop. Hendes vagina malkede og suttede den sorte dildo oppe i hendes så følelsen blev et intenst inferno af  velvære.
Da hun igen kunne tænke klart var også parret på tæppet på vej i de vilde højder. Jens pik slog så hårdt mod Jeanettes ende at man tydelig kunne køre klaskene når hans kugler ramte hendes hud.
En sand hylen og skrigen lod fra dem og Jens sluttede af med et brøl om at nu skulle hun sgu få hans store ladning af sperm, han hev pikken ud og tog et tag i hendes hår og proppede den ind i hendes mund.
De to lurere så hvordan han pumpede ud og ind af hendes mund og med et brøl lod spermen flyde ind i hendes mund. De så hvordan det løb ned af hendes kinder og hage, så meget kraft var der på.
Jens tumlede ind over Jeanette og sammen lå de og pustede ud efter den hektiske gymnastik.

Claus og Nanna blev stående musestille, ingen sagde noget, og en forkert bevægelse nu ville afsløre dem.
Parret på dækkenet var begyndte at snakke.
- ….. jamen Nette mus, der sker jo ingen forandring ved at dine forældre ikke ejer Rideskolen mere, det ændrer da ikke noget ved vores lege.
- Jamen Jens, du forstår ikke, var Nanna, den dumme gimpe ikke kommet, så var det aldrig sket.
Nanna stivnede, hvad var det de snakkede om, hvad var det som aldrig var sket, hun kiggede op på Claus, men også han lignede et stort spørgsmålstegn i ansigtet. De kiggede igen over på parret spændt på hvad der videre ville komme.
Men parret rejste sig op og begyndte at klæde sig på, Jens lagde armen om Jeanette og sammen gik de ud af døren i den modsatte ende af stalden.

 

Claus og Nanna stod stille i lang tid, indtil de var sikre på at de var uden for hørevidde.
- Claus, hvad pokker foregår der, Nanna var helt hvid i ansigtet. – Hvad er det for noget om at Borgmesterparret ikke ejer rideskolen mere, jeg vidste ikke de ejede den, og hvad har det med mig at gøre, for guds skyld hvad er det der sker?

 

Ja, hvad er det der sker?
Hvis borgmesterparret ejede rideskolen før, hvorfor gør de det så ikke mere,
Og hvordan kommer Nanna ind i den forbindelse?
Ridelæreren er jo rideskolens administrator – eller er han?

 

Læs den spændende fortsættelse i morgen!