Den erotiske juledagbog - Julen 2001

Forfatter: Nanna©
18. december

Der måtte ske noget. Nanna kunne ikke længere have det hængende på sig. Jeanette havde dagen før sagt til Jens ude i laden at havde det ikke været for Nanna, ja så ejede hendes forældre stadigvæk rideskolen. Jamen, hvad i alverden havde hun da med det at gøre. Nannas sind var i vildt oprør. Hun var ansat som kontorassistent på rideskolen, det var da harmløst. Hun var Ridelærerens m-tøz, det kunne selvfølgelig godt være en kæp i hjulet for Ridelærerens tidligere elskerinde Maria Kvist, hvis hun da var tidligere, funderede Nanna. Nu boede hun på rideskolen, og hvad så, jamen nej, hun kunne slet ikke se hvad alt dette havde med at gøre at rideskolen ikke længere tilhørte borgmesterparret.
Med målrettede skridt styrede hun direkte til Ridelærerens hoveddør og bankede på.
Men der blev ikke åbnet, han var tilsyneladende ikke inde på trods af hans bil holdt udenfor. Skuffet gik Nanna hen mod sin egen dør. Nu havde hun sådan håbet på at få løst nattens mange tanker.

 

- Hej Nanna, skulle du med til fitness i aften, Claus råbte til hende ovre fra stalddøren.
Nanna tænkte sig hurtigt om, ja det var vist lige hvad hun trængte til, at få afreageret og alle de negative tanker ud af hovedet.
- Ja Claus, det vil jeg gerne råbte hun fornøjet.
- Så vær klar kl. 17.30 – vi kører i min bil.
- Det skal jeg nok, Nanna kvikkede betydelig op ved tanken om at komme væk fra de dystre tanker.
Nanna gik ind for at begynde at pakke sit træningstøj. Hendes kalendergave lå stadig på sengen fra i morges. Det var et par japanske brystklemmer. Hun læste på brugsanvisningen at hemmeligheden bag disse klemmer var at de ikke umiddelbart klemte særligt hårdt, men at når man trak i den snor som sad i klemmen, ja så lukkede klemmen sammen svarende til trækket. Hun havde prøvende sat dem på sine bryster om morgenen, de var slet ikke ubehagelige at have på. Hun trak i de små snore, og gispende måtte hun erkende at det var en finurlig detalje med de snore. For sit indre øje så hun sig selv stå spændt op på et kors med front udad, Ridelæreren monterede disse klemmer på hende og da hun utålmodigt vrikkede indbydende med numsen gav han et hårdt træk i snoren, Nanna havde selv trukket hårdt i snoren mens hun fantaserede og frydefuld smerte løb til hendes køn. Hun tog dem af igen og lagde dem ned i den beautyboks hun have fået af Ridelæreren.

Sedlen, gud, den havde hun helt glemt at læse om morgenen, rask foldede hun papiret ud og læste:

 

Nanna, den 21. december er der herrefrokost hos mig. Det er ”Logen – Det sorte halsbånds klub” som kommer. Jeg forventer at du som min underdanige m-tøz serverer denne dag. For at du skal vide hvad du går ind til, har Herrerne i logen ret til at beføle og røre dig men ikke have sex med dig. Du er på den anden side set forpligtiget til at gøre dem det behageligt, det vil sige at ønsker de visse ydelser af dig skal du stå til rådighed. De ved dog at din vagina og anus er forbudt område. Disse brystklemmer skal du bære denne aften. Hvad logen er og står for vil du finde ud af denne aften. Du skal vide at du er underlagt tavshedspligt som tilstedeværende ved logens sammenkomster. /R

 

Nanna gøs af frydefuld forventning, en loge, spændende, hun havde fuld tillid til Ridelæreren og når han ønskede hende der, så vidste hun at hun roligt kunne sige ja.
Sige ja, hun funderede, der var jo ikke noget at sige ja til, det var jo en ordre! Hurtigt fik hun pakket de sidste ting og gik ud til Claus som allerede sad afventende i bilen.

Da de kom ind i fitness studiet blev de modtaget af en høj blond pige på Nannas alder der præsenterede sig som Sanne. Claus fik et stort varmt kram af hende og et par kys på munden.
- Nanna, må jeg præsentere dig for Sanne, Sanne er min…… han tøvede og kiggede på Sanne…
- Kæreste, gjorde Sanne sætningen færdig.
- Jamen dog, Nanna smilede glad for den ene til den anden, - hvilken dejlig overraskelse. I sit stille sind stod hun og tænkte på Claus’ hænder som havde nulret hendes bryster aftenen før da de havde set på Jens og Jeanettes leg i høet, men han havde godt nok ikke forsøgt at overtale hende til mere. Nu forstod hun bedre.
- Sanne er træner på det hold du skal på, sagde Claus og fortsatte henvendt til Sanne, - Tager du med ud på rideskolen i aften efter træningen?
Sanne bekræftede at det ville hun gerne hvis han kørte hende ind til byen næsten morgen. De fik aftalen i stand og Sanne og Nanna gik ned for at skifte.

 

Det var to svedige piger som sammen med resten af holdet gik ned i omklædningsrummet for at gå i bad og blive klædt om.
- Vil du med i sauna, spurgte Sanne hende da de var blevet vasket af.
De stod tilbage som de sidste. Nanna bekræftede at det ville da være dejligt.
De sad inde i den dampende sauna……..
- Claus har fortalt en del om dig, startede Sanne.
Nanna kigge forbløffet op – Om mig? spurgte hun.
Sanne nikkede og fortalte hende at hun troede at Claus var lidt vild med hende, men at han havde forstået at hun var uden for hans rækkevidde. – Er der en anden? Hendes spørgsmål var lidt prøvende, måske for at finde ud af om Nanna var en konkurrent til Claus’ gunst.
Nanna fortalte at hendes hjerte tilhørte en anden men at denne tilsyneladende kun legede med hende selv om noget ofte tydede på mere intense følelser.
- Hvad leger I, når I er sammen, forhørte Sanne sig.
Nanna rødmede, hvilket dårligt kunne ses i den dunkle belysning.
- Vi leger lidt med dominans, svarede Nanna forsigtigt.
- Av, hvor spændende, Sanne rykkede nærmere på bænken. De snakkede lidt om Claus, om Nanna og om Ridelæreren.
- Åh sveden løber ned af ryggen på mig – lad os gå ud i bad igen, sagde Sanne 20 minutter senere.

 

Pigerne gik ud i badet og lidt efter rakte Sanne flasken med bodyshampo over til Nanna om hun ikke lige ville sæbe hende ind på ryggen. Nanna tog flasken og begyndte at sæbe Sanne ind.
Nannas hænder løb op og ned over hendes ryg. Pludselig tog Sanne fat i hendes hænder og førte dem over til sine bryster. – Også her, sagde hun lavt mens hun kiggede Nanna prøvende ind i øjnene. Nanna lod sine hænder glide rundt om kvindens bryster ned over kroppen, og da Sanne tog hendes hånd og førte den ind mellem sine ben, lod Nanna det ske. Hun var lettere chokeret over sin egen handling, bange for at nogen skulle komme ind og opdage dem men måske mest af alt chokeret over at hun blev tændt af at røre ved den anden kvinde. Hendes fingre gled prøvende ind mellem pigens skamlæber. Sanne spredte benene så hun bedre kunne komme til. Pigen var våd og villig. Nanna lod sin langfinger røre klitten og begyndte at køre frem og tilbage. Sannes hænder begyndte at kærtegne Nannas krop, og lidt efter stod hun også med fingrene i Nannas glatbarberede mis.
De legede med hinanden. Deres ansigter kom tættere og tættere på hinanden og endelig mødtes deres læber i en gensidigt, først forsigtigt siden mere krævende kys.
Deres underliv huggede mod hinanden. Tungerne legede vildt og inderligt med hinanden og fingrene arbejdede som besat for at finde nøglen som kunne slukke den iltre brand i deres kroppe.
Nanna lod en finger, siden to fingre krybe indenfor i Sannes grotte og Sanne lod sig nydende kneppe af fingrene. Pludselig mærkede Nanna en finger forsigtig søgen omkring hendes numsehul. Så gled den indenfor, så ud igen, den fandt noget shampoo og gled denne gang indenfor som havde det været olie. Fingeren blev efterfulgt af yderligere en finger. Pigerne stod nu og kneppede hinanden mens det varme vand silede ned over deres hungrende kroppe.

- Kom, gispede Sanne endeligt, og trak Nanna med ind i instruktørernes omklædningsrum. Hun pressede Nanna ned på en skumhynde som lå på gulvet. Hun vendte sig om så de lå i en 69 og begyndte at slikke Nannas nøgne skød. Hendes tunge skød frem og skubbede pirrende til skamlæberne så den kunne komme ind til juvelen – den lille klit. Så satte hun munden til klitten og sugede den ind i munden – hårdt og vedvarende.
Nanna stønnede højt. Sannes våde grotte var lige over hende og uden at tænke over at det var en kvinde, satte hun munden op til grotten og labbede elskovssafterne i sig som flød fra den. Sannes fisse gned gnubbende hen over Nannas ansigt så hun næsten ikke kunne få luft. Atter mærkede Nanna hvordan fingre blev presset ind i hendes fisse. De to piger begyndte nu en nærmest erotisk dans hvor læber, fingre og kroppe arbejdede sammen på at nå et klimaks.
Nanna satte prøvende en finger ind i Sannes numse igen samtidig med at hun sugede klitten ind imellem tænderne.
Sanne stønnede højt og blev helt passiv. Nanna fortsatte med at kneppe hende med fingrene og hendes sug blev ledsaget af små ryk i klitten med tænderne. Lidt efter blev Sannes stød med kroppen hårdere og hårdere og hendes stønnen gik over i hvin og små hyl. Pludselig pressede hun fissen ned i ansigtet på Nanna og så kom hun. Nanna smagte hvordan hendes safter forøgedes og hvordan muskulaturen trak sig sammen i takt med Sannes udbrud. Hun havde tilfredsstillet en kvinde.
Sanne hævede sig op på albuerne og rakte ud efter sin sportstaske. Op af en inderlomme trak hun en pearldiver. Hun tændte vibratoren i den, og pressede den lidt efter lidt op i Nannas våde køn. En lille anordning sad forneden på dildoen og denne anordning havde to følehorn som hun sørgede for kom til at sidde på hver side af klitten og så startede hun følehornenes vibreren. Nanna gispede ved den vidunderlige følelse. Spidsen af dildoen var formet som et pikhoved og den drejede rundt samtidig med at følehornene vibrerede. Sanne begyndte at køre den frem og tilbage i Nannas skød. Hurtigere og hurtigere. Hele Nannas krop rystede i sand ekstase, det var en helt ubeskrivelig følelse at mærke det roterende hoved indeni. Få minutter senere måtte hun overgive sig. Hele hendes krop rystede og sitrede da skeden endelig trak sig sammen i den ultimative orgasme hun længe havde fået. Hun hulkede af velbehag da Sanne trak den ud af hende.

 

Lidt flove over deres handling gik de derefter ud af kabinen for at klæde sig på.
- Bravo piger, nydelig lydforestilling.
På bænken i omklædningsrummet sad Claus og kiggede ufravendt på dem da de trådte ud.
I hans bukser kunne man fornemme en temmelig stor bule, han var ekstrem påvirket af det som han havde hørt.
- Mon I ikke kunne se at gøre jer færdig nu, I er faktisk de sidste i centret nu!
Nanna var flov som bare, men Sanne blinkede til hende og grinende og snakkende gik de ud til Claus’ bil for at køre tilbage til rideskolen.

 

Da Nanna lukkede sig ind så hun at hun ikke havde fået slukket pc’en da hun var taget af sted. Nede i hjørnet stod E-mail ikonet og blinkede. Hun havde fået post.

 

”Jeg har stadig ikke modtaget et foto fra dit webcam af din glatbarberede mis, som skulle have været mig i hænde i går aftes. Forseelsen er noteret”

 

Nanna havde helt glemt det forbistrede billede, hun havde jo haft så meget at tænke på.

 

Får Nanna et forhold til Sanne nu?
Får hun snakket med Ridelæreren om sine tanker?
Hvad bliver straffen for denne forseelse?
Og er det da helt umuligt at få den Herre i tale og få løst alle problemerne hun føler vælter ind over hende.

 

Ja læs videre i morgen.