Den erotiske juledagbog - Julen 2001

Forfatter: Nanna©
19. december

Nanna stod og kiggede ud i mørket fra sit vindue. Tøsne faldt fra himlen i store flager. I hånden havde hun sedlen fra morgenens pakke fra Ridelæreren og en lille æske. Æsken indeholdt en kuglepen med to ekstra patroner.
Kære Nanna.
Mennesket har tanker, fantasier og drømme. Nogle fantasier vil blive forsøgt realiseret, andre ikke. Nogle har bedst ved at/skal forblive fantasier.
Dagens opgave er at du skal skrive en fantasi til mig. Det behøves ikke være om SM men den skal ose af sex og høre til kategorien som SKAL forblive fantasi. Historien sender du til mig indenfor 2 dage fra din pc.
Gaven – jeg tror at det er på tide at du skriver en ønskeseddel til mig til jul.  /R

 

Nanna tænkte, en fantasi som skulle forblive en fantasi.

 

Hun anede ikke hvad det skulle være og dog, én ting som i fantasien altid havde pirret hende var at blive taget mod sin vilje måske af en ukendt mand eller flere bærende masker, men hun havde bestemt ingen lyst til at prøve det i virkeligheden. Det måtte jo være sådan noget han mente.Nanna satte sig til sin PC, lod tankerne vandre og begyndte at skrive.

 

….Det var en pragtfuld sommerdag, solen stod højt på himlen og vejret var vidunderligt. Jeg gik rundt kun iført en solbluse og en par små bikinitrusser og fandt de ting frem som jeg hskulle hav med ud til Karin, en gammel klassekammerat. Hun havde ringet og spurgt mig om jeg ikke ville med en tur på havet. Karin og Kurt havde en dejlig stor motorbåd som de ofte sejlede ud i. – Husk en solhat og solcreme, havde Karin sagt.

 

Hurtigt fik jeg det hele samlet sammen og 30 minutter senere stod jeg i lystbådehavnen og blev budt velkommen om bord.
Kurt og Karin havde medbragt en dejlig frokostkurv og kølig hvidvin.
Vi sejlede ud i bugten og kastede anker.
- Kom Nanna, af med kludene, nu skal vi have noget sol på kroppen nu hvor ingen kan se os.
Jeg kiggede over på Kurt.
Karin så mit blik og grinede. – Kurt er da vant til at se på bare piger når vi sejler, kom nu af med tøjet!
Nå, ja, tænkte jeg det skete der vel så heller ikke noget ved og snart sad jeg i det bare ingenting på mit håndklæde og nød solen sammen med mine venner.
Frokosten bestod af dejlige sandwich og den kølige perlende hvidvin. Vi hyggede os, pjankede og pjattede.
Karin har altid haft min fortrolighed, og da samtalen lidt efter lidt gled over på emnet sex, tænkte jeg ikke videre over det da Karin begyndte at snakke om at hun godt kunne tænke sig at blive taget af flere mænd på én gang sådan imod hendes vilje.
- Har du også sådan nogle fantasier? Spurgte hun mig.
Jo, jeg kunne da mærke mellem benene at tanken var fræk, jeg var blevet våd.
- Kom, lad os lægge os ud på soldækket, lokkede Karin.
Og det gjorde vi så.

Jeg må have blundet, for pludselig skete der en hel masse. Jeg vågnede ved an råben og a jeg løftede hovedet for at hvad som foregik, så jeg 3 personer i dykkerdragt kravle op i båden. Karin skreg på Kurt, men han var ikke at se. De 3 mænd kom over til os.

 

- Nå, her ligger nok et par liderlige tøser hva’, sagde den største af dem. Han gikhen til Karin og satte sin handskebeklædte hånd ned mellem hendes ben.
- Og våd er hun sgu også. Kom gutter, dem skal vi da vist lige lege lidt med.
Rædselsslagen begyndte jeg at skubbe mig baglæns. Måske kunen jeg komme hen mod trappen og styrte ned på toilettet og få låst døren. Men en af de andre havde set mine bevægelser.
- Hør, vi bliver da vist nødt til at binde dem, sagde han.
De tog noget af bådens tovværk og snart lå jeg bundet til mast og ræling spændt ud som et X. Mændene var nu gået over til Karin.
Det undrede mig at hun slet ikke så skræmt ud, tværtimod havde hun et forunderligt glimt i øjet..
De 3 mænd ignorerede mig og koncentrerede sig 100 procent om Karin. De havde taget deres handsker af – men ellers var de i dragt og man kunne kun se deres mund og øjne.
3 par hænder overbefamlede nu Karin. Snart var deres fingre i hendes skridt, hendes analåbning, snart æltede de løs i hendes bryster. Det var vulgære sætninger som jeg måtte lægge øre til.
- Du kunne godt tænke dig sådan 3 stive pikke ikke sandt.
- Nej, stønnede Karin – lad mig være.
I mine øren lød det dog meget lidt overbevisende, og mændene grinede af hende udsagn.
To mænd holdt hende, hev hendes ben op mod hendes bryst og blottede derved hendes skridt for deres anfører som var i gang med at lyne sin dragt op og hive sit stive lem frem. Han satte det hen til hendes glinsende indgang og pressede sig indenfor i hendes grotte.
- Sådan en lille fisfornem tøs trænger til lidt fremmed pik, ikke sandt, stønnede han mens han hårdt og brutalt stødte hårdt ind i hende.
- Hrmfffhh  hrmfffhh, gryntede Karin. En af de andre dykkere havde fyldt hendes mund med sin svaber. Den 3. mand havde taget hendes hånd og brugte den til at onanere sig med.

De var egentlig ikke brutale overfor Karin men at se dominansen var temmelig ophidsende for mig som jeg lå der bastet og bundet. Jeg måtte indrømme at det våde jeg kunne mærke mellem mine ben nok ikke var sved fra solen men mine liderlige safter. Hvad mon de efterfølgende vil gøre ved mig, tænkte jeg både frygtsomt og forventningsfuldt mens jeg tændt lå og fulgte scenen tæt på.

 

Der lød et brøl fra den store af mændene og hurtigt hev han lemmet ud af hende og klatter af hvid sperm pumpede ud fra ham.
- Åh, stønnede Karin, giv mig mere, jeg er så liderlig.
Mændene grinede og forlod hende, til min frygt så jeg at de stilede mod mig, min tur var kommet, jeg blev bange og panisk, men mine brystvorter stod stive og strittende, vellysten forventende.

- Ha ha, brølede en af de andre da han som den første kom hen til mig, jeg tror da tøsen her ar blevet helt liderlig ved synet af hvad vi ha gjort ved snobben. Han pressede to fingre op i min mis. Han lo højt da han trak dem ud – Se gutter, han holdt 2 klistrede fingre frem så de andre kunne se. – Helle for den våde indgang.
Han løsnede mine ben og løftede min ende op så han bedre kunne komme til. Han satte lemmet hen til min forræderiske våde indgang og pressede den indenfor i eet hug.

- Åh gud, jeg stønnede ved at blive sådan fyldt ud. Jeg kiggede op på manden. Var der ikke noget ved ham som virkede bekendt? Men snart ænsede jeg kun lemmet som blev ført frem og tilbage inden i mig.
- Det må snart være min tur, sagde den 3. mand pludselig.
- Jamen, vi deler da bare sagde manden hvis lem bankede ud og ind af mig. Han trak sig ud. – Du får da bare den anden indgang, han grinede højt af sit eget tilbud. De løst mine hænder. Ham som havde banket ud og ind af mig, lagde sig på ryggen og satte mig ovenpå sit stive jern dernæst trak han mig ned til sig så min ende stak indbydende bagud. Den anden mand bevægede sig bag mig. Jeg hørte ham spytte og dernæst gøre min tarm våd og klar til hans indtrængen.

 

- Nej, skreg jeg – mest fordi jeg måtte protestere for at nedgøre min lyst. Men snart mærkede jeg ham presse på min bageste åbning som udvidede sig lidt efter lidt. Til hans fordel skal siges at han var meget forsigtig og ikke blot bankede den i bund.
- Huh, jeg kan mærke din pik imod min, stønnede den nederste mand.
- Ja, en vild fornemmelse, svarede manden bag mig.
Pludselig hørte jeg Karin skrige og mistede for et øjeblik koncentrationen om mig selv. Karin lå bundet oppe på bordet. Den sidste mand stod med en finger begravet i hvert af hendes huller og kneppede hende – hun nød det helt klart.
- Åhhhh, de stødte i bund i mig på én gang. Mit underliv stod i flammer. 2 mænd på én gang havde jeg aldrig prøvet men af og til tænkt på.
Han som lå under mig begyndte at knibe mine brystvorter – jeg stønnede i nydelse.
- Hør, hun kan jo lide det. De grinede.
- Lad os skiftes til støde, sagde én af mændene.
Snart blev jeg fyldt analt snart vaginalt – de pumpede frem og tilbage i mig. Jeg mærkede ilden brænde inden i mig. Jeg ænsede kun de to stive mandelem som pumpede mig sønder og sammen. Mit indre slog gnister, jeg stønnede højt i ekstase. Voldtægt eller ej, jeg var bare så tændt.
- Jaaaaaaa, skreg jeg da den gik på mig, jeg rystede over hele kroppen.
Også Karin skreg, at hun fik orgasme var der ingen tvivl om, og snart mærkede jeg hvordan det rykkede i mændene. De brølede faktisk om kap lidt efter og to strømme skød op i mit indre.
Gispende gled vi fra hinanden, og jeg lå på dækket. Igen mærkede jeg hænder på min krop, denne gang kælende på ryggen. Jeg slog øjnene op. Jeg lå ved siden af Karin på soldækket.

- Hvad drømte du? Du skreg i søvne.
Jeg kiggede mig rundt. Der var ingen dykkere at se og Kurt lå og sov i en dækstol med hatten trukket godt ned over øjnene.
- Drømte? Ja det måtte jeg jo have gjort, men samtidig mærkede jeg hvordan det dryppede fra min grotte og lidt øm var jeg også bagi. Drøm, fantasi eller ej. Frækt var oplevelsen i hvert fald.

 

Nanna afsluttede historien, ganske godt tilfreds med sin fortælling. Hurtigt sendte hun det af sted som e-mail vedhæftet fil.

 

Hun kiggede på brevet fra Ridelæreren, en ønskeseddel, det måtte hun lige tænke over. Hun rejste sig og så med forundring en stor våd plet på stolen hun havde siddet på mens hun skrev fantasien som ikke skulle udleves. Hun slukkede sin PC og lyset og gik op i seng. I forbifarten tog hun dog lige en dildo i sin kommodeskuffe. Hun havde en brændende ild i sit skød hun var nødt til at få slukket. Noget senere faldt hun i en dyb søvn, tilfredsstillet og glad.

 

Er Ridelæreren tilfreds med hendes historie.
Denne dag kom Nanna ikke videre i sin søgen på hvad der er i gære på rideskolen.
Mon hun når det inden jul?
Hvad ønsker hun sig i julegave.
Den udebleven menstruation – er hun gravid.

Læs videre i morgen.