Den erotiske juledagbog - Julen 2001

Forfatter: Nanna©
2. december

 

- Jeg giver dig de 10.000 kroner til indskuddet.
Nanna var langt væk i tankerne. Da der endelig var blevet ro aftenen før, havde hun fundet den sorte sæk frem og benovet set på det lange tove med de 24 pakker. Små og store, korte og lange pakker pyntede tovet. Endelig fandt hun pakke no. 1. Spændt løsnede hun båndet og ud faldt noget sort stof med en seddel på. Nanna bredte stoffet ud som viste sig at være et par silketrusser med åbning forneden.
På sedlen stod:

 

Disse trusser bærer du på arbejde på mandag, vær sikker på at jeg kontrollerer dig. /R

 

- Hører du slet ikke efter, fru Bergs irriterede stemme bragte Nanna tilbage til nuet.
- Undskyld mor, jeg sad lige i mine egne tanker.
- Ja, det skal jeg love for, jeg sagde at jeg giver dig de 10.000 kroner til indskuddet til lejligheden.
- Jamen mor, Nanna glippede med øjnene, jeg har jo slet ikke set den endnu, måske er det bare noget gammel ragelse som ikke er til at fyre op.
- Ja, det finder vi ud af, nu ringer du og spørger om vi kan komme ind og se lejligheden over middag, og så hilser vi lige på den der såkaldte slavepisker, når jeg først har talt med ham lader han dig nok være i fred. Fru Berg var urokkelig i sin vilje og Nanna ringede til Ridelæreren og forelagde ham situationen. Hun omtalte dog ikke sin mors agt om at sige et par alvorsord til ”slavepiskeren”.

- Er den ikke smuk, der er nu ikke noget så smukt som en adventskrans. Fru Berg drejede sin nybundne adventskrans kritisk rundt. - Rødt, hvidt ligesom i gamle dage, al det nymodens med tørrede æbler og appelsinskiver er noget pjank.
Nanna komplimenterede kransen og kiggede rundt i sin stue hvor moderens juledekorationer var blevet sat på plads. Der var fyldt med grannåle i køkkenet hvor de havde hygget sig med at jule, og der sad kravlenisser og dørpynt alle vegne. Nanna smilede, mor var nu god nok, men hun kunne nu faktisk godt lide tørrede æbler og appelsinskiver på juledekorationen. Nå, pyt, det betød ikke så meget.

Præcis klokken 14 rullede de ind i gården på rideskolen i Nannas lille bil.
- Ja, se det er omgivelser hvor mine børnebørn vil trives.
- Åh, mor! Begyndte Nanna.
- Nej, nu hører du på mig, tog fru Berg til genmæle, - du er ikke en ungmø længere, det er på tide at du finder dig en mand og får nogle børn.
Nanna rystede på hovedet – hun kendte godt smøren, havde hørt den før, men måtte i sit stille sind give moderen ret, men den eneste mand som betød noget for hende viste ikke nævneværdig interesse for hende som privatperson og så kunne det også være lige meget.
- Ja, som nu den unge mand fra i går, han var da et ordentlig stykke mandfolk og ikke som de der ”her kommer jeg” smarte fyre med deres store stereoanlæg i bilerne som larmer forbi én så man nær vælter på sin cykel i forskrækkelse – næh, hvis jeg var dig ville jeg forsøge at gøre lidt indtryk på ham, bage lidt julekager til ham og i den stil! – Jamen der kommer han jo, fru Berg havde fået øje på Ridelæreren som kom hen til bilen, - hvad laver han her?
- Mor, han er rideskolens administrator.
- Jamen, tøs, sagde du ikke han var ridelærer, fru Bergs stemme var vred.
- Jo mor, men han har flere kasketter her på stedet.
- Ja, ja, men husk nu hvad jeg har sagt, vejen til en mands hjerte går gennem hans mave!
Nanna boblede af grin, det måtte hun huske.

Som Ridelærerens beboelse var den ledige lejlighed i 2 plan, 120m² godt indrettet og i nymalet stand.
Fru Berg og Nanna gik rundt. Fru Berg nikkede anerkendende
- Og hvad koster den så om måneden, spurgte hun.
Ridelæreren nævnte en leje som fik Nanna til at glippe med øjnene, hun havde forventet mindst det dobbelte, hvilket hun kommenterede, men Ridelæreren svarede blot at da det var en lejlighed beregnet for de ansatte på rideskolen, var lejen derefter.
- Jamen, så er det en aftale ikke Nanna? Konstaterede fru Berg.
Nanna var stadig målløs, var det en drøm dette her, hun syntes hun kunne se et drillende blik fra Ridelæreren men var ikke sikker. Pokker tage hendes mor, men hun havde unægtelig en evne til at få sat skub i tingene.
- Jamen, så flytter Nanna ind næste weekend – ikke Hr. Sandgård?
Ridelæreren bekræftede at det kunne godt lade sig gøre.
- Lige en sidste ting, fortsatte fru Berg, - Nanna siger at der bor en ”slavepisker” henne i enden af dette store hus, ham vil jeg godt lige have en snak med.
- Jamen så gerne fru Berg, lad os se om han er hjemme, svarede Ridelæreren.
Nanna kiggede fra den ene til den anden – hvad var det lige der foregik – men Ridelæreren blinkede til hende.

De gik gennem gårdspladsens snesjap hen til Ridelæreren fordør og bankede på, men ingen svarede.
- 2 sek., sagde Ridelæreren og forsvandt rundt om huset. Lidt efter gik fordøren op og Ridelæreren bød dem indenfor.
- Jamen, De havde da ikke behøvet vise os hans hus, sagde fru Berg.
- Fru Berg, jeg må vist tilstå at det er mig som bor her og som deres datter kalder en ”slavepisker”, faktisk ved jeg ikke helt eksakt hvorfor hun har givet mig det navn, men det må blive en sag mellem hende og mig, men kom nu indenfor, kaffen er vist løbet igennem.

De fik en hyggelig eftermiddag og inden Nanna fik sin mor trukket ud af Ridelæreren hus, havde hun fået ham overtalt til at hjælpe Nanna med at arrangere flytningen da hun desværre ikke selv kunne afse tid på grund af en nabos fødselsdag.

- Hvad er der egentlig mellem Deres og Nannas lejlighed, spurgte fru Berg da hun var ved at stige ind i Nannas bil.
- Åh, det er noget pulterkammer, og et sted jeg bruger til opbevaring af gamle mapper m.v.
- Tak for hjælpen unge mand, vi ses jo nok igen.
Med den salut forlod Nanna og hendes mor rideskolen.

Ridelæreren gik eftertænksom ind i huset. Nanna kom noget tæt på nu, var det nu godt? At de havde deres erotiske lege var én ting, men også at være naboer? Ja, ja, nu måtte de jo se hvordan det ville komme til at gå.
Han satte sig i læderstolen ved den buldrende pejs.
Fru Berg havde pirket til en oplevelse han  havde haft som helt ung knægt. Ja det vidste hun naturligvis ikke noget om, men hun mindede utroligt meget om Karen, hans gamle skolekærestes mor. Hans tanker gik på langfart…

Han havde lovet at hjælpe Birgit med noget matematik, men hun var ikke kommet hjem da han mødte op. Karen, Birgits mor havde sagt at han bare kunne gå ind på Birgits værelse. Han havde smidt sig på Birgits seng og givet sig til at læse i et pornoblad han lige havde købt. Hans 17 årig lem havde rejst sig ved synet af de frække billeder og med visheden om at han kunne høre Birgits knallert når hum kom hjem havde han ligget og onaneret med sin højre hånd. Pludselig var døren gået op og Karen kiggede ind og spurgte om han ville have en kop kaffe med, men så havde hun fået øje på hans stive lem. Først stod hun som ramt af lynet og kiggede på ham, ubevidst var han fortsat med de gnidende bevægelser og en klar skinnende dråbe perlede på spidsen af lemmet.

 

Stille lukkede hun døren bag sig og gik hen og satte sig foran ham. – Du har vist brug for hjælp, har du ikke, og uden at afvente hans svar havde hun lagt sin bløde mund omkring hans stærkt erigerede manddom. Han havde stønnet højlydt, var dette ikke enhver knægts drøm at se sin venindens mor sutte den af. Det var i hvert fald noget bedre end når Birgit gjorde det, og kvinden foran ham var mindst 50. Efter kort tid havde han skudt sin sending ind i Karens mund, og ikke en dråbe kom ud igen. Det var ikke som Birgit som spyttede det hele ud i et stykke papir bagefter. – Prøv nu at mærke hvad du har gjort ved mig din frække knægt, havde Karen sagt bagefter. Hun havde taget hans hånd og ført den ned i hendes store trusser og ind mellem hendes lår. Hendes skridt var plaskvådt. – Det er vist på tide at du lærer at tilfredsstille en kvinde, - og resolut havde hun krænget sine trusser ned til anklerne og trukket nederdelen op over maven. Hendes hofteholder og nylonstrømper havde hun ikke rørt ved. Så havde hun lagt sig ned på Birgits sofa og skubbet Lasses hoved ned mellem sin lår. – Slik min perle, havde hun beordret. Og han havde slikket det bedste han havde lært og når han ikke gjorde det godt nok, havde hun fortalt ham hvordan han skulle gøre.

Han havde aldrig glemt da hun fik orgasme, hvordan hele hendes krop rystede i kramper og han troede at hun var dårlig. – Jeg kommer, jeg kommer, havde hun skreget imens hun havde presset Lasses hoved ind mod sit drivvåde skridt. Lasse havde lige nået at få vasket ansigtet inden Birgit var kommet hjem. Oplevelse med Karen blev den første i en lang række hvor han virkelig fik lært at tilfredsstille en kvinde, men det var før han fik smag for S/M.

 

Ridelæreren krop spændtes, mens han havde tænkt tilbage havde hans hånd fundet ned til hans lem, han mærkede hvordan hans opsamlede sæd spændte i pungen. Han lukkede øjnene og gned stønnende videre og snart efter sprøjtede hans sæd ud og ned på flisegulvet , han sukkede veltilfreds.
Nanna boende ved siden af – jo, det skulle nok blive interessant – hun havde meget at lære endnu og han skulle nok være hendes ”slavepisker”

Hvad mon der var i Nannas pakke den 2. december?
Husker Ridelæreren at kontrollere om hun har de sorte bundløse trusser på om mandagen?
”Striks administrator” og ”Slavepisker” ikke kønne ord Nanna har brugt om Ridelæreren – får det konsekvenser for hende?

Læs videre i morgen.