Den erotiske juledagbog - Julen 2001

Forfatter: Nanna©
20. december

Der var masser af trafik og højt humør på kontoret denne dag den 20. december.

 

Nanna havde skåle med julesmåkager stående og kander med kaffe og te. Rideinstruktørerne og staldfolkene rendte frem og tilbage mellem kontoret og staldende. Det var den næstsidste dag før juleferien og nogle af rideholdene holdt juleafslutning i dag, andre først i morgen. Der var bestilt godter og sodavand til holdene og efterhånden som holdene sluttede kom instruktørerne over på kontoret og fik selv en kop kaffe og en småkage sammen med Nanna og Ridelæreren. Ridelæreren delte julegaver ud til instruktørerne inden de tog hjem. Lækre jakker med Rideskolens logo på, gode i en kold tid. Bestemt ikke som den frakke som Nanna havde fået i kalendergave denne morgen, hun tænkte på i morges da hun åbnede pakken…

 

Denne regnfrakke tager du på sammen med et par selvsiddende strømer og et par lange støvler. Vi to skal i byen…. Du skal vises frem. Jeg henter dig kl. 20.  /R

 

Nanna stod med en sort lakregnfrakke i hænderne. Hun mærkede at hun blev varm i kinderne. Hun skulle med andre ord være nøgen under regnfrakken. Gad vide hvordan det føltes. Hastigt tog hun alt sit tøj af og lagde det på sengen. Hun stak hænderne ind i ærmerne og trak den tæt omkring sig.

 

Hun mærkede den kolde plastik mod sin hud, hun gøs, hendes brystvorter stod som små pastiller og pressede på, let at se for andre. Lidt efter lidt fik regnfrakken varme fra den nøgne hud og begyndte at klæbe sig fast. Hun lod hænderne vandre rundt på sin krop uden på regnfrakken og gøs, det var en intens og fræk følelse. Det var som om hun kunne føle alting mere intens.

 

Hun gik hen til skabet og tog et par flotte lakstøvler frem. De var 13 cm høje og med snører helt nede fra foden og op til over knæet. Hun holdt dem op ved siden af regnsfrakken. Det ville da ser hammer godt ud sammen. Glemt og meget uklogt overså hun at der i ordren stod ”selvsiddende strømper”.

 

- Jeg glæder mig til at se dig i dagens gave!
- Hvad?…. Nanna kiggede forvirret over på Ridelæreren, - sagde du noget?
Ridelæreren gentog sætningen.

 

- Åh, javel, Nanna smilede til ham – og tak for den, den føles dejlig fræk at have på, men bliver det ikke for koldt?
Ridelæreren lovede at der nok skulle være godt varm i bilen inden de kørte. Men på Nannas forespørgsel om hvor de skulle hen svarede han blot at hun jo måtte vente og se.

 

Præcis klokken 20 var hun klar. Hendes høje lakstøvler passede perfekt til den enkle men flotte regnfrakke. Håret havde hun snoet op med nogle lange røde bånd og en enkel men fin make-up havde hun også lagt. Hun kastede et sidste blik i spejlet og blev chokeret stående. Som lyset skinnede på hendes frakke var den jo nærmest gennemsigtig, chokeret stod hun bomstille, sådan kunne hun da ikke gå nogen steder og tænk hvis nogen ville tage hendes jakke for at hænge den op, hvordan ville hun forklare det. Udenfor hørte hun tudehornet fra Ridelærerens bil. Hastigt lukkede og slukkede hun og satte sig ud i hans bil. Da han ikke straks kørte kiggede hun spørgende på ham. Han sad og kiggede på hende…. Afventende.
- Ja?
- En tøs sidder på sin bare ende ikke på en frakke eller andet, og så husker hun at sprede benene.
Nanna kiggede hastigt ned, nå det var den tone i aften, - Javel Herre, svarede hun og løftede hastigt sin frakke op så hendes bare ende sad på bilens læderindtræk hun spredte benene lidt, men Ridelæreren var ikke tilfreds og bad hende sprede dem yderligere.
- Jeg synes vi to trængte til en Julesne inde i byen sammen, det er så sjældent vi kan snakke sammen, efterfølgende skal du måske med mig ud og besøge en. Du er hele aftenen underlagt rollen som m-tøz og husk at hver ting du ”kikser” vil komme retur i form af striber på et senere tidspunkt.

 

De kørte ind mod byen og Ridelærerens hånd begyndte at gnide Nannas inderlår og snart kærtegnede hans fingre hendes klit under den klæbende regnfrakke.
Nanna stønnede sagte. Pludselig trak han hånden til sig og Nanna sukkede resignerende.

- Leg med dig selv med denne! Han gav hende et punktmassageapparat.
Forbløffet tog Nanna imod legetøjet. Hun førte den ned mod sit skød men Ridelæreren stoppede hende.

 

- Knap din regnfrakke op – helt op.
Nanna adlød. Det var godt det var så mørkt – ingen kunne se hende. Ridelæreren holdt ind til siden og gav hende et blindfold på og kørte dernæst mod byen. Hun fik ordre på at fortsætte legen med massageapparatet. Pludselig lød hans stemme.
- Nanna vi holder ved et lyskryds, der er en cykel som holder ved siden af os…. Han kigger meget interesseret ind på dig, kom nu søde… giv ham noget at kigge på – lad ham se dine bryster.
Nanna rystede over det hele – han blottede hende, udstillede hende, eller var det bare noget han sagde? Men hun adlød hans ordre og trak regnfrakken fra hinanden så hendes yppige bryster var indkranset af den sorte frakke. Hun spredte benene og lod punkstaven sitre på klitten. Lidt efter mærkede hun at de kørte videre. Senere holdt de atter stille.
- Der står to unge fyre og skal over fodgængerfeltet men de har vist mere lyst til at se på dig. Hun hørte ham rulle vinduet ned og råbe at de da bare skulle komme nærmere.

- Leg tøs! Beordrede han. - Udenfor står nogle og kiggede på din leg.

Nanna var så tændt, heller ikke denne gang vidste hun om han talte sandt. Hun mærkede safterne løbe, kastede hovedet bagover og kørte staven frem og tilbage i hidsigt. I sin fantasi tog fyrene deres lem frem og stod og onanerede mens de fik lov at kigge på hende. Hun stønnede højt. Det var bare for frækt, hun eksploderede i en kæmpe orgasme.

 

- Hvem havde givet dig lov til at komme? Ridelærerens stemme lød meget bøs.
Åh gud, hun havde slet ikke tænkt over det, havde kun tænkt på drengenes liderlige blikke ind af bilens rude og så var hun eksploderet.

 

- Undskyld Herre, undskyld…, stammede hun.
- Lidt sent Nanna, det er noteret.

 

Lidt senere igen holdt de stille. Ridelæreren fjernede hendes blindfold og sendte hende ud og tanke benzin på bilen. De holdt på en meget stor tankstation med en masse lys. Pludselig kom Nanna i tanke om hvor gennemsigtig frakken havde været i belysningen derhjemme. Men nu havde hun lige fjumret i det én gang så uden at kny gik hun ud med benzinkortet, tastet ind og gik i gang med at tanke.

 

- Du er ikke ked af det i den kulde hva. En fedladen herre stod skrå overfor hende og tankede diesel på hans ladbil. Han slikkede sig om munden ved synet af Nanna mens hans ene hånd masserede en begyndende bule i hans bukser, og Nanna forstod at man kunne se lige igennem frakken her på tankstationen. Nanna ignorerede ham og skyndte sig at blive færdig. Men netop som hun var på vej ind i bilen var der én som kaldte på hende. Nanna kiggede sig rundt og fik øje på Claus fra rideskolen. Claus kiggede frækt på hende og dernæst på Ridelærerens bil, - Ja, så kan jeg jo godt forstå at du blev nødt til at aflyse træningen i aften, du har sgu en flot krop i den der sag.

 

Nanna så at hans blik dvælede ved hendes bryster og siden ved hendes glatbarberede skridt…. Glatbarberede skridt…. Åh gud… hun havde jo fuldstændig glemt at sende Ridelæreren et billede den anden aften. Pokkers…
Ridelæreren dyttede – og Claus ønskede hende en fortsat god aften med et frækt sigende smil.

 

De parkerede lige overfor byens ølkælder og sammen gik de ind på beværtningen.

 

- Skal jeg tage deres regnfrakke frue? Spurgte dørmanden.
Nanna blev ganske rød i hovedet og anede ikke hvad hun skulle svare men Ridelæreren kom hende til undsætning.

- Ellers tak, vi skal af sted igen lige om lidt, svarede han.

De fandt et ledigt bord og satte sig.

- Rejs dig igen… en tøs sidder på sin bare ende.

Nanna kiggede sig rundt.. hun kunne da ikke hive sin regnfrakke op over bagdelen og sætte sig, det ville alle da kunne se, men hun fandt ud af at vende sig med front de andre gæster, krænge jakken op bagpå og sætte sig på stolen. Hastigt gjorde hun som tænkt. Pludselig blev der en piften fra de nærmeste unge. Nanna fandt ud af at de kiggede på hende og hun kiggede rundt.

 

Hendes ansigtsfarve skiftede til mørk rød. Væggen bag hende var en spejlvæg, alle havde haft mulighed for at se hendes bare ende. Hun kunne have krøbet i et musehul.

- Hvordan synes du selv det går. Selv Ridelæreren grinede af hende.

Nanna var så skamfuld at hun havde tårer i øjnene.

- Hold nu op, se nogle blikke de sender dig, du er da lokalets frækkeste pige min tøs.

Ja det kunne han da sagtens sige – hun var vist den eneste pige til stede, hun kiggede sig rundt, nuvel, der var et par mere.

- Hør nu her, Ridelæreren tog den forretningsmæssige stemme på. – I morgens skal du servere til logens julefrokost jf. din gave den 18. Der er nogle ting du lige skal vide på forhånd. Ridelæreren fortalte om regler uskrevne som skrevne, både hvad angik serveringen som medlemmernes etik og regler. Nanna spurgte og spurgte og endelig havde de det hele på plads. Til sidst lod han bomben springe.

- Nanna du skal godkendes af logen i morgen. Som min m-tøz skal du godkendes af de andre logemedlemmer og kun de bestemmer om du er dit halsbånd værdig. Borgmesteren er en del af logen, og på grund af episoden den anden dag var jeg nødt til at give dig halsbåndet og fremskynde din godkendelse, det forhindrer ham nemlig i at lægge hånd på dig fremover, det vil nemlig betyde eksklusion af klubben og det vil være en skændsel for ham som byens borgmester.
Som min godkendte m-tøz er du min ejendom og jeg kan gøre med dig hvad jeg vil. Låne dig ud, bede de andre straffe dig eller bruge dig, lade dig danse eller lege for os – MEN ingen lægger hånd på en andens tøz uden tilladelse, det medfører øjeblikkelig eksklusions. Der er også andre piger og alle er godkendt. De er henholdsvis ægtefæller eller elskerinder. Nanna, vil du godkendes som min m-tøz.
Nanna kigge med store øjne på ham, det var jo nærmest en ægtepagt på SM-niveau.

- Du skal lige vide én ting mere inden du siger ja, hvis du siger ja, kører vi herfra og direkte til Stormesteren som du skal fremstillet for inden du kan komme til godkendelse. Han skal se dig, røre dig og nyde dig som bevis for at du adlyder mine befalinger som en ægte m-tøz gør. Ridelæreren kiggede afventende på Nanna.

- Herre, jeg vil ikke være en luder, hviskede hun spagt, - jeg vil ikke råbolles af 25 liderlige mænd.

- Du godeste Nanna, kender du mig så dårligt? Du ved da at det ville jeg aldrig tillade. Jeg vil lege med dine grænser og prøve dig af, men jeg vil aldrig gøre noget mod dig jeg ved vil være dig imod. Ridelæreren kiggede meget chokeret på hende.

- Så.. så hvis det er rigtigt vil jeg gerne indvies, hviskede hun atter.

Ridelæreren satte en fingere under hendes hage og løftede hendes ansigt så de kunne se hinanden i øjnene. – Er du helt sikker?
Nanna bekræftede at hun var sikker.

- Skål min tøz så, Ridelæreren løftede sit glas. De skålede.
Lidt efter tog de af sted fra kælderen og ud til Stormesteren. Nanna var atter blindfolded. Det var hende ikke tilladt at se hvem Stormesteren var, det hørte med til fremvisningsritualet. Ridelæreren havde ringet og sagt at de var på vej, og døren blev da også åbnet staks da de ringede på.

 

Da de stod i entreen fortalte Ridelæreren at dette var hans kommende m-tøz og han ønskede at Stormesteren skulle syne hende og bedømme hendes lydighed og adfærd.
Nanna fornemmede duften af Hugo Boss og mærkede derefter to hænder som åbnede hendes regnfrakke og lod den falde ned bag hende. Nøgen stod hun foran en ukendt mand. Hans hænder kærtegnede hendes ansigt, han havde bløde varme hænder. Hænderne løb videre ned over hendes krop og kuplede sig om hendes bryster, ømt og varsomt kælede de for hendes vorter som hurtigt afslørede at de nød disse kærtegn.
- Du er en smuk kvinde, Ridelæreren kan være stolt af dig, sagde han da hans hænder gled ned mod hendes skød, og glatbarberet som en rigtig m-tøz er du også, nydeligt. Spred dine ben min pige.

 

Nanna spredte lydigt benene. Hun følte sig fuldkommen tryg ved denne person, men også fordi hun vidste at Ridelæreren var lige i nærheden.
Hænderne spredte hendes skamlæber og en finger gled prøvende hen til hendes åbning som stadig var våd og smurt efter legen i bilen. Han førte sin våde finger op til Nannas mund og beordrede hende til at slikke. Hun åbnede lydigt munden og lod sin tunge slikke sine egne safter af hans finger.

 

- Jeg vil gerne undersøge dig nærmere, følg med. Han tog blidt fat i Nannas arm og trak hende med ind i et af husets øvrige lokaler. Der var lunt og dejligt. Nanna fik besked på at lægge op på en briks, og hendes ben blev efterfølgende løftede op i bøjler og spændt fast så hun ikke kunne flytte dem.
Ridelærerens hånd greb Nannas og gav den et klem.

- Nanna jeg vil nu undersøge dine indgange for at se om du er modtagelig for logens ritual, du bedes slappe helt af.
Nanna mærkede en dildo forsigtigt blive presset op i hendes skridt.

- Fase 1 ok, sagde Stormesteren, dildoen blev fjernet og en noget større blev anbragt ved hendes åbning. Stille og rolig med gnubbende bevægelser blev denne også ført op i hende. Nanna mærkede hun begyndte at sejle af lidenskab. – Fase 2 ok, sagde Stormesteren. Noget kæmpe stort pressede sig på ved åbningen denne gang.
- Åhhh, stønnede Nanna da hun følte hvordan hun blev fyldt ud – Jaaaaaa, gispede hun da kæmpen lidt efter lidt gled ind i hende. Stormesteren begyndte at bevæge den frem og tilbage i kneppende bevægelser. Nanna kastede sig frem og tilbage i stolen, tændt og liderlig. Hendes skede var spændt ud til det ypperste.
- Fase 3 ok. sagde Stormesteren.
Noget koldt blev smurt på hendes ende og en lille spids ting blev forsigtigt presset ind i hendes tarm. Svup svup svup sagde det tre gange da kuglerne gled ind. Også denne tingest blev prøvet og fjernet igen med ordene – Fase A ok. Den næste var en lidt større but plug og Nanna gav sig inden den til sidst fik lov til at glide helt op i hende. – Fase B ok messede Stormesteren. Den 3. butplug var ikke større end den anden og det undrede Nanna lidt, indtil hun hørte en pumpe og mærkede hvordan pluggen voksede og voksede indeni hende. Da hun var på nippet til at bede om nåde stoppede Stormesteren og meldte at Fase C også var okay. Hun åndede lettet op og fik et klem af Ridelærerens hånd.

 

- Så mangler vi hendes lydighed hr. Ridelærer, hvordan står det til med den.

Ridelæreren svarede at det var da blevet bedre men at hun stadig fejlede ind imellem som nu for eksempel i aften hvor hun havde fået besked på at tage selvsiddende strømper på og ikke havde gjort det, eller den anden aften hvor han skulle have haft et billede af hendes glatbarberede køn, det havde hun heller ikke gjort, og endelig havde hun jo fået orgasme uden tilladelse i bilen på vej herud.

- Hmm, ja men sådan noget er der jo råd for, har hun stiftet bekendtskab med de forskellige piske vi bruger?
Ridelæreren bekræftede dette.

- Godt så mangler vi kun at se dig betjene andre på din Herres befaling sagde Stormesteren.
Nanna kunne fornemme at Stormesteren tog noget tøj af og snart efter blev hendes ben løsnet og hun fik besked på at sætte sig på knæ på en hynde på gulvet.

- Nanna, lød Ridelærerens stemme, du skal betjene Stormesteren som et tegn på at du er mig lydig. Slik hans lem og kugler og masser ham til han sprøjter på dine bryster.
Nanna mærkede pludselig noget imod sit ansigt og rakte hænderne op. Et stift lem stod lige i hendes ansigtshøjde. Automatisk begyndte hun at massere lemmet på denne ukendte mand. Hun lod sine læber glide ned over hans stive skaft og lod tungen spille drillende på pikhovedet. Hun klemte kuglerne og sugede fast omkring lemmet. Efter 5 minutter mærkede hun endelig hans lem vokse og stivne inden han med et brøl trak det ud af hendes mund og lod sædvæsken sprøjte ud over hendes bryster.
Kort tid efter lød det fra ham. – Hr. Ridelærer, De har en nydelig kvinde som på alle måder ville kunne behage Dem, og dersom De ønsker det, klubbens medlemmer, hun skal være velkommen til indvielse i morgen aften. Straffen for det forsømte vil jeg forvente se afregnet i morgen aften.

Nanna blev tørret og klædt på og kort tid efter var de på vej hjem til rideskolen.

- Jeg er stolt af dig, hviskede Ridelæreren til hende på vej hjem. Det skal nok blive godt.

Nanna forsøgte på hjemturen at få spurgt sig ind til hvad problemerne var på rideskolen, men fik atter svaret at det kunne han ikke sige endnu men at hun snart ville høre nærmere.

Hvad kommer der til at ske til Logens fest?
Skal Nanna betjene klubbens medlemmer?
Vil Borgmesteren være én af dem?

 

Læs videre i morgen.