Den erotiske juledagbog - Julen 2001

Forfatter: Stockmaster og Dorthe©
21. december

Nanna vågnede, lå og strakte sig velbehageligt. Det var i dag skulle hun servere for logen som Ridelæreren havde inviteret, hvordan ville det mon gå? Det sorte Halsbånds loge skulle holde julefrokost i Ridelærerens lejlighed, Nanna forestillede sig mændene og vendte sig, så hun kunne massere sin klit hun tænkte tilbage på sin fremvisning for Stormesteren  i aftes, Ridelæreren havde indskærpet hende, at det var hende forbudt at have sex med nogen af dem, men Nanna fantaserede allerede om at blive taget af dem én for én. Langsomt forstærkedes hendes indsats, og snart efter kom hun i en heftig orgasme, mens hun var allerhøjest oppe i skyerne tegnedes for hendes blik billedet at Ridelæreren, stående med pisken i hånden, hævet til indsats. Hun vred og vendte sig, og pludselig blev hun klar over at Ridelærerens billede ikke var fiktion, han stod der lyslevende foran hende.

Hun stivnede næsten, hvordan var han kommet ind?
Hun kom til sig selv igen, og Ridelæreren gik nu frem mod Nannas seng.

- Sig mig skal du ikke passe dit arbejde i dag? Ridelærerens stemme var bister og advarende. Én ting er, at du ligger her og tilfredsstiller dig selv, men at du gør det uden at låse din yderdør, og en time efter at du skulle have påbegyndt dit arbejde, det kommer du til at betale for.

Nannas blik fandt urskiven på væggen, forvirret rejste hun sig, klokken var jo langt over ti, hun havde sovet over sig. Puha tænkte hun, i dag af alle dage. De sidste hold skulle holde juleafslutning og de sidste gaver deles ud ligesom i går, der skulle laves en opgørelse over de opstaldede hestes boksleje, og sendes årsopkrævninger ud til hver enkelt hesteejer, sidstnævnte havde hun lovet at have klar i dag, inden frokost.

- Ridelæreren vendte sig omkring, du er på kontoret om 10 minutter sagde han og gik.

Nanna fik travlt, hvordan kunne hun sove så længe? Hvorfor havde hun ikke låst døren? Tankerne fløj igennem hendes hoved. Hun var begyndt at tænke en hel del på om hun var gravid, og prøven hun havde hastet ind med i går havde hun også haft i tankerne men hun havde ikke kunnet få svaret i går men måtte vente til efter jul da de strips som de brugte til at teste med var sluppet op. Kun én gang havde hun ikke brugt prævention men det kunne da ikke passe at…….. hun jog tankerne på flugt da de begyndte at kredse om Maria og Ridelæreren – og hvad nu hvis hun var gravid så burde hun vel slet ikke lege med SM, men hun kunne ikke være gravid, det kunne ikke passe, hun overbeviste sig selv om at den sidste tids depressive oplevelser var skyld i at hendes mens stadig ikke var kommet – vred og bister vendte hendes tanker tilbage til nutiden.

At hun var blevet overrasket midt i sin morgendrøm, taget på fersk gerning, det kom hun til at betale for, og det ville ikke blive nogen blid omgang, det vidste hun.

Hun kastede et blik på rebet med gaverne, hun måtte se hvad der var i dag. Hastigt fik hun løsnet pakken, og med rystende fingre fik hun pakket ud, det var en net strømpebuks med åbning forneden. Hun læste på sedlen der var lagt ind i pakken.

 

Skal bæres i dag. /R
 

Nanna tænkte på aftenens gæstebud og gøs lidt ved tanken om at gå rundt mellem Herrerne kun iført dette Kraka-kostume, som Lasse dog kunne finde på tænkte hun mens hun smilede for sig selv.

 

Snart efter var hun på plads på kontoret, og Ridelæreren konstaterede at hun var der til tiden.
- Hvor er pakkens indhold? Stemmen var hvas og hård.
Nanna stirrede på Ridelæreren.
- Jamen det var da først i aften - ikke?
- Du har ikke fulgt din ordre, Ridelæreren forlod kontoret.
Nanna sad lidt og spekulerede, intet lykkedes åbenbart for hende i dag.

Efterhånden fik hun gjort sit arbejde færdigt, og sent på eftermiddagen var hun klar til at gå over i sin lejlighed. Hun var træt, men også spændt. Klokken 18.00 havde hun ordre om at indfinde sig i Ridelærerens lejlighed, klar til at servere for de indbudte Herrer. Hun var klar over at der ventede hende en udfordring, de gange Ridelæreren havde været inde hos hende på kontoret i løbet af dagen havde hun bemærket at han havde betragtet hende på den måde han plejede at gøre når der var noget helt specielt under opsejling. Nanna gøs og glædede sig  samtidig da hun ringede på hos Ridelæreren, præcis klokken 18.00, iført de omtalte strømpebukser, en sort bh, og høje stiletter. Over sig havde hun en frakke, Nanna var parat til at tjene sin Herre og logen.

Døren blev åbnet, og Nanna blev budt indenfor af Ridelæreren. Han hjalp hende af med frakken og de gik ud i køkkenet, hvor der var rulleborde hvor maden var anrettet på.

Der var også fire andre piger i køkkenet, de var klædt i korte nederdele sorte strømper og stiletter, alle var topløse. Der var to rødhårede som blev præsenteret som Nina og Tina, en blondine der hed Lene og en sorthåret ved navn Sandie fuldendte firkløveret. Da Nanna havde hilst på pigerne kom en Herre ind i køkkenet. Ridelæreren præsenterede Nanna for ham, og Nanna fik at vide at det var logens Stormester. Nanna nejede for Stormesteren og hendes skød sydede ved tanken om hendes ”syn” aftenen før, Stormesteren tog hende nærmere i øjesyn. Han gik anerkendende rundt om hende.
- Ja som jeg sagde i aftes, det er en yderst velproportioneret hoppe du har her, men vel også lidt uregerlig, Stormesteren smilede til Ridelæreren, Nanna kunne godt lide det smil, hendes intuition om at der var noget beroligende og sympatisk over denne herre var lige så klokkeklar nu hvor hun havde set ham, som i aftes hvor hun kun hørte hans stemme og mærkede hans hænder, og lem, hviskede en lille stemme..

- En god pisk er god at have til unge hopper, og det er du jo manden der har, fortsatte han.
Nanna var stolt over at hendes Herre høstede anerkendelse for at have valgt hende, og Ridelæreren smilede til hende.

Nanna fik nu besked om at begynde serveringen, og Nanna bad nu pigerne om at køre maden ind til det ventende selskab af Herrer, som havde taget plads i spisestuen.

Som serveringen skred frem lod herrerne sig gøre til gode, både med maden og den øvrige service som pigerne kunne yde. Herrerne løftede i pigernes nederdele, snart stod det klart, at ingen af pigerne havde trusser på, et anerkendende klask hørtes her og der, Herrerne kommenterede servitricerne højlydt.

Nanna holdt sig lidt på afstand af bordet, hun dirigerede rundt med pigerne, og det så ud til at hun fik det hele til at lykkes, alle Herrerne var øjensynligt ovenud tilfredse, både med maden og betjeningen.

Der blev serveret en forret bestående af laks i tykke skiver, garneret med  æg, kaviar og rejer. Hovedretten var roastbeef  med flødekartofler i fad. Der blev serveret øl og vin til, en rigtig herremiddag, mere end en sædvanlig julefrokost.

Stormesteren slog på glasset og rejste sig. Kære logebrødre, indledte han. Broder Lasse har været så venlig at invitere Det sorte Halsbånds loge  til logemøde hos sig, det takker vi vor broder for. Han har også bedt mig om at logemedlemmerne beser hans slavinde, som netop har fået sit halsbånd. Hans slavinde er tidligere blevet gjort bekendt med at hun ville blive straffet i andres påsyn, og vor broder har besluttet at det skal ske i aften. Efterfølgende skal I bedømme om hun er værdig som m-tøz til et logemedlem.

Nanna gøs, skulle hun straffes i disse Herrers påsyn? Hvordan? Hvornår? Tankerne fløj gennem hendes hoved, hun huskede godt at Lasse havde sagt det om at blive straffet i andres påsyn, men her, hun gøs ved tanken, men inderst inde pirrede det hende også.

Længe fik hun ikke lov at tænke, Stormesteren gik over mod væggen og trak et stort tæppe til side, frem kom en gabestok, hun kendte den godt, men den plejede ikke at være her i stuen. Ridelæreren kom hen til hende og tog hende i armen. Han førte hende hen til gabestokken. De to rødhårede piger, Nina og Tina løsnede nu hendes bh og hun stod nu kun iført netstrømpebukser og stiletter. Pigerne gav hende et blindfold på, og en knebel blev sat i hendes mund, hun blev nu fæstnet i gabestokken, hænder og hals i hver sit hul, dette havde hun kun prøvet én gang før men aldrig foran så stor en forsamling. Nanna var forsvarsløs og følte sig helt i forsamlingens vold, hun følte sig totalt udstillet til offentlig beskuelse. Lynhurtigt fløj dagens hændelser igennem hovedet på hende, nu kom straffen det vidste hun men hvem skulle straffe hende? Nej. Det kunne ikke være anderledes, Lasse var hendes Herre og han bestemte, hun stolede på ham, Nanna begyndte at se frem til pisken, hun begyndte at nyde følelsen af at være udstillet, ekshibitionisten Nanna fødtes i dette øjeblik.

Stormesteren redegjorde nu overfor forsamlingen for Nannas forseelser, og Ridelæreren ønskede nu at Herrerne skulle råde ham om hvilken straf Nanna skulle have. Der kom forslag om spanskrør og ridepisk, Borgmesteren foreslog 50 slag med sejlerpind, så tøsen én gang for alle kunne lære at lystre. Forslagene blev vurderet af Stormesteren og Ridelæreren.

Nanna påhørte det hele, det var en sær pirrende fornemmelse at være til offentlig beskuelse og samtidig høre Herrerne vurdere forskellige slagredskaber og virkningen på hendes balder. Det var som om hun slet ikke eksisterede som individ for forsamlingen. Borgmesterens forslag, vidste hun, var møntet direkte i relation til hendes eskapade med Jeanette.

- Mine Herrer, Stormesterens stemme lød højt og klart. I skal nu påhøre at jeg forkynder strafudmålingen for Broder Lasses tøz, I skal være vidner til afstraffelsen, og underskrive strafprotokollen efter at straffen er udført. Er der spørgsmål?
Ingen af Herrerne tilkendegav at have spørgsmål.

Nanna tænkte, ingen spørger om jeg har spørgsmål, det var som om hun slet ikke eksisterede som tænkende menneske, hun følte sig på én gang både trådt på og stolt over at være centrum for hele seancen, Nanna var spaltet i to, en lille bange pige - og en stolt m-tøz der ventede på at gøre alt for at gøre sin Herre tilfreds.

Stormesteren tog nu en paddle hvor logens mærke, et sort halsbånd om BDSM symbolet, var udskåret i træet. Jeg forkynder ved dette symbol, at slavinden Nanna straffes med 50 slag med ridepisk, kyndigt tildelt af hendes Herre.

Nanna påhørte dommen uden at kunne gøre indsigelser, hun kunne ikke se hvad der skete, hun kunne intet sige, hun var uden indflydelse på sin egen skæbne.

Blondinen Lene overrakte Ridelæreren en ridepisk, og nu begyndte afstraffelsen. Der blev ikke sparet på styrken. Slagene ramte Nannas numse, næsten taktfast og med præcision ramte pisken og tegnede med ens mellemrum striber på tværs af Nannas balder.

Nanna bed fast om knebelen, der kom ikke en lyd og ikke en tåre, ingen skulle få hende til at vise manglende styrke i denne kreds af kendere, hun følte safterne drive ud af hende, en vellyst og en længsel efter at blive taget bølgede gennem hende, denne følelse overdøvede totalt smerten i hendes stribede ende, hun følte en lykke over at være slavinde, at være underkastet, at være tøs, hun ville gøre alt for Lasse, bare hun kunne beholde ham for evigt, alt måtte han gøre ved hende. Hun ville ejes af ham, ham alene.

 

Herrerne fulgte nøje med i afstraffelsen, og tilkendegav overfor hinanden at de havde dyb respekt overfor deres broders evne til at tæmme sin slavinde, hun tjente ham til ære, det var alle enige om.

Slag efter slag, Nannas balder var højrøde og striberne aftegnede sig overalt. Sidste slag ramte Nanna med fuld styrke, der blev stille i stuen. Stormesteren hævede sin hånd og tog ordet igen.

- Endelig sidste og afgørende ritual. Han klappede i hænderne og Nanna fornemmede at en af pigerne overbragte ham noget. En meget stor dildo blev presset op i Nannas skridt.

- Årghgjggg, hun forsøgte at stønne med kneblen i munden, efterfølgende blev en analplug skubbet op på plads og hun mærkede nu hvordan den blev pumpet op.

Fuldstændig fastlåst og udblokket stod hun til skue foran disse mænd. Hun hørte et par tilfredse grynt fra nogle af mændene og var fuldt klar over at hun var et liderligt skue for dem. En pludselig brændende fornemmelse fik hende til at stivne. Der blev dryppet stearin ned på hendes haleben. Dråbe efter dråbe til der var en lille sø på hende. Et lys blev sat i stearinen til denne var stivnet og så sluppet.

En pludselig summen forplantede sig i hendes skød og analåbning. De havde startet vibratorerne.

- Nanna, Stormesteren talte klart og tydeligt til hende, - din prøve består i at nægte dig selv udløsning i 5 minutter og stå så stille som muligt. Vælter lyset på grund af din manglende adlydelse kan du ikke optages ej heller dersom du taber en af vibratorerne. Held og lykke.

Nejjjj, tænkte Nanna ikke dette. Hele hendes indre sitrede på grund af de to indsatser. Hun lukkede fuldstændig af for omverdenen. Hun kom i tanke om hendes tanker da hun var sommerhus med Lasse. Hun begyndte at tænke på usoignerede mænd, sovs med klumper og alt hvad der frastødte hende.

Pludselig hørte hun forsamlingen tælle nedad…… 15 – 14 – 13 – 12 – 11 – 10 ….. indvendig begyndte hun at juble men mærkede i det samme at den ene dildo begyndte at glide ud af. Hun spændte sammen med hendes skedemuskler alt hvad hun kunne….. 7 – 6 – 5 – 4… åh gud hun kunne næsten ikke holde den mere…… 3 – 2 – 1 – slut.

Hun sukkede højt for sig selv da begge dildoer blev fjernet.

Så lød klapsalverne, og tårerne fossede ned over Nannas kinder, hun forstod at hun havde bestået sin afstraffelse i logens påsyn, hun var stolt over sig selv, og ikke mindst over at have været med til at befæste sin Herres position i logen.

 

Da klapsalven stoppede, bød Stormesteren på dessert. Man kunne nu iagttage at Herrerne sad uroligt på deres stole, og de fire piger var borte. De var krøbet under bordet, og på omgang suttede de nu Herrernes stive pikke, alle fik dessert, en helt speciel anretning.  Imidlertid tændte dette et begær hos Herrerne, og nu måtte pigerne stille sig op på rad ind over bordet, Herrerne tog dem nu bagfra, og begge huller blev benyttet, dette var virkelig bordets glæder var Herrerne enige om.

Nanna kunne fornemme hvad der foregik, hun blev nu løsnet fra gabestokken, og Lasse tog hende ind til sig.

 

- Jeg er stolt af dig, hviskede han ind i hendes øre, - I nat når alle er gået, så skal du få belønningen. Nanna smilede for sig selv, Lasse skulle tage hende, elske hende.
Nanna var helt i sine egne tanker da hun pludselig hørte sin Herres stemme igen.
- Nanna, du skulle sende mig en webphoto af din glatbarberede mis i dag!
Nanna sukkede, - Det når jeg ikke i dag, det er som om jeg glemmer alting i dag.
Lasse smilede til hende. - Du glemmer ikke denne dag foreløbig, og det er da rart for dig at have noget til gode. Han kyssede hende blidt. - Jeg syntes alting lykkes, sagde han og de vendte sig mod det øvrige selskab for at nyde synet af de andres leg. En indvielsesaften var noget specielt for Herren og hans tøz. De måtte kun nyde hinanden.

 

Gæsteskribent StockMaster og dorthe
www.sadoland.dk

 

Får Irene Berg endelig sit ønske opfyldt om at blive mormor?
Hvad mon Ridelæreren vil sige til Nanna hvis hun fortæller ham hun er gravid.
Er det nu helt sikkert at det er Ridelæreren som er far til det evt. barnet.
Vil han så flytte sammen med Maria hvis Nanna nu er gravid med hans barn.

 

Vi nærmer os nu den spændende afslutning – læs videre i morgen.