Den erotiske juledagbog - Julen 2001

Forfatter: Nanna©
22. december

- Godmorgen min søde pige. Irene Bergs stemme strømmede ud af telefonrøret som Nanna havde hevet ned til sig i sengen. Det var lørdag og juleferie og hun havde rigtigt skulle nyde at kunne sove længe. Nanna hilste glad godmorgen til sin mor, samtidig med hun undrede sig over hvad der dog bragte hende til at ringe så tidlig en lørdag morgen. Bare der dog ikke var sket noget.
- Nanna….. jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal få det sagt. Fru Berg tøvede lidt og fortsatte så. – Du og Peter skulle jo komme hjem til mig og holde jul på mandag.
- Mor, hvad er der sket, er der sket Peter noget. Nanna var bekymret.
- Nej, der er ikke sket Peter noget mennn….  Hun stoppede op.
- Mor, så sig det dog. Nanna begyndte at ryste, dette lignede bestemt ikke hendes mor.

- Jeg har solgt huset, svarede moderen endeligt, og skal i gang med at pakke snarest da den nye ejer gerne vil flytte ind den 15. januar, og så var det jeg tænkte om vi ikke kunne holde jul hos dig min pige, ja jeg har talt med Peter om det og han synes også det vil være en fin idé.
Nanna åndede lettet op, gudskelov var der så ikke sket noget. Det var typisk Nannas mor at have arrangeret det hele på forhånd.

 

- Tillykke mor, sagde hun lettet, - det var bestemt en overraskelse, du havde da slet ikke fortalt mig at du havde sat det til salg da jeg var ude hos dig til din fødselsdag.

Irene Berg forklarede at det var meningen de skulle have haft det at vide i julen, men at det lige pludselig var gået meget stærkt og at den nye ejer allerede ville have haft huset den 1. januar hvilket hun dog havde modsat sig da hun først skulle finde anden bolig, men hun var i hvert fald nu lettet over ikke at skulle stå med den store have til foråret, hun var jo ikke 20 år længere.

De snakkede lidt videre om sagen og sluttede samtalen med at bestemme at de begge skulle komme den 24. til kaffetid.

Nanna sprang ud af sengen. Hun skulle holde jul for familien, og der var 1000 ting hun skulle nå inden da. Juletræspynt havde hun intet af og ja….  et juletræ ej heller. Hun måtte op og i gang.

Åhhhh…… hun gav sig. Hun kunne lige pludselig mærke hendes bagdel var øm efter aftenens og nattens oplevelser.

Logen – hun smilede ved tanken og kiggede hen på natbordet hvor hendes halsbånd lå – Det Sorte Halsbånds Klub – en herreloge for S’ere i SM lege, og hun var blev godkendt og accepteret som Ridelærerens m-tøz. Uden at kny havde hun modtaget en udmålt straf og derefter stået mål for en noget speciel indvielse med orgasmebeherskelse men hun havde klaret det og hun vidste at Ridelæreren var stolt af hende, hun havde vist ham ære. Borgmesteren derimod havde forladt selskabet opsigtsvækkende tidligt. Janne, hans m-tøz var ikke tilstede og Nanna var forbudt område for ham nu. Med undskyldning om en dundrende hovedpine havde han trukket sig tilbage.

Efter hendes orgasme beherskelse havde mændene fået dessert. Pigerne – der var 4 – var kravlet ned under bordet og Herre efter Herre var blevet slikket og fået sit lem erigeret. Ingen fik udløsning. Efterfølgende stillede pigerne sig op foran bordene og vendte numserne til, frækt og indbydende. Herrerne tildelte hver pige et antal slag på ballerne afhængig af hvor godt eller dårligt de havde slikket. Efterfølgende bøjede pigerne sig ind over bordet og Herrerne fik lov at tage deres udløsning på den pige de lystede. Der lød stønnen og grynt over hele forsamlingen. De Herrer som ikke blev betjent stod og nød synet af de andre mens de legede med sig selv indtil det blev deres tur.

 

Nanna og Ridelæreren stod og kiggede på. Nanna vidste at hun ikke skulle deltage i dette ”orgie” Som nyindviet slavetøz var hun hans og kun hans. Men hun blev noget forbløffet da der lidt efter blev rullet en stor hynde ind på gulvet. Ridelæreren trak hende med ned på hynden. Hele aftenen havde hun båret de japanske brystklemmer og nu tog Ridelæreren fat i de små snører og trak til så de klemte på hendes brystvorter, at de skulle nyde hinanden nu blev hun klar over – men at det skulle foregå officielt havde hun ikke forudset. Men hendes skridt var hedt og brændende. Hun ønskede sådan han ville tage hende. Den summende fornemmelse fra dildoerne havde ikke sluppet hende endnu.

 

- Slik mig tøz og gør det godt beordrede han hende og lagde sig ned på ryggen.

Nanna tog ham i munden. Hendes mund dannede undertryk og hårdt og hastigt lod hun læberne glide slikkende og suttende ned over hans stive lem. Pludselig smed han hende af og begravede sit ansigt mellem hendes lår. Også han slikkede og suttede hende hårdt og intenst. Pludselig pressede han en finger op i hendes nyligt udblokkede anus. Nanna skreg højt i nydelse, men netop som hun var på nippet til orgasmens bølger fjernede han ansigtet og bad hende rejse sig op og stå på alle fire.
Han førte nu sit stive og strunke lem ind mellem hendes skamlæber og netop som Nanna skreg
- Jaaa – åh ja, tag mig, skubbede han sig helt i bund. Rytmisk slog han sit lem i bund igen og igen og da de igen nærmede sig klimaks, drejede han hende rundt så hun sad ovenpå ham.
- Rid mig tøz brølede han imens han trak hårdt til i snørerne til brystklemmer som efterfølgende klemte hendes brystvorter hårdt.
Nanna sansede intet. De var eet. Endelig – endelig kneppede han hende, smerterne fra hendes brystvorter strålede direkte ned i skødet og hun kastede ansigtet fra side til side da hun endelig mærkede hvordan kramperne fik hendes skede til at trække sig sammen.
- Ja tøz, åhhh ja tøz du giver mig nydelse, hørte hun Ridelæreren råbe langt borte fra og hun mere fornemmede end følte hvordan hans sæd pumpede op i hende og gjorde hende til sin.
Klapsalver fik dem til at komme til sig selv igen. Nanna blev flov – at se på Herrernes erigerede lem havde de uden tvivl nydt hende og Lasses forestilling på måtten, pigerne måtte atter i aktion med de tændte mænd

 

Ved to-tiden gik den sidste gæst. Flere havde i aftenens løb spurgt Ridelæreren om de måtte låne hende næste gang, men han havde hårdnakket sagt nej, når Nanna var klar til at blive brugt af andre skulle det nok blive meddelt til en samling.

 

---

Nanna tog den lille bitte pakke med nummer 22 ned fra tovet og åbnede.

 

Kig udenfor din dør. /R

Udenfor stod en lille pose som hun tog ind, da hun fik al papiret af var der et videobånd indeni. Hun gik hen og satte det i videoen og trykkede på play. Frem tonede en pige spændt fast, Nanna gispede, det var hende selv…… åhhh de havde filmet hendes indvielse.

 

Hun fulgte sin egen afstraffelse og orgasmebeherskelsen. Fotografen havde zoomet ind på hendes indgange og pludselig så hun hvordan hendes muskulatur klemte sammen om dildoerne for at holde på dem. Nanna førte en hånd ned til sit våde skridt og begyndte at lege med sig selv. Det var så liderligt at se Ridelæreren kneppe hende på måtten og da han brølede sin orgasme ud, eksploderede Nanna i orgasme foran sit TV med filmen af hende selv.

 

- Du burde altså begynde at låse dine døre når du leger min ven. I døren stod Ridelæreren og kiggede ind til hende.
- Åhh Lasse, Nanna fløj op og klemte sig ind til ham. Ømt tog han om hende og kyssede hendes frække indbydende læber.
- Jeg kunne ikke lade være, jeg holdt øje med hvornår du hentede pakken ind, vidste hvilken indflydelse det ville have på dig….. håbede… han kysse hende atter. – Dejlig dejlige Nanna hviskede han. Han gav hende yderligere et par kys og kram og trak hende så ud fra sig.
- Hvornår tager du hjem til din mor.
Nanna bød ham tage plads og fortalte så om sin mors oprigning og opfordring til at hun holdt jul.
- Hvad skal du Lasse? Spurgte Nanna.
Ridelæreren svarede at det var meningen at han skulle over til sin bror på Fyn men at også de skulle til at flytte så …… hvis det … han trak på det – Nanna hvis du har lyst, vil jeg gerne holde jul sammen med dig og din familie her i huset.
Nanna strålede, hun kunne ikke komme i tanke om noget hun hellere ville, men, hendes smil blegnede, der var jo stadig alle de ting som var sket som hun ikke havde styr på.
- Naturligvis skal du holde jul hos mig, men, Lasse vi bliver nødt til at snakke nu, jeg kan ikke holde det ud længere, der er sket så mange ting og jeg ved snart ikke hvad jeg skal tro længere.
- Begynd fra en ende af, svarede Ridelæreren, så når vi jo nok igennem det.

Nanna fortalte om episoden med pigerne i blokken overfor den dag da hun var sygemeldt. Fortalte om hvordan de havde blottet hende på altanen og om manden som stod og onanerede mens han kiggede på hende blottet som hun var. Fortalte om hvordan de havde brugt hende på bordet bagefter og hendes frustration da Ridelæreren var dukket op og grangiveligt ikke troede på at hun havde været syg.
- Jeg ved det, svarede Ridelæreren.
- Ved hvad, spurgte Nanna.
- Jeg arrangerede det, svarede han til Nannas store overraskelse og begyndte at forklare.
Lige overfor dig bor to piger som er m-tøzer i logen. Jeg regnede med at når du fik en kikkert kunne du ikke lade være med at kigge på hvad der skete omkring dig, om vi lige kunne ramme tidspunktet var vi meget i tvivl om og det med din brors besøg var lidt af en streg i vores plan så vi måtte forsøge os med to aftener inden vi fik dig. Da du så ringede og meldte dig syg om morgenen gamblede vi og blev enige om at prøve at udføre fase 2. Louise og Maja blev beordret til at ”trænge ind” hos dig. Deres Herre blev tilbage i deres lejlighed for at gøre din ydmygelse total hvilket jeg jo kan forstå også lykkedes. Ridelæreren smilede stort ved denne erkendelse. – At jeg skulle komme sidst i seancen var med fuldt overlæg for at ”pine” dig lidt. Han smilede.
- Jamen hvorfor? Nanna sad med åben mund og lyttede.
- Nanna, du er en pige med så stor en sexlyst at det er enhver mands drøm at få lov at udforske den. Muligvis ved du det ikke selv, men jeg har aldrig været i tvivl, og heller ikke i tvivl om at jeg vil ind og finde den lidenskabelige kvinde i dig.

- Lasse, jeg har været sammen med Claus, sagde Nanna. Nu måtte det briste eller bære, tænkte hun, hun kunne ikke holde ud og gå med det længere.
Ridelæreren sukkede – Ja det anede mig, men det er min egen skyld, jeg ved det, jeg gjorde dig frustreret og Maria har da bestemt ikke gjort det lettere. Jeg smed dig jo nærmest i armene på ham…

 

Dyttttt – udenfor holdt en bil – Nanna rejste sig og kiggede ud – det var Maria Kvist. Ridelæreren kiggede på Nanna, jeg er ked af det min ven – jeg bliver nødt til at forlade dig. Få fat i Jens eller Claus og få dem til at gå i skoven og fælde et juletræ til dig.
- Kommer du igen senere, hviskede Nanna.
- Jeg har en aftale med Maria som nok kommer til at trække lidt ud…. – Åh gud Nanna – det er jo ikke hvad du tror – han blik hvilede på Nanna hvor tårerne løb ned af kinderne. – Vi ses min skat, han gav hende et hastigt kys og ilede ud af døren.

 

Lettet og alligevel bedrøvet fik Nanna sit overtøj på. Nå så det var Ridelærerens ide med pigerne i blokken, det havde hun ikke regnet med. Og hun var glad over at han havde taget det med Claus så pænt. Men Maria Kvist…… hvad var dog det som ikke var hvad hun troede.

Hun gik ud for at finde en af staldfolkene. Nu skulle der fældes juletræ. I postkassen lå der brev fra lægehuset med resultat af hendes graviditetstest, men Nanna havde ikke kigget i postkassen.

 

Hvad siger graviditetstesten.
Hvad er der dog med den borgmesterfamilie.
Nanna har ikke givet Ridelæreren en ønskeseddel som forlangt, hvad vil han gøre ved det?

Læs videre lillejuleaften.