Den erotiske juledagbog - Julen 2001

Forfatter: Nanna©
23. december

Nanna stod i sin stue og pyntede juletræet hun og Jens havde hentet i skoven dagen før.

Da hun havde fortalt Jens historien om at hendes mor og bror nu skulle være hos hende i stedet for at hun skulle hjem til jul, havde Jens hurtigt tilbudt hende at hun kunne låne hans juletræspynt. Han tog alligevel af sted til Hannover lillejuleaften for at holde jule hos sin søster og hendes mand så han skulle ikke selv bruge det.

 

Mens de gik i skoven havde Nanna flere gange været på nippet til at udspørge Jens om hans forhold til borgmesterdatteren, men hun kunne ikke komme på en plausibel forklaring som ikke ville røbe at hun havde overværet deres leg i høet få dage forinden. Til sidst var hun da alligevel kommet på noget.
- Jens, jeg har hørt rygter om at rideskolen skal skifte ejer, er der noget om det?
Jens kiggede et øjeblik forvirret på hende, men fattede sig hurtigt og svarede at det havde han faktisk også hørt en lille fugl synge om, men vidste ikke rigtig om han skulle tro på rygterne, faktisk måtte hun jo vide det bedre end han da det jo var hende som sad med bogføringen på kontoret. Nanna svarede ham at lige netop de ting havde hun intet at gøre med, og Jens sagde at så måtte hun nok spørge Ridelæreren for han vidste ikke mere end hun.
- Du har ikke en kæreste du skal holde jul med ligesom Claus? Frittede Nanna videre.
- Nej, det har jeg ikke, hvordan kunne du da tro det.
Nanna følte sig lidt fanget og svarede at nu havde hun jo lige erfaret at Claus havde en kæreste, så måske var det bare hende som var blind. Men Jens benægtede hårdnakket at det var faktum.

 

Det bankede på døren og Nanna råbte kom ind.
- Hej Nanna, skal jeg hjælpe? Ridelæreren trådte ind i hendes stue.
- Hej Lasse, ja det ville da være dejligt, men jeg skal ud og have købt ind inden butikkerne lukker, jeg mangler jo både det ene og andet til maden i morgen.
Lasse foreslog at hvis han nu pyntede juletræet, så kunne hun tage hans bil og køre ind og få købt hvad hun manglede, han havde selv lige været inde i byen og havde ikke lyst til at køre igen. Nanna takkede ja til tilbudet og fik bilnøglerne. Det var første gang hun skulle køre i hans bil.

 

Der var mange mennesker i varehuset og det var svært at komme frem og tilbage. Pludselig var der en pigestemme som kaldte på hende. Nanna vendte sig om og kiggede forbløffet på Jeanette, borgmesterens datter.
- Kan vi tale sammen Nanna, spurgte hun stille.
- Naturligvis, svarede Nanna – lad os sætte os ind i cafeteriaet og få en kop kakao hvis du har lyst.
De fandt en hyggelig sted i et hjørne hvor de kunne tale forholdsvis uforstyrret sammen.
- Undskyld!
- Undskyld for hvad, spurgte Nanna pigen som hun kunne se havde svært ved at få ordene frem.
- Det var mig som slog din rude i stykker og havde været inde i din lejlighed, nærmest hviskede Jeanette.
Nanna tog pigens hånd – Hvorfor Jeanette, hvorfor hader du mig sådan, hvad har jeg gjort dig.
Hikstende begyndte pigen at fortælle.

 

For flere år siden købte min far og mor rideskolen. Far havde et stort firma sammen med en kvinde som hed Ulla, det var noget som de have bygge op siden de gik ud af skolen.

 

Ulla, tænkte Nanna, min nabo fra barndomshjemmet.

 

Jeanette fortsatte, pludselige en dag blev de uvenner og de besluttede at sælge firmaet. Far fik så mange penge at han og mor besluttede at købe rideskolen så jeg, deres eneste datter rigtig kunne vokse op med heste og landliv som de kaldte det. Ridelæreren blev ansat som administrator og chef for det hele, men det var far og mor som ejede stedet.
Så for 3 måneder siden fik far pludselig en stævning om at han skulle betale 4 mio.kr. tilbage til det firma han havde haft med Ulla. Der havde været noget fusk i regnskaberne og han var forpligtiget til at betale halvdelen af hele sagen. Men far og mor havde ikke penge til at betale med og derfor blev rideskolen sat til
salg.

 

- Jamen Jeanette, hvad har det med mig at gøre, hvorfor skulle jeg straffes for det.
- Fordi… fordi at var du ikke kommet til rideskolen så var mor og Ridelæreren nok stadigvæk gode venner og så havde han nok købt skolen, men nu er den blevet solgt til en fremmed, og derfor er det din skyld.
- Jeanette, kære ven, jeg bestemmer jo ikke hvad Ridelæreren skal og ikke skal, jeg har ikke engang vidst at den var til salg!
- Har du ikke? Jeanette kiggede forbløffet på hende – Jamen mor sagde da…
- Ja.. sagde hvad, spurgte Nanna
- Ja, sagde at hende Berg også kom stikkende med alle sine penge, fortsatte Jeanette.
- Kære ven, svarede Nanna, jeg aner ikke hvad du taler om, jeg har ikke nogen penge og jeg har intet haft med noget salg af rideskolen at gøre.
- Jamen… jamen, Jeanette tabte mælet.
- Jeanette, jeg tror at vi to helt har misforstået situationen. Skal vi ikke slå en streg over det sket og så glemme det, jeg er også ked af at jeg gav dig den endefuld, men også jeg var simpelthen så frustreret og ulykkelig.
- Lasse elsker dig, sagde Jeanette pludselig.
- Det kender du da vist ikke noget til Jeanette, svarede Nanna.
- Jo, svarede Jeannette og fik røde kinder for jeg hørte i aftes da de sad og ordnede de sidste ting omkring salget af rideskolen at han fortalte mor at hun skulle lade ham være i fred fordi han elskede dig og ville giftes med dig.
- Ville giftes med mig, Nanna tabte kæben
- Jeg må hellere gå nu, jeg har vist sagt for meget, hviskede Jeanette stille og rejste sig.
Nanna greb fat i Jeannettes arm – Er du sikker på at han sagde det, at han ville giftes med mig?
Jeanette vristede sig fri, - jeg må gå nu, undskyld det med ruden Nanna.

 

Nanna stod og kiggede efter pigen – gudskelov nu have hun da vished for at det var Jeanette som havde brudt ind hos hende, men hun forstod ikke hvad det var for nogen penge som hun havde omtalt. Og Lasse – Lasse ville giftes med hende, hendes hjerte sang. Hun nærmest dansede ud af butikken med sine indkøbsposer.

 

Hun fortsatte ned til Guldsmeden. ”Gravering mens De venter” stod der på skiltet uden for forretningen. Nanna købte sin gave til Lasse og fik den graveret, og kørte derefter tilbage til rideskolen.

 

Da hun trådte ind af døren blev hun overrasket stående. Der stod det, juletræet, blinkende og strålende. Fyldt med små klare lys, røde hjerter og kugler, fehår og flag. Der duftede af gløgg og Lasse kom ud fra hendes køkken med en nissehue på hovedet.

 

- Nanna, A står lige under a misteltien.
Nanna smed sine poser midt på gulvet og løb over til ham. Han bredte armene ud og tog hende i sin favn. Varmt og intenst kyssede de hinanden.
- Lasse jeg mødte Jeanette inde i Supermarkedet, hun erkendte at det var hende som havde brudt ind i min lejlighed.
- Fortalte hun hvorfor, ville Ridelæreren vide.
- Ja, det gjorde hun, men jeg forstod ikke hvad hun mente, hun sagde at Berg var kommet med alle sine penge, men Lasse, jeg har jo ingen penge, og hun sagde at det var min skyld omkring det med at rideskolen er blevet solgt. Lasse jeg forstår ingenting.
- Det kender hun da ikke noget til! Det er der da aldrig nogen som har fortalt hende, svarede Ridelæreren.
- Nej, hun erkendte at hun havde lyttet i aftes, svarede Nanna.
- Åhhh javelllll så, Ridelæreren så eftertænksom ud, men så må det vist være på tide du får det rette sammenhæng.
Han tog hende i armen og trak hende med ned i sofaen. Og så begyndte han at fortælle.

”Jeg mødte Maria da jeg under uddannelse til berider. Hun var gift, jeg var single. Vi fik et ret intens forhold da Asger altid var på rejse med sit firma. Siden blev han så borgmester og vi måtte gå stille med dørene. Jeg elskede at prøve hendes grænser af og også SM legede vi med. Da Asger solgte firmaet købte de rideskolen her for en del af de penge de fik ud af firmaet og Maria ansatte mig som øverstbefalende her på stedet og vi havde frie hænder til at lege. Så kom den dag da jeg ikke kunne klare det administrative selv og du blev ansat.
Nanna, han tog hendes ansigt i hænderne, jeg tabte mit hjerte til dig lige på stedet, men jeg kunne ikke helt slippe Maria, det vi havde var så intenst og hedt at jeg ikke bare kunne droppe helt ud på én gang. Hun blev bitter på mig og, ja, hun ignorerede dig totalt, du var jo ved at tage mig fra hende og det kunne hun ikke acceptere. Jeg lærte Asger at kende i logen, det var lidt af et tilfælde, men som tiden gik blev både Asger og Maria vidende om at de hver især havde en tøz eller Master, og det accepterede de. Men selv Asger blev bitter da du dukkede op og lavede rod i vores ellers velfungerende forhold og derfor tog han sig de friheder over for dig som han gjorde, har han indrømmet over for mig.
Så blev de ramt af tragiske omstændigheder, fusk i regnskaberne i det afhændede firma, og Asger er nu blevet idømt at betale et millionbeløb, det har de ikke råd til og har derfor måtte sælge rideskolen. Og nej, Nanna, du er ikke involveret, det er noget Jeanette har misforstået. Men den nye ejer kommer i morgen og så kan du hilse på vedkommende da det jo bliver din kommende øverstbefalende fremover. Du husker måske at den gamle lejlighed er blevet sat i stand mellem os. Den er ikke bare blevet sat i stand, den er blevet lagt til min lejlighed, og der skal den kommende ejer så bo.”

 

- Skal du så flytte Lasse, Nanna var chokeret over beretningen.
- Ja, det skal vi nok.
- Vi, siger du, flytter du så sammen med Maria når de bliver skilt? Nanna turde næsten ikke spørge, nu havde det summet i hendes hoved hele december måned, det var knald eller fald.
Skilt? Hvem skal skilles? Sig mig engang hvad er det egentlig der summer rundt inde i dit lille hoved Nanna?
- Ja, når Asger og Maria skal skilles, flytter du så sammen med Maria? Spurgte Nanna hviskende, - Jeg er jo kun din m-tøz!
- I guder da, han rejste sig og trak Nanna med op og stå, - fatter du det da slet ikke, Nanna det er dig jeg elsker og har elsket det sidste år, Maria er en gift kvinde som jeg skulle have arbejdet ud af mit liv, det er hun så nu og derfor kan jeg så passende spørge dig skat om du vil gifte dig med mig?
- Sig det igen Lasse, jeg tror ikke jeg hørte rigtig.
Lasse gentog – Nanna, vil du gifte dig med mig?
Nanna kiggede op på ham og tårerne begyndte at trille ned over hendes kinder. – Åh, ja Lasse, ja, der er ikke noget jeg hellere vil.
De kyssede hinanden i evigheder som for at besegle den indgåede pagt.

 

- Den var godt nok først beregnet til i morgen, men vi kan vist ikke udsætte det længere. Op af bukselommen fremdrog han en lille æske. – Luk den op, befalede han.
Nanna åbnede æsken, indeni lå to guldringe. Nanna havde næsten forventet at se en gravering med et R – men i stedet var der indgraveret to bogstaver som slyngede sig ind i hinanden. Et L og et N. Ridelæreren gav hende den ene ring på og hun ham den anden. Atter fandt deres læber hinanden. Kyssene blev mere og mere intense og lidenskabelige og uden at tænke over yderdør eller omverden begyndte de at klæde hinanden af. Glemt var gløgg og æbleskiver da han bar hende op i sengen og elskede hende hedt og inderligt.

 

På sengen lå gaven fra om morgenen. En pirringsfjerkost – og mon ikke den kom i brug denne dejlige eftermiddag.

 

Læs den spændende afslutning i morgen.