Den erotiske juledagbog - Julen 2001

Forfatter: Nanna©
24. december

- Er det meningen du skal sove hele dagen? Ridelærerens stemme vækkede Nanna af hendes søde søvn.
Hun slog øjnene op og drejede sig rundt i hans arme.
- Mmm, her kunne jeg godt tilbringe et par uger eller resten af mit liv.
- Men inden du gør det har du lidt du skal have afsonet har du ikke?
Nanna tænkte – åh åhh, var det en af de dage, forventningsfuldt kiggede hun på ham og svarede kækt at det mente hun da absolut ikke.
- Nanna hvad står der i dit 7. bud. Ridelæreren forsøgte at se stram ud, hvilket for en gang skyld ikke lykkedes.
- Der står at jeg skal svare kort og ærligt uden at lyve, svarede hun ham.

- Ja, og du har da bestemt lidt tilbage på din konto så vidt jeg husker, sagde han. – noget med et glemt webcam foto, jeg har heller ikke fået nogen ønskeseddel af dig og endelig så kaldte du mig for en slavepisker en af de første dage i december – tog han til genmæle.
- Jamen de ting nævnte jeg ikke fordi jeg løj, jeg kunne bare ikke huske dem, svarede hun frækt tilbage med et skælmsk blik i øjnene som kun kunne tolkes på en måde – en opfordring til leg.
- Det er vist på tide at du pakker den sidste gave op, sagde Ridelæreren.
- Den har jeg jo fået for nogle dage siden, svarede hun ham.
- Det ser da ikke sådan ud.
Nanna drejede hovedet og ganske rigtig var der kommet en ny pakke på rebet som ellers var tom dagen før. Hun rejste sig og åbnede for pakken. Indeni lå 3 piske. En i ruskind med bløde tavser, en i læder med lidt hårdere tavser og endelig en ridepisk. Alle tre havde samme symbol et stort R og et lille n svunget sammen – deres symbol i deres fremtidige lege for Herre og tøs.
- Da du sagde ja til at gifte dig med mig i går, gav du mig samtidig også råderetten over dig – jeg er nu din ”Slavepisker” resten af dit liv, og du kan lige så godt lære at arte dig ordentligt fra begyndelsen af.
Ridelæreren hev dynen af så han sad op i sengen ganske nøgen.
- Tag dit halsbånd på og læg dig hen over mine ben så du kan få din ende varmet op din uartige tøz.
Nanna gjorde som befalet og nærmest gned sig hen over ham da hun kravlede over hans krop og reaktionen udeblev da heller ikke da hans lem rejste sig med lynets hast.
- Du får 50 slag med tør hånd og 50 slag med våd hånd, proklamerede han og begyndte afstraffelsen med det samme.
… smak.. smak.. smak.. smak..  
Nanna gned sig mod hans ben så hendes underliv gnubbede sig mod hans lem for hver bevægelse.
Ridelæreren fortsatte slagene men stoppede pludselig og spurgte efter det 6. bud.
- Ikke selv tage initiativ, svarede Nanna rapt.
- Hvad er det så du gør, spurgte Ridelæreren hende.
- Bliver liderlig, svarede hun igen.
- Uopdragne tøz, og nu kom smækkene hårdere – smak.. smak.. smak.. smak..
- Slik min hånd – han satte hånden ned til Nannas mund og hun slikkede håndfladen.
Lidt efter faldt slagene igen – men denne gang sang det i huden på grund af den våde hånd.
- Åh, åh, åh…. Gispede hun i en blanding af smerte og nydelse. Endelig nåede de de 50.
- Hent din beautyboks med alle dine gaver og remedier.

 

Han monterede nu brystklemmer på hendes brystvorter, tillige med hånd og ankelmanchetter. Kæderne blev fæstnet til manchetterne og ned til radiator rørene for hændernes vedkommende. Han fandt glidecremen frem og gav analdildoen lidt smørelse og begyndte at lege med hendes bageste hul. Hans pegefinger cirklede rundt om åbningen og gled lidt efter lidt indenfor. Snart fulgte en finger mere. Nanna begyndte at stønne i lidenskab. Da de to fingre gled uhindret frem og tilbage trak han dem ud og presse forsigtigt analdildoen indenfor.
- Jahhh, gispede Nanna da den sidste kugle på dildoen gled igennem ringmusklen. Han tog den lilla dildo frem og skubbede den op i en grotte som nærmest måtte betegnes som drivende våd.
- Min liderlige tøz, stønnede han.
Nanna kunne se at hans lem var stort og stift med udsigten til det som skulle ske.
- Der kan den vist ikke blive. Han gik ud i baggangen og kom lidt efter tilbage med en stump snor som han lavede en g-streng af der kunne holde begge dildoer inde i de overophedede varme huller.
- Nå, frøken stor i slavet, nu står man jo til fri afbenyttelse for diverse redskaber her på sengen. Han puslede lidt rundt og svirp ramte han hendes baller med ruskindspisken med de mange strimler. – Du kan godt begynde at tælle – der er langt til 100.
Slam.. slam.. 1..2… Nanna talte – den gjorde nu ikke særligt ondt – hun smilede.
- Du står ikke og smiler vel… SLAM…Nanna trak enden til sig i en fart – uha den kunne bestemt mærkes… hun fik nu 25 af samme slags. Ridelæreren kom hen til hendes og legede med hendes klit ind imellem. Hun stønnede at det var så liderligt hvortil han svarede at det kunne han så sandelig godt se på den pøl der var ved at være på gulvet. Safterne dryppede ud omkring den lilla dildo. Da de 15 minutter senere nåede de 100 var Nanna ikke i tvivl om at hun havde en ende. Den var både gloende og øm. Da han stod ved hendes side kom der pludselig underlige følelser op i hende… åhh bare han da ville slå hende noget mere… - Slå mig, straf mig gispede hun, vis mig hvad du kan.
Siuuumm.. siuuumm.. siuuumm.. 30 lædersnerter snoede sig omkring hendes bag og hun kom brat tilbage til virkeligheden, men denne gang lod han piske ramme hende over næsten hele kroppen. Da han lod den feje ind mellem hendes lår var det ganske vist meget forsigtigt men hendes glatbarberede venusbjerg fortalte hende at hun ikke var lige hårdfør over det hele. Efter 40 slag stoppede han og satte sig på hug under hende. Hans hænder greb snørerne på hendes brystklemmer og trak til.
- Åhhhh ja……. ååååhhhhhh ja…. Hårdere... hårdere.
Ridelæreren trak forbløffet hårdere til i snørerne og Nanna nærmest hev og sled i sine lænker i sanseløs lidenskab. Han rejste sig og tog sin ridepisk. Der var ingen tvivl om at hun var godt på vej til at være en velfungerende m-tøz som ikke bare forstod at adlyde men også nød legen og dens konsekvenser. Han løftede ridepisken og lod den suse i luften. Den ramte hendes ende med et svirp og hele hendes krop rystede i sexuel smertelyst.
- Ja, skreg hun – Mer...
Ridelæreren valgte at lade være med at kommentere hvem der bestemte her – det havde han et helt liv til, og igen og igen lod han pisken suse mod hendes baller som snart var rød/blå stribede.
Nanna hylede og skreg i sin lidenskab og besat af denne kvinde løsnede han hende, fjernede dildoerne og nærmest smed hende på sengen.
Han kravlede ovenpå hende, løftede hendes ben op og åbnede hendes hede indgang for hans stive lem.
- Knep mig skat, ta’ mig stønnede hun med øjne som intet så.
Han førte sit lem ind, drillende kørte han det meget langsomt frem og tilbage. Med hånden tog han om lemmet og slog det ned mod hendes klit først blidt så hårdere og hårdere.
Han skubbede hendes knæ op over hendes hoved, rejste sig op på et af knæene og førte det meget erekte lem ind i Nannas grotte. Nanna rystede over det hele i ren lyst.
Stille begyndte han at køre det frem og tilbage men snart skubbede han det i bund med al sin kraft.
Hvem der stønnede og hvem som skreg var svært at  vurdere men hele rummet osede af sex imellem to elskende mennesker.

Lidt efter blev hun vendt om på maven og en dildo blev placeret hvor hans lem lige havde været, en snurrebasse som fik Nanna til at gispe, Ridelæreren lagde sig ned over hende og førte sit lem ind i hendes bageste hul. Han kunne mærke den snurrende dildo mod sit pikhoved. Woww, da hun kunne tage ham helt ind begyndte en hektisk bevægelse med underkroppen, han kiggede ned. Han så hvordan pikhovedet gled ind mellem ballerne, spiddede det lille hul og hvordan cm for cm gled op i hende, mærkede hvordan ringmusklen gav efter for ham, lod ham passere og så var han helt i bund. Denne stramme grotte som malkede ham, dildoen som fik det hele til at summe, åhhh, hvor han elskede denne kvinde, og hvilken fornøjelse det skulle blive at udforske hende resten af livet. Til sidste bad han Nanna om at rejse sig på alle fire, han rejste sig op i sengen, stod med fødderne på dynen og bøjede ned i knæ så han kunne spidde han tøz igen og igen. Han lod sin hånd glide ind under Nanna og fangede brystklemmernes snøre som han trak i skiftevis mens han pumpede ud og ind.
Nanna stønnede i ren lidenskab, åhh hvor han kunne det der, hun var totalt blokket ud, hele hendes skød summede at dildoen, han pik bearbejdede hendes indre, hendes bryster smertede i lyst.
Hun mærkede han pik vokse…… hun gispede, sansede ikke noget længere havde hun følelsen af de to udblokkede hullers lyst. Pludselig blev der trukket hårdt i snorene og hendes indre eksploderer i lyst – lang væk fra hørte hun én råbe jaaaaaaaaa, at det var hende selv da orgasmen gennemrystede hende vidste hun ikke. Hun sansede at hun med eet blev udvidet endnu mere, mærkede hvordan Ridelæreren huggede op i hende og hørte derefter hans brøl da hans lem pumpede livseleksiren dybt op i hende.
Stønnende faldt de sammen på sengen, godt flettet ind i hinanden.

- Åh hvor jeg elsker dig Nanna, hviskede han ind i hendes øre, - det bliver skønt at dele et liv sammen med dig. Og vi skal med tiden fylde hele rideskolen med en masse unger – vores unger, ikke sandt skat?
Pludselig kom Nanna i tanke om graviditetsprøven. – Lasse, hviskede hun, det kan være jeg er gravid, jeg har været inde med en test men ikke fået svar på den.
- Har du da ikke brugt prævention, Ridelæreren kunne huske at hun engang havde fortalt ham at hun brugte p-piller.
- Jo, men der var dengang jeg sov over mig, da glemte jeg at tage pillen om morgenen og… Nanna tav, ja så …så er den altså ikke kommet.
Ridelæreren trak hende ind til sig og kyssede hende – Så får vi nok et helt fodboldhold skat. Han kravlede ud af sengen. – Men det bliver altså ikke lige nu, han kiggede på dildoen.
- Hvad mener du? spurgte Nanna forundret.
Ridelæreren viste dildoen frem som bar spor af at hun bestemt nok ikke var gravid.
Han lagde den fra sig og trak hende ind til sig – Skat, der er noget som tyder på at vi nok ikke kommer til at lege igen de første par dage, men hvad betyder det, vi har jo et helt liv til det.
Varme og lykkelige kyssede de hinanden. Nanna lettet, hun havde været usikker på hvordan Ridelæreren ville tage det hvis hun var gravid, nu kunne de planlægge i fred og ro. De gik i bad sammen.

Ring…….. det var dørklokken. Nanna gik ud og åbnede døren.
- Hej min kære pige, goddag Lasse, Fru Berg hilste glad på dem.
Også Nannas bror hilste pænt på.
Sammen gik de ind i stuen som strålede varm og indbydende. Det knitrede fra pejsen.
- Nå hvordan går det så min pige, hvad.. hun kiggede på Nannas ringfinger hvor den gyldne ring blinkede og funklede og over på Ridelæreren hvor en identisk sendte sit gyldne skær mod hende.
- Hvad var det jeg sagde… jeg vidste det, vidste at der skulle blive et par ud af jer. Tillykke begge to.
Der blev delt lykønskninger, knus og kram ud til alle.
- Og hvornår skal det så være.
Parret svarede at det havde de ikke sådan lige bestemt endnu men at et påskebryllup eller pinsebryllup måske ville være aktuelt.

- Ja, så kan vores hus jo også være færdig, sagde Ridelæreren.
- Vores hus, Nanna kiggede uforstående op på Ridelæreren.
- Nanna, det må vist være på tide at løfte sløret for det du har gået og funderet over den sidste måned, men sagerne faldt først på plads i fredags, og så bestemte jeg med din mor at vi ville vente med at fortælle dig det til i dag.
- Min mor, Nanna kiggede fra den ene til den anden, - Hvad har min mor nu med det at gør? Nanna kiggede desorienteret fra den ene til den anden.
- Lad os nu sætte os til kaffebordet min pige, så kan Lasse fortælle dig hele historien.
Familien satte sig omkring det veldækkede kaffebord og så begyndte Ridelæreren at fortælle.

 

Som du jo ved Nanna, kommer borgmesterparret til at betale en anseelig sum penge til Asgers tidligere firma, derfor er de nødt til at afhænde rideskolen.
Den dag du var ude og se lejligheden fortalte din mor mig at det var sådan et sted hun godt kunne tænke sig at flytte hen når hun engang skulle sælge sit hus.
Få dage efter ringede jeg til din mor for at fortælle hende at vi havde snakket om at sælge nogle af bygningerne fra, og om hun kunne være interesseret i at købe bygningen vi sidder i her da den har egen indkørsel m.v. Men din mor spurgte mig hvad hele rideskolen skulle koste. Jeg henviste hende til Maria og Asger Kvist og vi begyndte nogle forhandlinger omkring rideskolen. Disse forhandlinger faldt på plads i fredags, så Nanna… hvis du vil hilse på den nye ejer af stedet her, så sidder hun lige overfor dig.

 

- MOR – Nanna kiggede chokeret på sin mor, det var dog det sidste hun ville have gættet på, men nu faldt brikkerne med Jeanettes udtalelse også på plads ”Berg, og hendes penge”
- Jamen, hvem har så købt dit hus, mor? Nanna var stadig forvirret.
- Det har Lasses familie ovre på Fyn, svarede hendes mor, de ville gerne tilbage til omegnen her så der slog vi to fluer med eet smæk, sagde fru Berg smilende til Ridelæreren.
- Åh, mor, tillykke, hvor er jeg glad på dine vegne. Nanna gav sin mor et stor knus.
- Jeg synes vi lige skal gå ud og se på byggeplanerne inden det bliver mørkt, sagde Ridelæreren endeligt da de var ved at være færdig med kaffen..
Alle rejste sig og pakkede sig godt ind. Udenfor var sneen atter begyndt at dale.

De gik tværs igennem parken og lidt op ad en skråning.
Her blev de stående og kiggede ud over rideskolen, parken og omgivelserne.
- Nanna, elskede, din mor har lovet at udstykke en grund til os hvor vi ønsker det og hvis du siger ja. Hvad siger du til dette her sted.
Tårerne begyndte at trille ned af kinderne på hende. Det var så smukt det hele. Landskabet, udsigten, træerne der var fyldt med rimfrost og sneen som dryssede ned omkring dem.
- Ja Lasse, åhh ja, åhh du har gjort mig til en lykkelig kvinde. Hun stod på tåspidser og kyssede ham varmt og inderligt, ham fik hun aldrig nok af.
Hendes mor og bror forlod det nyforelskede par. Længe stod de to bare og kyssede hinanden og fortalte hvor meget de holdt af hinanden og ind imellem kiggede de ud over landskabet hvor deres fremtid skulle bygges.

 

- Nanna husker du bulen jeg havde i panden en dag du kom ind til mig og jeg svarede dig at den havde jeg fået fordi jeg var kommet til at slå hovedet ind i et køkkenskab.
Nanna bekræftede at hun godt kunne huske det.
- Det var ikke sandheden Nanna, det var en hvid løgn. Din gode ven Flemming, din ungdomskæreste kom ind til mig morgenen efter han havde overnattet hos dig, og han gav mig sådan en på hovedet med ordene om at jeg overhovedet ikke skulle lege med dine følelser, for du var en fint og godt menneske og at du elskede mig og enten så holdt jeg op med at lege med dine følelser eller også giftede jeg mig med dig. Nanna, lov mig én ting, husk at han skal med til vort bryllup, hvis han da vil, som min forlover, for han fik mine øjne op for at det var dig, og kun dig jeg ville have.
Nanna smilede til ham og lovede det.

 

Juleglæde, varme og lys skinnede ud af vinduerne på rideskolens beboelsesbygning.
Sammen gik de tilbage til rideskolen hånd i hånd for at holde jul. En mand en kvinde, en Herre og hans tøz – et par som elskede hinanden.

 

SLUT

 

Efterskrift
Kære læser. Tak fordi du fulgte med i historien om Nanna og Ridelæreren og alle de andre i- og udenfor Rideskolen. Jeg håber du har haft lige så megen fornøjelse af at læse den som jeg har haft af at skrive den.
Til slut vil jeg gerne sende en tak til Bizarr samt Stockmaster og dorthe som hjalp mig med at skrive nogle af afsnittene.
Også en tak til Hanne, Christian og Morten for oversættelsen, grafik og billeder.
Og endelig en tak til latexbanden som brugte en lørdag eftermiddag sammen med mig for at tage disse billeder.

Nanna Naye

NB. Sidder du nu og tænker over hvad Nanna fik i julegave at sin kommende mand?
Hm… det lader vi stå åben til næste jul. 

 

Rigtig glædelig Jul

og

godt Nytår