Den erotiske juledagbog - Julen 2001

Forfatter: Nanna©
3. december

Nanna strakte sig i sengen, vækkeuret ville nok snart ringe. Hun drejede hovedet og kiggede på klokken – åhhhh gud – hun fløj ud af sengen, klokke var 8.45 og hun skulle møde kl. 9.00, det ville hun aldrig nå. Hun tog et hastigt brusebad, redte sit lange mørke krøllede hår igennem og trak en nederdel og en sweater på. Et hastigt blik ud af vinduet viste at der var fyldt med snesjap i gaderne fra nattens snefald. Det var først da hun sad i bilen på vej ud til rideskolen at hun kom i tanke om ordren fra 1. december:

 

Disse trusser bærer du på arbejde på mandag, vær sikker på at jeg kontrollerer dig. R”

 

Det var en rigtig Tycho Brahes dag. Først sov hun over sig, så glemte hun sin ordre og hun havde heller ikke fået pakken for 3. december åbnet, hun havde dog i skyndingen taget den med i tasken. Men i bund og grund var det Ridelæreren skyld. Da hendes mor var taget hjem søndag aften havde hun hastigt fundet sin pakkekalender frem og nærmest flået papiret af pakke 2. Pakken indeholdt en lilla dildo

 

”Leg med dig selv. R” stod der på dagens ordre. 

 

Og Nanna havde leget. Der var vibrator i den. Nøgen havde hun sat sig i sin sofa med benene oppe på sofabordet spredt godt ud til siden. Fra tørrestativet havde hun hentet to tøjklemmer som hun satte i sine brystvorter. Hun gøs, de var meget stramme og de smertede vidunderligt ned til hendes tiltagende våde køn. Den summende vibrator havde hun ført ned mellem sine våde skamlæber, det sitrede i hendes krop da den havde rørt hendes klitoris, og hun havde skudt ryg med det resultat at tøjklemmerne rystede og sendte smertefølelser ned i hendes skridt. Med pege og langfingre skilte hun sine skamlæber og førte dildoen ind in hendes nu meget våde køn. Åhh den summede skønt, og hun stønnede – besat af nydelsen. Med højre hånd førte hun dildoen ud og ind af sin grotte og med venstre hånd havde hun taget fat i tøjklemmerne og rusket i dem så smerte og nydelse var blevet eet. Hulkende og stønnende mærkede hun hvordan grottens greb blev mere og mere fast om dildoen og da hun med et snuptag hev begge tøjklemmer af eksploderede hendes indre i kramper og nydelse og hun udbrød ja åhh ja.

 

Da hun havde taget dildoen ud var hun benovet over hvor meget den var indsmurt i hendes safter og prøvende havde hun skubbet den op i sin stjerne. Til at begynde med havde hun kun lige kunnet få den lidt indenfor, men dildoens sitren og vibreren samme med hendes vedvarende tryk, gjorde snart at hun havde den begravet dybt oppe i enden.

 

Hun tog de to tøjklemmer og satte på sine skamlæber og hæmningsløst førte hun dildoen ud og ind af sit hul. Hendes venstre hånd skiftevis hev i klemmerne og brysterne og masserede klitten. Nanna var helt væk. Hendes krop var en stor lysten hule. Hun skælvede og rystede over hele kroppen, spændte sine muskler, pulsen blev højere og højere og med et lettelsens gisp omdannede orgasmens kramper hendes krop til en kvinde i ekstase.
Udmattet faldt hun i søvn, men havde i nattens løb dog fundet ud af at vakle ind i sin seng, vækkeuret havde hun ikke skænket en tanke.

 

… Dyyyyttt… Nanna for sammen da en modkørende bil dyttede da de passerede hinanden i rideskolens allé.
Det var Ridelæreren som kørte. Nanna sukkede lettet, så ville han ikke opdage at hun havde glemt sin ordre. Opmuntret gik hun ind på kontoret. På hendes skrivebord lå en kuvert med hendes navn på. Indeni var et brev til hende fra Ridelæreren:
Aflys mine aftaler for resten af dagen, er taget til Fyn, er tilbage i morgen. Da jeg dermed ikke kan kontrollere at du har udført din ordre fra 1. december klipper du din varedeklaration af dine Femme Erotica trusser som du lægger i denne kuvert og i min indbakke. Håber du nød din gave i  går. /R.

 

- Pokker ta´ ham. Nanna tænkte højt.
- Nå, nå, store ord fra en lille dame, en af staldfolkene stod i døren og kiggede fornøjet på hende – har Ridelæreren udstedt ordre som det ikke behager dig? Claus lænede sig op af dørkarmen.
Nanna kiggede på Claus. Han så faktisk ikke værst ud til sine 40 år. En velproportioneret krop  tegnede sig under hans hvide T-shirt og hans stramme cowboybukser der sad stramt til hans faste ende og muskuløse lår, men som fitness træner havde han naturligvis også alle forudsætninger for at pleje sin krop konkluderede hun. 
- Øh, hej Claus, kan jeg hjælpe dig med noget, fik Nanna endelig fremstammet da hun fik løsrevet sine øjne fra hans lækre tiltalende krop.
- Jeg har hørt du flytter ind i Downingstreet i weekenden og ville lige høre om du havde brug for flyttekasser og flyttemænd?
Nanna kiggede forbløffet på ham – Jo, det… ja, jeg har slet ikke tænkt så langt, men det ville da være dejligt.
- Ja, Jens og jeg snakkede om i aftes efter at Ridelæreren havde fortalt at du flyttede herud, at det ville være lettere for dig hvis vi hjalp dig, jeg kan hjælpe dig med at putte i kasser og bære ned og Jens tager rideskolens hestetransporter og kører dine ting herud. Claus lo, - vi skal naturligvis nok gøre den ren først. Det var som kunne han læse hendes tanker om skrækken for at tingene kom til at lugte af hestemøg.
- Ja, jo, det lyder da vidunderligt, hvornår kan I være inde hos mig på lørdag?
- Skal vi sige klokken 9? Claus kiggede spørgende på hende.
Nanna bekræftede at det passede hende fint.

 

Claus gik fløjtende ud af hendes kontor og Nanna sad tilbage glædelig overrasket over velviljen fra rideskolens to øvrige beboere til at hjælpe hende på plads. Pludselig fløj hun op ad stolen og ud af døren. 
– Claus, hvorfor kaldte du huset for Downingstreet? 
Claus kiggede på hende og lo – Fordi det er der den som bestemmer bor, hvordan du har fået lov at flytte ind, må guderne vide, men Ridelæreren tør nok ikke lade dig bo ovre i vores længe. Hans øjne flirtede med hendes og genert vente hun sig hastigt væk og gik tilbage til sit kontor.

 

Op af tasken tog hun den lille pakke dateret 3. december. Indeni var en kuvert sammen med et brev fra Ridelæreren. Kuverten indeholdt 2 teaterbilletter til den førstkommende fredag aften. Brevet indeholdt en invitation til at spise middag med ham forinden på Teatercaféen.
Hun rystede på hovedet, hun kendte tilsyneladende ikke til alt på rideskolen. Pludselig kom hun i tanke om Ridelærerens brev på hendes skrivebord. Resolut tog hun sin kontorsaks, gik på toilet og klippede varedeklarationen af sine tangatrusser – han kunne garanteret ikke se forskel alligevel!

 

Falder Nanna for Claus’ charme?.
Finder Ridelæreren ud af at det ikke er den rigtig varedeklaration og i givet fald hvad bliver straffen herfor?
Er Ridelæreren virkelig interesseret i teater?

Læs videre i morgen.