Den erotiske juledagbog - Julen 2001

Forfatter: Nanna©
5. december

Nanna skulle først møde kl. 11, så der var god tid til at nyde morgenmaden sammen med Peter.

 

Nanna hældte juice op til dem og Peter skar rundstykker over. Det var en stor overraskelse at Peter var kommet dagen før, de havde haft en hyggelig aften og det var ud på de sene nattetimer før de var gået til ro, men det var også 2 år siden Nanna sidst havde set sin lillebror som boede og arbejdede i Bruxelles.

 

De havde pjanket og pjattet og da Peter havde fået øje på teaterkikkerten havde han drillende spurgt hende om hun havde genoptaget deres pjank fra barndomme om at udspionere naboernes lagengymnastik, og så var han gået ud på hendes altan og kigget rundt på vinduerne

 

overfor, indtil Nanna hvæsende havde hevet ham indenfor med ordre på at styre sig at det var ulovligt at udspionere andre.

Peter huskede tydeligt hvordan de som børn havde siddet og kigget over på Ullas vindue. Ulla var naboens 18 årig datter. En pige med store bryster – meloner - som han havde kaldt dem, en fræk pariserrøv og med et hektisk sexliv udfyldt af drengene i 3g på gymnasiet hvor hun selv gik i 2g.

 

Det begyndte en aften hvor Nanna og Peter sad og spillede matador.
- Hvorfor er der rødt lys i Ullas værelse, havde Peter pludselig spurgt.
De havde hentet faderens fuglekikkert.
- Hold kæft mand, de ligger og boller.
- Hvem Peter? Giv mig kikkerten! Men Peter ville ikke give sin storesøster kikkerten.
- Wow, nu sutter hun den af på ham, Peter tog en hånd ned til sit skridt for at rette lidt på indholdet som var begyndt at vokse ved synet af nabopigens lagengymnastik.

 

Nanna havde snuppet kikkerten og set hvordan Ulla nøgen, siddende på sin seng havde suttet den af på Asger, en knægt fra 3g. Han havde holdt fast i hendes hår mens kan kørte den ud og ind af hendes mund, hendes hænder skiftevis gned på hans skaft og krammede hans kugler.

 

Nanna var blevet meget liderlig ved synet, hun var på det tidspunkt stadig jomfru og havde kun set sex i de blade hun og broderen havde fundet under faderens seng.

 

Både Peter og Nanna havde den nat leget med sig selv, så tændt var de af det frække syn, men det havde de aldrig erkendt overfor hinanden, men herefter var der nærmest slagsmål om kikkerten når der var rødt lys hos Ulla.

 

Peter glemte aldrig en aften han havde nuppet kikkerten, der var fest ved naboen. Spændt sad han og ventede på om nogen af gæsterne gik op i Ullas værelse, og pludselig var det røde lys blevet tændt. Hastigt satte Peter kikkerten for øjnene. Ulla stod på sit sofabord og dansede overfor 4 beundrende 3g’er.
Vridende i kroppen begyndte hun at strippe sit tøj af. Bluse og nederdel røg ret hurtig og stående i sit hvide blondeundertøj havde hun krammet sine bryster og frækt gnubbet sig i skridtet.
Pludselig var to af fyrene sprunget op på bordet og fra hver sin side af hende havde de kælet for hendes krop. Dansende havde hun trukket dem af polo og cowboybukser. Da de kun stod iført underbukser, havde hun knælet ned og trukket dem ned med sine tænder.

 

Peter sad  sin seng helt paralyseret af det frække syn, ubevidst førte han sin hånd ned i sine underbukser, hans lem stod stift og små dråber piblede frem på hans jomfruelige hoved, han gned på det imens han spændt fulgte hvad som videre skete.

 

De to knægte pillede de sidste tøjstumper af Ulla og nu havde de sidste to knægte også taget al deres tøj af. Deres lem strittede ud fra deres kraftige kønsbehåring. Den ene af drengene på bordet, lagde sig ned og Ulla sank ned over hans manddom, ganske langsom gled lemmet op i hendes ungpige grotte. Den anden dreng kravlede om bag hende og pressede sit lem ind i hendes snævre hul. De to sidste trådte hen til Ullas hoved. Et velvoksent lem blev kørt frem og tilbage i hendes mund mens hun med hånden ordnede den anden.

 

Peters hånd fløj gnubbende frem og tilbage over hans drengede lem under dynen, da døren til hans værelse pludselig gik op og faderen stod i åbningen. Hastigt fik Peter hånden over dynen – gudskelov for dynen.

 

- Har du min fuglekikkert? Spurgte faderen hvad Peter jo dårligt kunne benægte da han sad med den i hænderne.
- Hvad bruger du egentlig min kikkert til? Studerer du natugler, spurgte han
Næh, nej, det gjorde Peter da ikke. Faderen tog kikkerten ud af hænderne på ham og satte den for øjnene og rettede den over mod det med rødt lys oplyste vindue.
- Hmmm, havde faderen lidt efter brummet, - Nå, men den skal du vist ikke bruge mere, og var uden videre gået ud af hans værelse igen.

 

Lidt efter hørte Peter terrassedøren sagte gå  op og faderen stod i haven og fulgte forløbet hos naboen. Som en skygge havde Peter stået i sit vindue bag gardinet og fulgt med da faderen havde knappet sine bukser op, hevet sit stive jern frem og begyndt at onanere mens han fulgte med i Ullas eskapader. Kort tid efter så Peter hvordan hans far havde sprøjtet sin sperm ud, havde knappet bukserne igen og gået indenfor.

Peter var meget påvirket af først Ullas leg med drengene, siden faderens onani i haven, og med fantasibilledet på hornhinden at det var ham som lå og kneppede hende på hendes sofabord, fyrede han sit indhold af i en gammel T-shirt.
Snart efter faldt han i søvn.

Men denne episode kendte Nanna ikke noget til. Kikkerten fik de dog ikke lov til at låne fremover, til gengæld hørte Peter ofte terrassedørens knirken når faderen listede ud i haven om aftenen.

- Peter, jeg taler til dig. Nannas ord fik ham tilbage til virkeligheden.
- Undskyld jeg sad lige og tænkte på Ulla!
- Ja, det kan ses, grinede Nanna og kiggede på hans bukser. Peter blev flammende rød i ansigtet, hans lem lavede en kæmpe bule i han bukser.
- Det er okay brormand, hun var en vild ting hende Ulla. For resten Peter, jeg har gået og tænkt på, kan du huske den aften hun var sammen med Asger.
Jo, det kunne Peter godt.
- Jeg kom til at tænke på det den anden dag, hed han ikke Kvist til efternavn.
Peter bekræftede dette.
- Så er det ham som er borgmester ude i kommunen hvor rideskolen ligger og som jeg har mødt et par gange, konstaterede Nanna. I sit stille sind tænkte hun på den aften hvor hun havde serveret for Borgmesteren hos Ridelæreren.  
(læses på http://www.nannas.dk/nannas_erotiske_historier/nanna_og_borgmesteren.htm )
- Nå, så blev han alligevel til noget stort – ja det var jo ikke ligefrem noget stort han havde at vise frem hos Ulla i sin tid, svarede Peter eftertænksomt.

Den oplysning var guld værd, men det tænkte Nanna ikke over på daværende tidspunkt.

Dagens gave fra Ridelæreren var en notesbog med ordre om at nedskrive en fræk oplevelse. Hun besluttede på stedet at det skulle være hendes oplevelse med kikkerten og Ulla og Asger – naturligvis ville hun ikke skrive hvem Asger rent faktisk var!

 

Inden hun tog på arbejde lovede Peter at han ville få fat i nogle flyttekasser og pakke noget af hendes køkkengrej, der var jo ikke lang tid til lørdag – og han skulle videre til deres mor til aften.


Mon Nanna vil studere naboernes lagengymnastik om aftenen?
Hvad mon Ridelæreren siger til hendes barndomsoplevelse og gennemskuer han hvem Asger er?
Og hvad kan Nanna mon bruge sin viden om Asger til i fremtiden?
Får Peter pakket køkkengrej eller?

Læs videre i morgen.