Den erotiske juledagbog - Julen 2001

Forfatter: Nanna©
6. december

Det havde været en stille dag på kontoret dagen før, så Nanna havde tilladt sig at nedskrive sin oplevelse med kikkerten i den notesbog hun havde fået af Ridelæreren. Da han havde været inde på kontoret ved 14-tiden havde hun afleveret den til ham.

- Hvornår har du skrevet det, havde han spurgt.
- Øh, her i middags, svarede Nanna nervøst på grund af hans ansigtsudtryk.
- Man arbejder i arbejdstiden, husk det – private ting må vente til bagefter. Og uden at værdige hende yderligere opmærksom, var han gået med bogen.

Borgmesterfruens besøg var stadig en gåde for hende og Ridelærerens afvisende holdning gjorde det ikke lettere, så Nanna havde blot kæmpet sig igennem dagen uden gnist.

Vel hjemme havde hun sat sig i sit køkken-alrum, tændt kalenderlyste og sat en Poul Krebs plade på og sagte nynnet med på omkvædet… Så’n nogen som os, har jo brug for en kær’ste.

 

Da hun sad og spiste pasta til aften gik hendes tanker til kikkerten og da aftenens julekalender for voksne i tv var slut tog hun varmt tøj på og satte sig ud på altanen og lod kikkertens linse glide søgende hen over de overfor liggende lejligheder. Hendes bevægelser standsede ved et svagt oplyst værelse og hun gispede hørligt ved det syn der åbenbarede sig for hende.

 

I lejligheden skråt til højre for hendes stod en ung mørkhåret kvinde bundet med lænker og manchetter og bag hende stod en lyshåret kvinde iført en sort latexkjole. Denne lod en nihalet pisk ramme hendes baller igen og igen til Nanna selv på hendes afstand kunne se at de var varme og røde. Nanna kunne se på deres mundbevægelser at der blev udvekslet nogle ord – skæld ud så det ud til.

 

Dernæst gav kvinden i latexkjolen sig til at montere ankelmanchetter på den bundne kvinde, hvorefter hun blev hejst op i fødderne. Hun hang nu som et andet dovendyr i sine ankel- og håndledsmanchetter. Der blev fundet barberskum, vand, håndklæde og skraber frem og den lyshårede kvinde fugtede og sprøjtede dernæst skum ud over skridtet foran sig. Skraberen lod hun i lange strøg fjerne den mørke kønsbehåring. Det blev gjort grundigt udvendigt som indvendigt på kvindens skamlæber, for til sidst at blive skyllet af med lunkent vand.

 

Hun havde fået ordre til at barbere sig men ikke fået det gjort tænkte Nanna som var blevet godt fugtig forneden af det liderlige syn af de to piger.
Pludselig drejede de begge hovedet og kiggede over på Nannas altan.
Hastigt tog Nanna kikkerten væk, men hun kunne med det blotte øje se at de pegede, lavede fagter og snakkede.
Resolut rejste Nanna sig, gik ind og lukkede døren ud til altanen. Hendes hjerte bankede vildt – hun havde gjort noget ulovligt – og blevet taget i det. Bare det ikke fik konsekvenser, men de kunne fra den side af blokken ikke se hvilken opgang hun boede i da dørene var på den anden side af blokken. Beskæmmet over at hun havde kunnet finde på at udspionere andre, gik hun i seng.

Da Nanna vågnede denne morgen havde hun ubehageligt ondt i halsen, hovedpine og feberstokken vist 37,9
Hun tog telefonen og ringede til Ridelæreren og meddelte at hun var syg og ikke kom på arbejde. Han lød ligegyldig imens han ønskede hende god bedring, og Nanna fik endnu engang overbevist sig selv om at han havde noget kørende med Borgmesterfruen igen.
Hun tog to panodiler med lidt vand fandt kalenderpakken dateret 6/12 og gik tilbage til sin seng og kravlede under dynen.
I pakken fandt hun en ladyshaver af den nye model samt barbelgel. Lidt ironisk set i forhold til aftenens oplevelser i naboblokken.

I ordren fra Ridelæreren stod der:

I fremtiden er du altid glatbarberet – du går også kun med trusser når du får ordre dertil eller hvis situationen nødvendiggør brugen af disse. Jeg vil kontrollere dig jævnligt og straffen for lydighedsnægtelse vil falde prompte. /R

Nanna lavede en grimasse over ordren, trak dynen op til næsen og faldt i søvn.

 

Hun blev vækket af dørklokkens kimen. Klokken var 13 og Nanna steg ud af sengen og følte sig noget bedre tilpas end om morgenen. Men hvem kunne det være ved døren – posten sikkert! Hun tog en morgenkåbe på og gik ud for at åbne.
Nanna åbnede døren og nåede kun at registrere at hun blev skubbet baglæns ind i sin entre og hørte sin dør blive smækket i med et smæld.

 

- Sådan en led lille tøz som sidder og udspionerer andre, ved du hvad straffen er for det? Blev der hvæset ind i øret på hende.
- Du skulle overgives til politiet og anklages for krænkelse af privatlivets fred. Når de får sådan en lille mær ned i deres fangekældre vil de andre fanger stå i kø for at banke deres stive lem op i dig som straf og de vil kneppe dig i hoved og røv, hvæsede en anden stemme, men det vil du kunne lide, din lille liderlige mær!
Nanna var skrækslagen, hvad skete der. Hun lå på gulvet med ansigtet presset ned mod gulvet så hun ikke var i stand til at se noget. Hun kunne høre der var to personer til stede, kvinder. På trods af en puls der var langt over normalen og adrenalinet som piskede rundt i hendes krop vidste hun med eet at det var pigerne fra lejligheden overfor som var trængt ind til hende.
- Men så let skal du ikke slippe, vi har vores egne metoder til at straffen sådan én som dig. Og så grinede begge højt og skadefro.
De hev Nanna op og stå og trak hende med ind i stuen. En af dem trak hendes morgenkåbe af hende og monterede håndledsmanchetter på hende imellem dem blev der sat en stok med to øjer som manchetterne kunne fæstnes i.
Stående således med spredte arme og ganske nøgen, blev hun nu trukket med ud på altan.
- Åhh, nej, ikke det, tryglede Nanna, alle kan jo se mig!
- So what! Du får bare lidt af din egen medicin…. Du sad her og blandede dig vores lille private leg og legede garanteret med din liderlige fisse
- Jeg, nej nej… begyndte Nanna – men – Smakkk blev afbrudt af en let lussing fra en af pigerne.
- Du brugte os i din liderlige beskuer trang….. nu skal folk få lov at se dig, og med den slutreplik monterede de stangen mellem hendes hænder til den blomsterkrog som sad i loftet. Splitternøgen så hun kunne ses af alt og alle af de overfor boende samt de som kom på gaden, hvis de kiggede op, stod hun rystende i vinterkulden. Hendes bryster havde trukket sig helt sammen og strittede som aldrig før. Nanna var sig sin nøgenhed meget bevidst og forsøgte at dreje sig rundt så det kun var bagsiden af hende man kunne se fra den anden blok, men det tillod stangen ikke. Pigerne var gået indenfor og hun kunne høre at de have fundet en flaske vin og sad og skålede og kom med frække kommentarer om hende.

Hun opgav kampen for at vende sig bort fra verden og gav sig i stedet til at studere blokken over mens hun rystede af kulde. Hendes søgende blik standsede ved pigernes lejlighed hvor en mandsperson stod ude på altanen med en kikkert og kiggede over på hende. Da de havde øjenkontakt, lynede han ganske langsom sine bukser ned og trak sit lem ud og begyndte at gnide på det ved synes af den nøgne Nanna.
Om det var af kulde eller fordi hun var sig meget bevidst at hun blev betragtet, begyndte hun at ryste og sitre. Hun kunne ikke løbe væk, hun kunne ikke røre ved sig selv, blot lade sig beskue.
Hun så hvordan mandens bevægelser på lemmet først var rolige og let glidende og efterhånden blev hurtigere og hårdere.
Nannas skridt begyndte at fugte på trods af kulden. Hun var sat til udstilling og blev beskuet og brugt til personlig tilfredsstilling og det tændte hende.

 

- Nåh, I har fået øje på hinanden, lød en stemme pludselig bag Nanna. En af pigerne var kommet ud til Nanna på terrassen og uden at afvente svar begyndte hun at lade sine varme fingre glide ned over Nannas nøgne hud. Med begge hænder, tog hun stående bag Nanna, fat i hendes skamlæber og trak dem fra hinanden.
Personen overfor gned som en afsindig på sit lem – fingrene gled i Nannas revne.
- Tøzen er sgu liderlig, råbte pigen til den anden som tilsyneladende stadig sad inde i stuen, - sådan en lille mær.
Hårdt tog hun ved Nannas brystvorter og gav dem et ordentlig nap så Nanna gispede af smerte.
- Du har sgu ikke fået lov til at være liderlig, vel?
Nanna rystede på hovedet – stadig med øjenkontakt til manden overfor.
En ordentligt smæk ramte hendes baller af en flad hånd, Nanna gispede, hendes hud var iskold og smerten var meget ubehagelig.
- Det hedder: Nej, Madame og undskyld Madame, hvæsede pigen hende i øret.
- Javel, Madame, undskyld, Madame, skyndte Nanna sig at hviske.
Manden overfor fik udløsning og knappede sine bukser og gik ind igen.

 

Pigen løsnede stangen over Nannas hoved og tog hende med indenfor igen. Rystende af kulde blev Nanna kommanderet ud i bad og de to piger gik med.
- Sådan en beskidt lille liderlig mær, hviskede den ene mens hun lod svampen vaske Nanna over det hele. Ikke et sted blev overset….. hver en hudfold hver en revne blev undersøgt. Nanna gispede da hun mærkede en pegefinger glide ind i sin stjerne og atter da yderligere én blev presset med ind.
- Jeg tror hun er varm og klar nu sagde den ene kvinde til den anden.
Nanna kiggede på de to kvinder – troede at det var ovre nu.
- Tør dig og husk at gnubbe din fisse godt, Nanna fik smidt et håndklæde i hovedet af den ene, hvorfor hun hurtigt fik sig tørret. Hun havde heldigvis fået varmen igen nu.
Den ene havde fået øje på den krog hun havde i sit soveværelse til bøjler når hun strøg tøj. Atter fik hun påmonteret manchetter og stok. Hun drejede hovedet og kiggede bagud og det gøs i hende. En pose med piske blev tømt ud på hendes seng og hun så den lyshårede tage en ridepisk i hånden.
Slagene begyndte at hagle ned over Nannas numse ikke hårde men nok til at hun vred sig i sine manchetter. Pludselig blev der taget ved hendes hår af den mørkhårede kvinde.
- Husk at sige tak til Madame for hver slag hun belønner din bare røv med, blev der hvisket – ellers bliver det værst for dig selv.
- Ja, ja det skal jeg nok pippede Nanna.
Smakkkk – en håndflade ramte hendes numse – Hvad hedder det.
- Ja, Madame, det skal jeg nok Madame hikstede Nanna, stadig meget forvirret over det som skete, men hvad værre var hun mærkede hvordan det begyndte at løbe ned af hendes lår, hun var simpelthen så våd over de to pigers dominans af hende

Ridepisken blev nu skiftet ud med en piske med mange tavser i læder. Nanna hev i manchetterne i smerte da det første slag ramte hende.
- Tak for en Madame stønnede hun, men var knapt færdig med at udtale det da yderligere et slag ramte hende… suiiiiiiiis, og flere endnu suiiiiiiiis…….. suiiiiiiiis…….suiiiiiiiis og atter flere. Da de var nået til 10 smertede hendes numse så hun var sikker på ikke at være i stand til at sidde ned den efterfølgende aften…… åhh gud, hvad ville Ridelæreren ikke tro når han så hendes numse, hun skulle jo afstraffes for ugens forseelser…….. hun måtte melde sig syg, panikken bredte sig i hende, men hun blev brat hevet tilbage til virkeligheden da pisken igen sendte 10 slag ned over hendes numse. Nanna bed læberne sammen, det var smertefuldt, men samtidig måtte hun erkende at hendes bryster stod stive og parate til leg. Det var der yderligere én som havde set og hun blev bedt om at vende sig om, og nu fik hendes bryster en omgang med flappen på ridepisken. Nanna stønnede i lidenskab og lukkede øjnene lige til ridepiskens flap ramte hendes venusbjerg.
- Hallo, se tøzen har sgu tøze-dun, sagde en kvinderne. Jeg troede ellers at barbergrejet havde været i anvendelse. Det må vi hellere gøre noget ved.

De løsnede hende og tog hende med ind i køkkenet. De lagde hende på spisebordet og så fik hun omgang lige som den mørkhårede havde fået aftenen før. Efterfølgende blev hun atter vendt om på bordet og stod nu bukket ind over bordet med enden lige i vejret, og endnu en pisk prøvet af på hendes rumpe. En kort ruskindspisk ramte hende igen og igen og hun stønnede i afmagt.
- Det har måske snart lært dig at du ikke udspionerer andre din lille mær, gispede hende som slog med pisken.
- Ja, Madame, nåde Madame fik Nanna presset frem. Jeg har forstået budskabet.
Piskeslagene ophørte og Nanna sukkede lettet, de havde alligevel følt medlidenhed med hende.
Den lyshårede kravlede op foran hende og lagde sig med tilrette så Nannas ansigt var lige over hendes våde skræv. Samtidig mærkede Nanna noget presse sig på i hendes anus. Den mørkhårede havde påspændt en dildo og var nu i gang med at kneppe synderen godt og grundigt. Den lyshårede tog fat i Nannas hår og trak hende helt ned til sit skød.
- Slik mig, og gør det ordentligt.
Nanna suttede på kvindens klit og at mærke på dennes vejrtrækning havde hun ramt rigtigt. Hun lod tungen cirkle rundt og rundt og sugede atter klitten ind munden.
Samtidig blev dildoen presset helt op i hendes indre og hun gav sig af smerte, som dog snart blev afløst af lystfølelse.
Stønnende nød hun sin behandling nu, kvinden foran hende nød det lige så meget, hendes vejrtrækning taget i betragtning. Kvinden skød ryg, stønnede og kastede sig fra side til side hver gang Nannas tunge pirrede klitten. Hendes orgasme genlød i hele lejligheden da hun stønnende og skrigende råbte – Mer’ mer’ mer’

 

De to piger skiftede plads og nu var det den mørkhårde som lagde sig til rette foran Nanna tog fat i hendes hår og kommanderede hende til at slikke sig. Den lyshårede havde fundet en kæmpe negerdildo frem som blev presset op i Nannas skridt. Den blokkede hende totalt ud, aldrig havde hun følt sig så udvidet. Den blev ført frem og tilbage i hende hurtigere og hurtigere og Nannas tunge arbejdede som en gal i den mørkhåredes glatbarberede skridt. Da hun var nær orgasmen tog hun et solidt tag i Nannas hår og borede sit skridt op i Nannas ansigt så hun nær ikke kunne få luft, og Nannas ansigt var helt smurt ind i hendes fissesafter. Til sidst var det eneste Nanna sansede den gnubbende fornemmelse af kæmpedildoen i hendes skød. Hun begyndte at stå og rokke frem og tilbage og til sidst eksploderede hun i en kæmpe orgasme – hendes stønnen ekkoede i hendes egne øren.

 

Følelsen af vægtløshed og total afslappethed blev afløst af en klapsalve. Nanna åbnede øjnene og drejede hovedet efter lyden. I gangdøren stod Ridelæreren og klappede
- Tak for opvisningen, jeg ville blot se om du havde det bedre, men det er jo ganske tydeligt at du ikke fejler spor. Så drejede han rundt på foden og forlod hendes lejlighed og smækkede døren i med et brag bag sig.

 

Nannas indre var eet stort kaos, hvad lavede Ridelæreren her? Hun drejede hovedet og så over mod den anden blok, på pigernes altan og så to mænd med kikkerter, også de havde fulgt hendes opvisning.

- Så kan du måske lære at lade være med at udspionere os i fremtiden, ellers ved du hvad der venter dig, sagde pigerne, pakkede deres ting og gik.

 

Tilbage foroverbøjet over sit spisebord lå Nanna, forvirret, frustreret, med følelsen af at være billig, til grin og latterliggjort, men værst af alt, hvad troede Ridelæreren dog ikke om hende!

Ja hvad tror Ridelæreren om Nanna?
Bliver teaterturen aflyst og hvad med de striber som Nanna fik i dag – kan hun klare flere?
Hvad går det over til med Borgmesterfruen?

Følg med igen i morgen.