Den erotiske juledagbog - Julen 2001

Forfatter: Nanna©
7. december

Sorte albuelange silkehandsker – hvor var de smukke og lækre. Nanna vendte og drejede dagens kalendergave i hænderne. Hun havde ellers planlagt at hun skulle ud og købe et par til aftenens teatertur med Ridelæreren, men det slap hun nu for.
Det medfølgende brev var enkel og lød som følger:
Smukke handsker til en smuk kvinde og m-pige /R


Nanna skar en grimasse, de søde ord var jo skrevet lang tid før alt det som var sket de sidste dage. Borgmesterfruen, pigernes afklapsning af hende som Ridelæreren var dukket op midt i. Nanna krummede tæer. Hvordan skulle hun dog nogensinde få ham overbevist om sagens rette sammenhæng?
I tankerne gennemgik Nanna ordren fra tidligere på ugen:

Til fredagens teatertur skal du som min ledsager være klædt som en dame sig høre og bør. Sort knælang kjole, sorte højhælede sko, selvsiddende nylonstrømper, sorte silkehandsker en passende taske og en teaterkikkert.
Dit hår skal være sat op og du skal bære en passende make-up. Du skal have neglelak på både tånegle og fingernegle i en til årstiden passende farve, g-streng og bh i passende farve.
Du må under intet tidspunkt falde ud af rollen som min m-tøz, nedslået blik, adlyd straks, kun tale når du bliver spurgt, ikke sidde på kjolen, ikke sidde med samlede ben eller ben over kors. Enhver fejltagelse vil blive afstraffet samme aften samtidig med evt. andre forseelser du evt. har begået i ugens løb. Belav dig på at afstraffelsen vil ske i nye omgivelser. /R

Nå, hun måtte jo tage det som det kom, hastigt gjorde hun sig færdig og kørte ud til rideskolen.

- Hej, hvordan går det? Frisk igen? Claus kom ind på kontoret.
- Ja, jeg er okay igen, jeg havde feber og hovedpine da jeg vågnede i går, så jeg tog 2 panodiler og gik i seng igen, svarede Nanna og skar en grimasse ved tanken om det efterfølgende optrin med pigerne og Ridelæreren.
- Og du er klar til at flytte i morgen?
- Ja, det vil sige nej, jeg fik jo ikke pakket noget i går, og i aften skal jeg i byen, så vi må nok tage en ordentlig tørn i morgen formiddag.
- Jamen, det er okay, Jens og jeg står til din rådighed hele dagen, Claus sendte hende et frækt smil.
Nanna flirtede med, - Ja, - hun blinkede til Claus, - hvordan skulle jeg dog kunne betale jeg tilbage?
- Ja, nu får vi se, en god middag med rødvin til i Downingstreet vil ikke være værst, han blinkede til hende.
- Claus, for resten, jeg har tænkt på at jeg godt kunne trænge til lidt opstramning, du ved, mave, baller, lår – hun klappede på sin mave.
Claus grinede, - Ih ja, du trænger sandelig også hårdt til det, men ved du hvad, du kan komme med mig i motionscentret på tirsdag og torsdag, så skal jeg lave et program til dig.
De diskuterede lidt omkring tid, sted, transport og program og så gik Claus igen.

Nanna havde ikke set noget til Ridelæreren hele formiddagen og heller ikke over middag dukkede han op, hun var ved at være lidt nervøs da der pludselig dukkede en e-mail op på hendes skærm.

Jeg afhenter dig på din bopæl kl. 18 vær klar jf. den påbudte dresscode/R.

Nanna sukkede lettet og resten af tiden gik som en leg. Hun havde mest af alt frygtet en annullering af deres aftale, men på denne måde ville hun alligevel få mulighed for at forklare sig.
Nanna kiggede opmærksomt ud af sin køkkenvindue, klokken var lidt i 18. Sneen dalede ned i store hvide flager som gjorde det svært at se bilerne nede på vejen, hun ville ikke lade ham vente mere end højst nødvendigt. Atter kiggede hun sig i spejlet og kiggede kritisk på sig selv, men der var intet at rette.

Hun så sit eget spejlbillede. En stadig ung kvinde i sort blondekjole, sorte selvsiddende strømper og sorte sko med den nye karakteristiske hæl som alle brugte, de smukke sorte silkehandsker som gik knapt til albuerne. På armen stod hun med sit grå slag og sin lilla taske hvori hendes teaterkikkert lå samt billetterne til aftenens teaterforestilling. Håret var sat op i en elegant aftenfrisure med små klemmer med glitter i og et par elegante ørenringe glitrede smukt ned langs Nannas hals.

En bil kørte ind til vejkanten og hun genkendte Ridelærerens sorte Mercedes. Hastigt slukkede og lukkede Nanna og forlod lejligheden.

Nanna skuttede sig og trak slaget tæt ind til halsen, en isnende gennemtrængende snestorm hærgede i øjeblikke og da døren blev skubbet ud mod hende, nærmest kastede hun sig ind på forsædet og hev døren i efter sig og bilen satte i gang.

- Godaften Nanna!
Nanna drejede hovedet med et ryk – ved siden af hende på førersædet sad Asger Kvist Borgmesteren og ikke Ridelæreren.
- Hv… hvor er Lasse, fik hun endelig fremstammet.
- Kan du ikke bruge mig i stedet for? Borgmesteren lagde sin hånd på Nannas lår.
- Øh, naturligvis Hr. Borgmester, svarede Nanna, stadig chokeret over at det ikke som forventet var Ridelæreren som sad i bilen.
- Kald mig Asger, vil du søde, vi kender jo hinanden! Hans hånd gav hendes lår et intimt klem. – Maria og Lasse havde visse ting de skulle gøre færdig.
Jalousien flammede op i Nanna, ja det havde de sikkert, hun vidste nok hvad de skulle gøre færdig – pludselig fór en djævel i hende. – Jamen så må vi to jo få det bedste ud af det ikke, svarede hun smilende Borgmesteren.
- Selvfølgelig får vi det bedste ud af det, det plejer vi jo. Lasse sagde, at de ville støde til senere, sikkert til forestillingens start, jeg skulle beklage meget på hans vegne, men der var noget de var nødt til at få drøftet færdigt. Der var også noget med at I skulle videre i byen ikke sandt?
Nanna tænkte ved sig selv at så vidste Borgmesteren i det mindste da ikke det hele, men hun bekræftede at det var planen.

De parkerede ud for Teatercaféen og Borgmesteren kastede nøglerne til en tjener som bukkende lovede at parkerede bilen for dem. Galant hjalp han hende ud af bilen og bød hende sin arm. De blev anvist et bord diskret bagest i restauranten, atmosfæren var intimt og hyggeligt med mange levende lyst rundt omkring. De bestilte en udsøgt middag bestående af blåmuslinger, kalvemedaljon og ahornpandekager med is.

- Jeg hører at du har været uartig Nanna, at du ikke kan adlyde dine ordre og forsøgte at snyde. Borgmesteren kiggede Nanna strengt i øjnene. – Giv mig dine trusser nu, NU gentog han da hun kiggede desorienteret på ham. – Nu, gentog han.
Nanna løftede numsen, trak op i sin kjole og blottede derved strømpekanten på de selvsiddende og trak i en langsom glidende bevægelse sine lilla blondetrusser af og lagde dem med nedslået blik i Borgmesterens udstrakte hånd.
- Tjener, Borgmesteren kaldte på den unge mand, han rakte ham Nannas trusser, - Vi får ikke brug for disse mere i aften – vil de sørge for at de bliver fjernet.
Nanna blev blussende rød i hovedet, hvad måtte den unge mand dog ikke tro.
- Naturligvis hr., svarede tjeneren og lod lige blikket dvæle lidt på Nanna som skamfuld kiggede ned i bordet inden han diskret puttede trusserne i lommen og forlod deres bord.

- Sæt dette æg op! Borgmesteren tog et sølvskinnende æg og lagde det på bordet.
Nanna rejste sig for at gå ud på toilettet, men Borgmesteren tog fat i hendes arm – Her! hviskede han, - sæt dig, spred benene så jeg kan se dig sætte det op.
Nanna adlød. Forsigtigt skævede hun rundt, der var ingen personer i umiddelbar nærhed. Hun løftede sin kjole op, satte sig på sin bare numse og spredte benene. Med venstre hånd spredte hun sine skamlæber og førte med modsatte hånd ægget op i sin grotte til kun tråden i ægget kunne anes.
- Nanna, fra nu af adlyder du mig til Ridelæreren tager over, forstået?
Nanna slog blikket ned og hviskede – Ja, Herre!
Belønningen kom prompte. Ægget sitrede og vibrerede inden i hende. Nanna gispede ved den pludselige bevægelse. Åhh det var så frækt. Hun stønnede sagte.
Borgmesteren sad med fjernstyringen til ægget. – Husk Nanna, at det ikke er dig tilladt at blive tilfredsstillet. Det var ordren fra Ridelæreren.
Nanna bekræftede at hun havde forstået. Åh, Gud, nydelsen var vidunderlig. Hun mærkede hvordan hendes krop reagerede på den uventede behandling. Mærkede hvordan lidenskaben indtog hendes krop, hvordan hun blev våd og tændt – hvordan hendes brystvorter blev stive.
Borgmesteren rakte over bordet og kærtegnede den strittende vorte udenpå kjolen. Vibrationerne i ægget blev yderligere reguleret.
- Åhhh, Nanna jamrede sagte, lukkede øjnene og rokkede stille frem og tilbage på sædet.
Pludselig standsede vibratoren.
- Spred benene Nanna, hviskede Borgmesteren. Nanna adlød.
Tjeneren kom med deres dessert.
Borgmesteren tabte sin serviet på gulvet, og hastigt bøjede tjeneren sig ned for at samle den op og fik dermed ansigtet ud for Nannas spredte ben. Da han rejste sig op var hans ansigtskulør blussende rød, ingen tvivl om at han havde set lige ind mellem hendes nylonbeklædte ben og op i et glinsende vådt skød.
- Tak det var alt, viftede Borgmesteren ham bort.

Mens de spiste desserten tog Borgmesteren pludselig Nannas hånd og førte den ned mellem sine ben hvor et stift lem aftegnede sig bag stoffet.
- Jeg trænger til anden slags dessert, hviskede han, - kom ud på herretoilettet om 2 min. Han rejste sig og forlod bordet og gik ud mod toiletterne.
Nanna tyggede af munden. Hørte det med til hendes afstraffelse at tilfredsstille Borgmesteren, well, Ridelæreren havde jo overdraget hende til ham så hun havde intet valg andet end at adlyde. 

Få minutter senere lukkede hun døren op til herretoilettet – der var kun optaget på et af rummene – handicaptoilettet. Hun bankede forsigtigt på og døren blev åbnet indefra. Borgmesteren låste døren efter hende. Han satte sig på toilettet og bad hende løfte op i sin kjole så han kunne se hendes bryster. Han tog dem ud af deres skåle og begyndte fast men bestemt at bearbejde dem. Hænderne cirklede rundt og rundt og nappede i vorterne som han tog i munden og slikke, nappede og bed. Hans hænder gled videre ned over hendes flade mave til hendes glatbarberede skød. Prøvende lod han tungen lege ned over maven, men fortrød så og lænede sig tilbage på toilettet. Hans lem stod lige op ad maven. – Slik mig, kommanderede han. Nanna satte sig på hug og mærkede i samme nu at vibratoren i ægget startede, hun rystede i lidenskab, det var utroligt hvad sådan et lille æg kunne gøre ved hende.

Hun lod sin tunge cirkle omkring pikhovedet. Blidt pressede hun munden længere og længere ned over lemmet. Venstre hånd havde hun lagt omkring skaftet og kørte nu op og ned i passende tempo. Den højre hånd førte hun ind under Borgmesterens pung som hun kildede blidt på undersiden. Hun mærkede hvordan der kom en salt smag fra pikken. Hun lod fingeren vandre hen til hans stjerne, og mens tungen cirklede rundt på pikhovedet, cirklede fingeren rundt omkring hans stjerne. Prøvende stak hun forsigtig spidsen af fingeren indenfor. Han rettede sig op og stønnede under hendes behagelige behandling af ham. Ægget i hende begyndte at summe kraftigere. Hun lavede samleje bevægelser med underkroppen. Med eet tog hun ham i munden og pressede samtidig fingeren så langt op i ham som muligt. Borgmesteren stønnede tungt. Nanna stønnede med. Hendes hånd klemte hårdere omkring skaftet og hun satte hastigheden op. Borgmesteren havde lukket øjnene og stønnede højt over hendes behandling af hans ædlere dele. Nanna sugede hans pik, slikkede hovedet, delte det blidt med tungen for atter at tage ham helt i munden. Det begyndte at rykke voldsomt i pikken og da Nanna atter pressede fingeren helt op i ham skød han højt stønnende sin ladning af i hendes mund.

Nanna var så tændt hun rokkede frem og tilbage – men pludselig stoppede vibratoren.
Hun kigge bønfaldende op på Borgmesteren som satte en finger under hendes hage.
- Tak min søde pige, men det er ikke iflg. Ridelæreren ordre at give dig tilfredsstillelse, og med den replik rejste han sig og satte sit tøj ordentligt.
- For resten, han vendte sig mod Nanna, der var lige en ting mere, bøj dig lige forover. Nanna bøjede sig. Hun mærkede noget hårdt presse på sin numse og gjorde modstand.
- Slap af, hviskede Borgmesteren, og pressede yderligere på. En butplug blev lidt efter lidt skubbet op i hendes anus, og da den sad korrekt bad han hende om at rette sit tøj og frisure så de kunne få spist deres dessert færdig.

Nanna sad på sin bare numse og spiste sin dessert færdig – ingen havde tilsyneladende bemærket deres lille udflugt. Det var en underlig men bestemt ophidsende fornemmelse at sidde med en bar numse på koldt læder og samtidig sidde med en butplug dybt oppe samt et æg som kunne vibrere.

Klokken blev 20.30 og det blev tid at gå ind i teateret. Tjeneren gav Nanna hendes slag på og idet hun skulle til at sige tak, startede vibratoren dybt i hendes indre og i stedet for et Tak, kom et gisp ud af hendes mund.
- Øh, er der noget i vejen, spurgte den unge mand omsorgsfuldt.
Nanna var blevet rød i kinderne men svarede beroligende at alt var okay.

 

Ridelæreren og Maria var ikke kommet da der blev kaldt ind til forestilling for sidste gang, og både Nanna og Borgmesteren stod og kiggede rundt efter dem da Borgmesterens mobiltelefon ringede.

 

- Det var Lasse, sagde Borgmesteren efter at have sluttet af, - han beklagede meget, men de når desværre heller ikke forestillingen, jeg skulle hilse dig meget og beklage at han ikke kunne holde sin aftale med dig.
Nanna stod som forstenet, dette var bestemt ikke det hun trængte til nu. Tårerne pressede sig på i hendes øjne. For fanden da, hun var forelsket i den forbistrede Ridelærer, havde glædet sig til en aften sammen med ham, og nu svigtede han hende total til fordel for Maria Kvist. I sine drømme havde hun set sig stå fikseret, med Ridelæreren ridepisk som igen og igen faldt på hendes numse, havde næsten kunne føle hvordan hans lem pressede sig ind mellem hendes skamlæber og gjorde hende til sin, hvordan de arm i arm lå og nød hinanden bag efter. Det var og blev drømme, drømme, drømme!

 

- Jeg er ked af det på dine vegne min tøs, op med humøret. Lad os nu gå ind og se forestillingen og så kører jeg dig hjem bagefter.
Nanna fulgte ham som en robot. Bagefter kunne hun ikke huske spor af hvad forestillingen handlede om. Borgmesteren havde kørt hende hjem og hulkende var hun faldet i søvn ovenpå sin dyne.

 

Hvad foregår der mellem Maria Kvist og Ridelæreren?
Var Nannas oralsex med Borgmesteren okay med Ridelæreren?
Er Nanna i stand til at flytte ud på Rideskolen i morgen efter dette?

 

Læs videre i morgen.