Den erotiske juledagbog - Julen 2001

Forfatter: Nanna©
8. december

Nanna trak dynen op over ørerne. Kunne den irriterende lyd da ikke snart holde op. Til sidst slog hun ud efter vækkeuret, men det hjalp ikke noget. Nanna åbnede øjnene. Hvad var det for en kimen. Hun kiggede rundt – åh gud…… hun sprang ud af sengen. Dørklokken var blevet tavs. Hun hev sin morgenkåbe til sig og råbte – jeg kommer nu – vent lige et øjeblik.

 

Med håret strittende ud til alle sider fik hun omsider døren åbnet. Udenfor stod Claus og Jens fyldt med sne og med rundstykker i en pose. De to staldfolk fra rideskolen havde lovet at komme og hjælpe hende med at flytte men aftalen var at de først skulle have rundstykker og kaffe sammen.

 

- Hej Pusser, du er da vist ikke helt klar til at flytte er du?

 

Et blik på hendes strimede ansigt og tjavsede hår og morgenkåben som havde vrangen ud af var nok til at overbevise ham om at her var noget helt galt.

 

- Jeg…… tårerne løb ned af Nannas kinder. Erindringen om aftenen før kom væltende ind over hende og hun havde ikke ænset omverdenen en tanke da hun kom hjem lige før midnat.
- Rolig nu, Claus tog hende ind til sig og lagde ømt armene om hende, - vi skal nok nå det alligevel.
Fortæl, os hvad der er galt!
Men Nanna rystede på hovedet og hikstede at ”det” ikke var noget særligt og at hun bare var lidt uligevægtig for tiden.

 

Claus og Jens gik i køkkenet for at lave kaffe og dække op ved det lille 3 pers. bord mens Nanna tog et hurtigt brusebad og blev klædt på.

 

De sad og hyggede sig over morgenmaden i radioen sang Kurt Ravn julesalmer og de fik fordelt dagens arbejde. Jens kunne bære de kasser ned som Peter, Nannas bror havde pakket den anden dag, mens Nanna og Claus fik pakket tøj og de andre ting som skulle i kasser. Ude på rideskolen stod Kjeld en ferieafløser klar til at kunne hjælpe Jens med at bære tingene ind i hendes nye lejlighed.

 

Bord, stole, reol og pc, hendes lejlighed blev mere og mere tom efterhånden som de fik båret møbler og kasser ned i transporteren. Da Jens kørte med det første læs, satte Claus og Nanna sig for at drikke en sidste kop kaffe i lejligheden.

 

- Fortæl mig nu hvad der er galt Pusser, sagde Claus, - du har det jo skidt, det kan enhver jo se. Han tog hende i sine arme da tårerne igen begyndte at trille ned over hendes  kinder. – Kæresteproblemer, konstaterede han. Nanna nikkede. – Har han svigtet dig? Atter nikkede Nanna.
- Hvem vil dog svigte en kvinde som dig. Hans hænder strøg hendes hår, gled ned af ryggen.
Nanna lagde sit ansigt tæt ind til Claus’ hals og hænderne om halsen på ham. Hvor havde hun dog brug for tryghed og ømhed.
Claus’ hænder blev ømt ved med at kærtegne hendes skuldre, nakke og hals og lidt efter lidt gled hans hænder ned over hendes krop og ind under hendes løse sweater og op ad hendes bare hud.
Nanna skuttede sig, nød den rislen i kroppen hans hænders berøring medførte. Hun krøb tættere ind til ham og sukkede veltilpas. Hænderne gled ømt og forsigtigt op og ned af hendes ryg. Da de rørte hendes blonde-bh gled de hen over stoffet til hægterne og åbnede dem tøvende som for at spørge om lov. Da Nanna ikke protesterede blev den sidste hægte åbnet og hænderne pressede hendes krop ind mod ham. Ømt vandrede de om på forsiden og fandt hendes brysters runding. Blidt gled de kærtegnende hen over brystvorterne – kælende, kærtegnende, ømt og fortroligt.

 

Claus’ læber gled ned over hendes pande og standsede få centimeter fra hendes mund. Han kiggede spørgende på hende. Hun rakte ham sin mund og hans læber lagde sig over hendes. Forsigtig lod han sin tungen lege på hendes tænder som gled fra hinanden og blev mødt af en hendes tunge i en inderlig leg. Kysset blev mere og mere inderlig, mere fyldt med begær og da han forsøgte at åbne hendes bukser hjalp hun ham og sammen klædte de hinanden af. Ord var overflødige. Hun tog ham med i soveværelset hvor sengen endnu ikke var blevet flyttet. Dynen som lå kastet til side blev skubbet væk og to nøgne mennesker lagde sig på sengen for at nyde en øm elskov.
- Elsk mig, hviskede Nanna hæst.

Med armene på hver side af hendes ansigt, lod Claus sig glide ned over Nannas krop. Hans mund og tunge kyssede ømt hendes hals, bryst og mave. Tungen cirklede i navlen og fortsatte ned mod hendes glatbarberede skød hvor små hårstubbe var på vej ud. Da hans tunge ramte hendes juvel, skød hun ryg i nydelse og spredte benene så hans tunge bedre kunne finde vej ind til hendes hellige sted. Hans tunge tirrede og pirrede den lille knop igen og igen men da Nannas stønnen blev hektisk og intens stoppede den arbejdet. Claus bevægede sig roligt og lidenskabeligt glidende op over hendes krop og standsede da hans lem mødte hendes venusbjerg. Nanna vippede bækkenet for at komme ham i møde og blidt gled han indenfor i hendes higende grotte. Stille og roligt begyndt en erotisk dans på lagenet som kun to mennesker kan udføre. Først langsomt og yndefuldt for at tirre hinanden og da de mærkede den andens stigende lidenskab blev tempoet sat op. Nanna var i umindelige tider ikke blevet elsket så blidt og inderligt og da hun mærkede den dybe brændende varme i sit indre og de sammentrækninger som varslede den kommende orgasme slog hun sine ben omkring ryggen på Claus og arbejdede med hektisk og hungrende efter den sex som hun sådan higede efter, og da orgasmens bløde tåger tog dem, hulkede hun højt i nydelse og afmagt over sit begær. Dybt i sit indre mærkede hun Claus’ lem fylde hende med sine elskovscreme.

 

- Undskyld Nanna, det var forkert af mig at udnytte din sårbarhed. Claus kiggede hende brødebetynget i øjnene.
Nanna svarede ham ikke med det samme. Hvad var det dog hun havde gjort! Hun elskede Lasse inderligt og ved den mindste modgang kastede hun sig i armene på en kollega og hjælpsom ven. Men Lasse elskede ikke hende, det vidste hun nu. Han ville ikke have ladt hende i stikken i aftes hvis han havde haft blot de mindste følelser for hende. Kunne hun så ikke have god samvittighed over det som lige var passeret?
- Tak Claus, det var vist lige det som jeg havde brug for, men…, hun trak på det, - men du skal nok ikke lægge mere i det end det var.
- Jeg ved det Pusser, det var også forkert af mig, men du er en dejlig pige og at sidde med dig i mine arme fik mine hormoner til at løbe af med mig. Kom lad os få tøj på inden Jens kommer tilbage.

Hastigt tog de tøj på og var på vej ud af soveværelse af døren gik op og Ridelæreren kom ind.

- Hej Nanna, jeg……… han standsede op ved synet af de to mennesker med varm ansigtskulør som kom ud fra soveværelset, - jeg kommer måske til ulejlighed, jamen så kan jeg da køre igen, sagde han og var ved at dreje om på hælen da Nanna stoppede ham.
- Nej Lasse…. Du må ikke gå, jeg…. jeg kunne godt bruge en ekstra hånd til de sidste ting.

Det Nanna mindst havde brug for lige nu var endnu en krølle på deres ”forhold” og ved at få ham til at blive fik hun måske også mulighed for at få talt ud med ham og forklaret episoden med de to genboer den anden aften, det som lige var passeret valgte hun at gemme dybt i sit indre.

 

Jens kom trampende op af trapperne og kiggede undersøgende på de tre personer som stod tavse og kiggede på hinanden. – Nå, jamen så kan vi da få de sidste tunge ting ned i transporteren når vi er så mange, men det skulle vel også være det sidste læs så – mon ikke?

Halvanden time senere var lejligheden ryddet og kun støvsuger, spand, klud og rengøringsmidler var tilbage.

 

Mændene var kørt ud til hendes lejlighed for at sætte hendes møbler op iflg. hendes anvisninger mens hun selv tog rengøringen i den gamle lejlighed.

 

Da hun var ved at være færdig gik døren op og Ridelæreren kom ind.

- Jeg ville se om du var ved at være færdig. Der er et forfærdeligt vejr udenfor, flere veje er lukkede og jeg vil være sikker på at du kommer hel frem og ikke ender i en snedrive et sted så jeg havde tænkt mig at du kørte med mig derud, så kan vi hente din bil når vejret bliver bedre.
Nanna kommenterede ikke hans tilbud, hvorfor kom han nu, han var jo ligeglad med hende, han gad jo ikke engang komme i går aftes.
- Jeg er ked af det med i aftes, det var virkelig imod mine egne planer, men jeg fik et møde som jeg desværre ikke kunne udsætte. Jeg håber Borgmesteren tog sig godt af dig, Ridelæreren smilede til hende.
- Jo, jeg suttede den af på ham på herretoilettet, svarede Nanna mut.
- Hvad gjorde du! Ridelæreren råbte så højt at Nanna blev helt forskrækket, i to lange skridt var han henne ved hende og tog fat i hendes arme. – Sig det igen, hvad gjorde du? Forlangte han det?
Nanna nikkede tavst.
- Fortæl mig hvad der helt nøjagtig skete, fortsatte Ridelæreren.
Nanna og Ridelæreren satte sig ned på det bare gulv og Nanna berettede hvad som var hændt.

 

Ridelæreren nikkede anerkendende til episoden med trusserne og smilede sågar af episoden med tjeneren, og ægget, sagde han, var hans ide, men da Nanna fortalte om episoden på handicaptoilettet blev hans ansigtsudtryk mørkt og Nanna fornemmede vreden ulme bag den holdte facade.
- Nanna, jeg tror på dig, men du bliver nødt til at se mig i øjnene og bekræfte at det er sandheden og at du ikke fristede ham.
Nanna kiggede ham i øjnene, men da hun skulle til at sige at hun så sandelig talte sandt kom hun til at tænke på at hun havde sagt til Borgmesteren at de i Ridelærerens fravær så måtte få det bedste ud af det. Nanna fortalte Ridelæreren om denne udtalelse. Men Ridelærerens vrede var enorm og han bedyrede at det betød sandelig ikke at man bare sådan kunne misbruge hans m-tøz fordi man fik hende i sin varetægt.
- Jamen, du er jo ligeglad med mig sukkede Nanna opgivende, jeg betyder jo ikke noget for dig! Du kom jo ikke!
Ridelæreren rejste sig op og trak Nanna med op med ryk og rystede hende. – Nanna, jeg var optaget til anden side – okay? Hvor gerne jeg end ville kunne jeg ikke komme, tro mig!
Nanna sukkede opgivende, hun anede snart ikke hvad hun skulle tro længere, hun ville så gerne men alt talte imod det.

 

De pakkede de sidste ting sammen i lejligheden og afleverede nøglen hos viceværten, satte sig ind i Ridelærerens Mercedes og kørte ud til rideskolen.

 

Claus, Jens og Kjeld knoklede stadig på livet løs da de kom. Næsten alle møbler var sat på plads og lamper var stillet op så de kunne se til det sidste. Snestormen rasede udenfor men der var lunt og dejligt inde i lejligheden. Også i Nannas lejlighed var der en brændeovn og mændene havde båret rigeligt med brænde ind og lagt i den udhulning i muren som var beregnet til det.

Nanna gik rundt og kiggede sig omkring. Hvor var her hyggeligt, det ville hun blive glad for. I sit stille sind takkede hun sin mor for hendes ihærdighed om at få Nanna til at flytte væk fra blokkomplekset.

 

Nanna dækkede op til aftensmad til dem alle 5 og da de havde spist og hun blev alene sank hun ned på sin sofa, trak benene op under sig, tog tæppet på og faldt i søvn.

 

Hvad mon der var i dagens kalenderpakke, den havde hun jo rent glemt i forvirringen?
Hvilke konsekvenser vil hendes lille erotiske eventyr med Claus få?
Mon Ridelæreren helt har glemt at han vil checke om hun bærer trusser?
Og hvad med den afstraffelse han skylder hende? Glemmer han den?
Nanna fik slet ikke fortalt om episoden med pigerne, hvad mon hun vil stille om med den og hvad er det egentlig for møder Ridelæreren har med Borgmesterfruen

 

Læs videre i morgen.