Den erotiske juledagbog - Julen 2001

Forfatter: Nanna©
9. december

Nanna tog sig til nakken som smertede. Der var allerede lyst, men hvor befandt hun sig henne? Hun løftede hovedet fra sofaen og kiggede sig rundt. Hendes nye lejlighed, naturligvis. Men der var hundekoldt. Hun stod op og kiggede på brændeovnen. Hvordan mon man greb det an, hun havde aldrig prøvet at fyre op før. Ude på gårdspladsen så hun Jens skridte tværs over og løb ud og kaldte på ham. Han kom ind og fik hurtigt tændt op med de optændingsblokke og det papir der var stakket ved siden af brændet. Nanna takkede ham pænt for hjælpen både i går og nu og han gik igen.
Pakkekalenderen – den havde hun jo rent glemt. 

 

Hun hentede rebet som lå i den sorte pose i soveværelsesskabet og fandt både pakken fra den 8. og pakken fra den 9. Spændt åbnede hun pakkerne.
I pakken til den 8. december lå en lille blå tingest med et øje – Webcam stod der på pakken og på det vedhæftede  brev stod:

Kære m-tøz. Du skal tilslutte dette webcam til din Pc og sende mig et billede af dig i morgen søndag samt efterfølgende ca. hver 4 dag som bevis for at du er altid er glatbarberet som tidligere påbudt. /R

 

Nanna smilede, det var smart fundet på, hun havde også tænkt på hvordan han ville kontrollere hende, det ville nok være lidt for iøjefaldende hvis han checkede hende på kontoret.

 

Hun tog pakken frem dateret 9. december. Det var en af de største pakker på rebet. Nanna gispede da hun så indholdet. En lækker rød stram kort kjole og dertil et par røde sko. Hastigt tog hun sit tøj af og smuttede i kjolen og stak fødderne i de røde sko. Alt sad perfekt. Benovet vendte og drejede hun sig foran det store spejl i entreen. Woww. Det var en helt enkel, men meget smuk kjole som fremhævdede hendes kvindelige former. Hov, brevet fra Ridelæreren havde hun helt glemt.

 

Kære m-tøz. Kunne ikke stå for denne smukke kjole og disse sko. Den vil klæde dig og jeg vil nyde dig i den, men det vil andre også! I morgen skal du ikke på arbejde men ny instruks venter dig i pakken i morgen tidlig, åbn den senest kl. 07:00  /R

 

En underlig instruks som faktisk slet ikke var nogen instruks. Nå hun måtte jo vente og se hvad det tøj indebar. Åh nej, igen kom det over hende – alt dette var jo købt før alt det med Borgmesterfruen kom ind i billedet. Nannas humør sank. Trist til mode stod hun op.

Efter at have spist morgenmad gik hun i gang med at tømme de mange kasser. Mændene havde gjort et stort stykke arbejde og det var let at lægge sit tøj i skabe, sætte porcelæn på plads for kasserne stod i de rum hvor de skulle pakkes ud.

 

Endelig var den sidste kasse tømt og hun gik i gang med at hænge sin julepynt op.

 

Rebet fra Ridelæreren fandt hun en krog til oppe i soveværelset. En krans af kristorn og buksbom blev hængt uden på hendes fordør. Moderens dekorationer  blev placeret rundt omkring i lejligheden og de små søde kravlenisser fra hendes barndom fandt hun også plads til. Til sidst hængte hun en julestjerne med lys op i den store dobbeltdør ud til græsplænen. Hun kiggede sig tilfreds omkring.

 

Hun begyndte at stille sin Pc op i værelset ved siden af soveværelset, men ombestemte sig så og stillede den op nede i stuen. Det var så hyggeligt med brændeovnen at hun hellere ville sidde der end oppe i et værelse.

 

Der lå en tykt lag sne over det hele og solen skinnede fra en skyfri himmel. Det var en flot dag. Lige over middag ringede det på døren. Nanna gik ud for at lukke op. Udenfor holdt Jens og Claus i en kane med en af rideskolens heste spændt for.

 

- Hej Nanna, har du lyst til at komme med ud på kanetur?

Nanna tænkte på sin Pc hun skulle have stillet op men da hun i det samme så Maria Kvist, Borgmesterfruens BMW arbejde sig igennem snemasserne ind på gårdspladsen for at parkere i nærheden af Ridelærerens bolig ombestemte hun sig på stedet og takkede ja til invitationen, men hun skulle lige ind og klædes ordentligt på. Hurtigt fløj hun op ad trapperne, fandt sweater, termobukser, vinterstøvler, en ulden frakke, halstørklæde samt vanter og fløj ud af døren. Mændene hjalp hende op i kanen og pakkede det store slag omkring dem som var foret med uldent stof.

 

Claus lagde en arm om hende for at de kunne sidde så komfortabelt som muligt alle tre og satte hesten i gang. Idet de passerede Ridelærerens dør åbnede han for Borgmesterfruen, men synet af Claus’ arm om Nanna i kanen fik hans ansigtsmaske til at stivne. Så var der alligevel noget om hans mistanke i går da han kom op i hendes lejlighed. Dybt skuffet over sin m-tøz lagde han armen om Maria og bød hende med indenfor.

 

Da Nanna så armen som lagde sig om Marias lænd begyndte hun at ryste over det hele.

 

- Er der noget galt Nanna, udbrød Claus men så i det samme Maria og Ridelæreren på trappen og forstod sammenhænget.
- Nanna, er det Ridelæreren du er forelsket i? Claus knugede hende ind til sig, han havde set Maria Kvists bil holde der en del på det sidste og havde selv draget sine konklusioner.

 

Nanna bekræftede at det var HAM som var årsag til hendes problemer. Jens og Claus forsøgte at muntre hende op og lidt efter lidt blev hendes humør da også bedre.

De fik en fantastisk tur ud over det strålende isglitrende landskab fyldt med nysne, og vendte tilbage til rideskolen to timer senere. Æbleskiver havde de skaffet hos den lokale døgnkiosk og Jens havde lovet at lave gløgg til dem ovre i sin ungkarlehybel. Humøret var højt og de pjankede og grinede højt da de kom kørende ind på området igen.

 

BMW’en var væk konstaterede Nanna da hun steg ud af kanen – men puffff med eet blev hun blændet af en snebold som ramte hendes pande. En hidsig sneboldkamp udviklede sig på gårdspladsen. Snebolde føg gennem luften.

 

- To mod een, det er ikke fair – fair game, fair game, lød det pludseligt tæt på hende. Det var Ridelærerens stemme.

 

Nanna drejede hovedet for at se om hun hørte rigtigt men overså i det samme en snebold som kom farende fra en af de andre og som ramte hende midt på brystet.

 

- Nåhhh, I kan vente jeg I slyngler, råbte hun leende.
Men overmagten fra Jens og Claus var for står.
- Nåde, nåde råbte hun da sneboldene føg om ørerne på hende og Ridelæreren.
Pludselig lå hun i en drive og sne blev tværet ud i ansigtet på hende.
- Tror du ikke at du trænger til at blive kølet lidt ned, hørte hun Ridelærerens mørke bløde stemme. Kolde hænder med sne trængte ind overalt under hendes tøj og hun slog om sig med arme og ben. Ridelæreren grinede højt. – Har du problemer, og endnu mere sne kom under hendes trøje.
- Stop, stop, vrælede Nanna overgivende.
- Giver du op, Ridelæreren nærmest hulkede af grin, sådan en sneboldkamp havde han ikke haft i mange år og slet ikke en sne-brydekamp.
- Ja, ja, ja stønnede Nanna under hans vægt.
Ridelæreren rejste sig op og børstede sneen af sit tøj. Også Jens og Claus var ved at få sne ud af hår og tøj.
- Der er gløgg og æbleskiver i Harlem om 20 minutter til dem som har lyst, råbte Jens.
Alle bedyrede de kom. Jens gik over for at gøre klar og Claus gik i stalden for at tørre hesten af og sætte kanen på plads.

 

- Har du fået din Pc tilsluttet? Ridelæreren fulgte Nanna hen til hendes dør, hendes tøj var blevet vådt at den hårde snekamp.
- Nej, jeg skal have ændret min Internetindstilling og det har jeg ikke prøvet før, og jeg har så heller ikke fået mit webcam til at virke, svarede Nanna.
- Skal jeg ikke lige kigge på det mens du klæder om?
Nanna svarede at hvis han havde tid var det da helt okay. De gik indenfor og da hun havde taget et brusebad var Ridelæreren færdig med installationen.
- Så er der ingen undskyldning for ikke at kontakte mig i aften med et billede som beordret, sagde Ridelæreren.
Nanna smilede og sammen gik de over til Jens for at holde eftermiddagshygge.

 

Det var en hyggelig eftermiddag og Nanna var først hjemme ved sig selv igen ved 20 tiden. Der havde været en stemning så god at Nanna helt havde glemt alt om Maria Kvist og sin jalousi, lige til Ridelærerens mobiltelefon havde ringet og han havde svaret: Ja, Maria, lige et øjeblik og var gået ud for at tale i telefon. Hun så godt Jens og Claus udveksle blikke til hinanden, og pludselig vidste hun at hvis hun ville vinde ham måtte hun gamble og en plan tog form.

 

Klokken 22 satte hun sig foran sin Pc. Gardinerne var trukket for i hendes stue og hun havde taget al tøjet af. Med et klik på webcam’et tændte hun det, og fik det indstillet så det eneste man så var hendes bare skød. Fra bordet ved siden af Pc’en tog hun sine elskovskugler og en efter en skubbede hun kuglerne op i sin nybarberede glatte grotte samtidig med at hun optog en lille stump video med webcameraet. Dernæst sendte hun videoen som en vedhæftet fil til Ridelæreren. Hun ville provokere ham, provokere ham så han bemærkede at hun var der og ikke mistede interessen for hende. Hun sad og surfede lidt rundt på nettet, men da brændeovnen var ved at brænde ud gik hun ovenpå for at hente sin morgenkåbe. Åhh, pludselig blev hun elskovskuglerne bevidst, kuglernes bevægelserne føltes meget pirrende indeni da hun gik op ad trapperne. Hun tog sin morgenkåbe og gik nedad igen. Atter mærkede hun kuglernes pirrende effekt. Da hun sad foran Pc’en kunne hun ikke lade være med at kærtegne sin egen  krop. Hun klemte sine brystvorter så de blev faste og hårde, hun lod fingeren glide ned til sin klit og begyndte at massere den blidt, da der pludselig kom en besked på skærmen: ”Lasse Sandgård anmoder om netmeeting”

 

Nanna klikkede på Accepter og på skærmen så hun nu både billede af Ridelæreren samt af hende selv side ved side.
”Har du microfonen på?” stod der i chatten
Nej – svarede Nanna
”Okay, spred dine ben tøz”
Nanna gjorde som han forlangte
”Jeg kan se at du stadig har kuglerne i, leg med dig selv!”
Nanna fortsatte sin leg, og det tændte hende vildt at vide at der samtidig var en person som kunne se hende live. Nanna lukkede øjnene og lod to fingre glide ned over sit skød og lege med skamlæberne. Hendes pegefinger standsede ved klitten som hun begyndte at kæle for. Hendes bevægelser blev hurtigere og hurtigere efterhånden som varmen i hendes skød tiltog. Hun åbnede øjnene og så at Ridelæreren havde flyttet sit webcam så hun nu kun kunne se hans buksegylp. Bulen i hans bukser var tydelig og pludselig så hun hans hånd åbne lynlåsen for at glide ind under bukserne og lidt efter komme ud igen med hans stive lem imellem fingrene. Hovedet glinsede blåt og skinnende og var let fugtig.

 

”Se hvad du er skyld i din uartige tøz, du har lidt du skal have afregnet, lås din dør op og sluk al dit lys, tænd stearinlys i din stue og hold for guds skyld liv i din brændeovn, en kold numse er ikke sjov at få på komedie” Forbindelsen blev brudt.

 

Nanna sad lidt og sundede sig, det var ikke den reaktion hun havde ventet – og pludselig gik det op for hende hvad han havde skrevet… hun havde lidt hun skulle have afregnet. Åh, mon han mente diverse fejl og forteelser, ja ganske givet.

 

Hastigt rejste hun sig, slukkede for pc’en, puttede brænde i brændeovnen, fik tændt stearinlys og slukket al lys. Til sidst gik hun ud og låste sin dør op.

 

Få minutter efter bankede det på og hun åbnede iført sin morgenkåbe, tænk nu hvis det ikke var Ridelæreren som stod ude foran døren. Men det var det.

 

Med nedslået blik viste hun ham indenfor i sin stue og da han stod foran brændeovnen satte hun sig overgivende på sine knæ foran hans fødder for at vise sin underkastelse. Håndfladerne vendte opad og hovedet var let nedbøjet, benene let spredte. Slavinde attitude.

 

- Du er uartig, du er provokerende og du har forsøgt at narre mig – du har ikke fået din straf for dette og nu sender du mig en video hvor jeg har bedt dig om et billede. Visse ting bør afstraffes prompte og det du har lavet i aften ønsker jeg at straffe dig for nu. Er du rede til din straf?
- Ja Herre, svarede Nanna lydigt.
- Tag din morgenkåbe af og læg dig hen over mine knæ og husk at løfte numsen højt op, og én ting skal du vide – Nanna - det bedrøver mig at du har så svært ved at lære at adlyde en ordre. Han strøg hendes sitrende baller mens han talte. Jeg har medbragt en læder palette, du skal én gang for alle lære hvad det vil sige at modsætte sig mine ordre. Hvordan tror du det vil være at få 50 af denne her?
- Uha, Nanna gøs, - det vil gøre ondt!
- Ja, svarede Ridelæreren, det vil gøre ondt, dine baller vil blive ømme, røde og ophovnede, men du har ikke fortjent bedre. Løft numsen højt op.
Nanna løftede sin numse det bedste hun kunne.
Læderpaletten ramte Nannas dirrende baller hårdt og bestemt.
- Avv… åhh….hikstede Nanna mellem slagene.
- Brug du hellere dit krudt på at tælle slagene.
Paletten faldt igen og igen med højlydte klask på den tiltagende røde numse.
- 10 tak, råbte Nanna.
Slagene fortsatte og Nanna vred og vendte sig, fødderne sparkede for hvert sviende klask hun fik på en af de sitrende halvkugler med paletten. Men endelig kunne hun højt stønnende sige 50 tak.

 

Hendes numse brændte på det tidspunkt lige så meget som hendes kilder. Klynkende af liderlighed lå hun slapt hen over Ridelærerens ben. Hans fingre arbejdede sig ind mellem hendes varme og røde baller og ned i hendes grotte. Nanna nærmest sejlede og hun stønnede højt i nydelse over at mærke de varme fingre lege ved hendes indgang. En – to fingre smuttede indenfor for derefter hurtigt at blive fjernet. Ridelæreren satte fingrene hen til Nannas mund. – Slik, befalede han. Halvt sanseløs af lidenskab slikkede hun sin egen liderligheds væske i sig, den var salt og lidt ram men egentlig ikke ubehagelig.
- Rejs dig og find din dildo, kommanderede Ridelæreren pludselig.
Nanna hentede den lilla dildo.
- Sæt dig på spisestolen med benene godt spredt ud til siden. Op af lommen tog han noget hvidt reb som han brugte til at surre hendes ben og arme fast med på stolen. Han tog dildoen og begyndte at køre den rundt om Nannas venusbjerg.

 

Nanna lavede bevægelser med kroppen som for at komme den i møde, men de snærende reb forhindrede hende i at bevæge sig det mindste.

 

Pludselig pressede han hele dildoen op i hendes skød, Ridelæreren satte klit-stimulatoren på plads med de to vibrerende følehorn på hver sin side af hendes lille stive ært og trak et stykke reb hen så  dildoen ikke gled ud af sig selv. Knappen blev aktiveret og dildoens pikhoved begyndte at rotere i Nannas indre samtidig med at de to følehorn farede frem og tilbage hen over hendes klitoris. Nanna vred og vendte sig på stolen men kunne ikke flytte sig – hun stønnede højt  - Ja, Ja, Ja.

 

Ridelæreren trak en stol hen foran hende og tog sit meget stiv lem ud af bukserne og begyndte at lege med det.

 

Han trak forhuden tilbage og lod sin pegefinger glide hen over pikhovedet for at fugtige det helt.  Med rolige og faste bevægelser begyndte han at malke pikken mens han kiggede på Nannas vriden som følge af dildoens bevægelser i og på hendes erogene zoner.

- Husk du ikke har fået tilladelse til at komme, sagde han dæmpet til hende. Nannas øjne var næsten lukkede – han var i tvivl om hun i det hele taget har hørt hans ordre. Hendes vejrtrækning blev mere og mere stakåndet og hun vred sig mere og mere. Ingen tvivl om at dildoen gjorde sit arbejde godt.
- Be’ om lov, råbte Nanna pludselig.
- Nej, svarede Ridelæreren roligt
- Åh, giv mig lov til at komme, stønnede Nanna i afmagt.
Ridelæreren gik hen og fjernede dildoen fra hende.
- Åh, knep mig gispede hun.

 

Ridelæreren lo drillende og førte sine fingre ned i hendes spalte. Spredte hendes skamlæber og lod en fingerspids strejfe hendes kilder. Stønnende tiggede Nanna ham om at tage hende, men han fortsatte blot med at pirre hendes  bryster, venusbjerg, hendes klit og hendes inderlår. Nanna hulkede af indestængt liderlighed.

Endelig løsnede han hende og førte hende hen til spisebordet, hvor han bøjede hende forover ind over bordet og lod sin svulmende pik glide og ned mellem hendes baller inden han med fast kneppetakt kørte den ud og ind i hendes grotte.

- Så kom da tøz, sagde han endelig.

Og så kom hun. Hele hendes grotte trak sig malkende sammen om hans pik som svulmede yderlig op var uhyggelig stor og stiv nu. Hendes skede trak sig så meget sammen at han næsten følte at hun blev for lille til ham.

 

Han kneppede hende hårdt. Det gjorde næsten ondt så stram var hun blevet efter orgasmen,  han pumpede som en stempel frem og tilbage i hendes grotte, hans hænder gled op og ind under hende og krammede hendes bryster hårdt. Hans kugler trak sig sammen, det var som blev hans lem endnu stivere og så sprøjtede han hele sin ladning op i hende. Hans brunstråb genlød i den varme stue og udmattet sank han sammen over hende.

 

- Hvad laver Maria Kvist hos dig så tit, tog Nanna sig endelig sammen til at spørge om da de stod under bruseren.
Ridelæreren svarede ikke straks.
- Det… det kan jeg ikke lige udtale mig om svarede han hende.
Næh, det havde Nanna vel egentlig heller ikke forventet, man går vel ikke og taler om sine erotiske forbindelser.

Da Ridelæreren havde fået tøj på igen og stod ved hendes yderdør for at gå hjem til sig selv, stod Nanna i morgenkåbe.

 

Ridelæreren satte hånden ind under morgenkåben og kneb hende hårdt i det ene bryst.

 

- Det passer ganske vist ikke med pakkerne, men vær klar til at køre med mig fredag aften kl. 18  – du har noget du skal have afregnet, du skal ikke forvente at være hjemme igen før lørdag evt. søndag, og, han kneb pludselig meget hårdt og trak opad så Nanna stod på tåspidser for at lette den voldsomme smerte i brystet. – Og så håber jeg at jeg var bedre end Claus! Hans blik var gennemborende og uden at afvente hendes svar forlod han hende.

 

Mon Nanna syntes at han var bedre end Claus?
Hvad mon den røde kjole og de røde sko skal bruges til?
Hvad er der i gære på rideskolen?
Hvad mon der skal ske på fredag
Mon Jens og Claus planlægger 2 om 1 med Nanna og vil hun være med til det?

 

Læs videre i morgen.