Den erotiske juledagbog - Julen 2002

Forfatter: Nanna©
4. december

Maria dukker op igen

- Jeg får besøg af Maria Kvist i aften. Ridelæreren kiggede på Nanna mens de sad og spiste frokost i Rideskolens kontorbygning.

- Af Maria Kvist! Nannas hoved fløj op, alle erindringerne om sidste jul og Marias evindelige renderi hos Ridelæreren vendte brat tilbage.

- Ja, det står vist ikke så godt til derhjemme hos dem. Asger er kommet i fængsel for bedrageri!

- Jamen, det er da ikke vores problem. Det sidste Nanna ønskede var at forbindelsen mellem Ridelæreren og Maria Kvist blev genoptaget.

- Jeg har sagt hun kan komme kl. 21. Så sætter vi os ind i biblioteket og snakker, så forstyrre vi dig ikke, hvis der er noget du skal lave, eller se i tv.


Ridelæreren havde været Marias elsker inden Nanna kom ind i billedet, men hun måtte stole på ham i aften, selv om hele hendes krop skreg nej i protest.

(Læs evt. om episoden mellem Ridelæreren og Maria Kvist i laden her: Tryk her )

 

Maria ankom ved 21 tiden. Køligt rakte hun Nanna sin handskeklædte hånd, kom med et par venlige ord om den nu store mave, og gik så videre hen til Ridelæreren som fik et ømt og inderligt kram – for ømt, tænkte Nanna jaloux.

 

- Vi sætter os ind i biblioteket, vil du åbne et par flasker vin og lave en kande kaffe og servere for os!

Nanna nikkede samstemmende.

- Og, tilføjede Ridelæreren, - du behøver ikke sidde oppe og vente på mig, gå du blot i seng.

 

Efter at have serveret for de to i biblioteket, satte Nanna sig med dagbogen, men hun kunne ikke finde hvile. Hvad lavede de? Ville Maria kysse ham? Ville han besvare disse kys hvis hun gjorde det? Var hun i bund og grund kommet for at lege med ham, få ham tilbage nu hvor hun sad med sin store mave og var rimelig stor og klodset?

Nanna fik det værre og værre. Til sidst gik hun ind på kontoret som lå ved siden af biblioteket for at tænde Pc’en og surfe lidt på nettet. Da hun skulle til at trykke på knappen hørte hun stemmer, hun stivnede, det var Marias stemme. Nanna havde aldrig tænkt på at huset var lydt men hun hørte klart og tydeligt alt hvad Maria sagde. Stille satte hun sig ned med sin kaffekop og lyttede til stemmerne i biblioteket, og hun kunne høre Maria fortælle:

 

- Det var et rent helvede efter sidste jul, Asger blev kaldt fra det ene møde til det andet, med advokater på grund af  svindel med det firma han solgte. Ofte sad jeg alene når han og advokaterne holdt deres mange møder. Ååhh Lasse, hvor jeg savnede dig…vores lege, vores ømhed, vores kærlighed og dit stive lem imellem mine ben, hvis du vidste hvor meget jeg længtes efter at du skulle lægge din arme omkring mig og tage mig hårdt. Men…du havde jo valgt, valgt hende den lille kontormus, - om jeg fatter hvad hun har som jeg ikke har.. Ååhhh Lasse, jeg ønskede mange gange at have dig i min seng, mærke dine hænder kærtegne min bryster, din tænder bide mig, dit stive jern spidde mig…

 

Nanna sitrede, hvor gjorde det ondt at høre en anden kvindes kærlighedserklæringer til den mand man elskede overalt på jorden. Hvad gjorde Ridelæreren nu? Holdt han omkring hende? Kyssede han hende? Fristelsen blev for stor, Nanna gik ud i gangen, tog sine støvler på og lukkede sig stille ud. Hun gik rundt om huset om til vinduet ind til biblioteket. Der var heldigvis ikke rullet for, så hun, da hun nærmede sig. Hun gik et meter væk fra huset for ikke at blive set indefra og listede så videre i sneen. Hun stivnede, Maria stod i Ridelærerens arme, hvis hænder strøg hendes hår. Maria rystede, hulkede hun, Nanna troede det, eller var det lidenskabens gys? Men så vendte Ridelæreren sig om, tog en serviet, tørrede hendes øjne og fulgte hende over til hendes stol. Nanna åndede lettet op og listede tilbage til døren. Få minutter senere sad hun inde på kontoret igen, med sig havde hun en kande te, småkager og et ugeblad, ugebladet var mest til at kamuflere at hun lyttede, men fristelsen var for stor og igen hørtes Marias stemme..

 

- …men selv inden Asger kom i fængsel gik det dårligt derhjemme. Lidt efter lidt begyndte han at miste interessen for mig. Jeg forstod ikke hvorfor indtil jeg kom uventet tidlig hjem en aften.

Han må ikke have hørt mig komme. Han sad på kontoret og døren stod på klem.  Jeg var næsten på vej ind på kontoret da noget fik mig til at standse op. Jeg kunne se ham i den smalle døråbning. Jeg troede ikke mine egne øjne. Han sad på kontorstolen i en af mine lårkorte kjoler, som var trukket helt op til maven, havde mine sorte stiletsko på og et par selvsiddende strømper. I hans bryster diglede nogle brystklemmer med lodder jeg aldrig havde set før. Han sad og onanerede. Hans pik glinsede af væde og jeg kunne høre ham stønne. Først da opdagede jeg at han sad med telefonen.

Åhh Lasse, alt gik i stå for mig i det øjeblik.. Jeg listede ned på mit eget kontor og tog den anden hustelefon og slog microfonen fra så mit åndedræt ikke kunne høres. Han talte i telefon med en kvinde…

- Jaaa skat, hviskede hun, åhh gnid på din stive stav, prøv at forestille dig at jeg står foran dig i mine lårlange lakstøvler og lader pisken suse ned over din tøserøv mens mine fingre leger med min fisse.

Asger stønnede højt i telefonen

- Sådan en lille husslave som dig kan jo ikke få det hårdt nok vel, lige som sidste gang da du serverede for mig og min veninde, åh hvor du nød da vi legede med din pik under serveringsforklædet hva?

- Ja Frue, stønnede Asger.

Og da vi lagde dig ned over vores knæ og smækkede din lille tøserøv med spanskrøret fordi du ikke havde serveret fra den rigtige side, da stod din pik stiv og strunk, eller da du måtte sidde på knæ inde under bordet og slikke vores liderlige våde fisser, kan du huske det?

- Åhhhh, stønnede Asger, ja Frue, ja, åhhh, giv mig lov at komme og betjene Fruen igen, jeg skal nok kravle rundt som De befaler og slikke Deres støvler.

Der lød en hånlig latter i telefonen.

- Du skal gøre dig fortjent til at komme i min bolig kære slave, har du en dildo indenfor rækkevidde?

Asger bekræftede at det havde han.

- Slik på den, lød ordren fra den anden ende.

 

Jeg kunne høre Asgers slupren, jeg sad helt forstenet. Vi har jo været gift mange år, og denne side af ham havde jeg aldrig så meget som anet. Jeg lagde røret på, listede i køkkenet og tog den bærbare telefon og gik hen til døren ind til Asgers kontor. Og der sad han, - Maria begyndte at hulke -  han sad og slikkede på den dildo han plejede at bruge på mig.

 

- Er den godt våd nu, usle slave lød kvindens nu påtagede hårde stemme.

- Ja Frue, stønnede Asger mens han gned sin stive pik.

- Så rejs dig op nu, jeg antager du sidder ned, sæt dildoen på din stol og pres den op i din slavinde fisse.

 

Jeg så Asger rejse sig, sætte dildoen ind under sig, sprede sin baller ud og langsom lade sig synke ned over den. Pludselig stønnede han højt.  ÅÅÅÅÅÅÅåååhhhhhhhhhhhhhhh

 

- Du skal ikke drømme om at komme endnu, lød det skarpt i telefonen. Jeg sidder og leger med min fisse nu, og du har været skyld i at den er smadder våd nu, fortæl mig hvordan du vil betjene mig slave.

Asger begyndte at fortælle: - Jeg vil bære Fruen hen på det store spisebord og placere hende bekvemt på et blødt tæppe, min tunge vil finde vej ned over Fruens krop, og dersom Fruen ønsker det, vil hendes bryster blive kærtegnet så længe hun forlanger det. Min tunge vil søge ned til den varme grotte, skille Fruens skamlæber og finde den følsomme klit.

- Åhh ja, bid i den tøz…kvinden i røret stønnede

Asger fortsatte, - Jeg vil sutte din klit, sætte tænderne i den og bide den blidt, suge den ind. Mine fingre vil finde din grotte og begynde at bearbejde dens indre mens mine læber leger med Fruens perle.

- Åhh ja, ja, ja åhhhhh ja, tøz du gør det godt, mine fingre er godt klistrede nu. Bevæg din rumpe slavetøz, mærk dildoen næsten flække din tøzefisse.

Asger sad og vred sig på stolen, han stønnede og hans højre hånd bearbejdede hans pik i et afsindigt tempo.

- Åhh… Frue, giv mig lov til at komme.

- Åh, slavetøz så gnid din pik hårdt, min klit er stor og svulmende nu, safterne løber ned af mine lår, kom slavetøz, lad mig høre din vilde brunst, lad mig høre dig sprøjte din sperm ud.

Asger gned sin pik vildt, han vred rundt på stolen så dildoen måtte vride sig rundt i hans indre. Det begyndte at svuppe i hans hænder.

- Åhh Frue min pik skulle tjene Deres fisse nu, tilfredsstille Dem, udspile Dem, gøre Dem lykkelig, råbte han højt, Åhhh ja, åhh ja Frue, min sperm sprøjter nu åhhhhhhhh.

 

I den anden ende af telefonen hørte jeg kvinden stønnende gispe at hun glædede til at mærke hans store stiv pik i sig igen, og så fik hun orgasme.

 

Der var tavshed et øjeblik i telefonen, ingen af dem sagde noget. Så sagde Asger, - Må jeg besøge dig på fredag Mille, Maria er ikke hjemme alligevel.

- Naturligvis Asger, vi har jo alle advokatpapirer liggende som vi skal have underskrevet alligevel.

 

- Jeg troede ikke mine egne øren, Asger har et forhold til sin advokat.

- Ja, Maria, det har han, kan jeg jo så forstå, men prøv lige at tænke dig om, han sad i kjole, strømper og damesko, han er i gang med at leve en fantasi ud. Han behøver jo ikke elske dig mindre af den grund.

- Åhh, nej… snøft… jeg ved det…snøft… Kom Lasse, kom og kys mig, giv mig lidt varme, lad mig mærke dig, se jeg er glatbarberet kom og mærk mig…

 

Nanna var ved at fare op, da hun i det samme så en bevægelse ved vinduet. Et ansigt kiggede ind ad ruden til hende.

Skrækslagen sprang hun op og skreg panisk

Ridelæreren kom styrtende ind og så sin kone stirre vantro på det mørke vindue.

- Han var her, åh gud han var her, han stod og kiggede ind på mig..

Ridelæreren tog hende i sine arme og beroligede hende.

- Hvem er her, hvem kigger på dig.

Nanna fortalte om ansigtet som kiggede ind gennem ruden på hende. Maria kom ind på kontoret og så ret utilfreds ud med af være blevet forstyrret.

- Jeg må nok hellere tage af sted, sagde hun. Ingen tog notits af hende eller værdigede hende et blik da hun forlod huset.

- Jeg ringer til betjent Holm med det samme, sagde Ridelæreren og tog telefonen.

 

Landbetjent Morten Holm ankom 10 minutter senere, og efter en runde omkring huset kom han ind på kontoret.

- Godaften Lasse, han gav hånd og gik videre til Nanna. - Godaften Mistress, hviskede han og kyssede hendes hånd med nedslagne øjne.

Nanna og Lasse hilste på Morten Holm, områdets betjent og Nannas slave…………!!!!

Nanna fortalte ham, hvad der netop var sket.

Morten kiggede på dem begge og rømmede sig. – Der er bare et lille problem, der er ikke et par fodspor, men to, og det ene par er en kvindes. Er du sikker på, Nanna, at der kun var eet ansigt?

Nanna rødmede forlegent, men valgte så at fortælle sandheden. Det undgik ikke Nannas opmærksomhed at der gik en svag trækning hen over Ridelærerens ansigt da hun fortalte at hun havde kigget ind gennem bibliotekets vindue tidligere på aftenen.

- Well, så må vi altså konstatere at vi kun har én person som lister rundt heroppe hos jer, sikkert samme person som har luret nede hos pigerne. Denne gang er der tale om en fod str. 44 – støvlen er af mærket Snowtreck med et mønster som er let genkendelig. Jeg vil prøve at følge fodsporene i sneen for at se hvor vedkommende gik hen, efter du så ham. I hører fra mig, skal vi sige det er en aftale?

De bekræftede og med et dybt buk for sin Mistress og et honnør til Ridelæreren forlod Betjent Holm deres bolig.

 

Nannas beretning i dagens dagbog blev historien om Ridelæreren og Marias sidste leg i laden, hvor Nanna stod blindfolded og bundet i en hestefold i laden.

Læs den HER

  

Hvem er nu slaven Morten – og hvordan er han kommet ind i Nanna og Ridelærerens liv?

Det var heldigt at ”snuseren” blev opdaget – hvordan var det mon ellers endt inde hos Ridelæreren og Maria Kvist?

Vender hun tilbage for at forsøge sig igen med sin glatbarberede legemsdel eller ??

Og hvad siger Ridelæreren til at Nanna har beluret dem i biblioteket?

Og hvem er ”snuseren” egentlig, og hvad er det han vil?

 

Læs videre i morgendagens kalenderafsnit.