Den erotiske juledagbog - Julen 2002

Forfatter: Nanna©
5. december

En sandwich i stalden

Det var blevet sent inden Nanna og Ridelæreren faldt i søvn aftenen forinden. Langt om længe var Nanna faldet til ro, så hun kunne tale om ansigtet i vinduet. Dog nævnte hun ikke overfor Ridelæreren, at hun i et brøkdel af et sekund havde syntes, at det var et ansigt hun kendte, for det korte glimt var væk lige så hurtigt, som det kom, og hvem det var, kunne hun alligevel ikke sige.

Da talen faldt på Maria Kvist, havde Ridelæreren med grove ord udtalt sin foragt for Nannas handlemåde om at udspionere dem. Om hun da for alvor troede, han ville begå ægteskabsbrud i sit eget hus med sin kone i nærheden?

Nannas forklaring om at hun måske nok stolede på Ridelæreren men ikke på Maria Kvist, prellede helt af på ham, og for første gang i deres ægteskab, faldt Nanna i søvn ulykkelig og bedrøvet. Ridelæreren havde vendt hende ryggen med ordene om, at det nok var hendes graviditet, som påvirkede hende.

 

Rygtet om ”snuseren” var som en løbeild denne morgen, og mange lagde deres vej forbi Nannas kontor for at snakke. Til sidst var Nanna dog færdig på kontoret og besluttede at hun lige så godt kunne gå i lagerrummet og tælle forderbeholdningen op til årsstatus.

Hun tog lagerlisten og gik ud. Kulden bed i kinderne, og hun skyndte sig tværs over gården, igennem stalden, og ind i foderrummet.

 

….7 sække melasse, havre…., dybt koncentreret stod Nanna og talte og noterede, da hun hørte stemmer ude i stalden. Hun rynkede brynene, der var ikke heste i denne fløj og dermed var den i reglen altid aflåst.

”Snuseren”, fløj det gennem Nannas hoved…. Nej, der var to stemmer.

Nanna listede hen og åbnede stalddøren på klem. Hun lagde kinden til døren og kiggede ud. Ude i stalden henne ved halmen stod en mand og en kvinde i et ømt favntag. Deres læber fandt begærligt hinandens. Hænder var i hektisk aktivitet med at flå tøj af.

- Åhh Jens, min liderlige buk, stønnede kvinden, mens hendes hænder knappede hans bukser op, - hvor jeg længes efter at mærke din stive pik i min liderlige tøsefisse igen!

Chokeret trådte Nanna et skridt tilbage. Det var Jeanette, Maria Kvists datter, og staldkarlen Jens, som tilsyneladende havde aftalt en hyrdetime her. Nanna kiggede sig omkring. Den eneste vej ud var døren ind til stalden og hvis hun ikke skulle afsløre sig selv, måtte hun blive i rummet til de forlod stalden igen. Resigneret satte hun sig på en sæk tæt ved døren og kiggede nysgerrigt på parret. Hendes brystvorter stivnede ved synet og ubevidst førte hun sin højre hånd ned mellem benene.

 

Jens’ benklæder lå ved hans ankler, og hans stive jern strittede lystent ud i luften. Han sparkede bukserne af og trak Jeanettes bluse over hovedet på hende og løftede dernæst hendes svulmende bryster ud af bh’en. Han krammede dem hårdt med begge hænder. Der var en kæmpe håndfuld til hver hånd. Åh hvor han elskede tøsens kæmpepatter, elskede at gnide sin pik imellem disse store svulmende meloner. Han stønnede højt, og mærkede hvordan hans pik dryppede af presperm. Siden sidste jul havde de jævnligt mødtes i stalden, og han elskede at gennemkneppe denne liderlige tøs. Hun var et unikum til at slikke pik, og for hende kunne det ikke blive vildt nok.

Han stod bag hende og masserede og nev hendes bryster. Hans pik gled ind mellem hendes baller. Hun skød lystent enden bagud som for at invitere.

Han suttede på sin finger og førte den ind mellem hendes baller. Fingeren fandt hendes lille stramme ringmuskel og pressede sig indenfor. Han pressede den så langt op han kunne.

- Åh ja, knep min røv, knep mig hårdt, gispede Jeanette.

- Sut min pik, fedt min liderlige stang ind, så skal jeg spidde dig min liderlige lille luder!

Jeanette vendte sig om, satte sig på hug og tog ham i munden. Hendes læber lukkede sig om hans blåviolette pikhoved, og cm efter cm gled hans pik ind i hendes varme mund.

Hendes fingre krammede hans hårde nosser.

Hans hænder tog et fast tag i hendes hår, og han begyndte at kneppe hende i munden, han stønnede højt. Tøsen var sgu god til at sutte hans pik.

 

Nanna sad ude i foderrummet og fulgte optrinnet i laden. Mave eller ej, hun havde krænget sine bukser ned. Fingrene legede med klitten nu. Stille og roligt gned de frem og tilbage. Klitten strittede ud mellem de varme våde skamlæber, hun stønnede sagte, men tog sig så forskrækket til munden, det ville ikke være så smart at blive afsløret med bukserne nede om hælene.

 

Atter havde Jeanette vendt ryggen til Jens, som lod sin glinsende lanse smutte ind mellem hendes baller. Jens bøjede i knæene, og lod pikken glide op i hendes bageste hul. Hun småskreg i det øjeblik hendes ringmuskel udvidedes til at rumme Jens’ liderlige pik, og da han løftede hende op foran sig, gled den helt op i hende.

Hun rystede over hele kroppen og krammede sine bryster mens hun småstønnende bevægede sig forsigtigt siddende spiddet på hans lem. Hele rummet emmede at lidenskab.

 

- Hvad fanden foregår der her?

Ingen, hverken Nanna, Jens eller Jeanette havde hørt stalddøren i den anden ende gå op. Claus, den anden staldkarl stod og kiggede forbløffet på de to elskende.

- Hej søde, stønnede Jeanette, - kan du lide hvad du ser? Hun vippede med bækkenet så Claus ikke var i tvivl om hvor Jens’ pik befandt sig.

Hendes lyserøde fisse, lyste ham våd og varm i møde, nærmest inviterende.

- Jaaeee, johh, svarede han spagt. Den hastigt voksende bule i bukserne krævede ingen forklaring. Her stod hans kammerat med pikken begravet i røven på rideskolens mest veludviklede lille møgtøs.

- Jeg har et hul mere, som trænger til at blive fyldt ud, kom og knep mig Claus! Jeanette krammede sine bryster og begyndte at bevæge sig op og ned på Jens’ pik, mens hun fastholdt Claus’ blik.

Pikken i hans bukser truede nu med at sprænge alt. Han havde tit tænkt tanken om at få lov at bore pikken op i den lille tøsefjams, faktisk lige siden sidste jul hvor han og Nanna havde stået og kigge på Jens og Jeanettes leg. Nu havde han chancen. Han kiggede spørgende på Jens, der nikkede, som tegn på at det var okay med ham. Hastigt flåede han sit tøj af og gik hen til parret. Hans lem var klar og en perle på spidsen viste hans begær efter det forestående.

Han krammede hendes svulmende patter og bed let i vorterne.

- Din lille luder, nå så du har lyst til to pikke hva’ – stønnede Jens.

- Åh ja, knep mig, skreg Jeanette nærmest dyrisk, - bank din kæp op i min saftige fisse Claus.

Claus skubbede sin pik hen til Jeanettes drivvåde åbning, og i eet  hug bankede han den i bund.

- Argghhhhhh jaaaeeeee, jaaahhhhh, skreg Jeanette – knep mig så begge to, knep mig.

 

Nanna så, skjult bag døren, hvordan de to mænds pikke gik som stempler ud og ind af pigens huller. Hun havde efterhånden fået skubbet sækken i facon. Ja, hun mere lå end sad og kiggede ud.

Synet ophidsede hende, og også den perverse snak der kom fra dem, hendes skridt nærmest sejlede i safter nu. De tre personers bevægelser blev mere og mere intense, og lydene var et inferno af stønnen, skrigen og sukken sammenhold med de klask og svup som blev frembragt af de to pikke som blev banket op i våde fedtede huller.

Nannas langfinger fór frem og tilbage i skødet. Hun lukkede øjnene, havde ikke brug for mere billedlig stimulation. Den intense hede i underlivet steg og steg, og med et støn overlod hun kroppen til orgasmens kramper og tåger.

Åh det var længe siden hun havde følt så intens en orgasme. Hun lå længe på sækken og slappede af, inden hun atter tog sine graviditetsbukser på.

 

Pludselig gik døren op, og Jeanette stod foran hende med lynende øjne.

- Din lede gimpe, står du og udspionerer os, hun kiggede granskende på Nannas tøj som endnu var uordentligt, - og står og spiller fisse, mens du overbeglor min krop. Jeanette krammede demonstrativt sine bryster lige op i Nannas ansigt, - bare fordi du ikke har flotte spændte pigebryster mere, og jeg kan sgu godt forstå med det udseende du har, at din mand kommer og knepper min mor af og til!

Med den salut gik hun ud og knaldede stalddøren i efter sig med et brag.

 

Chokeret sad Nanna tilbage…. blodet bruste i hendes øren, igen og igen hørte hun Jeanettes stemme….. din mand kommer og knepper min mor…… din mand kommer og knepper min mor……. din mand kommer og knepper min mor..

 

Hvad stiller Nanna op med den udtalelse. Vil Jeanette afsløre Nannas luren og vender ”snuseren” tilbage.

Læs med igen i morgen.