Den erotiske juledagbog - Julen 2002

Forfatter: Nanna©
6. december

Busturen

- Hvad h…… er der galt? Du er da simpelthen ikke til at holde ud i disse dage. Er det stadig det med Maria Kvist, der kværner rundt i dit lille hoved?

Nanna nikkede til Ridelærerens udtalelse, men var godt klar over at Ridelæreren tænkte på episoden den anden aften, og ikke på Jeanettes ord, som hun ikke havde omtalt for ham.

Ridelæreren rejste sig fra spisebordet, gik over og trak hende ind i sine arme.

- Nanna, kæreste, jeg elsker dig så højt og du venter vort barn. Du er mit dyrebareste eje, hvorfor skulle jeg da sætte det over styr.

Nanna sukkede dybt og hviske – Næhhh, nej, det ved jeg virkelig heller ikke.

- Godt svarede Ridelæreren, som ikke bemærkede ironien, - lad os så glemme det hele, ikke? IKKE? Han løftede hendes hage, kiggede hende dybt i øjnene og kyssede hende ømt.

- Lasse, jeg bryder mig ikke om at have hende i vores hus, hun kan ikke lide mig og ignorerer mig, du er den eneste som betyder noget for hende!

- Nå ja, Ridelæreren trak på skuldrene, vi har jo trods alt også haft et intimt forhold til hinanden, og vi taler stadig godt sammen, selv om det sexuelle er slut.

Du lyver, tænkte Nanna, men tav bedrøvet over at han kunne gøre det.

- Maria har det svært og har brug for en fortrolig, og der går ingen skår af dig, ved at jeg taler med hende.

- Nej, sukkede Nanna, det gør der vel ikke.

- Men skal det være på den måde, skal jeg nok tage ind til hende og snakke næste gang hun trænger til en at snakke med. Ridelæreren så irriteret ud nu.

Snakke, tænkte Nanna, nej det er hungrende hed sex I har sammen, hun tav dog klogelig, men besluttede at dersom der blev en næste ”snakke-nat” ville hun følge efter ham og tage dem på fersk gerning. Hvad der efterfølgende skulle se, måtte fremtiden vise.

Samtalen drejede om på dagbogen, og så fortalte Nanna om sin oplevelse i foderrummet dagen forinden. Jeanettes udtalelse kom hun dog ikke ind på, han ville såmænd benægte det alligevel.

- Ja, jeg havde det godt nok på fornemmelsen, at Jens og Jeanette havde noget kørende, men at Claus kom til at deltage, han fløjtede mellem tænderne, - wow, det var frækt. Blev du tændt skat? Ridelæreren kiggede spørgende på Nanna som rødmede klædeligt. – Legede du med dig selv? Han førte ømt hånden forbi den store mave og ned mellem hendes ben.

Nanna nikkede beskæmmet.

Ridelæreren tog Nannas hånd og lagde den på bulen i sine bukser. – Din frække fortælling har også påvirket mig, skal den så stå i dagbogen den 5. december?

Nanna nikkede.

- Og i dag?

Nanna trak på skuldrene, men et blik på rideudstyrskataloget på køkkenbordet gjorde udfaldet.

- Måske dengang vi var til messe i Tyskland, husker du?

Ridelæreren smilede frækt til hende og svarede at den frække oplevelse glemte han ikke sådan lige med det samme, men at lige nu havde han lyst til at lege med sin kone. Han trak hende med ind i soveværelset og lukkede døren efter dem.

 

Og her er så oplevelsen som Nanna skrev i dagbogen den 6. december.

Det var sidst på vinteren og messetid. Folkene fra rideskolen havde arrangeret en fælles tur til en stor ridemesse i Sydtyskland. Der var altid en stor udstilling af fodermaskiner, rideudstyr og beklædning. Der var afgang en fredag aften med bus, de var 40 personer som skulle af sted i en dobbeltdækker bus. Ud over folkene på rideskolen havde enkelte hesteejere og ryttere tilmeldt sig turen.

Bag Nanna og Ridelæreren sad to af rideskolens hesteejere, Simon von Hote og Christian Mass, mænd, der jævnligt kom til stævner, og derfor var interesseret i mere professionel beklædning end man normalt kunne købe i Danmark. De konverserede en del med disse to mænd, og på et tidspunkt byttede Ridelæreren og Christian plads da Ridelæreren og Simon havde en større diskussion i gang omkring vacciner.

Christian var sidst i fyrrene og en flot mand. Smilende og interesseret spurgte han til hendes arbejde på rideskolen, hobby og interesser. Han havde blå og levende øjne, registrerede Nanna, og blev fascineret af hans personlige og direkte væremåde. Tiden fløj af sted og de hyggede sig.

 

Til midnat blev bussen lavet om til sovebus, således at man lå i to etager 2 og 2. Nanna og Ridelæreren fik to underkøjer og Simon og Christian de to overkøjer.

Alle 4 sad dog nedenunder i bussen og talte yderligere en time inden Nanna sagde, at nu var hun træt og kig til køjs.

Hun tog dynetæppet over sig, og krængede sweater, T-shirt og slacks af sig og faldt i søvn.

 

Uhm, dejligt, halv i søvne mærkede Nanna at Ridelærerens hænder kærtegnede hendes bryster uden på bh’en, som han dog hurtigt åbnede for rigtig at kunne kæle for hendes brystvorter som pirret havde rejst sig af dvale. Nanna vred sig halvvågen ved kærtegnene. Hun lå med ryggen til ham ind mod vinduet.

Hans hænder fortsatte ned over hendes maveskind. Blødt og ømt kælede han for hendes hud. Hun mærkede hans stive lem da han ømt pressede sig ind mod hende. Hånden fortsatte ned til hendes trussekant, og stille og roligt krængede han hendes trusser af.

Det var frækt, her lå de mellem 38 andre passagerer og legede intimt. Der var helt stille i bussen, alle var gået til ro, kun motorens summen hørtes, og bussens sagte duven i vinden på dens vej igennem den mørke vinternat på vej sydpå.

 

Fingrene gled ned mellem hendes ben. Nanna spredte benene en anelse så han bedre kunne komme til. Uhmm hun fornemmede hans aftershave i næseborene, den var ny, registrerede hun, hun måtte huske at spørge hvad den hed.

Som blødt fløjl gled fingrene hen over hendes skamlæber. Nanna sukkede stille. Hun begyndte at blive våd, og snart gled fingrene ind mellem skamlæberne, godt hjulpet af hendes våde safter. Fingrene spredtes en anelse, så pege- og langfinger kørte på hver side af hendes klitoris. Stille, roligt og konstant arbejdede fingrene varmen ind i klitten. Nanna spændte kroppen, hendes underliv begyndte at gløde og brænde ved den direkte og konstante påvirkning.

Hun arbejdede selv med nu. Tændt gnubbede hun sin numse imod det stive lem bag hende. Han gnubbede igen. Hendes krop spændtes, og med et halvkvalt gisp strømmede orgasmen igennem hendes underliv.

Han gav hende lov til at slappe af inden hun mærkede hans lem mod hendes baller. Væk var hans underbukser. Nanna skød enden bagud mod ham. Hun måtte mærke ham oppe i sig nu. Inviterende løftede hun det øverste ben så hans lem lettere kunne trænge op i hendes hungrende skød. Lemmet legede udenfor, gled søgende mellem anus og fisse. Endelig fandt det indgangen. Hovedet var indenfor. Nanna skubbede sig bagud for at få mere, men drillende blev lemmet også trukket bagud, men så med eet, blev det skubbet helt op i hende. Hun gispede højt og proppede forskrækket hjørnet af sin pude i munden for at dæmpe sig selv. Lemmet begyndte nu i seje og langsomme hug at bearbejde hendes skød.

Åhhh, hvor blev hun fyldt godt ud, lemmet gnubbede hendes mest intime punkter.

Deres samleje var intenst, lydløst men dampende hed på grund af det frække i at være blandt mange andre rejsende.

Bedst da Nanna var allermest tændt, mærkede hun lemmet i sig svulme yderlig op og en kvalt stønnen bag hende fortalte med lyd at hans lem sprøjtede og hele hendes underliv trak sig sammen i en bragende orgasme.

Tilfreds sukkende ville hun vende sig om, men han holdt hende fast ind til sig, og således faldt Nanna atter i søvn.

 

Hun vågnede ved at bussen holdt stille og alle steg ud. Fortumlet fik hun sig tøj på, kom på toilet, smilede over safterne i sit skød som sivede ud og gik lykkelig ud til de andre for at indtage morgenmaden på rastepladsens cafeteria.

 

- Uhm, hvad er det for en ny aftershave du har fået? spurgte Nanna, da de sad og spiste morgenmad sammen.

- Ny aftershave? Jeg har da ikke fået nogen ny aftershave, hvorfor spørger du om det?

Den duftede bare dejligt i nat! Nanna smilede skælmsk til ham.

- Åhh, Ridelæreren nikkede forstående, ja det har jeg helt glemt at fortælle dig, de to hestejere vi sad sammen med, den ene kan ikke sove i overkøjer, så vi byttede plads ved sengetid, det håber jeg da ikke du havde noget imod? Det må være hans aftershave du kunne dufte.

Nanna tabte underkæben. Ridelæreren smilede beroligende til  hende og fortsatte, - men det lød unægteligt til at du kunne lide aftershaven.

 

Hvem havde sovet bag Nanna? Hvem havde leget med hende, heden steg op i hendes kinder, hun var blevet elsket af en fremmed, men iflg. Ridelærerens udtryk, med hans velsignelse. Men hvem var det, var det Christian eller Simon? Hun havde kun eet spor, aftershaven.

 

Denne tur i bus blev for Nanna en stor oplevelse. På tilbageturen var duften bag hende en helt anden, denne gang blev et silketørklæde dog bundet for hendes øjne så hun heller ikke denne gang fik mulighed for at se vedkommende. Hendes ben blev spredt, hendes krop brugt og tilfredsstillet endnu én gang.

Var det Simon eller Christian? Var det samme person som sidst eller var det den anden?

De nåede tilbage til rideskolen uden hun var blevet klogere, og i bund og grund var det vel egentlig også helt ligegyldigt, men var der ikke et speciel glimt i øjet på Christian?

 

Ovenstående får vi aldrig en løsning på, det er og bliver Ridelærerens hemmelighed hvem han byttede plads i bussen, men mon Maria Kvist vil invitere ham på besøg, og vil Nanna følge efter ham som besluttet og hvad får hun evt. at se.

Dukker ”snuseren” op igen?

Slaven – hvordan fik hun ham.

 

Ja spørgsmålene er mange – læs med igen i morgen.