Den erotiske juledagbog - Julen 2002

Forfatter: Nanna©
7. december

Skovturen

- Skal vi på kanetur, Claus stak hovedet ind køkkenet hvor Nanna og Ridelæreren sad og spiste morgenmad, - der er faldet sne i nat.

- Det kunne da være dejligt ikke? Nanna kiggede spørgende på Ridelæreren som smilende nikkede bekræftende til hendes spørgsmål.

- Men, grinende tog hun fat i Claus’ jakke, - ikke noget med sneboldkamp i år vel?

Nanna tænkte på sidste års kanetur hvor kaneturen med hende, Claus og Jens var sluttet med en sneboldkamp af de store ude i gården inden de gik over og fik gløgg og æbleskiver hos mændene.

- Naturligvis ikke, grinede Claus tilbage som godt kunne huske den store sneboldkamp, - vi skal jo passe på den lille mave!

 

10 minutter senere sad de alle fire godt dækket ind af køretæpper i rideskolens kane med de to sorte hopper Molly og Misse spændt foran.

Turen gik ud over markerne i det frostglitrende snelandskab og stemningen var hyggelig og varm. Glemt for en stund var Maria Kvist og hendes indblanding i Nanna og Ridelærerens liv.

 

Nanna kom til at sidde og kigge på kørepisken som blafrede i den kolde vintervind.

- Nu ved jeg hvad dagens afsnit skal omhandle, hviskede hun til Ridelæreren, - kan du huske i foråret da vi var ude at køre i jumpen? Hun kiggede skælmsk på ham.

Han nikkede, han kunne bestemt godt huske den gang med jumpen, hvor de en varm forårsdag var kørt i skoven sammen, og hvad der skete dér, – han smilede – var godt planlagt, og ikke bare en pludselig indskydelse.

- God ide, det afsnit glæder jeg mig til at læse.

 

Turen var dejlig og også denne gang blev det til gløgg og æbleskiver, i år dog hos Nanna og Ridelæreren.

 

Om aftenen satte hun sig til at skrive – og her er så historien.

 

- Der er jumpetur kl. 14. Ridelæreren stod og arkiverede nogle gamle journaler inde på kontoret mens Nanna fandt deltagerlister frem til ham. – Jeg tror vi skal en tur i skoven i det gode vejr. Bare os to. Han lagde journalerne fra sig og tog hende i sine arme og krammede hende. – Måske kan vi finde en lille grøn plet og nyde hinanden, kunne vi ikke godt trænge til det?

Nanna gengældte hans kys og gned sit underliv mod hans og svarede blot Mmmmm.

 

Præcis kl. 14 rullede de ud fra rideskolen og satte kursen mod skoven. Hesten travede godt til og solen bagte fra en skyfri himmel. Jumpen var lille og smal og kunne komme frem på selv de mindste skovstier.

En time senere drejede Ridelæreren jumpen ind på en smallere skovsti og gjorde lidt efter holdt. Han spændte hesten fra jumpen og bandt dens tøjler til en lav gren så den kunne stå og græsse.

De sidste 10 minutter havde han siddet tavs, og Nanna havde undrende spurgt, om noget var galt, hvortil han hovedrystende havde svaret, at det mente han da bestemt ikke, der var.

 

- Du havde trusser på i nat, har jeg ikke sagt til dig at det vil jeg ikke se. Han holdt fast i Nannas hage med den ene hånd mens han bestemt kiggede hende ind i øjnene.

- Johh, men.. begyndte Nanna men blev afbrudt af Ridelæreren som i bydende tonefald beordrede hende til at tage alt sit tøj af og lægge det i jumpen.

- Hvad nu hvis der kommer nogen, protesterede Nanna.

- Jeg må vist hellere tage min tro følgesvend med, var Ridelærerens kommentar og greb den korte ridepisk han havde til at ligge på jumpens gulv.

Nanna begyndte at klæde sig af, og nøgen som Gud havde skabt hende stillede hun sig foran Ridelæreren og kiggede ned i jorden.

- Følg med, allez….. Ridelæreren tog fat i hendes arm med den ene hånd, i den anden havde han et tæppe, en kurv og ridepisken.

Et lille stykke inde i skoven standsede han op, bredte tæppet ud og satte kurv og pisk fra sig. Op af lommen trak han nogle snore. Han trak Nanna hen mellem to træer, bandt snorene om hendes håndled og fast til hvert sit træ.

Han satte sig på tæppet, åbnede en øl og kiggede velfornøjet på sin dejlige kone.

- Hvad er slavindens 3. bud?

Spørgsmålet kom bag på Nanna som ikke lige havde forventet at blive spurgt om noget sådant i dag.

- 20 rap af ridepisken for ikke at kunne svare.

- Jo, jo, Herre svarede Nanna hurtigt, spørgsmålet kom blot bag på mig, det hedder at jeg skal adlyde prompte.

- Korrekt, men din tøven vil blive afstraffet, og derudover adlød du jo ikke min ordre i aftes. 50 rap med ridepisken for ulydighed.

- Jamenn…….

- Yderligere 20 rap for at tale uden at blive spurgt jf. slavindens 8. bud.

- Tak Herre, undskyld Herre, svarede Nanna sagte

 

Ridelæreren gjorde ikke mine til at rejse sig. Nanna ventede og gøs lidt, dette kom bestemt bag på hende, men det og solen som sendte sine brændende stråler ned på hendes udspændte krop, tændte en ild i hende. Hendes brystvorter rejste sig og hendes køn begyndte at fugte. Hendes hud var varm og hendes krop begyndte at hige efter Ridelærerens leg med hende.

Endelig rejste han sig og kom hen til hende. – Fandt lige sådan et par i jakkelommen. Han fremviste et sæt limklemmer som de brugte når de limede seletøj. Han monterede dem på hendes strittende brystvorter.

- Ahhhhhvvv, gispede Nanna halvt i smerte halvt i lyst.

Ridelæreren lod sine fingre glide ind mellem hendes skamlæber og brummede da han så den klistrede substans på sine fingre da de kom ud fra hendes skød.

Smerten i brysterne forplantede sig til hendes skød og indbydende skubbede hun sig frem mod Ridelærerens fingre som forsvandt ved denne indbydelse.

Nanna troede at han ville løsne hende da han løsnede snorene fra træet, men det var blot for at fæstne dem igen helt nede ved roden af træerne.

Nanna stod nu helt akavet. Ridelæreren satte sig ned og lagde hende hen over knæene. Taktfast begyndte han klapse hendes baller.

Nannas bryster gyngede frem og tilbage hvilket medførte at limklemmerne trak i hendes vorter og sendte ilinger af smerte ud i kroppen, hun stønnede.

- Du kunne have undgået dette, du ved du skal adlyde mig, du husker hvordan det gik da vi var i Jylland sidste sommer da endte du på tempelbordet hos Det Hellige Kalds Klan. (læs episoden her) Jeg giver dig kun hvad du har fortjent, husk det.

Snart var hendes baller varme og røde og hendes skød drivende vådt.

- Op og stå strambuks, beordrede Ridelæreren.

Nanna rejste sig, men på grund af de lave snore, måtte hun holde ved sine ankler. Hendes numse pegede indbydende på Ridelæreren, som greb sin følgesvend, ridepisken. Taktfast begyndte Nannas afstraffelse. Hun skiftevis ømmede sig og stønnede i lidenskab. – Åh, åh, åhh gispede hun flere gange når Ridelæreren lagde flere kræfter i slagene og hun på forhånd kunne høre piskens susen i luften.

- Åh jeg bliver så liderlig, stønnede hun, - slå mig, slå mig hårdt.

Hvem der var mest tændt af de to mennesker i skoven, var svært at sige, men lige så snart de 90 slag var faldet, flåede Ridelæreren sit tøj af og lod sit lem glide op i Nannas meget våde spalte. I hårde tag tog han hende og forårsskoven genlød af deres brunst, støn, klynk og hyl. Ind imellem gav han Nanna små slag med den flade hånd når han trængte til et pusterum.

- Åh Gud du tænder mig, åh Gud, stønnede Ridelæreren.

- Knep mig hårdt, jaaaa åhhh jaaaa, jeg kommer, åh giv mig lov, giv mig lov.

- Så kom da tøz, stønnede Ridelæreren, lad mig mærke din slavindefisse malke mig!

Nanna mistede tidsfornemmelsen, sansede kun den brændende hede, Ridelærerens lem der pumpede hende og kramperne som tog til i styrke. Med et støn knækkede benene sammen under hende og kun Ridelærerens stærke arme forhindrede dem i at tumle forover da han i det samme sendte sin ladning op i hende.

Gispende væltede han af hende og ud i den bløde mosbund.

- Rejs dig op i strambuks, kommanderede han stadigt stønnende. Siddende bag hende, nød han synet af deres safter som langsomt begyndte at sive ud fra hendes fyldte skød. Stille og roligt delte safterne sig og løb ned af hver sit inderlår. Han tog endnu en øl i kurven og slappede af og fik atter styr på pulsen og sig selv.

 

Pludselig hørtes hovslag i skovbunden, hastigt hev han sine bukser på, men kunne ikke nå at løsne Nanna inden en rytter holds sin hest an lige foran dem.

- Er det Jer som har en løs hest gående længere henne ad stien? spurgte rytteren Ridelæreren, mens hans blik sad som klistret til den nøgne kvinde hvis safter løb ned af benene stående i en stilling som udstillede hendes skød totalt for ham. Han flyttede sig uroligt i sadlen.

Ridelæreren fik atter mælet og fremstammede, at det var dem som havde en sort hoppe stående bundet lidt længere henne af skovstien.

- Er der da noget galt?

- Den havde revet sig løs, jeg bandt den lige for jer. Rytterens øjne hang ved Nannas blottede skød, - men hun ser da bestemt ikke ud til at hun løber nogen vegne, flot krop i øvrigt. Han førte den ene hånd ned til skridtet som for at flytte noget på plads.

- Det skulle vel ikke være sådan at du mangler hjælp her. Han kiggede afventende på Ridelæreren.

- Tja, hun er jo bare en lille liderlig slavetøs, så hvis du trænger til at få lettet trykket skal du værsgo, svarede Ridelæreren.

Vantro lyttede Nanna til samtalen, hendes ansigt havde farve som en tomat, det var så pinligt at stå her og vide at den fremmede kunne se langt op i hendes indre.

- Lasse jeg…. begyndte hun, men fik et syngende slag på den ene balle af Ridelærerens hånd og ordre om at tie stille og blot adlyde. Hun hørte lyden af papir som blev revet itu og en anden lyd som hun genkendte som et kondom der blev rullet på.

Hendes baller blev trukket lidt fra hinanden og et fremmed lem fandt vej op i hendes våde køn.

Hun stønnede i en blanding af vild lidenskab og afmagt over at stå her og blive brugt af en person hun ikke kendte eller vidste hvordan så ud.

- Åh hvilken herlig kusse, stønnede personen. – Tænk at finde sådan en liderlig kusse her ude midt i skoven, han stønnede højt og bankede pikken dybt op i hende, hans hånd fandt vej ned mellem hendes ben samtidig og kneb hende i klitten.

- Jaaaaaa skreg Nanna, da hun i det samme eksploderede i en ukontrollabel orgasme, åhhh jaaaaa, åhh ja.

I det samme mærkede hun hvordan lemmet i hende som bankende hårdt frem og tilbage voksede yderlige og med et højt brøl skød han sin ladning af.

 

Lidt efter trak han sig ud af hende og takkede Ridelæreren for lån. Nanna hørte lyden af tøj som blev lukket og en person som steg til hest og red bort på gungrende hove.

 

Ridelæreren løsnede hende og hun kom atter i tøjet. Hele hendes krop summede over den uventede oplevelse i skoven. Ridelæreren kommenterede ikke hændelsen.

Det underlige var, at da de kom hen til hesten, var der ikke noget som tydede på at den havde haft sig revet løs, men i dens tøjle sad et sort lommetørklæde med logo af et halsbånd – Ridelærerens loge.

Hun stod med lommetørklædet i hånden og stirrede skiftevis fra det og over på Ridelæreren.

- Du… du…… du havde arrangeret det hele.

Grinende tog han hende i sine arme, men svarede ikke, det var ikke nødvendigt.

Dagen blev sluttet af med kaffekurv i det grønne uden yderligere personers indblanden.

 

 

Endelig en dag uden problemer men bedst som man tror at alt lige går så godt, så sker der noget uventet.

Følg med i morgen hvor flammerne og en ukendt person er dagens tema.