Den erotiske juledagbog - Julen 2002

Forfatter: Nanna©
8. december

Brand

- Brand, brand……… vågn op, det brænder, halloooooo

Nanna og Ridelæreren fløj op af sengen og ud til døren. Nanna hev sin morgenkåbe i farten og kiggede på klokken, 04.30.

Udenfor stod Claus og Jens fra rideskolen og hamrede på døren. Nede på rideskolen kunne man se flammerne slikke mod den frostklare mørke nat.

- Hvad sker der? Ridelæreren tog hastigt tøj på mens han lyttede til mændene som berettede at det var stakladen som brændte og at de troede den var påsat da der ingen elektriske installationer var derovre. Der var ringet efter både politi og brandvæsen.

I det samme hørtes sirener i det fjerne.

- Mor… sagde Nanna, hvis tanker gik til den ældre dame.

- Der er ingen i livsfare, hverken mennesker eller dyr, men måske du skulle komme ned til hende og berolige hende.

Ridelæreren kyssede hende på kinden og hastede ud af døren sammen med de andre.

 

Mon det er ”snuseren” tænkte Nanna mens hun fik tøj på og gjorde sig klar til at gå ned til sin mor.

Flammerne var slukket så hun mens hun gik gennem sneen og kun røg steg op i den mørke nat.

Hun var næsten nået ned til rideskolen da en kvist knækkede tæt hende. Brat standsede hun op og kiggede sig omkring, hun gik i udkanten af skoven. Pludselig så hun en skikkelse komme gående forbi sig inde i skoven, ikke mere end 5 – 10 meter hvorfra hun stod. Nannas hjerte frøs til is, hvad lavede en mand i skoven på denne tid. Månelyset faldt ned mellem de nøgne grene og et kort øjeblik ramte det personens ansigt. Nanna stivnede, nej, det kunne ikke være sandt, nej, nej, og i brøkdelen af et sekund så hun atter ansigtet i vinduet.

Personen havde ikke set Nanna, og hastede bort, væk fra brandstedet. Nanna stod som lammet i flere minutter ude af stand til at tale og tænke. Endelig faldt hun så meget til ro at hun kunne fortsætte ned til sin mor imens tankerne kværnede rundt om hvad hun skulle foretage sig med den viden hun havde.

Fru Berg lukkede straks op da Nanna bankede på, men da hun så den tilstand Nanna var i glemte hun straks alt om sin egen panik. Hun fik Nanna ind og sidde efter at fået hendes overtøj af hende, og snart efter var både Ridelæreren og landbetjent Morten Holm hos dem. Fru Berg havde overtalt sin datter til være ærlig og fortælle hvad hun havde set. Nanna fortalte hvad hun havde set i skoven og de diskuterede i et stykke tid hvor vidt denne person kunne være identisk med pyromanen. For en pyroman var det, ikke langt fra stakladen havde man fundet en tom benzindunk som ikke hørte til på rideskolen. Nanna nægtede at tro at personen hun havde set var identisk med pyromanen, dertil kendte hun ham for godt, på den anden side set måtte hun indrømme at al fornuft talte for at det måtte være ham.

Betjenten fulgte Nanna og Ridelæreren hjem efter at Nanna havde vist ham hvor det var hun havde set personen i skoven.

- Mistress pas godt på dig selv, hviskede betjenten, - gør nu ikke noget dumt min ven, selv om du kender personen havde du jo heller ikke kunnet forudse denne side af ham vel? Vi ved ikke hvad hans næste træk bliver eller hvad motivet til branden er, eller begrundelsen til vindueskiggeriet for så vidt.

Betjenten kyssede hende ømt på kinden, gav Ridelæreren hånden og sagde farvel.

 

Ridelæreren tog Nanna i sin favn og kyssede hende ømt.

- Jeg kan ikke lade være med at tænke på at der kunne have sket dig noget forfærdeligt dernede ved skoven. Åh gud Nanna, der må ikke ske dig og vort barn noget. Han gemte sin ansigt i hendes hår og kærtegnede hende.

- Men det gjorde der jo ikke og jeg skal nok passe godt på mig selv, nu skal Monica jo også starte i dag på kontoret.

- Ja, netop, og når du kommer til at gå herhjemme er du måske meget mere udsat.

- Lasse, der er altså kun 500m ned til rideskolen.

- Muligvis, men fremover vil jeg altid have min mobiltelefon på mig, eller i hvert fald til han er fanget og buret inde så du altid kan få fat på mig.

De stod i lang tid bare og nød at holde om hinanden.

 

- Din slave er meget respektfuld over for dig, jeg skal love for at du har fået ham opdraget ordentligt. Ridelæreren tænkte på Morten betjent. - Var det ikke en ide at få skrevet i din dagbog om hvordan du egentlig blev Mistress og hvordan du mødte Morten.

- Johh, svarede Nanna, - men så bliver jeg vist nødt til at dele det ud over flere afsnit for det er da en længere historie.

- Det er bare i orden min skat, gør du bare det.

 

Da det blev lyst, blev der kaldt sammen til møde på rideskolen, og alle blev orienteret om det skete, samt at man havde en mistanke om hvem brandstifteren var men at det endnu var for tidlig at nævne navne, men at der ikke var tale om én fra rideskolen.

 

Kl. 11 gik Nanna hjem. Det blev til et par timers søvn på sofaen efter den barske nat de havde haft, men i drømme dukkede ansigtet op for hende hele tiden. Ansigtet som kiggede ind gennem ruden til hende, ansigtet i skoven, en skikkelse som hældte benzin ud og strøg en tændstik.

Omtumlet vågnede Nanna op og først nogen tid efter var hun atter rolig.

Hun lavede sig en kop kaffe, tog sin dagbog, slog op på den 8. december og begyndte at skrive….

 

8. december

En måneds tid efter brylluppet begyndte Nanna at undre sig over at hendes menustration udeblev. Hun fortalte Lasse om sin mistanke som straks kørte på apoteket efter en graviditetstest.

Sammen gik de på badeværelset og så at stripsen havde skiftet farve – Nanna var gravid.

Få dage forinden havde de været på jumpetur i skoven, og Ridelæreren erklærede, at nu var det slut med SM for hendes vedkommende til barnet var født. Nanna havde ikke tænkt de tanker før, ikke set denne ”konsekvens” af en graviditet, men naturligvis havde han ret.

 

- Hvad med at få dig en slave og lege med din S-side?

- Hvabehar!

- Du behøver jo ikke vær en bly viol selv om du er gravid vel?

Nanna erkendte at det behøvedes selvfølgelig ikke, men at hun jo ikke anede spor om det at være sadisten – S’eren – men Ridelæreren sagde til hende at det mente han bestemt ikke var noget problem, hun skulle jo blot se det fra den anden side. Nanna tænkte lidt over det og kom et par dage senere og sagde, at det måske ikke var så tosset en ide alligevel, men at hun ikke var klar over hvordan det skulle fungere.

Ridelæreren sagde at hun skulle oprette en Mistress profil på et dating sted på Nettet. Senere samme aften lavede de en i fællesskab og Nanna gik i seng med den overbevisning at der nok ikke var nogen som ville lægge krop til hendes grønne Mistress evner.

Næste dag var der 3 sider med henvendelser fra mænd som tilbød sig Mistress luner og der var ikke det de hver især ville gøre for hende. Om det var graviditetskvalme eller om det blot var for meget skal være usagt, men Nanna fandt det temmelig usmagelig og takkede nej til dem alle.

I stedet loggede hun sig på SM chatten. Henvendelserne til hende var mange og febrilsk loggede hun af. Næste aften besluttede hun dog at give det en chance.

Uhøfligt eller ej, lod hun røde henvendelser være røde og sad blot og læste, indtil en person henvendte sig til hende med ordene: Mon Fruen kan have tillid til en betjent?

En betjent, Nanna studsede, ja hvorfor ikke. Hastigt skrev hun til ham at det da kunne komme an på en prøve.

Tiden fløj af sted, og 3 timer senere lukkede Nanna for computeren med et godt indtryk af betjenten. Han ville ikke fortælle hvor han nøjagtig boede og hvad han hed, men Nanna forstod godt hans ønske om at være anonym ind til videre og de aftalte at chatte igen den følgende aften.

Ridelæreren havde travlt nede på rideskolen hver aftenen, og nød når han kom hjem, at høre Nanna fortælle om hendes chat med betjenten.

- Skal du snart møde ham, spurgte han Nanna en aften efter hun havde berettet om deres chat, måske kan du slet ikke lide hans udseende når det kommer til stykket.

Den tanke havde også strejfet Nanna og den følgende aften blev Nanna og betjenten enige om at mødes uforpligtende på en café i nabobyen, en større provinsby.

Sammen med Ridelæreren havde hun strikket en oplevelse sammen hun ville udsætte betjenten for straks i forbindelse med mødet for at checke hans eventuelle underdanighed af, hvis de fandt ud af at kemien til hinanden var i orden.

 

Nanna vendte og drejede sig foran spejlet, sad alt nu også som det skulle, så hun ordentlig ud

Hun havde lange sorte læderbukser på, sko med hæl, en næsten gennemsigtig bluse og en kort sort læderjakke. Ridelæreren havde hjulpet hende med at vælge tøj. Hun rettede lidt på håret og tog af sted.

 

Betjenten sad som aftale til venstre for indgangsdøren i caféen. Da Nanna ankom rejste han sig høfligt, tog hendes hånd og kyssede den, efterfulgt af ordene: Velkommen Mistress, trak stolen ud for hende og spurgte hvad han måtte byde på.

De drak en kop kaffe og imens talte de åbent og ærligt om hvad det var de hver især søgte. Morten som betjenten hed, fortalte om sit ægteskab med en sød kvinde som dog ikke var til SM men tillod ham at prøve sin m-side af på anden måde. Nanna fortalte om sin graviditet og hendes mand som havde anbefalet hende at prøve sin S-side af imens.

- Mistress, de tænder mig, tillad mig at stå til Deres disposition, sagde betjenten.

- Slave, du behager mig, men først vil jeg prøve din underdanighed af, følg mig.

 

Ikke langt fra caféen, lå byens museum og umiddelbart ved siden af nogle offentlige toiletter som dog var mindre benyttet. Nanna gik ned af trappen til toiletterne og beordrede slaven til at følge sig.

Nervøst kiggende til alle sider, kom han omsider ned til hende. Hun beordrede ham med ind på handicap toilettet og låste døren efter dem, efter først at have sikret sig at de andre toiletter ikke var i brug.

- Nu vil jeg se om du er noget værd, om du har værktøjet i orden. Nanna kiggede Morten bestemt ind i øjnene og tonefaldet lod ingen i tvivl om at dette var en ordre som der ikke skulle stilles spørgsmålstegn ved.

- Javel, Mistress. Morten åbnede sin lynlås og lod bukserne falde til jorden. Han tøvede lidt da han skulle tage sine silkeshorts af men et blik på Nanna var nok til at han straks parerede ordre. Hendes blik var mørk, iltert og fast.

Nanna nød situationen, nød denne flotte muskuløse mand som gjorde hvad hun sagde. Hendes skamlæber føltes fugtige men det kunne vel ikke passe.

Endelig gled også silkeshortsene ned af benene. Hans lem var stift og lidt forlegent kiggede han ned også for ham var dette en uvant situation.

- Leg med dig selv slave, lad mig se din pik sprøjte imellem dine fingre.

- Jam… begyndte slaven, men tav da Nannas hånd ramte hans balder med et smæld og ordren om at se at komme i gang, at hun bestemt ikke havde hele dagen til rådighed for sådan en lille liderlig slavefyr.

Han greb omkring sin pik med højre hånd og begyndte at køre hånden op og ned over skaftet.

- Åhhh, Mistress, det er så dejligt stønnede han, - kan Mistress lide hvad hun ser?

Nanna lagde sin hånd omkring det stive lem og sagde hæst at det kunne hun bestemt.

Hun pludselige berøring gjorde at udløsningen kom før slaven kunne nå at reagere, han stønnede højt og skød underkroppen frem og spermen sprøjtede ud over Nannas læderbukser.

- Se nu hvad du har gjort din gris, på knæ og få det slikket op straks.

Lydigt faldt han på knæ, og begyndte at slikke sine egne spermklatter væk fra Nannas bukser.

Da bukserne var rene tog Nanna et fast greb i hans nakkehår og tvang ham til at se op.

- Så er det min tur – slik mig.

Slaven løsnede hendes bukser, krængede hendes blondetrusser af hende. Hun satte sig op på toiletcisternen og slaven satte sig på toiletbrættet. Fermt begyndte hans tunge at bearbejde hendes inderlår for derefter at arbejde sig op mod hendes skød. I lange slik trak hans tunge sit våde spor fra hendes anus op til det klitoris uden dog at ramme denne. Hendes skamlæber var svulmet op, ingen tvivl om at dominansen fængede. Åh, hun var så liderlig og hans tunge var perfekt arbejdende. Han lod et par fingre glide ind i hendes våde køn alt imens han slikkede det bedste han havde lært.

Åh ja, åhhh ja, bliv ved gispede Nanna. Hans fingres hastighed fordobledes og nu sugede han hendes klit ind mellem tænderne. Nanna skød ryg, og med et hvin kulminerede alt i hende. Hivende efter vejret lænede hun sig tilbage og nød velværen som bredte sig i kroppen. Da hun igen havde fuld kontrol over sig selv åbnede hun øjnene og kiggede på slaven som havde rejst sig op, hans lem var atter blevet stift.

Hastigt tog hun sine trusser og bukser på, og med ordene: Du oversprøjtede mine bukser, og du stak to fingre i fissen på mig, det var at overtræde dine beføjelser. Det er hermed noteret. Du hører fra mig. Med disse ord åbnede hun døren ud til toiletrummet upåagtet at hendes slave stod med bukserne nede om hælene og sit lem strittende lige ud i luften, og forlod toiletterne.

 

Hvordan mon det videre går med Nanna og hendes nye slave?

Hvem er pyromanen og er det virkelig den samme person som var vindueskigger.

Hvad er motivet for ildspåsættelsen og mon han bliver pågrebet og hvad med Maria Kvist, hvornår slår hun til igen.

 

Følg med i den spændende fortsættelse i morgen.