Den erotiske juledagbog - Julen 2002

Forfatter: Nanna©
9. december

En Mistress bliver til

Mandag morgen, atter stor opstandelse da de folk som ikke havde været på arbejde om søndagen mødte op, og fik beretningen om branden tidlig søndag morgen.

På kontoret startede Monica, Nannas barselsvikar. Hun var en smuk pige, 28 år, velformuleret, intelligent og hurtigt opfattende. Nanna måtte erkende at hun hurtigt ville kunne overtage alle funktionerne på kontoret og at hun, Nanna, måske alligevel godt kunne lade være med at komme på kontoret hver dag for at se hvordan tingene gik.

Kl. 11 kom Ridelæreren ind for at hilse på deres nye medarbejder. Jaloux bemærkede Nanna, at hans blik gled granskende og anerkendende op og ned ad hendes slanke og veltrimmede krop. Dvælede hans blik ikke lige lovlig lang tid ved hendes lidt dybe halsudskæring? Og var Monicas blik ikke også sværmerisk og forførende da hun så på Ridelæreren?

- Må jeg præsentere min mand, Lasse Sandholm.

- Åhh. Om Monicas udbrud var et udtryk for skuffelse ved konfrontationen af, at denne muskuløse og tiltrækkende mand var gift, var svært at tolke, men hun fattede sig lynhurtigt og sagde med et smil i stemmen, at så skulle han jo snart til at have småfolk.

Ridelæreren gav sin kone et varmt klem og svarede, at så fik han én dejlig ting mere at holde af.

Nannas hjerte svulmede ved de varme ord.

Ridelæreren var kommet ind for at ringe op til landbetjenten som desværre ikke kunne komme med andre ord, end at de arbejdede på sagen og at den mistænkte ikke var pågrebet endnu, men at hans bopæl nu var lokaliseret og at det kun var et spørgsmål om tid, endvidere afventede man resultatet af de tekniske undersøgelser omkring fingeraftryk på benzindunken.

Ridelæreren kyssede Nanna og gik atter ud for at arbejde.

Monica var gået i gang med dagens bogføring og Nanna satte sig med sin dagbog og begyndte at skrive dagens afsnit……

 

9. december.

Ridelæreren var spændt på at høre Nannas beretning om mødet med betjenten, og han grinede højt og fornøjet da hun fortalte om hvad der var passeret.

- Min dejlige lille Mistress. Han kyssede hende ømt, men snart blev kyssende mere og mere krævende, og de endte i sengen hvor han elskende hende hedt og inderligt. Tanken om at en anden mand begærede hende, tændte ham. Dette var noget helt andet end i Det sorte Halsbånd. Dette var en ukendt person som han vidste skulle tilfredsstille hans kone, det han følte var en blanding af jalousi og lidenskab, pirrende var hans ord for det, meget pirrende.

De talte en del om hvad der nu videre skulle ske med Nanna og betjenten. Hos ham kunne de ikke være på grund af hans kone, Rideskolen, det ville blive bemærket. Endelig fandt Ridelæreren løsningen. Hvis Stormesteren i deres loge ville give sin tilladelse, måtte hun låne logens lokaler til at afrette sin slave i.

Nanna var himmelhenrykt, bedre sted fandtes ikke, og hun fik lov til at bruge Ridelærerens piske. Han gav hende en grundig indføring i de forskellige piskes virke og reaktionsmønster når man svingede med dem. Inden det første møde i klubben tog hun til storbyen og købte lidt udstyr. Det at være Mistress var virkelig begyndt at fænge hende. Det var som om tiden gik alt for langsom inden de skulle mødes igen.

Betjenten havde ganske enkelt fået besked på at møde op på den lokale benzintank den førstkommende fredag kl. 19.

 

Fem minutter før 19 holdt Nanna i sin lille bil og ventede. Klokken blev 19 og 19.05 før betjenten endelig dukke op. Nanna beordrede ham ind i hendes bil.

- Når jeg siger kl. 19, så er det hverken kl. 19.01 eller 19.05!

- Undskyld Mistress, undskyld, men jeg kunne desværre ikke komme tidligere hjemmefra end jeg gjorde, jeg ved godt det er galt og det skal aldrig ske mere.

- Jeg er fløjtene ligeglad med dine undskyldninger. En ordre er en ordre og du har ikke overholdt din første ordre, det vil du blive straffet for.

Betjenten så ganske brødebetynget ud, og uerfaren som Nanna trods alt var, var hendes hjerte ved at smelte ved det. Men så tog hun sig sammen, levede sig ind i rollen igen og fortsatte.

- Ubetinget lydighed over for sin Mistress er alfa og omega, og ulydighed tolereres ikke. Med disse ord gav hun ham et blindfold på og startede bilen. De kørte i nogle minutters tavshed, indtil Nanna brød den med ordene, - Dersom legen overskrider dine grænser findes der et stopord, kender du det?

Betjenten bekræftede at han kendte stopordet ”Cirkus” som betød at man stoppede legen helt, at grænserne var overskredet, og at man ikke ønskede at fortsætte. De aftalte at han kunne bruge ordet ”Nåde Mistress” dersom han havde brug for en pause.

Lidt efter nåede de frem til logens lokaler, og Nanna førte sin slave fra bilen og ind i lokalerne.

Han blev beordret til at skifte til det medbragte remtøj og stille i de røde rum 5 min. senere.

 

 

Da slaven 5 minutter senere trådte ind i det røde rum, stod Nanna klar i en smart rød lakteddy med kæder omkring brysterne. Hendes lårlange røde støvler fuldendte den frække påklædning. Hun stod og svirpede med pisken i hånden.

- På knæ, kravl – kommanderede hun.

Hastigt kom betjenten på knæ og kravlede lydigt hen til hende.

- Det var bedre, men da du jo er en lille ulydig slavedreng, må du forstå at jeg er nødt til at straffe dig for ikke at adlyde.

- Okay, svarede betjenten.

- Hva’ behar’ det hedder ”Javel, Mistress” Nanna lod pisken svirpe i luften og lande på betjentens ene balde med et smæld.

Hans krop gav et ryk i smerte og overraskelse, men han fik dog hurtigt pippet et – Javel, Mistress, undskyld Mistress.

Nanna satte sig på en lille stol og beordrede slaven liggende hen over hendes ben.

En regulær opvarmning af hans balder begyndte. Imens hun slog fortalte hun ham hvilken lille liderlig betjent og slaveknægt han var der kun ønskede at slikke fisse på sin Mistress og få sin lille småstive pik ind i varmen, men at det kunne han godt glemme alt om så længe han ikke kunne opføre sig ordentligt.

Slaven stønnede og Nanna mærkede han lem blive mere og mere stift imod hendes lår.

Da hans baller havde fået både kulør og varme, beordrede hun ham op og stå, gav ham sine egne håndjern på og fæstnede dem til en krog med en lænke i loftet.

Nanna hentede sin røde spaltpisk. Ballerne lyste hende indbydende i møde, hun mærkede hvordan hendes body føltes våd i skridtet nu.

Hun satte pisken mellem tænderne og gik rundt om ham. Hans lem strittede lige ud luften. Alene synet af hende fik ham til at stønne.

- Hvem har givet dig lov til at være liderlig? hvæsede hun pludselig.

- Ingen Mistress, ingen, men det er jeg ikke selv Herre over.

- Få den til at lægge sig og det straks.

Slaven kneb øjnene sammen, men lige lidt hjalp det.

- Ja så bliver jeg jo nok nødt til at straffe ”den” også. Nanna vendte sig om og fremdrog nogle lædersnore. Hun satte sig på knæ foran ham. Det stive lem pegede lige mod hendes mund og drillende lod hun lige sin tunge plirre lidt på spidsen af det.

- Åhhhhhhhh jaaaa, gispede slaven.

Nanna rejste sig med et sæt og gav ham en syngende lussing.

- Var din mund hvis du vil kunne sidde på din rumpe i morgen.

- Undskyld Mistress, stønnede han, alt imens hans lem vippede af lidenskab.

Hun satte sig på hug igen og færdiggjorde bindingen omkring hans kugler. I snorene hængte hun et solidt lod. Vægten og smerten fik slaven til at stå lidt uroligt, men hun rejste sig og lod spaltpisken svirpe rundt på hans krop. Da hun ramte hans bryster gippede det i ham med det resultat at loddet kom i svingninger og et stort støn slap ud af hans mund.

- Jaeee, det er da bedst at stå stille når man er så tung forneden, sagde Nanna med et smil i stemmen. Alt i mens hun gik om på den anden side af ham. Gang på gang susede pisken på hans bare baller og loddet kom i svingninger flere gange når slaven måtte op på tæer for ikke at råbe højt.

Endelig tog hun pisken – ridepisken

Da pisken første gang landede på den ene balde kom der et højt av fra slaven, men da Nanna kommanderede ham til bide tænderne sammen og vise sig som en rigtig slave, kom der ikke et kny fra ham, dog vred kan kroppen når smerten var høj og inderlig.

Ingen mærker, det var aftalen, så da Nanna mente at nu var det nok, hans baller var en mellemting af røde og blå, løsnede hun ham. Han sank straks på knæ og hviskede

- Tak Mistress, de gør mig til en lykkelig mand, at få lov at behage Dem, en Domina, en Mistress har været min drøm længe.

Nanna smilede men skubbede foragtelig til slaven og spurgte hvæsende om han var blevet bedt om at tale. Hertil undskyldte han meget at det havde han naturligvis ikke.

Slaven blev beordret ned og ligge og Nanna lod sit skød glide frem og tilbage hen over hans ansigt så han blev fedtet godt ind i hendes lidenskabs safter.

- Slik så min fisse slave, fra anus til klit, kommanderede Nanna, hun sad på ham så hun kunne se han stive knejsende lem. Med sig ned på madrassen havde hun medbragt to klemmer, dem monterede hun nu på slavens brystvorter.

Nanna stønnede, erkendt han var god til det, hun knipsede til klemmerne når hun syntes det gik for langsomt med tungen. Hendes væsker fossede ned i munden på slaven og hendes indre blev mere og mere hedt. Pludselig blev en finger forsigtigt skubbet ind i hendes anus.

- Jaahrrrrrrrrrrrrrrrr, skreg hun – åhhhh jaaaaaa. Hun tværede sin fisse fuldstændig ned i ansigtet på sin slave og gispede efter luft til orgasmen begyndte at ebbe ud.

Hun trillede ned af ham og lå og sundede sig.

- Slaven tillader sig at spørge om han må tilfredsstille sin Mistress yderligere med sit lem?

Nanna havde fortalt betjenten som sin graviditet og han havde fået talt og påskrevet at dersom det kom til samleje, skulle han være yderst forsigtig.

- Ja slave, knep mig, tilfredsstil din Mistress, men du kan unde dig at komme.

Han løftede Nannas ben op og satte sig tæt ind til hende, lod spidsen af lemme lege med indgangen, kælende for skamlæberne igen og igen, hun skulle komme til at tigge ham om at kneppe hende. Endelig førte han lemmet ind – kun få centimeter, men nok til at hun kunne mærke ham.

- Mmmm gryntede Nanna.

Han kørte lemmet stille og roligt ud og ind de få centimeter som han drillende gav hende af sig selv.

Nanna skubbede sit skød imod ham, men drillende trak han sig baglæns, dette gentog sig et par gange, indtil Nanna til sidst råbte, - Så knep mig da, slave jeg beordrer dig til at kneppe mig.

Det var eksakt det stikord slaven ventede på med et forsigtigt skub lod han sit lem glide helt ind, han tog fat om hendes brystvorter med begge tommel- og pegefingre og begyndte at gnide dem, samtidig med at han gled ud og ind af hendes meget våde grotte.

Nanna krydsede benene bag slavens ryg og arbejdede med, åh for pokker, de ilinger som løb fra brysterne ned til skødes brændte og bankende i hendes indre.

Slaven satte farten op. Igen og igen pumpede hans lem ud og ind. Nanna lukkede øjnene, virrede med hovedet. En vildfremmed slave kneppede hende, hun mærkede hans bankende lem i sit indre, hendes tanker gik til loddet som havde hængt i snoren omkring hans kugler, han støn, han smertensklynk, ja åh ja, hun nød det, nød de røde striber på han rumpe, nød at se ham kravle for hendes fødder.

Heden i hendes savlende våde elskovsåbning blev mere og mere intens. Hun fantaserede om den netop indkøbte strap-on, hun havde planer om at få ham op at stå over en buk, lege med hans rumpehul, gnide det godt i olie, én finger, to fingre og endelig ville hun kneppe ham, rigtig råpule ham. Nu, åhh nu, pikken i hende voksede. Nanna skød ryg, holdt vejret, nu, nu, nu – jaaaaaaaaaa skreg nu da hele hendes indre gik krampe. I det samme stønnede slaven højt, trak sit lem ud og sendte ladningen ud over hendes mave.

 

- Var det ikke en ordre at du ikke måtte komme, ikke måtte få udløsning? Nanna var vred.

- Jo Mistress, undskyld, men Fruen tændte mig, jeg var ikke i stand til at beherske mig.

- Slik op, frem med din slavetunge og slik min mave ren for din slavesperm!

Slaven tøvede, men kravlede ned og begyndte forsigtigt at slikke på sin egen sperm. Det var helt tydeligt at det stadig var uvant for ham, men Nanna var hård og lod ham ikke slippe før alt var væk.

 

Efter deres seance havde de nydt et glas vin og Nanna havde meddelt ham at hans sidste fadæse var taget ad notem og ville blive afstraffet næste gang.

I tankerne havde hun sin nyindkøbte strap-on, men det vidste Morten som betjenten hed ikke noget om.

 

At Nanna tænder på at være Mistress er så småt ved at gå op for hende, og at hun har fundet den helt rigtige slave er et stort plus, men hvordan mon det videre går dem, om man fanger pyromanen på rideskolen og om Ridelæreren snart skal på besøg hos Maria Kvist – det må du læse om her på siden i løbet af de næste dage.