Den erotiske juledagbog - Julen 2002

Forfatter: Nanna©
1. december

Dagbogen

- Godmorgen min skat, lyst til kaffe?
Nanna vågnede ved lyden af Lasses mørke velkendte stemme.

Hun slog øjnene op og så ham sidde på hendes sengekant, allerede fuld påklædt i det sædvanlige tøj, ridebukser og hvid skjorte. På bordet ved siden af sengen stod en bakke med ristet brød og en kop velduftende kaffe.

- Uhhmm, ja tak, hviskede hun og trak ham ned til sig.

Han kyssede hende ømt, lod sin tunge lege med hendes. Han skubbede hendes dyne til siden så han bedre kunne komme til.

Hans tunge efterlod sig et vådt spor ned over brysternes hvælvede rundinger. En lille forhøjning, og hans læber fangede knoppen på disse skønne kupler på hans dejlige kvinde. Cirklende og pirrende legede han med knoppen, til kvinden i hans seng begyndte at vride sig.

Endelig lod han tungen  arbejde sig videre ned over den krop han var kommet til at elske mere og mere siden han endelig havde erkendt, at det var hende, Nanna, han ville dele sit fremtidige liv med……

 

Prolog…

Hun var rideskolens kontormus. Han var Ridelæreren og øverstbefalende.

Den første december 2001 havde han givet hende en pakkekalender. Pakkekalenderen gav hende en måned hun aldrig vil glemme.

Også før denne tid havde de haft et erotisk forhold til hinanden. Han havde indført hende i SM legens sorte univers, men hele tiden havde hun blot været hans spændende legetøj. Hun var besat af Ham, ville være Hans, hvorimod hans følelser for hende var blandede. Et forhold til rideskolens ejer, borgmesterfruen Maria Kvist, var svært at afslutte. Den 1. december 2001 havde han så givet Nanna en pakkekalender. Hun var noget helt specielt for ham, men var hun nu også pigen han i bund og grund skulle leve sit liv med? Han vidste det ikke. Kreativt og velovervejet havde han fundet 24 særprægede og spændende gaver til hende, og han håbede på at disse gaver ville give ham svaret på hans spørgsmål. Og pakkekalenderen havde givet dem mange spændende oplevelser, men også andre og uventede ting var dukket op i løbet af denne december måned.

Nannas mor pressede på for at hendes datter skulle flytte ud i den ledige lejlighed på rideskolen, og Nanna flyttede. Det, at komme så tæt på hinanden, var ikke den rene idyl. Nanna led jalousiens smerte ved borgmesterfruens evindelige renderi hos ham, og at han så samtidig ikke kunne og ville fortælle Nanna årsagen til Marias besøg, pustede til ilden, Nannas jalousi.

Nannas barndomskæreste Flemming dukkede pludselig op, og efter at Nanna en hel nat grædende havde betroet sig til ham over sin frustration ang. Ridelæreren, havde Flemming resolut taget affære næste dag, og givet Ridelæreren en på hovedet for at lege med Nannas følelser.

Et indbrud hos Nanna fik dem til at mistænke borgmesterfruen, som var begyndt at se en rivalinde i hende, men det viste sig at være borgmesterens datter Jeanette, som i sin bitterhed over at rideskolen var ved at blive solgt, lod sin hævn gå ud over Nanna som hun fejlagtig troede var den nye ejer.

Men det var Fru Berg, Nannas mor, som til Nannas store overraskelse stod bag opkøbet af rideskolen, da borgmesterparret grundet økonomiske vanskeligheder, var nødt til at sælge den.

Da Ridelæreren op mod jul endelig fik gjort op med sine følelser, kom han til den erkendelse, at hans følelser og fremtid var hos Nanna.

(Sidste års julekalender sluttede med at Lasse friede til Nanna, og at de sammen var ude og besigtige stedet hvor deres fremtidige hjem skulle bygges.)

 

… han lod tungen cirkle rundt i hendes navle, inden han endelig fandt ned til guldskatten, hendes allerhelligste sted.

Han pustede på hendes skød, og hun skubbede det op mod ham i forventning, ved det kolde pusts kærtegn af hende.

Blidt skilte han hendes skamlæber og lod sin tunge glide frem og tilbage over de svulmende organer.

Nanna stønnede sagte, ønskede kun at han endelig skulle finde kontakten til hendes himmelflugt.

Hans fingre gled ned over de fugtige skamlæber, og trak en våd streg efter sig af hendes lidenskabs væsker. Forsigtig lod han to fingre glide indenfor i hendes grotte. Han bevægede dem sagte frem og tilbage, indtil Nanna til sidst ikke kunne holde det ud, og nærmest tiggende bad ham om tage hende.

Men provokerende fortsatte han blot sin leg med hende, og satte samtidig sine læber til hendes klitoris og lod tungen danse hen over denne.

Hans fingre arbejdede rytmisk i hendes grotte. Han drejede fingrene og lod sin langfinger massere punktet langt oppe i varmen samtidig med at han sugede hendes klitoris.

Nanna vred sig, æltede sine bryster og nev i brystvorterne for ligesom at hjælpe orgasmen på vej. Smerten og vellysten forplantede sig hendes skød. Hun mærkede ilden, varmen, som velkendt sneg sig igennem bevidstheden og ned i kroppens hemmelige afkroge. Hun mærkede hvordan muskulaturen begyndte at gå i krampe omkring hans fingre.

Pludselig forsvandt fingrene, og hun stønnede i afmagt over det tomrum, som pludselig sprængte den opbyggede varme og energi, men gispede overrasket da hun blev fyldt ud med et varmt pulserende lem, Ridelærerens.

- Åh ja, tag mig, tag mig i besiddelse, tiggede hun.

Men Ridelæreren havde intet hastværk, det var vigtigt for ham at passe på den svulmende mave, som var imellem dem, hans barn, deres barn, frugten af deres kærlighed, deres hede elskov i det spæde forår. Der var ikke længe, til det var termin.

Stille og roligt lod han sit lem glide frem og tilbage i hendes varme skød.

Nanna virrede med hovedet, var på vej til forløsningen, orgasmen.

Ridelæreren tog fat om hendes håndled og samlede dem over hendes hoved med en hånd. Nanna kiggede på ham, når han gjorde sådan var hun atter hans m-tøs, og ikke den Mistress som havde holdt sit indtog i hendes krop i det forløbne halve år.

- Du vil fyldes ud ikke sandt, stønnede han. Begæret efter hende kunne let aflæses i hans øjne.

- Jo gispede hun, fyld mig ud, knep mig.

Han bevægede sin muskuløse krop smidigt og erfarent frem og tilbage, han mærkede hvordan det begyndte at spænde i hans testikler, der ville ikke gå lang tid.

Nanna mærkede hvordan hans lem svulmede ekstra op, og hele hendes krop sitrede, den brændende fornemmelse tiltog, og gispende bevægede hun sig i takt med ham.

Ja…. ja.. ja, hun stønnede åhhhhh ja…, hendes vejrtrækning var dyb og hivende, da orgasmens kramper og efterfølgende lyserøde skyer endelig bragte hende fra sans og samling.

Hendes malkende orgasme fik Ridelæreren til at miste fodfæstet, og stønnende mærkede han hvordan hans safter blev sendt ud fra de spændte kugler, ud i hans stive jern og videre ud i hans kvindes dejlige hul.

 

De hvilede ud i hinandens arme, nød varmen og nærheden af hinanden, inden han skulle ud og i gang med dagens arbejde.

Han løftede sig op på albuen og tog noget ovre på bakken.

- Værsgo. Han rakte Nanna en pakke.

Hun kiggede desorienteret op på ham.

- Skat, det er den 1. december, mindede han hende om, - Og nej, der er ingen pakkekalender i år, åbn den!

Nanna tog silkesløjfen af pakken og trak gaven ud af sin indpakningen. En bog – en dagbog.

Hun kiggede spørgende op på ham.

- Ingen pakkekalender i år, smilede han og fortsatte – men vi har haft så mange dejlige oplevelser sammen og hver for sig, og dem synes jeg du skal nedskrive. Hver dag finder du en oplevelse som skal i bogen – 24 dejlige frække oplevelser, hvad siger du til det? Som udgangspunkt kan du jo starte i dag med at skrive om vort lille morgenhyrdetime, selv om det jo egentlig er småting i forhold til alt det, vi har oplevet her i 2002, synes du ikke.

Nanna nikkede og smilede, som sædvanlig havde han ret, de havde virkelig oplevet meget i det forløbne år, der kunne sagtens blive til 24 afsnit.

 

Et ordentligt spark inde fra maven, fik dem til at smile.

- Hov der er vist en som synes vi skal op, tror du ikke. Ømt hjalp han hende på benene. - Jeg glæder mig til at læse dagbogen. Han kyssede hende på næsen og gik ud for at starte dagens opgaver.

 

Nanna sad ved det store panoramavindue i stuen med dagbogen i skødet. På gulvet ved siden af hende stod kassen med julepynt. Hun havde ikke energi til at hænge det sidste op, hun var så besværet af maven nu, så hun havde kastet sig over dagbogen i stedet. Dagbogen som skulle blive hende en kær beskæftigelse i de kommende 24 dage.

Hun fik øje på en rank skikkelse til hest som kom ridende ud fra skoven med kurs mod huset.

Hun rejste sig og gik ud til døren, glædede sig til at fortælle Lasse at hun var startet på dagbogen. Men Lasse var meget kort for hoved og oprørt.

- Bliv inde, var hans ordre.

- Jamen…, indvendte Nanna.

- Ikke noget jamen, flere har set en mandsperson snuse rundt på rideskolen, der må ikke ske dig noget, så bliv inde.

Hastigt sporede han sin hest og red i strakt galop over mod rideskolens bygninger.

 

Nanna sukkede, og tog atter fat på at pynte til jul. Hun smilede da hun så store snefnug dale ned fra den blygrå himmel udenfor de store vinduer. Det skulle nok blive en dejlig december. Med en underfundigt smil, kiggede hun på den sorte bog som lå på sofabordet, der skulle nok komme mange spændende historier i den i de kommende dage.

Glemt var personen som snuste rundt.

 

 

Mon ”snuseren” dukker op hos Nanna og hvad mon hun får skrevet i dagbogen.

Følg den spændende fortsættelse i morgen.