Den erotiske juledagbog - Julen 2002

Forfatter: Nanna©
10. december

Slavetøzen

”Undskyld jeg trænger mig på Frue, men deres profil er så spændende, kunne de ikke bruge en slavetøz evt. til slavesammenføring?”

 

Nanna sad og skrev i juledagbogen om hende og Ridelærerens erotiske oplevelser. Monica, hendes barselsvikar var blevet sat til at udsende opkrævninger og var travlt beskæftiget ved computeren.

Ridelæreren havde læst afsnittet om hende og hendes slaves første og anden seance og havde opfordret hende til, ikke at fortælle mere om slaven, men tage skridtet videre til at fortælle om deres slavetøz. Nanna mærkede den kendte kriblen i underlivet, men blev i det samme ramt af en plukve som fik hele maven til at trække sig sammen, hun stønnede klagende.

- Er der noget galt Nanna? Monica kiggede bekymret på hende.

- Nej, blot en plukve, Nanna smilede venligt til hende.

- Åhh. Hvad er det egentlig du skriver?

Nanna stak en hvid løgn, - Det er mine erindringer.

- Javel så. Monica spurgte ikke videre ind til disse ”erindringer” men fortsatte med arbejdet.

 

Nanna gik atter i gang med beretningen til den 10. december…. en oplevelse fra begyndelsen af maj måned. Hun sad en sen aften og chattede med sin slave – Betjent Morten Holm da en kvinde på 23 tilbød sig som slavetøz.

”Undskyld jeg trænger mig på Frue, men deres profil er så spændende, kunne de ikke bruge en slavetøz evt. til slavesammenføring?”

Ridelæreren sad også inde på kontoret hos Nanna og læste dagens avis da denne besked poppede op på Nannas skærm.

- Kunne du tænke dig en slavetøz nu hvor jeg ikke er til rådighed, spurgte Nanna ham.

- En slavetøz, hvad mener du? Ridelæreren kiggede undrende på hende.

- Ja, der er en tøz her som tilbyder sig.

Ridelæreren læste slavetøzens profil og syntes den lød interessant og inden længe sad han ved sin egen computer og chattede med hende. Hun blev sat ind i situationen med Nannas graviditet m.v. og var erklærede at hun var interesseret i at møde ham. De aftalte et møde den følgende dag. Hun boede ganske vist 120 km derfra men var på kursus i den nærliggende by de næste 10 uger så der var tid og mulighed nok.

 

Ridelæreren kom hjem fra mødet med en bedrevidende smil om munden.

- Hende kan vi få megen fornøjelse af, han smile til sin kone som spændt stod og ventede på et referat. Nanna lagde en hånd på hans skridt, men fik at vide at der nok ikke var liv sådan lige med det samme. Han havde gjort som Nanna, prøvet slavetøzens underdanighed af og taget hende med på det offentlige toilet, hvor han havde beordret hende til at slikke ham og ikke lade en dråbe gå til spilde. Pligtopfyldende havde hun gejlet ham op, først vist ham sin glatbarberede fisse som beordret, ladet ham mærke efter om alt var som det skulle være, siden lynet hans bukser ned og knælende ladet sin tunge og slanke fingre lege med hans stive lem.

Hans fingre havde leget med hendes brystvorter, hun havde en nydelig c-skål som han anså som passende.

Da han var tæt på at komme havde han forsøgt t stoppe hende men hun arbejdede ufortrødent videre og lod sin tunge bearbejde pikhoved og skaft til han stønnende havde sprøjtet sine safter dybt ned i halsen på hende. Hun havde slikket sig om munden og pænt takket Herren for at afse tid til hende. Hun håbede at han var tilfreds med hendes præstation og håbede han ville tillade hende at stå til rådighed igen.

På hans forespørgsel om hvor vidt hun ville stå til rådighed som en del af et par med to slaver, Nannas slave og hende selv, havde hun svaret, at dersom det var det Herskabet ønskede, var deres ord lov.

Nanna mærkede et lille stik af jalousi, men havde jo selv sin egen slave. Hun fortalte ham at det lød spændende og senere samme aften planlagde de den kommende slavesammenføring til pinselørdag den 15. maj. Dagen blev nøje udvalgt for der var stor fest i nabobyen og Nanna og Ridelæreren havde lovet at tage vagten på rideskolen. Fru Berg, Nannas mor var også bortrejst i pinsen, så der ville ikke komme ubudne gæster denne dag.

 

Nanna og Ridelæreren sad ude i deres nyanlagte lukkede sydvendte have da Mie og Morten ankom. De blev bedt om at tage deres tøj af og tage et serveringsforklæde på begge to og dernæst servere et glas kold hvidvin for herskabet ude på terrassen. Serveringsforklæderne samt deres manchetter lå klar til dem på gæsteværelsets seng. Få minutter senere stod de begge iført forklæde med hver sin serveringsbakken og et glas vin til henholdsvis deres Mistress og deres Hersker.

 

Da Mie ville bøje sig ned for at Ridelæreren kunne nå sit glas tippede bakken og den kolde vin endte på hans sommerskjorte.

Resolut blev hun lagt over knæet og Mie fik sin første endefuld, alt imens hun bedyrede at det ikke var med vilje og at det var bakken der var glat. Tårerne stod i øjenkrogene.

Da Ridelærerens fingre strejfede hendes nøgne skød, blev de våde og varme.

- Hvem har givet dig lov til at være liderlig?

Mie svarede at hun ikke var liderlig at det blot var noget af vinen som var løbet ned mellem hendes ben.

Resolut tog Ridelæreren og kørte sine fingre imellem hendes skamlæber, kaldte Morten nærmere og bad ham slikke hans fingre rene.

- Synes du det smager som vin.

Morten svarede at nu var han jo ikke nogen god vinkender, men at han da helt ærligt syntes at det måske mere smagte af kvindesafter.

- Det vil altså sige at du lyver, Ridelæreren stod foran Mie som kiggede ned på græsset.

- Ja, Herre, svarede hun, men jeg kom til at tænke på deres dejlige udstyr imellem benene og så blev jeg så tændt.

Nanna kunne ikke holde et lille smil tilbage, denne tøz spillede så sandelig rigtigt op.

- Slave, hent min røde ruskindspisk, beordrede hun.

Morten kom med pisken men fik ordre på at gå over og afstraffe tøzen. Han kiggede spørgende fra Nanna til Ridelæreren som blot nikkede.

- Giv hende 50, og hvis du ikke slår hårdt nok får du dem selv.

Slaven trak tøzen med over til det store egetræ hvor hun stod med håndfladerne mod træet og numsen strittende ud mod slaven.

Slaven kiggede spørgende på Herskabet som nikkende bifaldt at han begyndte afstraffelsen.

De første slag var spæde og uden kraft, men da Nanna truede med at han selv kunne få dem, hvis han ikke turde lægge mere kraft i, fandt han lige pludselig noget mere energi frem.

- Åh Lasse, jeg bliver så våd mellem benene, sukkede Nanna mens hun nød Mies afstraffelse.

- Jamen det har du da en slave der kan gøre noget ved, svarede han hende smilende.

Et blik ned på hans sommershorts fortalte at heller ikke han var upåvirket af synet.

Da slaven var færdig med de 50 slag, blev han beordret til at finde ud af om tøzen stadigvæk var liderlig.

- Jeg må beklageligvis meddele herskabet at det virker som om tøzen er endnu mere liderlig end før, hendes åbning sejler i væske.

Nanna befalede ham at hente en spand kold vand, en ny børste fra køkkenet og en tør klud.

Ridelæreren kiggede forbløffet på hende og funderede over hvad hun nu havde i tankerne.

Da han kom ud med de ønskede ting blev tøzen kaldt på knæ foran dem. Slaven skulle nu tage børsten og vaske hendes liderlighed af hende.

Mie hylede og skreg ved den hårdhændede behandling og klynkede at det aldrig ville ske igen.

Hun blev beordret hen i skammekroge ved stakittet til de atter fik brug for hende.

 

Bedre gik det ikke 10 minutter senere da Morten skulle tage imod Nannas tomme glas og tabte det på terrassegulvet så det gik itu.

Ironien i Ridelærerens stemme var ikke til at tage fejl af da han sagde at de to havde de bestemt ikke været heldige med. Nanna hentede to brystklemmer med lodder og monterede dem i hans brystvorter og lagde en besnøring omkring hans kugler og satte også et lod i her.

Slaven stønnede i smerte men ikke desto mindre vippede forklædet meget afslørende. Nanna satte en lænke i hans håndledsmanchetter og fæstnede dem til overliggeren i havens pergola. Slavetøzen blev beordret ned på knæ foran slaven for at holde styr på det vippende erigerede organ under forklædet, og Nanna tog ruskindspisken.

100 slag blev slaven tilkendt og højt stønnende over både at blive pisket af Nanna samt slavetøzens bearbejdning af hans ædlere dele jamrede og klagede han sig og bad om nåde, at han snart ville komme. Nannas eneste bemærkning hertil var at det kunne han lige vove på for så lod hun slavetøzen kneppe ham fastspændt i husets gabestok.

Om han virkelig var overtændt eller det var Nannas ord som bragte ham ud af fatning vides ikke men da Nanna nåede til 70 sprøjtede hans safter ud i ansigtet på slavetøzen som fortvivlet forsøgte at undgå at noget gik til spille, ikke desto mindre dryppede det ned på fliserne.

Ridelæreren som spændt og tændt havde fulgt optrinnet kommanderede hende ned og slikke fliserne rene.

Først protesterede hun men da hans håndflader havde ramt hendes bagdel 3 gange bøjede hun sig samarbejdsvilligt ned og lod tungen fange de ædle dråber af slavens safter.

 

Som varslet blev de to slaver nu ført ned i huset kælder som Herskabet havde fået indrettet hyggeligt med draperet velour, sortmalede loftsbjælker og diskret belysning.

 

Slaven blev anbragt i gabestokken som lovet og Ridelæreren gik nu i gang med at spænde en strap-on på slavetøzen. Også hun fik nu påsat et par brystklemmer.

Slaven klynkede lidt over at loddets vægt i hans ædlere dele og Nanna fandt nåde for ham og satte et endnu tungere i så han kunne stoppe hans ynkelige klynkeri.

 

Både Nanna og Ridelæreren havde selv skiftet dress. Ridelæreren i remtøj og Nanna i en lak corsage. Herskabets lyster var ikke at skjule. Nannas brystvorter strittede op over kanten af den kun løsspændte corsage og Ridelærerens lem stod stift ud fra kroppen.

Herskabet tog plads i den mørkerøde plyssofa og befalede nu slavetøzen at lege med slavens anus.

 

Mie tog flasken med glidecreme og smurte sine fingre ind. Stille og roligt begyndte hun at bearbejde hans anus. Lod to fingre glide roligt frem og tilbage. Slaven stønnede, men i lyst kunne man høre. – Åhhhhhhh, kom det fra ham med et stort støn, da hun lod yderligere en finger glide med ind.

Under ham kunne man se hans lem vippe, atter opildnet af den erotiske omgang Mie nu gav ham.

- Åh ja, åh ja, knep mig stønnede han.

Ridelæreren befalede nu Mie at gå bort fra ham lidt, han skulle så sandelig ikke tro at det her var hans lyster det omhandlede. Han bad Nanna sætte sig op i gynækologbænken og Mie fik nu ordre på at tilfredsstille husets Mistress med sin tunge.

Lydigt kravlede hun ind mellem Nannas ben, og da hendes tunge første gang ramte Nannas skød gippede det i hende. Mie havde en silkeblød tunge og det føltes som fløjl når hun lod den glide hen over skamlæberne og op til klitten. Ridelæreren bøjede sig ind over Nanna og nippede til hendes strittende brystvorter.

- Åhhhh ja, åh det er skønt. Hun skubbede skødet op mod den slikkende tunge.

Ihærdigt fortsatte Mie sin bearbejdning af den lille ært som voksede næsten eksplosivt mellem hendes læber. Forsigtigt satte hun tænderne i den og småbed samtidig. Nanna skreg, ikke i smerte men i lyst da hele hendes krop eksploderede i ekstase ved denne voldsomme behandling.

 

- Du kan fortsætte med slaven, sagde Nanna til tøzen da hun var kommet helt til hægterne igen.

Mie gik lydigt hen til Morten og begyndte atter at lege med ham analt. Nanna fulgte efter hende for at kigge på, på nærmere afstand.

- Knep ham, sagde hun, da slaven begyndte at stønne i lidenskab. Nanna havde sat hånden ind under hans mave og legede med hans meget stive lem.

Mie satte spidsen af strap-on’en hen til den nu næsten gabende anus.

- Åh ja skreg slaven da hun trængte ind i ham, men klynkede da spidsen skulle igennem den anden ringmuskel. Endelig gav den efter og hun var i bund. Hun tog fat i hans hofter og begyndte stille og roligt at bevæge sig ud og ind.

Nanna gik over på den anden side af gabestokken så hun stod ansigt til ansigt med slaven og skød bagdelen indbydende bagud. Hun mærkede cm for cm hvordan hun blev udvidet ved Ridelærerens lem som gled op og ind i hende. Hendes mund fandt slavens og deres tunger legede med hinandens mens de begge blev nød hvad som foregik bag dem.

- Tak det er nok, sagde Ridelæreren pludselig. Nu må det være herskabets tur til at nyde.

Ridelæreren lagde sig ned på madrassen og beordrede Mie op og sidde på hans stive lem.

Slaven blev løsnet og med Nannas ben på hans skuldre gled hans meget erigerede lem ind i hedes hede grotte.

Nannas hånd fandt Ridelærerens som hun knugede hårdt. Åh det var så frækt dette her. Her lå de side om side med hver deres redskab til at tilfredsstille deres lyst, et redskab, en villig menneskelig krop som de kunne beherske, styre, nyde.

Da både Mie og Nanna atter var kommet, trak Ridelæreren Nanna over til sig og befalede de to slaver i en 69. Hans mund fandt Nannas, hans lem hendes skød og med øjnene på de to slavers leg med hinanden bragte de hinanden til himlens lyserøde skyer.

 

Senere fik slaven lov at lege med slavetøzen til hun hylede og skreg og det var to trætte men også tilfredsstillede mennesker som forlod huset som havde de blot været på besøg til kaffe.

 

 

H-Hmmm

Nanna kiggede sig forvirret omkring, havde helt glemt tid og sted for at skrive dagens historie.

- Ja jeg er færdig og klokken er ved at være 16, er der mere jeg skal lave eller .. ?

- Nej, Nanna smilede, det er helt fint med mig, har du fået dig indrettet?

- Ja, den er en lille hyggelig lejlighed og Jens og Claus er søde til at hjælpe til med de sidste ting jeg mangler at få lavet.

Nanna syntes hun kunne se rødmen skylle op i Monicas kinder, de havde vel ikke noget kørende med hende allerede. Hun så granskende på pigen, som straks slog sit blik ned og svarede at så ville hun se at komme hjem og lave aftensmad da hun skulle i biografen i aften.

Nå ja, hvorfor ikke, men det skulle hun nok finde ud af før eller senere.

 

Har Monica noget kørende med de to fyre?

Kan slaven alias Landbetjent Morten Holm andet end at tilfredsstille kvinder, hvad med f.eks. at finde pyromanen.

Og Mie, nu går hun vel ikke hen og fordrejer hovedet på Ridelæreren under Nannas graviditet.

Læs videre i morgen.