Den erotiske juledagbog - Julen 2002

Forfatter: Nanna©
11. december

Forvekslingen

- Hej min skat, hvordan går det. Ridelæreren kom trampende ind på kontoret hvor Nanna og Monica sad og hyggede sig med kalenderlyset tændt, kaffe og småkager. – Har du tid og køre på banegården og hente kredsdyrlægen, han kommer med toget for at se på de hopper vi ikke kunne få bedækket?

- Det kan jeg da godt, men hvordan skal jeg kunne kende ham, hvordan ser han ud? ville hun vide.

- Han var en mand sidst i fyrrene, sikkert i lang frakke og som medbringer en større taske, svarede Ridelæreren. Du kan ikke tage fejl, her, du kan tage min bil. Han smed bilnøglerne hen til hende. Tag lige din mobiltelefon med, i tilfælde af at han skulle ringe, får du lige besked.

Nanna rejste sig og kørte straks efter af sted mod byen for at hente kredsdyrlægen. Hun sad og ærgrede sig over at hun ikke havde fået hans navn, men mente at med den beskrivelse hun havde fået ville det ikke være svært. 20 min. senere parkerede hun ved banegården.

Hun gik over på perronen og stod klar da toget lidt efter rullede ind på spor 2. De rejsende strømmede ud og Nanna spejdede efter kredsdyrlægen. Endelig trådte der en mand ud af en kupé iført lang sort frakke, medbringende en stor taske som et kort øjeblik stod spejdende rundt, inden han fik øje på Nanna og smilende kom hende i møde.

 

- Er det Dem som skal klare insemineringen, spurgte Nanna som ikke rigtig vidste hvordan hun skulle formulere sig når hun ikke kendte hans navn.

Manden smilede – Ja, sådan kan man selvfølgelig god sige. Han rakte hånden frem og gav Nanna et varmt håndtryk og præsenterede sig som Allan og sagde konstaterende at så måtte hun jo være ”veninden”.

Nanna tænkte ved sig selv at Lasse da godt kunne have præsenteret hende som sin kone og ikke som en veninde, men glemte det hurtigt igen.

 

Snakken gik let på turen til rideskolen og snart ville de være fremme.

- Ja, så er vi snart på rideskolen, sagde Nanna til Allan.

- Rideskolen? Hør, Malene sagde da at hun boede i den gamle skole?

- Malene, hvem er Malene, spurgte Nanna og tog farten af bilen.

- Er du ikke Malenes veninde som skulle hente mig ved toget?

- Nej, og er du ikke kredsdyrlægen som skal kigge på nogle af vore hopper?

- Nej, svarede Allan.

De stirrede vantro på hinanden.

 

I det samme ringede Nannas mobiltelefon, det var Ridelæreren. Nanna forklarede ham at hun sad med en mand i bilen som hun fejlagtig havde troet var kredsdyrlægen, at der var sket en forveksling.

Nanna grinede, Ridelæreren grinede, Allan grinede. Det var som om latteren slet ikke kunne stoppe i Nanna igen men hun opfattede da at Ridelæreren sagde at kredsdyrlægen som for øvrigt hed Poul Vester ville komme med toget 2½ time senere.

Nanna svarede at hun ville køre sin passager tilbage til byen og så ville hun vente på den rigtige mand på banegården 2½ time senere.

 

Hun kørte Allan tilbage til banegården men Malenes veninde var ikke at se nogen steder.

- Hør, må jeg ikke byde på en kop kaffe, da det alligevel lader til vi begge skal vente på tog?

Nanna svarede at det ville da være dejligt og sammen gik de ind på banegårdens hyggelige lille restaurant.

 

Snart efter sad de med en kop dampende hed kaffe og et stykke smørrebrød foran sig.

Nanna begyndt atter at grine – Jeg må godt sige Allan, ikke?

Allan nikkede, og hvad hedder du så?

Nanna, gav ham sit navn.

- Det er et smukt navn, svarede han.

- Hvorfor sagde du ja til det med insemineringen, når det slet ikke var dig som er kredsdyrlæge, ville Nanna vide.

Allan kiggede ned i bordet, - Det er lidt pinligt, jeg burde selvfølgelig også have gennemskuet på det tidspunkt at du ikke var Malenes veninde, men jeg troede I tog gas på mig.

Og så begyndte han at fortælle om at han havde mødt Malene på chatten en aften og at det havde udviklet sig over de kommende dage, og i dag skulle de så mødes for første gang, men da Malene ikke havde bil, havde hun lokket en veninde til at hente ham.

De sad i et øjebliks tavshed indtil Allan pludselig spurgte: - Har du nogensinde chattet og mødt den du har chattet med.

Nanna blev rød i kinderne. Hun kom til at tænke på dengang hun havde chattet med Lasse som viste sig at være identisk med Ridelæreren, og siden hen mødet med slaven og slavetøzen.

- Er det noget du vil fortælle om, Allan lagde hovedet på skrå og kiggede skælmsk på Nanna, hendes ansigt var som en åben bog, og han var ikke i tvivl om at der lå et par gode historier bag denne rødmen.

- Naaaaaa, Nanna tøvede men fortsatte så, - Hvis du har haft en netdate vil jeg gerne høre om den først.

Allan smilede, typisk kvinder, vil lige høre andre før de selv fortæller, men han varmt til Nanna og begyndte så at fortælle.

 

Sidste forår havde jeg flere gange chattet med en norsk pige, hun var ikke så gammel – kun 28 år og egentlig synes jeg hun var for ung i forhold til mine 47 år, men som sagt var det kun chat og så betød alderen jo ikke så meget. Men så lige før sommerferien skrev hun at hun og hendes veninde ville tage på ferie i Danmark, nærmere betegnet i Løkken om jeg ikke kom op og hilste på hende.

Jeg var lige blevet skilt fra min kone og børnene skulle være hos hende i den pågældende uge, så hvorfor ikke. Lidt besat af ungdommens virilitet, gik jeg ud og købte mig et spidstelt, en madras og så af sted til Løkken.

Maiken tog imod mig da jeg nåede frem til campingpladsen, pigerne havde sørget for at holde pladsen ved siden af dem. De hjalp mig med at slå telt på og en halv time senere var alt på plads og jeg fik mulighed for at tage min chatveninde rigtig i øjesyn. Hendes beskrivelse passede meget godt til det jeg så. ca. 170cm og 65 kg. Lyst skulderlangt hår. Jeg tror dog mine øjne hang en del ved hendes bryster. To dejlige runde kugler godt løftet op af en eller anden smart bh. Det kriblede i mine fingre.

Maiken spurgte om jeg ville med på stranden, hendes veninde skulle mødes med en nordmand de havde mødt i aftes. Jeg takkede ja og med håndklæder og øl sled vi os igennem sandet til stranden. Maiken var ikke interesseret i at ligge på den brede og lækre strand men ville hellere finde en gryde i klitterne, hvilket var lettere sagt end gjort da det var en rigtig hed dag og alle åbenbart ville til stranden. Endelig fandt vi dog en og bredte vores tæpper ud. Vi snakkede om løst og fast og det vidste sig at hun var en rigtig sød pige.

Man bliver døsig af at ligge i solen og drikke øl, jeg må have blundet lidt, for jeg vågnede ved at en hånd kælende bevægede sig ned over min mave og ned til mine badeshorts.

Jeg lod som om jeg sov og hånden fortsatte sin undersøgende færd. Prøvende lagde den sig over min endnu slappe manddom som for at måle størrelsen.

 

- Jeg er vel ikke for vulgær, Allan kiggede undersøgende på Nanna som med blanke øjne spændt ventede på fortsættelsen.

- Nej, fortsæt endelig, der skal mere til at ryste mig.

 

Allan fortsatte…

Begge hænder blev nu taget i brug og mine badeshorts krænget lidt ned så kalorius lige kom fri af linningen. Et par bløde læber blev lagt over den, og nu var det slut med at sove. Den rejste sig som lynet, jeg beholdt dog mine øjne lukkede. Den norske bløde mund begyndte nu at bearbejde mit stive lem og lidt efter mærkede jeg et lår på hver side af mig. Maiken kravlede op på mig og lod mit lem glide op i sig. Jeg kunne ikke sove rævesøvn mere, åbnede øjnene og kiggede på en splitternøgen norsk pige med lyst hår og store dejlige bryster som i det øjeblik lod mit stive lem glide op i hendes stramme men fugtige fisse. Jeg rakte hænderne op til hendes bryster og klemte dem mens jeg stønnede hviskede at jeg var alt for gammel til hende. Hun lagde en finger på mine læber for at jeg skulle tie, og så begyndte noget jeg ikke havde prøvet tidligere. Siddende helt stille begyndte hendes fisse at malke min pik. Den klemte og løsnede, igen og igen. Det var bare for meget at se denne unge kvinde sidde spiddet på min pik. Jeg skød underlivet op mod hende og så begyndte hun at bevæge sig. Hun bøjede sig forover så hendes bryster ramte min mund. Jeg fangede begærligt hendes vorte og slikkede og nappede den med mine læber. Hendes skød kørte i lynets hast op og ned over min pik. Jeg kunne godt mærke at her havde jeg ikke noget at skulle have sagt, det var hendes ridt, hende som bestemte, hun ville have mig, have min krop og pik. Jeg ville vende hende om, men hun rystede benægtende på hovedet. I stedet blev hun siddende på min pik som var begyndt at dunke faretruende. Hun lænede sig bagover så jeg kunne se mit lem glide ud og ind af hendes fisse samtidig med at hun begyndte at onanere sin klit imellem det de lyse kønshår. Jeg tog fat i hendes lår, var ligeglad med de solbadende omkring mig og sansede kun min pik i denne smukke kusse. Igen og ingen bankede jeg den op i hende. Hun stønnede, tror hun dæmpede sig pga. omgivelserne, men da hun kom var jeg ikke i tvivl, hendes fisse satte simpelthen min pik i skruetvinge, og det kunne jeg ikke klare. Med et højt støn sendte jeg min sperm op i hendes våde grotte.

Vi lå lidt og snakkede bagefter. Jeg var noget beskæmmet, hvordan kunne jeg glemme alt om beskyttelse, jeg der altid var så påpasselig med dette. Det måtte være solen, det at jeg var faldet i søvn og blev vågnet på den måde jeg gjorde som var årsag til den fatale forglemmelse. Hun beroligede mig dog med at hun brugte p-piller og ellers var sund og rask.

 

- Det var da en rigtig fræk date, sagde Nanna, - men I blev ikke kærester?

- Nej, sexuelt havde vi det godt, men vores erfaringer, oplevelser m.v. der kunne man mærke aldersforskellen. Men vi legede da sammen dagligt de 4 dage jeg var i Løkken. Da vi skiltes vidste vi godt at vi nok ikke ville mødes igen, men vi var nogle gode oplevelser rigere.

- Hvad så med dig, hvad har du oplevet på nettet, ville Allan vide.

Nanna fortalte ham op da hun startede med at arbejde på rideskolen, hvordan hun når der var overskydende tid havde lært at chatte på Internettet, hvordan hun havde mødt én som hed Lasse, som så viste sig at være identisk med skolens Ridelærer. Om hvordan de var blevet gift og nu ventede deres første barn.  (Læs evt. episoden her)

 

I det samme ringede Allans telefon.

- Det var Malene, jeg fik hendes adresse så jeg kan tage en taxa til hende, sagde Allan smilende efter at have afsluttet samtalen.

- Lad da mig køre, sagde Nanna, - Det kan jeg godt nå inden kredsdyrlægens tog kommer, og du har jo både betalt kaffe og brød.

 

15 minutter senere satte hun ham af ved den gamle skole i en nærliggende by og ønskede ham held og lykke med et frækt smil på læben.

- Nanna? Allan stak hovedet ind af bildøren igen, - synd du har den der dejlige mave, ellers ville jeg have ønsket det var dig som jeg skulle have dated. Hastigt gav han hende et kys på kinden og gik op for at ringe på hos sin date.

 

Nanna rystede smilende på hovedet og kørte tilbage til banegården. Det var bestemt ikke hver dag man kørte en mand ud til en date og fik fortalt en fræk oplevelse.

 

Der var yderligere 15 min. til dyrlægens tog skulle ankomme og ventetiden brugte hun på at rydde op i bilen, kortbøger, cd’er og kuglepenne lå hulter til bulter i handskerummet. Hun hev det hele ud på sædet for at sortere det og lægge det pænt på plads. Hun trak noget sølvpapirslignende ud, hun vendte og drejede det, et kondom, et ubrugt kondom, Nanna stivnede, hvad brugte Ridelæreren kondomer til?

 

Ja hvad bruger Ridelæreren kondomer til, hvad laver de i hans bil, er det Maria Kvist han besøger, vil Nanna konfrontere ham med sin opdagelse eller blot lade stå til?

Får Nanna den rigtige dyrlæge med i bilen denne gang?

 

Læs videre i morgen.