Den erotiske juledagbog - Julen 2002

Forfatter: Nanna©
12. december

En svensk sommeroplevelse

- Det var noget af en historie, Monica tørrede sine kinder for de lattertårer som havde sat sine spor.

Nanna havde fortalt historien om ”kredsdyrlægen” hun havde hentet og altså ikke hentet alligevel.

- Og han tog det bare helt afslappet da du spurgte om det var ham som skulle stå for insemineringen, Monica kluklo og holdt sig på maven, - åh Nanna det ville jeg godt have overværet.

Nu bagefter var det let at se det morsomme i historien, men da de holdt ved indkørslen til rideskolen havde det virkelig været pinligt, heldigvis var Allan en mand som var let at snakke med, de kunne begge se komikken i forvekslingen.

 

Udenfor blev himlen mørkere og mørkere, ingen tvivl om at der var sne på vej. Metrologerne havde ikke varslet sne, men himlens kulør var ikke til at tage fejl af.

Det bankede på døren, og ind trådte Nannas bror Peter.

- Hej søs, Peter trådte ind og gav sin søster et stort knus

Peter kiggede på Monica, - Og hvem har vi så der?

Monica præsenterede sig selv.

I det samme ringede telefonen, det var landbetjenten som bad Nanna om at komme over til den nedbrændte staklade. Hun overlod Peter til Monica og sagde at der var kaffe på kanden og at hun snart ville være tilbage igen.

Landbetjent Morten Holm stod med en pose og ventede på Nanna. Han kyssede hendes hånd med et sagte – Vær hilset Mistress.

- Godeftermiddag slave, dejligt at se dig igen, gengældte Nanna hans hilsen.

- Er der noget nyt i sagen?

Landbetjenten viste hende posens indhold, et pandebånd han havde fundet i området mellem den nedbrændte staklade og skoven.

- Havde den mistænkte pandebånd på, da du så ham?

Nanna sagde at det havde han ikke, og at pandebåndet ikke var mistænktes, da hun kunne genkende det som tilhørende én af staldfolkene. Det er Claus’ pandebånd, sagde hun.

Landbetjenten bad hende holde tæt med sin viden da der nu var to mistænkte i sagen. På trods af at han havde rykket havde de stadig ikke fået resultatet af fingeraftrykkene på benzindunken.

- Det kan ikke være Claus, det nægter jeg at tro, sagde Nanna.

- Måske ikke, men jeg erindrer at du sagde det samme om den anden mistænkte, svarede landbetjenten.

Hovedrystende og eftertænksom gik Nanna tilbage til kontorbygningen, sneen var begyndt at drysse ned fra himlen nu.

 

- Du kommer ikke hjem i aften, sagde Nanna til sin bror, da hun kom indenfor i varmen, - sneen vælter snart ned, vil du ikke blive og spise med, der er også plads nok til at du kan overnatte.

- Så giver jeg gløgg og æbleskiver som aftenskaffe hvis du har lyst, svarede Monica hurtigt.

Peter kiggede fra den ene til den anden. – I mener det da vist alvorligt, jamen så er det en aftale.

 

Da klokken var 16 lukkede de kontoret og Peter lovede at komme til spisning kl. 18 hos Nanna og Ridelæreren, i mellemtiden ville han lige hjælpe Monica med hendes parabol som havde mistet signalet den anden aften.

 

Inden Nannas bror ankom havde hun netop nået at fortælle Ridelæreren om pandebåndet. De var dog begge overbeviste om at Claus umuligt kunne være pyroman, han måtte have tabt det på et andet tidspunkt.

 

Hele huset duftede af ribbenssteg og rødkål da Peter trådte ind ad døren.

Det var lang tid siden han sidst havde besøgt dem, og mens sneen væltede ned udenfor nød de den gode mad og den tempererede rødvin.

Om det var varmen fra brændeovnen sammen med rødvinen der gjorde udslaget at Peter blev lettere beruset skal være usagt men da de sad og fik en cognac i pejsestuen blev Peters blik svømmende da han fik øje på et svensk feriekatalog. Han tog det op og bladrede i det uden dog helt at se noget. Han stirrede ud i luften og blikket blev blankt, han smilede.

- Hvad tænker du på brormand, frittede Nanna

Peter svarede ikke og Nanna pressede atter på. – Fortæl nu, er det noget frækt, så kan jeg godt tåle det.

- Åh det var bare en oplevelse jeg havde som nitten årig da jeg var på telttur i Sverige, det var såmænd ikke noget.

Men Nanna havde set den begyndende bule i broderen bukser. Han havde en historie at fortælle, det var sikkert, men hun var klar over at Ridelærerens tilstedeværelset måske var det som forhindrede Peter i at fortælle historien.

- Åh Lasse, kan du ikke lige tage din runde nede på rideskolen nu inden det bliver alt for sent.

Ridelæreren forstod godt vinket, blinkede til hende og forlod stuen. Nanna hældte lidt mere cognac i Peters glas og pressede atter på for at høre historien. Peter kiggede på hende med slørede øjne, og sagde at hvis han fortalte historien skulle hun love ikke at foragte ham for det bagefter. Det lovede hun. Der skulle meget til at foragte hende efterhånden. Og så kom historien som Nanna sidst på aftenen valgte at skrive i sin dagbog:

 

Det var det år jeg lige var fyldt 19, Poul Martin, Andreas og jeg havde besluttet os for at tage på cykeltur i Sverige. 14 dage havde vi. Men en af dagene da vi var på vej nordpå, punkterede min cykel. Jeg sagde til de andre at de bare skulle cykle videre til vores næste destination så skulle jeg nok komme når jeg havde fået lappet cyklen. Vi havde kun været på cyklerne i 1½ time den dag så de gik ind på mit forslag, ville jo også gerne videre i en fart. Jeg stod midt i et naturskønt område. Kornmarker med blå kornblomster i kanterne og nedenfor kornmarken var der en lille sø. Jeg baksede med cyklen. Det var noget mere kompliceret end først antaget, slangen havde fået en flænge lige ved ventilen. Jeg forsøgte at lappe den, uden held. Frustreret lod jeg cykel være cykel, gik gennem kornmarken og ned til søen. Der var ikke en sjæl at se så jeg smed tøjet og hoppede i søen. Vandet var dejligt, og jeg svømmede lidt frem og tilbage, indtil nogen kaldte på mig. Inde på søbredden stod en vred dame og skældte mig ud. Hun stod lige ved siden af mit tøj. Op af vandet, kommanderede hun. Hvad skulle jeg gøre, intet håndklæde havde jeg. Jeg holdt hænderne foran mine herligheder og begyndte at vade ind til hende. Jeg var mere end pinligt berørt af situationen. Selv om jeg ikke havde let ved det svenske sprog, forstod jeg da så meget at hun var vred over at jeg var gået igennem hendes kornmark, og bare fordi man havde Allemansretten, så troede turisterne bare….. hun var virkelig vred. Hun havde sat sin fod ovenpå mine bukser og gjorde ikke mine til at ville flytte den. Da hun endelig tav, fortalte jeg hende om min cykel, om at jeg skulle have fat i en anden slange, om mine venner som var cyklet videre og dermed grunden til at jeg var gået igennem kornmarken til vandet. Hun tøede lidt op ved den oplysning, men svarede at en ny slange fik jeg ikke på en søndag, så jeg måtte hellere følge med hende. Så bukkede hun sig ned, tog mit tøj i favnen og begyndte at gå. Jamen.. mit tøj, forsøgte jeg mig, men hun sagde, bare kom, med og fortsatte med at gå. Helt nøgen med hænderne foran klokkeværket fulgte jeg efter hende. Hvilket syn jeg måtte have udgjort. Hendes hus lå ikke langt fra søen, jeg havde blot ikke bemærket det, da der var nogle få fyrretræer foran det ud mod søen. Kom ind, kommanderede hun, og hold så op med at gå sådan med hænderne før, tror du ikke jeg har set et klokkeværk før. Forsigtigt fjernede jeg mine hænder og lod dem glide ned langs siden. Hun kiggede ned på min kalorius, og så skete det som ikke måtte ske, det rykkede i den og den begyndte at rejse sig.

Jamen dog, ser man det, sagde damen, og inden jeg nåede at reagere, satte hun sig på knæ foran mig og greb om kalorius med begge hænder, trak forhuden tilbage og begyndte at slikke mig.

 

Peter stønnede sagte, ingen tvivl om at han levede sig ind i sin egen fortælling…

…. Jeg stod som paralyseret, vi drenge havde tit snakket om at få den slikket af af en ældre kvinde, men det var jo kun fantasier. Jeg kiggede ned og så hendes mund fare frem og tilbage over mit lem, dette var ikke fantasi men virkelighed, og så mærkede jeg hvordan det hele trak sig sammen i mig og jeg skød min ladning af i munden på hende. Jeg forventede en ny skideballe fra hende, men underligt nok rejste hun sig op med blanke øjne og sagde at det var lang tid siden hun havde rørt ved en pik. Hendes mand døde for to år siden og hun havde boet alene i huset siden da.

Hun kiggede vurderende på mig og gentog, at en ny cykelslange kunne jeg ikke få i dag søndag, men hvis jeg ville overnatte hos hende, skulle hun nok køre mig til byen i morgen efter en, og dernæst læsse min cykel i bilen og køre mig op til mine kammerater. Jeg kunne låne telefonen og ringe til den campingplads de skulle overnatte på og give besked.

Havde jeg noget valg, jeg kiggede på kvinden, hun var måske en lille smule kraftig, men hun havde et venligt ansigt. Jeg vidste godt hvad en overnatning betød, på den anden side set ville jeg få lov at knep….. 

Jeg kan se du har besluttet dig sagde kvinden med et blik på mit lem som var begyndt at rejse sig igen. Jeg svarede at jeg vist ikke havde noget alternativ. Jeg rakte ud efter mit tøj, men hun svarede at det fik jeg ikke brug for det næste døgn, der kom alligevel ingen mennesker hernede.

Hun begyndte at tage sit tøj af og da hun stod nøgen foran mig, måtte jeg erkende at hendes krop ikke var så værst, ganske vist ikke som i de pornoblade vi drenge havde læst, men flot og lidt frodig. Hun kom hen til mig og kyssede mig. Hendes tunge spillede på mine læber som jeg havde tæt samlet, men som åbnede sig lidt efter lidt. Hun pressede sine bryster ind mod mig, tog mine hænder og førte dem op til brysterne som hun sagde jeg skulle mærke. Mit lem stod nu lodret op af maven. Atter tog hun min hånd og førte den ned til sin brune dusk. Mærk, sagde hun.  Arghh mine fingre blev klistrede. Det er fordi jeg har lyst til dig, sagde damen som hed Agnetha. Min fisse har lyst til at mærke din pik, men først skal du slikke mig. Jeg skulle i hvert fald ikke slikke i den substans det var helt sikkert, men hun trak mig hen til hendes dobbeltseng, lagde mig ned på ryggen og satte sig overskrævs på mit ansigt og sagde ”Sut”. Rende væk kunne jeg ikke, så forsigtig satte jeg prøvende tungen op i den klistrede substans og ramte vist midt på hendes klitoris. Det gav i hvert fald et ordentligt spjæt i hende. Åhh ja, unge mand, lige der, bliv ved, åhhh ja. Og så gned hun sin fisse rundt i hovedet på mig mens jeg ihærdigt forsøgte at gøre som hun ville.

Ja, åh ja, ja ……… stønnede hun. Jeg kunne næsten ikke få luft, så hårdt pressede hun fissen ned over hovedet på mig og pludselig strømmede der noget ud over mit ansigt. Føj, for den, tis var det ikke, flere år senere fandt jeg jo så ud af at hun ejakulerede, fik våd udløsning. Hun tørrede mig med et stykke linned, smilede til mig og sagde at jeg havde en god tunge, men at nu ville hun have pik.

Jeg lå stadig på ryggen og så kravlede hun op på mig satte sig på hug over mit lem som stod lige ud i luften og lod så sin krop sænke sig ned over det. Hun begyndte at hoppe op og ned, hun var meget våd og jeg synes næsten ikke jeg kunne mærke hende. Men hun nød det i hvert fald. På et tidspunkt tænkte jeg om sengen mon kunne holde, men det gjorde den. På den måde fik hun sin anden orgasme. Hun gik hen til sin kommode og hentede sådan en dildo som man nu brugte dengang. Den satte hun i gang med at snurre oppe i sin fisse og så begyndte hun at sutte pik på mig. Det var utroligt som hun kunne lave vakuum med sin mund. Indimellem smaskede hun højlydt når den gled ud og ind. Da jeg var tæt på at komme, rejste hun sig op, hev dildoen ud af sin fisse, vendte sig om på alle 4 og sagde, knep mig så knægt, knep en rigtig kvinde. Det var lige stikordet jeg havde ventet på. Jeg nød dog lige synet et par sekunder som hun stod der i sengen med brysterne hængende og gyngende, den mørke dusk mellem benene og fissen som sejlede i safter. Anus var ikke noget jeg tænkte på den gang. Jeg kravlede hen bag hende og lod mit lem glide op i hende. Woww, det var en helt anden fornemmelse end da hun red mig. Jeg kunne nu selv bestemme tempoet, når det begyndte at kilde i nosserne satte jeg tempoet ned for ikke at komme og når hun begyndte at stønne satte jeg tempoet op. Yderligere to gange fik Agnetha udløsning. Den sidste gang klemte hendes fisse så stramt omkring mig at jeg så sol og stjerner og så eksploderede jeg oppe i hende.

Du trænger da vist til lidt frokost, sagde hun da vi havde sundet os lidt. Efter frokosten spurgte hun om jeg ville med ned og bade og det ville jeg naturligvis gerne. Vi lå og nød solens stråler og hun fortalte mig om at hun tit havde ønsket at prøve en yngre mand, og nu var jeg jo ligesom kommet dumpet ned fra himlen. Jeg fortalte hende om vores drengefantasier og hun fik mig til at fortælle om hvad vi havde snakket om. Om at køre pikken af i patterne, en hånd i fissen, en pik i hvert hul, alle tre om én kvinde og alle de småperverse tanker drenge nu engang gør sig. Drengefantasierne havde gjort hende liderlig igen. Heldigvis havde jeg ikke problemer med at blive ladet op så aftenen og natten blev brugt på en del af de fantasier.

Næste dag fik jeg en ny slange til cyklen og blev kørt op til mine kammerater. Hun lovede os at der skulle være overnatning og mad til os hvis vi tog den vej hjemover igen. Poul Martin og Andreas syntes det var en fed ide, jeg trak på smilebåndet, bedrevidende, for jeg vidste nemlig godt hvad vi tre kom til at betale for den middag og overnatning.

 

Peter kiggede op og blev så blussende rød i ansigtet over sin egen frihed ved at sidde og fortælle så bramfrit. Men Nanna lod sig ikke kyse og ville vide om de så kom tilbage til Agnetha. Jo, de overnattede hos Agnetha ikke én men to nætter og de fik prøvet deres drengefantasier af.

 

Med eet dæmrede det for Nanna, - I var også i Sverige de næste to år, også hos Agnetha?

Peter smilede og nikkede, - Også hos Agnetha. I dag er hun en ældre dame sidst i halvtredserne, og når jeg er i Sverige og på de kanter, kigger jeg altid ind hos Agnetha og får min overnatnig….. og drengedrøm genoplevet.

 

Nanna fortalte Peter at det var en utrolig spændende og dejlig fortælling, om hun måtte nedskrive den i sin erotiske dagbog og det fik hun lov til.

 

Telefonen ringede, det var Monica som sagde at så var der gløgg og æbleskiver klar, og hvis Nanna og Ridelæreren havde lyst, var de også velkomne. Men Nanna takkede pænt nej, hun havde haft en del plukveer i dagens løb og følte ikke at hun havde energi til at kæmpe sig vej igennem sneen.

Peter sagde tak for mad og hyggen til Nanna og fik en nøgle så han kunne komme ind når han gik hjem nede fra Monica.

 

Næste morgen stod hans seng urørt!

Hvor havde Peter sovet om natten, hvis han havde sovet?

Er Claus mon involveret i branden?

Har Monica et godt øje til Ridelæreren?

 

Følg med i morgen!