Den erotiske juledagbog - Julen 2002

Forfatter: Nanna©
13. december

Bryllupsrejsen

Referat fra torsdag aften:

Ridelæreren var kommet hjem fra sin aftenrunde lige efter Peter var gået ned til Monica.

Nanna havde refereret ham Peters svenske ungdoms oplevelse og fortalt at Peter af og til stadig så Agnetha. Ridelæreren spurgte til, Peters kæreste, men her kunne Nanna så fortælle at Peter var single nu, at han og den tidligere kæreste havde fundet ud af, at deres kemi ikke stemte overens. De var begge enige om at det var en spændende og fræk oplevelse Peter havde haft og i godt humør satte Nanna sig til at indskrive fortælling i dagbogen og Ridelæreren fandt sine regnskaberne frem.

 

Fredag morgen.

Monica og Peter kom trampende ind i til Nanna på kontoret. Klokken var 9.30

- Jeg er frygtelig ked af at jeg har sovet over mig, Monica så virkelig oprigtig ked ud af det.

- Det er min skyld, svarede Peter hurtigt. – Da jeg ville gå op til jer i aftes for at gå i seng, væltede sneen ned og jeg ville have faret vild, og derfor sagde Monica, at jeg kunne låne hendes sofa at sove på. Men ahemm… så foreslog jeg at vi tog os et glas rødvin mere og inden vi fik set os om var klokken 04, så det er altså lidt min skyld. Vær nu ikke vred på hende, vel Søs?

- Du burde være klogere brormand, sagde Nanna henvendt til ham med et smil, og henvendt til Monica, at der lå en stak annoncer til aviserne over på hendes skrivebord som hun skulle læse korrektur på og derudover var der de sidste kontingenter der skulle bogføres.

- Jeg smutter Søs, vi ses til julefrokosten på søndag, Monica, tak for i nat. Han vinkede til pigerne og smuttede ud af døren.

- Monica, kan du klare kontoret selv, jeg har døjet sådan med plukveer de sidste dage, jeg vil gå op og hvile mig, og vand i benene har jeg også fået når jeg sidder for meget.

Monica svarede at hun nok skulle klare kontoret og hvis der var noget kunne hun jo altid ringe.

 

Nanna gik hjem, babyen sparkede og tumlede kunne hun mærke. Glad strøg hun hånden hen over maven, hende og Ridelærerens elskovsbarn. Det ville blive helt nyt for dem. Hvis bare alt ville løse sig var der en lille stemme som gnavede i hendes bevidsthed. Det var naturligvis branden, Maria Kvist og al den kommen til omkring disse ting.

Nanna lagde sig på sofaen med benene opad og gav sig til at skrive i dagbogen.

 

Bryllupsrejsen.

(Historien foregår i Frankrig med både danske, franske og tyske personer, der tales primær engelsk, men for læserens skyld er al tale skrevet på dansk)

Det var sidst i maj og tid til Nanna og Ridelærerens bryllupsrejse.

I bil kørte de gennem det forårsprægede Tyskland ind i Nordfrankrig og ned til Provence.

De holdt ind på en lille tankstation kort før afkørslen til slottet for at tage lidt forsyninger med til hotelværelset.

- Holiday, er I på ferie? Tankpasserens løftede spørgende øjenbrynet og så beundrende på Nanna som var i en let og luftig sommerkjolehøflige.

Nanna svarede, at de skulle på Chateau Noir på bryllupsrejse.

- Chateau Noir, mon Dieu. Tankpasseren gjorde korsets tegn for sig og vendte øjnene mod himlen. Dernæst kom der en masse franske gloser som Nanna ikke forstod.

I bilen fortalte hun Ridelæreren om tankpasserens udtryk men han smilede blot og sagde intet.

10 minutter senere holdt de foran slottet. De parkerede og bar deres bagage ind i foyeren. Nanna stivnede, receptionisten stod i sort læderkasket og lædertøj som knapt skjulte hendes kvindelighed.

Ridelæreren fik udleveret nøgler og de blev vist til et værelse i vesttårnet.

- Hvad er dog dette, Nanna kiggede sig måbende omkring. Værelset var hyggeligt indrettet, tyl og velour var draperet så det fik et meget eksotisk udseende.

- Velkommen til Chateau Noir, Det sorte slot. Frankrigs fornemste SM sted, min skat. Dette er stedet S’er og m’er kommer for at blive lært op. Han tog et fast tag i hendes hår og trak hendes ansigt bagover. – Du har jo aldrig været ret lydig vel skat? Jeg havde egentlig tænkt mig at du skulle under behandling af en mand som er S til fingerspidserne, men nu hvor du er gravid…. han lod fingrene glide kærtegnene ned over hendes endnu flade mave, - så er det jo nok ikke så god en ide.

Jeg har derfor truffet aftale med Madame Janice som over 3 dage skal uddanne dig som Domina.

Nanna gispede – Som Domina, jamen Lasse du er jo ikke m?

- Nej min skat, det har Madame Janice klaret, der står en slave til din disposition, han har dog ikke lov til at bruge dine indgange med sit lem for ikke at skade din graviditet.

- Jamen, hvad skal du så lave i de dage?

- Master Pierre har en slavetøz som skal opdrages. Men nu skal vi i bad og klæde om til introaftenen, først spisning, så optræden og siden kaffe og der er for resten dress code så du må have dit Mistress tøj på….og jeg har taget det med.

 

45 minutter senere stod de klar i salen. Ridelæreren i læderbukser og lædervest, Nanna i sin røde lakteddy og lårlange lakstøvler. Omkring dem stod slaver, slavinder og deres ejere. Under spisningen var der bordkort, og de kom til at sidde overfor et slavepar fra Hamborg. Det undgik ikke Nanna og Ridelæreren opmærksomhed at parret under middagen spurgte interesseret til dem og deres interesser og da de ved middagens afslutning gik ud i jagtstuen for at indtage kaffen, bad parret om tilladelse til at sidde ved deres bord hvilket de fik lov til. Det tyske par fortalte at de begge var submissive altså slaver og var kommet hertil for at lære total underkastelse.

 

- Det er en skam at det ikke er dem vi skal lege med de kommende dage, de var da et nydeligt par, helt afklaret omkring deres roller og… Nanna trak lidt på det… - og så så han jo ikke værst ud. Nanna og Ridelæreren lå og snakkede i sengen efter de var gået op på deres værelse.

- Der er jo ingen som forbyder os at invitere dem til at besøge os i Danmark når en vis ung herre eller dame er kommet til verden. Ridelæreren smilede og hentydede på den lille baby i Nannas mave. Han trak Nanna ind til sig, og spændt på de kommende dage lagde de sig til at sove.

 

Næste formiddag kl. 11 mødte de hver især hos deres lærermester.

Nanna trådte ind i et mørkt lokale med stearinlys. I en stol sad en dame iført sort læderkorset og sorte støvler, i et hjørne stod en nøgen mand iført harness .

- Hils på din Domina, sagde kvinden, og slaven faldt på knæ, kravlede hen til Nanna og kyssede hendes støvler.

- Frau Nanna, mein Frau, es freut mich Sie kennenzulernen.

Nanna kiggede forbløffet på manden. Det var jo Heinrich fra det tyske par. Hun smilede, men fik straks en irettesættelse af Madame Janice, at man ikke smilede til en slave, han var bare et legetøj som skulle stå til rådighed og behage sin Domina.

Tiden gik hurtigt og da Nanna 3 timer senere kom op på værelset kom Ridelæreren også tilbage.

- Ved du hvad….. sagde de I munden på hinanden……..

- Jeg har fået Heinrich som slave.

- Og jeg Lola.

De lo. Første dag, med temaet verbal dominans, var tilendebragt

 

Anden dag handlede om den fysiske afstraffelse.

Nanna lærte at varme en hud op således at den var modtagelig for afstraffelse uden at tage skade. Hun lærte om de forskellige typer piske og padler og hun lærte at fixere sin slave. Dagen var længere end normal, 5 timer, så Nanna og Ridelæreren tumlede i seng lige efter aftensmaden, dog ikke uden at elske vildt og inderligt. Nanna erkendte at hun hele dagen havde været våd og tændt, men at det var forbudt for slaven og Dominaen at berøre hinanden sexuelt. Det var ren undervisning i metoder og teknikker.

 

Tredje og sidste dag omhandlede måder en slave kunne tilfredsstille sin Domina og metoder Dominaen kunne bruge på sin slave som berørte lem og anus.

Nanna blev sat op i gynækologbænken og blev slikket, sad elegant til bords ved spisning mens slaven slikkede hende siddende under bordet, samt til sidst at hun sad over skrævs på hans ansigt. Der blev talt om sygdomme, forbehold, metoder og effekter.

Der blev prøvet analplugs og dildoer af, klemmer og lodder og til sidst information omkring stearin og nåle hvor sidstnævnte dog ikke indgik i undervisningen da dette var fravalgt ved tilmeldingen.

 

På intet tidspunkt i de tre dage opnåede hverken slaven eller Dominaen udløsning, det måtte man selv klare. Undervisninger var professionel og seriøs og underviseren specialist.

De sidste 3 dage var til fri disposition.

 

- Tænder du på Lola, ville Nanna vide en dag de var på vej hjem fra udflugt efter at have badet og solet i nogle timer.

- Hun er en god slavinde, og…. han trak lidt på det, - ikke værst til at bruge tungen. Og hvad med Heinrich ville Ridelæreren vide.

- Han er veludrustet og……

- Og ham kunne du godt tænke dig at mærke, sluttede Ridelæreren af for hende. Nanna nikkede lidt flovt, det var jo ikke fordi hun var utilfreds med Ridelærerens udstyr, men efter at have set på Heinrichs lem i 3 dage, næsten stift i alle timerne så havde hun da lyst til at prøve det.

- Jeg kunne også godt tænke mig at se Lola glide ned over mit lem, erkendte Ridelæreren. Skal vi ikke invitere dem i tårnværelset i aften. Det enedes de om, men da de kom tilbage til slottet, var parret taget af sted, der lå dog en seddel til dem, en invitation til at komme omkring Grünestrasse i Hamborg på deres vej tilbage til Danmark. Der var vedlagt et telefonnummer. Ingen betænkningstid, de ringede straks op og sagde at de ville være der to dage senere.

 

… Riinnnnnggg. Man kunne høre dørklokkens kimen inde fra huset. Lidt efter blev døren åbnet af et kvinde i højhælede sko, sorte strømper og med sort satinforklæde, hun havde en kappe i håret men ellers nøgen.

- Herzlich wilkommen Herr und Frau Sandholm. Kommen Sie bitte herein.

Nanna og Ridelæreren hilste på Lola som underdanigt bød dem indenfor. Heinrich kom hen til dem satte sig på knæ foran sin Domina og kyssede hendes hånd, dernæst hendes sko.

Nanna og Ridelæreren kiggede på hinanden og nikkede så.

- Tag vort tøj af, vi trænger til et bad.

Værtsparret badede dem og frotterede dem. Gav dem en longdrink og forsøgt at gøre det behageligt for gæsterne. På eet tidspunkt kom Heinrich dog til at træde Nanna over tæerne og blev straks beordret til at finde pisk og paddle. Bøjet ind over ryglænet blev hans balder nu varmet op og dernæst tog Nanna ridepisken. Smældene var høje og tydelig og man høre klart slavens klynk. Da hun var tilfreds var hendes skød vådt og slavens ende rød og stribet.

- Jeg har ikke bedt om din ynk, sagde Nanna til slaven, som straf vil jeg udblokke din slavefisse og imens kan du se på hvordan din slavekone skal tilfredsstille min mand, se at komme på knæ og kravl ind og hent din oppustelige buttblug.

Hurtigt kom slaven på knæ og kravlede som det gjaldt livet, dog ikke hurtigt nok for Nanna som gav ham et svirp af ridepisken med ordet Allez gjaldende efter ham. Lidt efter kom han tilbage med buttpluggen imellem tænderne. Nanna gik over til tøzen som hun beordrede på alle fire. Hun kørte pluggen ud og ind af hendes fisse nogle gange til pluggen sejlede i hendes safter og gik derefter over til slaven og pressede den op i hans slavefisse. Han stønnede højt som straks blev belønnet med 10 rap af pisken.

- Slik din Herre, befalede Nanna tøzen, som lydigt vendte sig om mod Ridelæreren. Det var ikke nødvendigt at gejle ham op, hans lem strittede allerede lystent.

Nanna lænkede slavens hænder sammen, dernæst fødderne og satte en kort kæde mellem dem. Han kunne nu sidde lænket og se på sin kone tilfredsstille Ridelæreren.

- Kom så slavetøz, vis mig hvad du har lært, hvæsede Ridelæreren til Lola. Lolas hånd onanerede Ridelæreren i hastigt tempo. Han stønnede højt.

Nanna kom til at kigge på sin slave. Med hånden om sit stive jern, sad han og onanerede mens han kiggede på sin kone som slavetøz.

- Har du fået lov til det, sagde Nanna stramt til det.

- Det er så liderligt at se på, gispede Heinrich.

- Hvad du synes er liderligt er mig fløjtende ligegyldigt, dine initiativer kan du holde for dig selv. Nanna kommanderede Lola hen til sig. Ridelæreren kiggede fornøjet på Nanna, hvilken pragtfuld kvinde, hvilken Domina. Hun gav Lola ridepisken og beordrede hende til at afstraffe sin mand. Slaven stod på alle fire og tøvende tog Lola pisken og lod den blidt falde på hans bagdel. Nanna svirpede Lola over bagen med floggeren. Hvis du ikke slår hårdt nok, får du den straf du skåner ham for – kom i gang!

Det fik Lola til at slå igennem til Nanna beordrede hende til at stoppe. Heinrichs lem var mere end sprængklar. Ridelæreren kom hen til dem. Slaven blev kommanderet om på ryggen og Ridelæreren satte sig på knæ over hans ansigt. Lola blev nu kommanderet ned over slavens pik og samtidig slikke ridelærere.

Hun begyndte at ride hendes mand samtidig med at hun havde Ridelærerens lem i munden.

- Åh ja, Lola, slik mig hårdt, stønnede Ridelæreren.

- Og du kan vove på at spilde en dråbe af hans dyre sperm, istemte Nanna.

Lolas tunge snoede sig om lemmet som hun kælede for og legede med, til Ridelæreren tog et fast tag i hendes hår og skubbede sit lem helt ind.

- Jahhhhrrrr – åhhhhh Ridelæreren skød ryg og sendte hele ladningen ind i munden på Lola.

- Kys din mand, kommanderede Nanna.

Heinrich drejede uvilligt ansigtet, men Nanna tog et solidt tag i hans hår og holdt ham fast, han fik nu en lille smag af sine egne safter.

Nanna stillede sig nu på alle fire og denne gang var det Lola som måtte ligge på gulvet.

- Tilfredsstil din Domina kommanderede hun. Heinrich kravlede hen over sin kone og lod lemmet fylde Nannas grotte ud. Nanna bøjede sig ned så Lola lige nøjagtig kunne slikke hendes klit mens hendes mands lem arbejdede sig i hendes grotte.

Ridelæreren havde sat en fjernstyret dildo ind i Lolas fisse.

Nanna sansede kun den store pik som arbejde i hendes indre, intenst men forsigtig gennemkneppede Heinrich hende. Lolas tunge plirrede over og omkring hendes klit. Pludselig sugede Lola hendes klit ind i munden og bed den blidt. Nanna stønnede og da Lola gentog dette rystede Nannas krop i orgasme.

 

Lidt efter var Ridelærerens lem atter stift. Lola blev beordret hen over ryglænet på lædersofaen. Han trak Lolas ene ben op på det øverste af ryglænet. Derved var der vidt åbent til hendes huller.

Prøvende satte Ridelæreren sit lem til hendes åbning. Hun stønnede højt i forventning om at endelig at få lov at mærke hans lem. Drillende kørte han det rundt ved åbningen. Lola tiggede ham om at blive kneppet men han valgte at overhøre slavetøzens tiggeri. Endelig pressede han den op i hende i eet hug.

- Jahhhhhhhhhh, bitte, stønnede Lola

Nanna kiggede på sin mand som gennemkneppede en anden kvinde, automatisk gled hendes fingre ned til sit våde skød. – Slik mig kommanderede hun til slaven. Og mens hun så tøzen blive gennemkneppet bragte slaven hende endnu engang til de lyserøde højder hvor total udmattelse er klimakset.

 

Slaven fik lov at rengøre sin kone efter brugen, og Lola måtte på knæ og slikke Ridelærerens våde lem. Hverken slaven eller tøzen havde fået lov at komme endnu.

 

Herefter fik slaven lov at servere lidt vin for de to gæster og afventende stod de ved deres Herskeres side. Nanna slog over i dansk som parret ikke forstod.

- Lasse, Heinrich fortalte min lærermester at han godt kunne tænke sig at blive taget af en mand, hvordan har du det med det.

Ridelæreren smilede til Nanna, - Kunne du tænke dig at se det. Nanna nikkede. – For din skyld skat, jeg er ikke bisexuel og bliver det aldrig, men hvis min helt egen lille Domina tænder på det så gerne, men så skal du også bruge en strap-on på tøzen. Det indvilgede Nanna i og hun førte an i legen.

 

Henvendt til slaven beordrede hun ham til at slikke hendes mand stor og stiv. Da han ikke reagerede tog Nanna fat i ham og tvang hans hoved ned til Ridelærerens lem. Hun holdt stædigt fat i hans hoved til han makkede ret og åbnede munden. Hans tunge spillede hen over det slappe lem og ved den uvante berøring af en anden mand, rejste lemmet sig hurtigt. Nanna havde lagt tøzen ned på gulvet og sat sig overskrævs over hendes ansigt.

- Slik mig, kommanderede hun.

Det var en himmelsk oplevelse at føle en kvindes tunge i sit indre, erkendt Lola var god. Nanna kneb sine egne brystvorter. Hun ville aldrig have troet at hun nogensinde skulle se en mand slikke Ridelærerens lem. Ridelæreren sad godt tilbagelænet og hans lukkede øjne og overfladiske vejrtrækning afslørede at følelsen slet ikke var så frastødende som han hidtil havde påstået.

Pludselig rejste Ridelæreren sig op og skubbede Heinrich fra sig.

- Trænger du til at blive kneppet din lille usle slave, stønnede Ridelæreren.

- Slaven så skræmt ud og selv Lola glemte at slikke.

- Åh spar mig Herre, stønnede slaven, men hans lem stod lige ud i luften.

Hastigt vendte Ridelæreren ham om, tog glidecremen og smurte slavens ende ind.

Nanna gjorde det samme med slavetøzen og placerede hende således at de to slaver stod på alle

fire ansigt til ansigt så de kunne røre hinanden og høre hinanden stønne når Ridelærerparret misbrugte dem om lidt.

Nanna tog sin strap-on på gned glidecreme på Lolas ende.

De to Herskere førte nu hver sit lem hen til den bageste indgang på slaveparret. Forsigtigt pressede de på. De stønnede begge. Stille og roligt pressede de mere og mere på og begge slaver klynkede og småskreg da den inderste ringmuskel blev gennembrudt.

Nanna og Ridelæreren kiggede hinanden ind i øjnene, øjnene var blanke, det var enormt frækt og ophidsende dette her. Som i trance begyndte de at kneppe hver sin slave.

Ridelæreren måtte i sit stille sind erkende, at bortset fra det var en mand hans pik var begravet i, så var det hårde pres utroligt stimulerende. Han tog fat i slavens hofter, lukkede øjnene og begyndte at grovkneppe ham. Slaven stønnede. Ridelæreren satte en hånd ned under slavens mave og fangede hans lem. Han begyndte at onanere slaven samtidig med at han med mål for sin egen udløsning kørte hårdt til nu. Han stønnede højt og klemte hårdt om pikken under sig. Hans lem svulmede op og med et brøl skød han sin ladning af dybt op i en mand for første gang i sit liv, han halvt sansede at hans fingre blev klistrede inden han næsten bevidstløs gled ned af slaven.

Nanna lod også sine fingre glide ned til slavetøzens fisse og legede med hendes klit. Tøzen var pladder våd, hendes safter løb ned af inderlårene, hun kyssede sin mand som var helt væk i ekstase. Nanna satte farten op, bankede lemmet hårdt op i enden på den liderlige tøz. I det samme mærkede hun Ridelærerens hænder på sin krop. Han stod bag hende og kneb hendes vorter og satte samtidig en hånd ind mellem hendes ben.

Kun eet kørte rundt i Nannas hoved nu, tøzens lystskrig, Ridelærerens fingre, hendes egne frække bevægelser. Og så eksploderende hun da tøzen hylede og skreg i sin ekstase.

Strap-on’en gled ud af tøzen og Nanna knækkede sammen i Ridelærerens arme.

 

De fire personer gik i bad og nød resten af døgnet sammen som gode venner uden nogen form for dominans. De fik en seriøs snak om hvad der var sket imellem dem. Om Ridelærerens brug af Heinrich og deres brug af hinanden på kryds og tværs. Alle var tilfredse med forløbet selv om begge mænd erkendte at det havde været grænseoverskridende for dem.

Næste dag tog Nanna og Ridelæreren hjem til Danmark. Deres bryllupsrejse var slut, og hvilken bryllupsrejse.

 

Nanna lagde dagbogen fra sig på sofabordet og faldt i søvn med et smil på læben.

 

Sker der snart noget i opklaringen af branden.

Er Maria Kvist ved at være ude af spillet siden vi ikke hører noget til hende.

Plukveer og hævede ben, farligt eller blot en del af det at være gravid?

 

Følg med i morgen