Den erotiske juledagbog - Julen 2002

Forfatter: Nanna©
14. december

En særegen bustur

Endelig lørdag og rideskolens kontor var lukket og Nanna var taget ud for at købe ind til børneværelset de havde indrettet ved siden af soveværelset, endvidere havde hun fundet ud af hvad hendes mor og Peter skulle have i julegave. Overlæsset med pakker kom hun tilbage til bilen.

Da hun skulle starte bilen og køre hjem, nægtede den pure at starte. Pokkers også, Falck havde ventetid på grund af føret, og hun måtte hjem.

Hun så at bussen der havde stoppested hvor hun stod kørte mod Strandkøbing, den kom om tre minutter ifølge planen. Nanna traf en hurtig beslutning, ringede igen op til Falck, meddelte dem at de blot kunne bringe bilen til rideskolen, og selv hankede hun op i pakkenellikerne og entrede bussen som kom i samme øjeblik.

 

Chaufføren kiggede på Nannas oppakning og på hendes frakke som strammede om hende.

- Velkommen ombord, smilede han, - der er jo nok at slæbe på, både på den ene og på den anden måde.

Nanna smilede igen, løste billet, og satte sig tungt i sædet. Hun lænede sig tilbage, lukkede øjnene, og søvnen og fantasier begyndte at få tag i hendes bevidsthed.

 

Chaufføren havde han ikke haft et frækt glimt i øjet? Nannas tanker gik på flugt til hendes tidlige ungdom, hvor hun havde været forelsket i en buschauffør som hun kørte med dagligt. Nanna huskede ham som en meget flot og tiltrækkende mand, og hun havde været meget betaget af ham, og havde prøvet at tiltrække sig hans opmærksomhed med alle midler.

De blev snart nære venner, og mødtes også udenfor bussen. Han hed Verner, og havde egen lejlighed, Nanna boede dengang stadig hjemme, så de mødtes hos ham.

En aften havde de spist en lækker middag, og Nanna huskede at hun havde haft en kort nederdel på, og en hvid, næsten gennemsigtig bluse på. Verner havde kigget på hende over bordet, og havde tørt bemærket, at hun lignede een, der var klædt på til at blive klædt af. Nanna havde mødt hans blik, han havde fastholdt det, og hun havde følt at hun var fanget af ham.

- Vil du gerne klæde mig af? havde hun spurgt, samtidig med at hun smilede forførende og forventede selvfølgelig et bekræftende svar.

Verner fortrak ikke en mine.

- Rejs dig, sagde han roligt, men bestemt.

Nanna huskede at hun havde adlydt øjeblikkelig, og rejst sig fra sin stol.

- Tag din bluse af. Verners ordre var kort og klar, og Nanna huskede tydeligt at hun adlød, uden at kunne undertrykke sin uvilje mod at gøre det. Hun knappede knapperne op, een for een, og tog blusen af. Hun stod nu, midt på gulvet, overfor Verner, som betragtede hende nøje.

Nanna huskede hun havde følt en varme skylle igennem sig, samtidig med at hun havde følt en usikkerhed ved situationen.

- Tag din nederdel af. Verner lød endnu engang fast og bestemt.

Nanna huskede også at hun havde nægtet at udføre hans ordre. Hun havde nok ønsket at middagen skulle ende med at hun skulle have sex, men hun havde ønsket at blive klædt af af Verner, og ikke stå midt på gulvet og strippe for ham.

Nanna huskede også Verners reaktion. Han havde rejst sig, gået hen til hende, havde løftet hendes nederdel op, og havde givet hende tre hårde klask. Hun havde virkelig kunnet mærke hans hånd, G-strengstrusserne tog intet af for slagene.

 

Da Verner trådte et skridt tilbage, åbnede Nanna lynlåsen, og nederdelen gled ned på gulvet. Nanna stod som i trance, hun var helt klar over at hun var i Verners magt. Hun afventede nu blot hans næste ordre.

Verner stod lidt og betragtede hende. Han gik hen til hende, åbnede bh’en, og Nanna stod nu kun iført G-streng, selvsiddende strømper og stiletter.

- Drej dig rundt, Verners stemme fik Nanna til at dirre indvendig. Hun drejede sig rundt, een, to tre gange drejede hun sig, uden tanke for andet end hvad der nu skulle ske.

Verner bad hende blive stående, og gik hen og tog om hende.

- Du ønsker at blive styret, det kan jeg mærke på dig, og jeg kan styre dig.

Nanna gøs lidt indvendig. Hvorfra vidste han at hun altid, fra den første gang hun havde set Verner, havde haft en indre trang til at blive taget af ham, hårdt og konsekvent.

- Stil dig hen i hjørnet ved reolen, og stå stille indtil du får anden ordre, kommanderede Verner, og Nanna adlød omgående. Hun stillede sig med ansigtet mod væggen og afventede sin skæbne. Efter nogen tid ville hun se hvad der skete bag hende, og hun drejede hovedet let så hun kunne se hvad der foregik. Verners stemme lød omgående og uden tøven.

- Kom herhen og læg dig over sofaryggen.

Nanna stivnede, hun så at Verner havde en pisk i hånden, men alligevel adlød hun. Hun lænede sig ind over sofaryggen, og hendes numse var helt ubeskyttet, for resolut trak Verner i Nannas G-streng, så den gik midt over, og gled ned på gulvet.

- Du adlød ikke, derfor må jeg straffe dig, sagde Verner med fast stemme.

Nanna huskede at dette var hendes første SM-oplevelse. Hun havde på een gang været spændt og rædselsslagen. Hun havde svaret javel, og pisken havde ramt hende med smerte og præcision, en svidende smerte bredte sig i hendes balder, tårerne pressede sig på i øjnene, men hun prøvede ikke at komme væk, hun huskede at hun havde været i vildrede om hvordan hun skulle reagere.

Da det andet slag traf hende gav hun et lille skrig fra sig, smerten var meget gennmetrængende, og hendes hånd fandt nu vej til hendes balder og hun gned og prøvede at lindre smerten.

Verner fjernede hendes hånd, og nu fik hun en række slag med pisken, ikke så kraftige som de to første, men nu brød hun ud i gråd, stille flød tårerne fra hendes øjne, men en indre varme strømmede gennem hende, hun længtes efter at føle Verner oppe i sig, hverken mere eller mindre.

 

Verner standsede slagene, og Nanna fik ordre om at rejse sig. Da hun skimtede Verner gennem de

tåreblændede øjne, så hun at han nu stod nøgen, med en rejst manddom, som var parat til at

opfylde hendes hedeste ønske.

- På knæ, kommanderede Verner, og Nanna adlød nu prompte. Hun lagde sig på knæ foran Verner, og lod tungen kredse følsomt omkring det prægtige hoved, samtidig med at hun kiggede op på sin

besejrer. Hun lukkede læberne om pikken, og Verner var ved at komme i ekstase, det så hun nu

tydeligt.

Verner stoppede hende, løftede hende op i sine arme, og bar hende hen til sengen. Forsigtigt

lagde han Nanna på sengen, og snart var de forenede i et hedt favntag, Nanna begyndte at

stønne og vride sig, hun følte at hun var himlen nær, aldrig havde hun troet at hun kunne

nå sådanne højder. Hun greb hårdt om Verners krop, og følte en lykkerus som hun aldrig havde

følt før.

 

Nanna vågnede pludselig.

- Er du ikke rigtig rask? Hendes øjne mødte et bekymret blik. Det var buschaufføren som stod lænet ind over hende, med Nannas arme omkring sig.

- Jo, jo - Nanna fik samlet sine tanker slap sit tag, og rejste sig besværet op.

Chaufføren smilede til hende.

- Jeg sad vist og drømte lidt sagde hun henkastet.

- Var det en ond drøm? Du kastede dig frem og tilbage, og endte med næsten at klemme livet af mig.

Nanna rødmede, dette var lidt pinligt. - Nej, svarede hun så ærligt, - det var en rigtig dejlig drøm, men hvor er vi?

Chaufføren smilede igen. - Vi er i Strandkøbing, og jeg kører ikke længere.

Nanna rejste sig, besværet af sin tilstand, og fik samlet sine pakker sammen.

- Lad mig hjælpe dig, chaufføren tog Nannas pakker og hjalp hende ind i ventesalen på rutebilstationen.

- Skal du videre? Jeg hedder for resten Verner, sagde den unge chauffør.

Nanna smilede, pudsigt sammentræf, tænkte hun.

- Jeg ringer efter min mand, tak for hjælpen.

Chaufføren så på uret. - Jeg må også af sted igen, sagde han hurtigt.

Tak for hjælpen, Nanna smilede da den unge mand med raske skridt gik mod døren.

- Altid til tjeneste. Nutidens Verner sendte Nanna et sidste smil da han vendte sig i døren.

 

Nanna fiskede mobilen frem og ringede til Lasse. Det havde været en særegen bustur. Hendes bevidsthed havde virkelig spillet hende et pus.

Atter tænkte hun på datidens Verner. SM med ham havde hun nu aldrig haft, G-streng på det tidspunkt heller ikke. Hun besluttede sig for at det måtte være beretningen fra bryllupsrejsen med alt dens indhold af SM som stadig huserede i baghovedet. Hun smilede, men den lille søde beretning ville da blive skrevet ind i dagbogen som et symbol på drømme og realiteters forskelligheder.

 

- Landbetjenten har haft ringet. Ridelæreren kom 40 min. senere og hentede Nanna på endestationen hun fejlagtig var endt på. – Han siger at der er nye spor i sagen om branden.

Nanna kiggede nysgerrig på Ridelæreren. – Noget om Claus? ville hun vide.

- Han har haft ham til afhøring men vil ikke sige noget om resultatet endnu. Men de fingeraftryk som blev fundet på benzindunken står ikke i politiets register og dermed ved vi ikke om det faktisk er den hovedmistænkte som står bag det. Og den mistænkte er forsvundet fra jordens overflade. Hans lejlighed har ikke været benyttet siden forrige fredag. Landbetjenten er i øjeblikket ved at udspørge de bezinstationer som ligger i en radius af 50 km fra os om de kan huske noget i den pågældende weekend, evt. spole i deres overvågningsvideoer. Men det kommer til at tage et par dage. Lad os nu komme hjem og hvile os, det er jo i morgen vi skal holde julefrokost så det er nok bedst du er godt udhvilet skat.

Ridelæreren gav Nanna et kys og snart efter kørte de op ad rideskolens allé.

 

Hvad finder betjenten på overvågningsvideoerne og hvad har Claus sagt til forhøret.

Julefrokoster ender ofte i noget vildt – men vil det også ske i morgen hvor det er familien som er til stede.

 

Læs med igen i morgen.