Den erotiske juledagbog - Julen 2002

Forfatter: Nanna©
16. december

Maria Kvist spøger igen

Det var ikke blevet sent inden familiejulefrokosten sluttede dagen før. Der blev taget hensyn til hendes tilstand, eller var det blot hendes mor som var blevet beruset tidligt? Nanna smilede, hun havde netop afsluttet afsnittet i dagbogen om hendes mor i nonnernes hus.

Ridelæreren var endnu ikke stået op. Nanna dækkede op til morgenbord klokken var henad 07.00.

 

Lidt efter kom Ridelæreren gående med mobilen i hånden, kyssede Nanna godmorgen og satte sig til bordet.

- Jeg har fået en sms fra Maria, sagde han, mens han spiste.

Nanna kiggede op, det var, som vidste hun, hvad der ville komme.

- Ja, hun ønsker at tale med mig under 4 øjne. Jeg har skrevet at jeg kommer i aften.

- I aften, jamen er det da ikke i aften, vi skulle arrangere det sidste omkring rideskolens julefrokost og rytterafslutningen på fredag sammen med Monica, staldpigerne, Jens og Claus?

- Pokkers, det havde jeg glemt, men er du ikke sød at klare det min skat.

Det gjorde ondt ind i sjælen, kunne han da ikke se det, var det virkelig vigtigere at snakke med det kvindemenneske end at få de sidste juleforberedelser på rideskolen færdig.

- Ja, hvis den kvinde er så vigtig for dig, så skal jeg nok klare DINE arbejdsopgaver, Nanna var vred nu.

- Hvor er din næstekærlighed henne Nanna, hvor er din omsorg for dem som har modgang, for dem som har det svært.

Nanna satte pålæg og mælk i køleskabet, smækkede lågen med et brag i protest og gik i soveværelset for at klæde sig på. Lidt efter hørte hun yderdøren gå. Hun satte sig ned på sengen og tårerne begyndte at trille ned af kinderne. Det kunne godt være at hun var meget sensitiv, meget følsom nu hvor fødslen nærmede sig, men det kunne han altså ikke tillade sig. Rideskolen som betød så meget ham, pludselig kunne hun bestemme det hele. Pludselig kom hun i tanke om sin trussel fra sidst, hvis Jeanette havde ret at han bollede hendes mor, som hun så bramfrit havde sagt, så ville hun tage dem på fersk gerning. Der var arrangeret møde kl. 19 og det var det tidspunkt hvor Ridelæreren skulle være hos Maria. Nanna besluttede sig for at lave planlægningen af de to arrangementer i eftermiddag så det bare skulle godkendes af de øvrige ansatte og dernæst køre til Marias bopæl. Hvad hun ville gøre, afhængig af hvad hun ville få at se, havde hun ikke nogen tanker om.

 

- Gløgg og æbleskiver, små poser konfekt til rytterne i rytterstuen. Monica modtager tilmeldinger på kontoret og køber ind, jeg hjælper med afviklingen i den udstrækning jeg kan ellers tager I piger over. Nanna fremførte sin plan

Alle var enige om at det var et ok arrangement. Jens ville sætte juletræ op i rytterstuen og også pynte det så der var lidt julestemning. Samtidig skulle der være et juletræ opstillet i Hal B til de sidste ridninger før jul hvilket Claus stod for.

 

- Julefrokosten, hvad siger I til at vi holder den i administrationsbygningen. Skolen betaler julemenuen som vi får fra kroen, I medbringer selv drikkevarerne. Jens du sørger for anlæg og cd’erne. Claus du skaffer stole og borde. Piger, I dækker borde, Monica du sørger for underholdning og sange samt en mandelgave, ellers noget?

Ingen havde kommentarer. Pludselig bankede det på døren, det var landbetjenten som stak hovedet ind og spurgte om han forstyrrede. Nanna benægtede dette da de var færdig med deres møde, og han bad dernæst om at komme til at tale med Claus.

 

Nanna hentede sine støvler og sin varme frakke og kørte af sted mod Maria Kvists lejlighed.

Nanna tænkte på Claus og den afhøring landbetjenten havde haft af ham den 14. dec. Mon der var sammenhæng mellem Claus, pyromanen og branden. Var Claus pyromanen. Nej, Nanna kunne ikke få det på plads i sit hoved. Hvis Claus skulle have stukket ild på stakladen, hvad var i givet fald da motivet, og hvorfor skulle man så finde hans pandebånd i skoven når han naturligvis ikke ville gå i skoven men hjem i sin seng eller afvente og slå alarm. Måske havde han mødtes med pyromanen i skoven. Hvad mon landbetjenten ville snakke med ham om i dag? Hun kendte ikke svaret og lod i stedet sine tanker kredse omkring det forestående opgør, ja sådan tænkte hun faktisk på det, et opgør mellem hende, Maria og Lasse.

Nanna parkerede på en sidevej lidt borte fra Marias lejlighed. Ridelærerens bil holdt parkeret tæt ved huset hvor Maria havde sin lejlighed. Klokken var blevet 21. Nanna gik en runde om huset, der var ikke rullet for i stueetagen som hun vidste var Marias lejlighed. Nanna kiggede sig omkring, der var masser af store buske, hun ville ikke umiddelbart kunne ses selv fra vinduet, desuden var hendes frakke mørk og faldt let i med omgivelserne. Der var heldigvis ingen gadelamper i nærheden og Nanna kunne stå ude i mørket og kigge lige ind, hvorimod hun ikke kunne ses.

Maria og Ridelæreren sad i køkkenet, der var lys på bordet. De spiste et eller andet, rejer måske på en skrive franskbrød. På deres mundbevægelser kunne Nanna se at de talte. Pludselig rejste Lasse sig, bøjede sig forover og gav Maria et kys på kinden. Hun kiggede glædesstrålende op på ham og sagde noget igen.

Nanna gøs og begyndte samtidig at fryse om fødderne. Hun besluttede sig for at gå en tur om til en af sidegaderne hvor hun vidste der lå en café.

 

Ahh der var dejligt varmt. Hun tog frakken af, bestilte og betalte for en kop varm chokolade med flødeskum og satte sig godt tilrette ovre i hjørnet hvor hun kunne sidde ubemærket for de øvrige tilstedeværendes blikke. Hun sad oppe på et plateau og kunne kigge ned i cafeen.

Pludselig fangede nogle personer hendes blik. Hun stivnede, det var ham ”snuseren” ham hun kendte så godt. Åh gud. Hendes øjeblikkelige instinkt fik hende til at studere de to øvrige personer ved bordet. I modsætningen til ”snuseren” var de glatragede, deres jakker sorte, lange og af læder.

Hun trak sig forsigtigt lidt tilbage så hun ikke umiddelbart kunne ses af personerne ved bordet, det ville være katastrofalt hvis ”snuseren” fik øje på hende. Hun følte sig fanget, hvad skulle hun gøre. Pludselig vidste hun hvad hun MÅTTE gøre. Hun tog sin mobiltelefon, trykkede Morten, hendes slave, landbetjentens nummer og håbede på han ville svare.

- Hej, det er Nanna, jeg sidder på en café i byen, ja, alene, ja, nej det er en anden historie, Lasse er hos Maria, jaloux, nej, nej, jo lidt måske, men hør her..

Og så fortalte Nanna sagte hvor hun var og at ”snuseren” sad små 10m fra hende.

Morten lovede at komme straks.

 

10 minutter senere ankom 3 betjente, de stilede lige mod bordet hvor ”snuseren” og de to andre mænd sad. Der blev en del tumult da disse forsøgte at stikke af, og midt i tumulten så Nanna sit snit til at forlade caféen. Uset slap hun ud. Bare nu det hele var slut, hun håbede det, nu kunne de få de manglende fingeraftryk. Hjertet bankede højt i halsen på hende og først da hun nåede frem i nærheden af Marias lejlighed var hun atter faldet så meget til ro at hun kunne tænke klart.

Hun gik over i haven, gardinerne var stadig ikke trukket for.

Maria Kvist og Ridelæreren sad og snakkede sammen, på bordet imellem dem stod en flaske rødvin. Hun så Ridelæreren række over og tage Marias hånd. Han sagde noget, og hun rejste sig op, stillede sig hen foran ham og begyndte at tage sit tøj af til hun stod ganske nøgen foran ham. Nanna så Ridelæreren rejse sig stille sig foran Maria og lod sine fingre glide hen over hendes bryst.

 

Det var koldt på Nannas kinder, hun græd, så havde Jeanette altså ret. Der var vel ingen grund til at se mere. Hun hverken kunne eller ville afbryde hvad der lige var begyndt, senere måtte hun beslutte hvad der nu videre skulle ske. Grædende forlod hun haven, fandt sin bil og kørte hjem.

 

Da hun kom hjem kørte hun bilen i garage, låste sig ind og gik på badeværelset. Hun studerede sit ansigt i spejlet. Hendes øjne var røde og kinderne strimede efter gråden. Pludselig vendte erindringen om ”snuseren” tilbage. Hvis Ridelæreren fik at vide at hun havde været på den café ville han hurtigt lægge to og to sammen. Hun tog en hurtig beslutning og efter at have vasket sit ansigt tog hun sin mobiltelefon og ringede op til landbetjenten.

Heldigvis svarede han, hun forklarede ham hele sammenhæget, lige fra den aften hvor Maria Kvist havde besøgt Ridelæreren og til nu hvor hun havde fulgt efter ham for at afsløre hans sidespring, om hvordan hun var gået ind på caféen for at få lidt varme og til at hun havde opdaget ”snuseren”

Morten lovede at holde det hemmeligt at det var hende som havde ”tippet” ham om ”snuserens” cafébesøg, men hvordan hun ville afklare Lasses sidespring med Marie måtte hun så selv finde ud af. På Nannas forespørgsel om hvor vidt fingeraftrykkene stemte overens mellem ”snuseren” og fingeraftrykkene på benzindunken sagde han at han ville ringe til dem og fortælle dem om anholdelsen i morgen formiddag.

 

Lettet lagde Nanna røret på og gik i seng. Maven irriterede hende, plukveerne var værre end nogensinde. På et tidspunkt var hun helt i tvivl om hvor vidt det var plukveer eller rigtige veer. En time senere faldt hun dog i søvn, en søvn fyldt med drømme, fantasier og mareridt.

 

- Rør mine bryster, åhh gud, hvor er det dejligt du er her igen. Maria smøg sig kælent ind til Ridelæreren.

Ridelærerens hænder kælede ømt for de kuplede former. Hans hænder fortsatte deres søgen mod det nedre mål. Forsigtigt adskilte han hendes skamlæber og lod en finger ømt glide hen over hendes klitoris. Hvor han dog nød denne kvinde. Nød hendes begær, hendes lyst efter ham, nød deres stjålne elskov når han kunne slippe hjemmefra, når han var hos fodercentralen, på apoteket efter medicin eller som nu, til snakkeaften. Han mærkede hvordan hans lem rejste sig da hun smøg sin velformede krop ind mod ham.

Hun lagde sine slanke fingre på bulen i hans bukser, så ham ind i øjnene og sagde at hun elskede ham, elskede deres hede stunder, elskede han dejlige lem. Hun åbnede lynlåsen og klædte ham af, bukser, underbukser, trøje og T-shirt, til han stod nøgen foran hende. Lige så nøgen som hun.

Deres hænder udforskede hinandens kroppe. Kælende, kyssende gned de sig mod hinanden.

Hans lem stod lige op ad maven. Åh gud hvor han trængte til noget hed sex uden en mave imellem dem der evig og altid skulle passes på.

Han løftede Maria op på spisebordet og skubbede hende blidt bagover og trak hende ind mod sig.

Hans lem kærtegnede hendes indgang.

- Åhh tag mig, lad mig mærke dig, stønnede Maria.

Ridelæreren lod sit lem lege lige ved indgangen, blot lige indenfor og så igen ud.

Han lod pege- og langfinger gnide op på hver side af klitoris så Maria begyndte at vride sig på bordet.

- Åhh, kom nu, tag mig, jeg har sådan savnet dig, savnet at mærke dig fylde mig ud.

Med eet trængte han dybt op i hendes hede varme grotte. Maria skreg i nydelse og han selv stønnede højt i begær. Åh det var så længe siden han havde fået noget hed intens sex. Han tog fat om hendes flot svungne hofter og trak hende ned mod sig igen og igen. Det var som levende kød mod hinanden. Hans pulserende lem, hendes varme vagina. De var eet, kun tændt af et mål, deres fælles mål, deres tilfredsstillelse.

Han mærkede, at selv om han normalt kunne holde i lang tid, ville der denne gang ikke gå lang tid.

Han løftede Maria op i sine arme og bar hende ind i soveværelset. Han lagde hende ned på sengen, og lod sig glide med ned over hendes krop. Han kyssede hendes bryster og begyndte at bevæge sig i hende.

Hun drejede rundt, kom op og sidde ovenpå ham og begyndte at ride ham. For hver gang hun gled frem mærkede hun lemmet dybt i hende gnide mod hendes g-punkt. Hun krammede sine flotte bryster og hendes ridt blev mere og mere intens. Åh, hvor var han skøn hendes Ridelærer, hendes Lasse. Pludselig kastede han hende af vendte rundt og tog magten. Fast men bestemt med sin udløsning for øje drev han dem mod det ultimative. Marias krop spændtes op mod ham og hendes fast omslutten af hans lem medførte en øjeblikkelig udløsning, han mærkede varmen, den kildrende fornemmelse som startede oppe i hårrødderne, der løb som ilinger ned gennem kroppen for til sidst at sende hans mange sædceller af sted dybt op i hende. Han stønnede

 

Hun stønnede, og vågende ved at Lasse blidt men bestemt lagde armen om hende og spurgte hende om alt var okay.

Nanna missede med øjnene. Maria, Lasse, ….. var det hele en drøm? Hendes fantasi havde spillet hende et puds, det måtte hun indrømme over for sig selv, men hvor langt var de mon gået i virkeligheden?

Hun sukkede lettet og tilfreds da Ridelæreren lagde sig ind under hendes dyne, lagde sin arm om hende, tæt og inderligt og faldt i søvn.

 

 

Hvad ville Landbetjenten snakke med Claus om igen? Hvad medfører aftenens anholdelse? Slipper Nannas navn ud som angiver af ”snuseren”? Vil Ridelæreren finde ud af at Nanna har udspioneret dem? Og hvor langt mon de gik, var Nannas fantasi blot indbildt eller gik det således til hos Maria Kvist?

 

Følg med igen i morgen.