Den erotiske juledagbog - Julen 2002

Forfatter: Nanna©
17. december

Militærøvelse på rideskolen

Tirsdag, Nanna strakte sig i sengen og kiggede på uret, om 10 minutter ville det ringe. Hun kiggede over på Ridelæreren som sov endnu. Han havde virket så varm og pålidelig da han kom hjem fra sit besøg hos Maria. Havde kravlet ind under hendes dyne og kysset hende ømt godnat. Nanna erindrede hvad hun havde drømt. Bare hun dog vidste hvad der videre var hændt, måske skulle hun alligevel have blevet og set hvad Ridelæreren havde stillet op med den nøgne kvinde foran sig. Hun vidste at hun aldrig ville kunne konfrontere ham med at hun havde udspioneret dem.

Ridelæreren vendte sig halvt i søvne, lagde sin arm over hende og trak hende ind til.

- Uhm allerede vågen skat, hviskede han til hende.

Nanna lod sine hænder glide hen over den krop hun elskede overalt på jorden. Hun mærkede hans lem stivne under hendes fingre.

- Du tænder mig skat, det er farligt, jeg kunne jo komme til at få lyst til dig. Forsigtig lagde han sig hen over hende, løftede hendes ben lidt op og gled ind i hende. Uendelig blidt men bestemt kørte hans lem ud og ind i hende. Aldrig havde Nanna troet at blid elskov kunne få hende til de lyserøde skyer, men måden han gjorde det på, den blide, men samtidig faste måde gjorde at hun alligevel måtte overgive sig. Stønnende vred hun sig under ham, da hendes krop og skede snørede sig sammen om ham. Han fortsatte lidt endnu, kyssede hende, fortalt hende hvor meget han elskede hende. Hans ryk i hende blev hårdere uden at være voldsomme.

- Elskede, elskede, stønnede han og Nanna mærkede hvordan hans lem voksede indeni hende da hans forløsning gennemsitrede ham.

 

- Fik I talt ud, Nanna frittede ham mens de lå og pustede ud efter deres morgenelskov.

- Ja, hun har så mange problemer og ingen at tale med. Der er to som begærer hende og hun kan ikke finde ud af hvad hun vil.

To, Nanna kunne lige pludselig ikke følge med, var der to der ville have Maria Kvist nu, var det derfor hun ville prøve Ridelæreren af i aftes, for at beslutte hvem af dem det skulle være.

- Hvem er den anden, ville Nanna vide.

- Det kan jeg desværre ikke fortælle dig endnu, det er lidt komplekst.

Ridelæreren reagerede ikke på at Nanna havde taget det for givet at han, Ridelæreren var den ene.

 

I det samme ringede telefonen. Ridelæreren rejste sig for at tage den.

- Har vi ham bag tremmer, pragtfuldt, og fingeraftrykkene stemmer, jamen hvad er problemet så? Gjorde han ikke? Og der skal flere afhøringer til. Okay, jamen vi skal nok behandle oplysningen fortroligt. Tak fordi du ringede Morten. Farvel.

- Nanna, en god nyhed, de har anholdt ”snuseren” i aftes, men han påstår at det ikke er ham som har påsat branden og der skal nogle flere afhøringer til for at han kan tiltales.

 

De diskuterede situationen, stod op og spiste morgenmad. En ny dag var begyndt.

Pludselig hørte de larm ude fra området, de kiggede ud og Ridelæreren fortalte at en kaptajn havde spurgt på indkvarteringsmuligheder for hans kompagni, mens der var på øvelse i området. Kompagniet havde fået lov at benytte den tomme lade på rideskolen. Der var stadig lidt hø og halm og var ganske anvendelig til formålet. Nanna sad og studerede aktiviteten derude. Hun kunne se en del kvinder i uniform og kom til at tænke på om der var megen erotik mellem de mandlige og kvindelige militærfolk. Men Ridelæreren kunne ikke hjælpe hende, han havde trukket frinummer i sin tid.

- Men du kan jo lade din fantasi lege lidt i dagens afsnit til dagbogen, grinede han, hvad med at lege at du er en fræk og grov kvindelig delingsfører!

Og det gjorde hun så efter en kort visit hos Monica i administrationen, lavede en fantasi over hvad hun troede kunne ske denne nat nede i laden.

 

Delingsføreren for 1. deling strakte sig behageligt i sin grønne sovepose. Der duftede dejligt af hø heroppe. Egentlig havde de kun fået lov til at benytte laden, men under uddeling af frisk ammunition, var det allerbedste sovested blev spottet ud. Delingsføreren havde ikke løsnet et eneste skud denne dag, så derfor var der mulighed for at gå lidt for sig selv.

Der var dømt velfortjent hvil efter ammunitionsuddelingen, så det tog ikke lang tid at få samlet alt sit grej og entre stigen til høloftet. Dagen havde været lang, våd og kold, og det blæste kraftigt, så det føltes som om der var minus grader.

Hun var glad for det gode udstyr de havde fået udleveret til at kolde kulden på afstand med. Tja, det var godt nok ikke det mest frække dress, hun havde. Men det virkede efter hensigten - nemlig at holde hende varm.

Hun tænkte på dagen der var gået. Hvad var der galt med de to menige bavianer, der havde generet hende hele dagen? Kunne de ikke klare at have en kvindelig overordnet? Hun havde ikke tidligere haft problemer, tvært imod. Hun havde haft mange gode oplevelser med mandlige kollegaer i forsvaret. Søvnen kom lige så stille og overmandede hende.

I sin underbevidsthed hørte hun lidt uro omkring sig. Nåh, der var nok udskiftning af vagtpost. Hun havde ingen  fornemmelse af tiden, og blundede igen. Nej, det var for galt, der var nogen, der havde fået samme gode ide som hun. Heldigvis havde hun lagt sig lidt afsides. Så mon ikke hun fik sin nattesøvn alligevel. Hun gøs lidt. Der var blevet køligere. Hun trak sine arme inden for soveposen. Der var dejligt varmt dernede. Hun lod sine hænder glide ned over sine bryster, der var pakket
godt ind i uldtrøjen. Hænderne gled længere ned og sneg sig inden for trusserne. Uhm hvor var hun våd. Nåh ja, hun havde jo også ligget og tænkt frække tanker inden hun faldt i søvn. Hvorfor hørte dildoer ikke med til forsvarets standardudstyr? Der var da lommer nok til sådan en lille fiks ting også. Tænk sig hvis man som kvinde fik udleveret en camouflage farvet dildo. Nej det var da vist for tåbeligt. Det var længe siden hun havde haft en ordentlig mand, der vidste hvordan en kvinde skulle behandles. Det kunne være lækkert, hvis man nu lige kunne kommandere hele delingen til at deltage i et gang bang party. Nej, væk med de skøre tanker. Hun havde heldigvis snart fri i fem dage og det skulle udnyttes.

Hun hørte lavmælt snakken. Det var dem, der havde sneget sig op til hendes soveresidens. Gad vide hvor mange, der var. Hun hørte sit navn blive nævnt flere gange og spidsede ører. Åh, det var hendes plageånder, der talte. Nu blev hun nysgerrig.

- Hun har fandeme en dejlig røv i kampuniformsbukserne, hende delingsføreren.

- Ja, den kunne jeg godt tænke mig at gramse på og udforske lidt, lød det fra sidemanden.

- Hendes bryster er heller ikke at foragte. Gad vide hvordan det vil se ud, hvis de fik lov at springe ud af det ufikse tøj vi har på? Hende kunne jeg godt tænke mig at grovkneppe lige nu. Han lå allerede med et stort jern på.

Kammeraten ved siden af kiggede. - Nå du er nok liderlig? Ja, min er også ved at vokse ovenud af bukserne. Han gned sig velbehageligt i skridtet.

- Jeg bliver vist nødt til at afhjælpe den lidt. Han tog den frem og legede med den.

- Ja, så kan jeg vel også sagde den anden, og trak sin frem. De lå en stund i stilhed og gned deres stive jern.

Pludselig lød en bestemt røst:

- Stop med det der ynkelige legetøj. Hvor fanden tror I at I er? Hjemme?
Delingsføreren havde sneget sig tættere på og havde frit udsyn til dem begge, selv om belysningen var dunkel. Hvad skulle hun stille op med dem. I princippet havde hun magten - så uterlige som de var. Nåh ja, hun var da heller ikke selv upåvirket og valgte for en gangs skyld at skrue lidt ned for blusset måske kunne hun få en god oplevelse ud af situationen.

- I har måske lyst til at fortsætte, spurgte hun.

Jo, det havde de da.

Det lød lidt beklemt, men hun var ikke i tvivl. De var stadig liderlige.

- Hvis I vil spille den af, skal det være på hinanden, provokerede hun.

De kiggede lidt forskræmte på hende og hinanden. Det var der ingen af dem, der havde prøvet før, men det kunne der vel ikke ske noget ved. Det var også lidt kinky, at få en sådan kommando af hende delingsføreren.

- Så kom da i gang - kyllinger. Og I kan lige vove på at komme. Det kunne være, at jeg vil nyde lidt også.

Med mere sex i vente, var der ikke noget at betænke sig på. De tog fat i hinandens stive jern og gned dem.

- Tag fat om pikhovedet med jeres fingerspidser og nuller det også.

De stønnede nede i høet.

- Det varer altså ikke særlig længe, før jeg ikke kan holde mig mere, sagde den ene.

- Hvis du kommer, før jeg siger til, kommer du til at slikke din kammerat færdig og gøre rent efter dig med tungen, kom det fra delingsføreren.

Han stønnede, og den anden kom også med underlige lyde.

- Stop, kommanderede hun. - Nu vil jeg slikkes, og det skal være godt og grundigt, ellers vanker der røvtur og møgvagter i morgen.

De slap hinandens jern og kravlede op til hende. Endelig fik de lov at røre ved hendes bryster og røv – for slet ikke at tale om godteposen.

Nej, hvor var hun våd nu.

Den ene lagde sig mellem hendes ben og slikkede begærligt. Åh hvor var det dejligt. Hendes ene brystvorte blev der bidt i, mens det andet bryst blev æltet. Det andet bryst fik samme tur. Hun mærkede orgasmen nærme sig.

Hun fornemmede at de byttede plads, de ville begge smage på godteposen. Han var lidt frækkere den nye mellem hendes ben. Alt imens han slikkede stak han pegefingeren op i grotten på hende og fandt hendes G-punkt. Pludselig mærkede hun noget ved det bagerste hul. Minsandten om ikke også der kom en finger op. Nu kunne hun ikke holde sig længere og overgav sig til én af de bedste orgasmer, hun nogensinde havde fået.

Da hun kom til sig selv, kiggede hun på to strittende jern med glinsende hoveder. Det var ikke til at stå for. Hun tog den ene i munden og suttede begærligt, mens hun gned den anden. Der blev skiftet over, så de fik en mundtur begge to. Det havde de trods alt fortjent.

- Nu må I spille den af og komme ud over mine bryster, kommanderede hun.

Der er nu noget ved at se to jern omkranset af barkede næver, der manipulerer en mands pryd. Hun legede med deres kugler. Det gav nogle små ryk i den enes jern.

- Åh, nu kommer jeg, sagde han sagte.

- Også jeg stønnede kammeraten.

De dejligste væsker væltede ud og ned over hendes bryster. Hun gned safterne ind i huden og æltede sine bryster.

Udmattede og mættede faldt de ned i høet og slappede af.

- Hvorfor har I været så umulige hele dagen?

De grinede fjoget.

- Fru Delingsfører, om forlov, vi havde bemærket Deres stramme og velformede bagdel, og hver gang De bøjede Dem, snakkede vi om den. Det havde efterhånden gjort os så liderlige og så førte det jo til det De fandt os beskæftiget med her oppe i høet.

- Ok, det var da en forklaring. Men lov mig at I tager jer sammen i morgen.

Og det lovede de.

Trætte faldt de alle i søvn, tæt op ad hinanden.

Næste morgen vågnede hun ved at de to menige var ved at krænge hendes sovepose af. De legede og pillede ved hende.

Åh, jeg har altid drømt om en sandwich, nu må chancen da være der, tænkte hun.

Hun kravlede op på den ene menig, satte sig overskrævs på ham og mærkede snart hans jern glide dybt op i hende.

- Tag mig i det bageste hul, bad hun den anden.

Det gjorde lidt ondt i starten, så hun måtte bide tænderne sammen, men snart havde ringmusklen vænnet sig til udvidelsen og ren nydelse gennemstrømmede hende.

- Knep mig, knep mig, stønnede hun, og sammen med høets raslen hørtes lyden af 3 mennesker som nød hinanden. Tre menneskers lidenskab for forløsning.

 

Nanna smækkede bogen i og kiggede eftertænksomt ned på rideskolens lade. Gad vide hvad som der ville ske dernede i virkeligheden, nå men det kom jo ikke hende ved.

 

Da hun og Ridelæreren spiste aftensmad ringede telefonen. Atter engang var det landbetjenten.

denne gang med oplysningen om at man på Lav-benzin havde fundet en videooptagelse hvor ”snuseren” køber benzin og står med en benzindunk fuldstændig identisk med den fundne nær brandtomten. Nu manglede man bare hans tilståelse samt undersøgelse af en anden persons alibi.

 

Claus, tænkte Nanna, Claus’ alibi, jamen ligger man ikke bare i sin seng midt om natten, og hvilket alibi kan bekræfte dette. Nanna rystede frustreret på hovedet.

 

En tilståelse, et alibi til Claus, Maria som står mellem to personer……. nej det ser ikke let ud.

 

Følg med igen i morgen.