Den erotiske juledagbog - Julen 2002

Forfatter: Nanna©
18. december

En klassekammerats beretning

- Strit, Striiiitt, gud er det dig.

Nanna kom skridtene over gårdspladsen, da en af pigerne fra militærøvelsen råbte hende an. Ingen havde kaldt hende Strit i mange mange år snart ikke siden Dorthe fra folkeskolen godmodigt havde drillet hende med hendes morgenhår hver dag som dengang altid strittede ud til alle sider når hun kom i skole. Hun vendte sig spørgende om mod pigen og stod som lamslået, jamen det var jo Dorthe, var det ikke.

- Kan du ikke genkende mig, det er mig, Dorthe. Dorthe åbnede armene for at give Nanna et langt og ømt knus.

Pigerne stod og pjankede ind til Nanna afbrød og spurgte om de forventede at blive på rideskolen natten over hvilket Dorthe bekræftede.

De aftalte at Dorthe skulle komme op til Nanna når de havde haft deres aften briefing kl. 20.

 

Glad kørte Nanna til byen og købte ind til rytterafslutningen fredag. Hun glædede sig meget til at tale sådan rigtig med Dorthe igen og impulsivt købte hun lakridssnører og rustne søm som de i deres teenageår havde spist i massevis af.

Nannas sidste gøremål denne dag var et besøg hos jordemoderen som beroligede hende med at alt så fint ud og at hendes plukveer var helt naturlige og blot guds måde at gøre hende klar til fødslen. Barnet stod klar i hovedstilling og hun forventede at fødslen ville gå i gang i løbet af de næste 7-14 dage. Lettet men spændt på barnets komme drog Nanna hjemad igen.

Fornøjede sad Nanna og Ridelæreren og talte om Dorthe som ville komme i aften. Ridelæreren sagde at han ville køre en tur ind og besøge Stormesteren i logens så kunne pigerne tale om gamle dage.

 

Klokken 20.30 ringede det på døren og Dorthe blev modtaget med et stort knus. Nanna havde anrettet kaffe, ost og rødvin, lakridssnører og rustne søm i stuen og pigerne gik muntert snakkende ind. Kaffen, rødvinen og deres frimodighed bragte emnet barndomskæresterne på banen. Nanna fortalte vemodigt om hvordan hun sidste jul havde mødt Flemming igen, hendes barndomskæreste som dog heldigvis havde ”banket” lidt fornuft ind i Ridelæreren for at lege med hendes følelser. Hun fortalte om sit bryllup med Ridelæreren, men da Dorthe forespurgte om hendes polterabend, vævede Nanna udenom, det var nok alligevel for stor et spring at fortælle om da de 5 mand brugte hende i logen.

Pigerne blev mere og mere modige og emnet sex blev nævnt oftere og oftere, og da Dorthe uden blusel spurgte Nanna hvordan hun havde mistet sin mødom valgte Nanna at fortælle det.

(Kan læses her) Efter endt beretning sad pigerne stille lidt og nippede lidt mere til rødvinen.

- Hvordan mistede du din mødom spurgte Nanna sin barndomsveninde.

- Jeg blev voldtaget, næsten da, sagde Dorthe sagte. – De var to drenge om mig og jeg syntes det var frækt og spændende og gjorde ikke rigtig modstand, men jeg havde ikke lige forestillet mig at det skulle ende som det gjorde.

- Fortæl sagde Nanna lad mig få hele historien.

Og så fortalte Dorthe…

 

- Hej Dorthe, vil du ikke god hjælpe os med matematik efter skoletid. Michael og Kaj, Dorthes to klassekammerater stoppede hende i frikvarteret på vej ud i rygegården. Drengenes øjne hang ved hendes omfangsrige bryster. Selv om hun var en af de laveste i klassen havde hun den største barm, det var ikke så naturligt at se en pige på 16 med en DD skål.

- Ja, vi forstår simpelthen ikke det med hyperbler og parabler, Madsen gennemgik i går, vil du ikke godt hjælpe os.

Dorthe sagde at det ville hun da godt og de aftalte hun skulle komme hjem til Kaj kl. 15.

Præcis klokken 15 ringede hun på hos familien Andersen. Det var Hr. Andersen som åbnede døren, han var taxachauffør og kørte mest om natten. Hun blev vist ned i kælderen hvor Kaj havde sit værelse.

Der var et rod af skolebøger over alt. Koordinatsystemer lå over det hele sammen med masser af sammenkrøllet papir.

Dorthe begyndte at fortælle om opbygningen af et koordinatsystem da Michael pludselig afbrød hende: - Må jeg ikke godt se dine bryster Dorthe.

Dorthe blev blussende rød i kinderne og rystede på hovedet, hun fortsatte med at afsætte punkter i systemet. De lå alle tre på nogle store madrasser på gulvet. Pludselig mærkede Dorthe en hånd under sin kjole. En forsigtig hånd som langsom bevægede sig op mellem hendes solbrændte lår.

Hun lod som ingenting, et par større drenge havde leget med hende tidligere men disse to grønne drenge ville og turde nok ikke noget når det kom til stykket.

Hun fortsatte med at indtegne de angivne punkter i koordinatsystemet indtil hun kunne tegne en hyperbel.

Fingrene var nu nået op til hendes trussekant ved indgangen til hendes skridt. Det var pirrende. Hun spredte benene en anelse. Fingrene gled indenfor trusserne og kildrede nu hendes kønshår mellem benene. Pludselig var begge drengene over hende. Kaj holdt hendes arme og Michael trak hendes kjole over hovedet på hende. Dernæst trak Michael hendes bh ned under hendes bryster og de var nu til frit skue for drengene.

- Woww, gispede drengene og begyndte forsigtigt at røre ved dem som var de lavet af porcelæn.

- Vi vil også se din fisse udbrød Kaj og sagde til Michael at han skulle trække hendes trusser af, hvilket han straks gjorde.

Hendes mørkebrune hårdusk kom til syne og drengene begyndte at gramse på den.

- Spred benene vi skal se hvordan du ser ud.

Men nu begyndte Dorthe at gøre modstand. Men hendes modstand æggede drengene som med en arm hver trak hendes ben fra hinanden. Kaj piftede da han så det sarte lyserøde kød glinse mod ham. Han lod sin pegefinger glide ind i åbningen og kørte den frem og tilbage. Men den følelse var ukendt for Dorthe og hun ømmede sig og forsøgte at løsrive sig, forgæves.

- Jeg vil også prøve sagde Michael og lod sin pegefinger forsvinde ind i åbningen, han begyndte at køre den frem og tilbage.

Dorthe stønnede i protest at de skulle lade hende være, men drengene var ligeglade, var helt hypnotiserede af synet foran, forstod ikke at det var et decideret overgreb de var i gang med.

- Skal vi ikke prøve at kneppe hende spurgte Kaj, Michael.

- Prøv bare, jeg skal nok holde hende, svarede Michael og tog et fast greb om hendes håndled.

Dorthe forsøgte at sparke til alt og alle omkring sig men drengene var for stærke. Kaj havde krænget sine bukser ned om anklerne og lagde sig nu ovenpå Dorthe som nu protesterede højlydt.

Hun mærkede hans drengelem ved sin indgang. Mærkede hvordan han uerfarent masede på for at få det ind, og pludselig gled den ind. Dorthe skreg i smerte og ænsede ikke noget før drengene brutalt blev hevet væk fra hende.

- Hvad helvede foregår der her, hva! Hr. Andersen stod som en tordensky over dem med et hånd i nakken på begge drenge.

- Vi ville …… ville bare se hendes store bryster.

Hr. Andersen lod sine øjne hvile på Dorthes store bryster et kort øjeblik. – Nå, og det gør man så med pinden dybt oppe i hende, er det sådan i ser, med pinden i stedet for med øjnene. Kan I se I kommer ud og det skal være nu, vi har ikke haft den sidste snak endnu vær sikker på det. Ud !!!

Drengene nærmest fløj ud af døren og op af trapperne.

- Åh, din stakkel. Hr. Andersen havde taget Dorthe ind i sin favn og trøstede hende. Hulkende klamrede hun sig til ham nøgen som hun var.

Han strøg hende ømt og varsom over håret igen og igen til hun var faldet lidt til ro.

Pludselig mærkede Dorthe Hr. Andersens lem var blevet stift under hendes skød. Overrasket over at hun tændte en noget ældre mand kiggede hun op på ham. Hans øjne var slørede da han så på hende.

- Du har en smuk krop og en smuk barm, min pige.

- Har jeg? Dorthe stirrede vantro på ham, jamen min barm er jo alt for stor, det er jo derfor alle kigger på den.

- Nej, min pige, det er en stor flot barm du har. Hr. Andersens fingre kærtegne blidt, spørgende og forsigtigt de smukke fyldige bryster.

Dorthe var ganske benovet over en voksen mands lovprisning af hende. Det føltes godt når hans fingre blidt gled hen over vorterne på hendes bryster. Uden at ville det gispede hun let ved hans berøring. Dorthe pressede sig trygt ind til ham, det var dejligt. Der løb ligesom små gys ned til hendes underliv.

Hr. Andersen lagde hele sin hånd omkring hendes bryst og masserede det blidt.

- Dine bryster er så smukke at jeg har lyst til at lade min tunge lege med dem, må jeg det? Hr. Andersen så oprigtigt på hende.

- Ja, hviskede Dorthe, det føles så dejligt.

Hr. Andersen bøjede sig fremover og løftede vorten op til sin mund. Hans tunge føltes ru mod den fine hud. Blidt sugede han denne jomfruelige piges brystvorte ind i munden. Hans jern var stift, naturligt nok, men han var bange over sit eget begær, herregud hun var jo en helt ung kvinde.

Blidt tog han hendes hånd og lagde den ned over sit lem uden på bukserne. – Prøv at mærke hvad min krop mener om dine flotte bryster.

Dorthe gispede, hun havde aldrig før rørt ved en voksens mands lem og ville hurtigt trække hånden til sig, men Hr. Andersen holdt fast i hendes hånd og hviskede at det også føltes godt for ham hvis hun rørte lidt ved hans følsomme steder.

Dorthe lod hånden glide frem og tilbage på bulen og Hr. Andersen begyndte at stønne sagte.

- Åh ja, du gør det godt, det føles så dejligt.

Han lagde Dorthe ned på hynden og spurgte om han ikke måtte gøre det dejligt for hende og lovede hende at hun til enhver tid kunne sige stop og så ville han stoppe.

Dorthe nikkede, kunne slet ikke svare. Der skete noget underligt inde i hendes krop, det var som om det brændte nede i hendes underliv, men brændte på en god måde.

Hr. Andersen begyndte at kysse hende over hele kroppen og nærmede sig lidt efter lidt hendes endnu jomfruelige skød. Hans tunge skød som små lyn hen over hendes kønsbehåring. Stikkende, følende, pirrende.

Dorthe lukkede øjnene, det føltes vidunderligt, slet ikke som med drengene. Hun gav et gisp fra sig da en tunge for første gang berørte hendes klitoris. Tungen blev ved, igen og igen ramte den hendes klit. Hun følte en hede i kroppen hun aldrig havde mærket før og det var som spændtes hendes krop uden hun gjorde noget. Men så forsvandt tungen.

- Har den unge dame lyst til at jeg skal føle det lige så godt som du gør det nu?

Dorthe hviskede genert ja uden dog at forstå hvad han mente.

Hr. Andersen rejste sig nu og klædte sig af. Dorthe måbede da hun så ham helt uden tøj. Gud hvor blev sådan en tissemand dog stor når den blev stiv.

- Rør ved mig Dorthe. Dorthe begyndte med at lade sine hænder glide hen over hans krop, og dirigeret af hans stemme om hvad en mand følte var godt, begyndte hun at kysse sig vej ned over kroppen eksakt som han havde gjort ved hende. Da hendes mund nærmede sig det stive lem, stivnede hun, det var ikke så lækkert, det var jo den han også brugte til at tisse med, men han bad hende lade tungen lege på den. Da hun først forsigtigt havde prøvet et par gange fandt hun ud af at det slet ikke smagte grimt og begyndte mere målbevidst at slikke på lemmet. Da hun hørte at han stønnede i nydelse blev hun mere modig og tog den helt ind i munden, hun blev da helt forvirret da han bad hende stoppe.

- Jamen gør jeg det ikke godt nok, sagde hun frustreret.

- Jo min pige, du gør det for godt. Jeg tror vi bør stoppe her.

- Nej, jeg.. jeg.. jeg har ikke lyst til at stoppe, Dorthe var knapt klar over at det var hende selv som udtalte ordene. – Jeg har ikke lyst til at være jomfru mere, du er så rar over for mig vil du ikke godt..  Dorthe kiggede forlegent bort, kunne ikke forklare den brændende fornemmelse hun havde i sit skød, følte blot at hun var klar.

Hr. Andersen kiggede bekymret på hende. – Er du klar over hvad du beder mig om, jeg kunne være din far, det her er forkert og det ved du godt og jeg ved det.

Som svar lagde hun sin hånd på Hr. Andersens lem som straks reagerede på hendes berøring ved små hurtige ryk. Han gispede og kom med et hæst – Nuvel.

Hans tunge begyndte at lege med hendes krop igen. Nappende, bidende blidt og roligt gjorde han hende varm og hungrende.

Hans tunge nåede atter hendes jomfruelige åbning. Han lod tungen spille i- og udenfor åbningen. Klar jomfruvæske begyndte at sive ud. Forsigtigt lod han en finger glide ind i hendes indre. Dorthe stønnede højt i nydelse og vred sig. Da hans fingre havde taget den værste spænding og Dorthe var helt afslappet lagde han sig ind over hende. Holdt om hendes ansigt med sine hænder som han kyssede ømt og blidt. Hans lem fandt selv vej og hun spredte benene som for at byde ham indenfor.

Dorthe gispede da han forsigtigt begyndte at glide indenfor. Aldrig havde hun følt sådan en fornemmelse når hun havde leget med sig selv. Hendes muskulatur blev udvidet og det dunkede og brændte i hendes indre.

Da han var kommet lidt ind mærkede han hendes jomfruhinde, så var det altså ikke lykkedes knægtene at tage den. Tanken om at han lå med en jomfru fik det til at dunke i hans lem.

- Klar skat, hviskede han, og da hun nikkede, gav han et hurtigt ryk og sprængte hendes hinde.

Dorthe skreg, hvilket dog endte i en jamren, frydefuld jamren. Hun begyndte at bevæge sig under ham. Efterhånden forsvandt den sviende fornemmelse igen og hun følte kun det store lem i sig, mærkede hans støden frem og tilbage.

Da han bøjede sig ned og tog hendes brystvorte i munden, sortnede det for Dorthes øjne. Hele hendes krop spændtes og et halvkvalt skrig strømmede ud af hendes mund.

Hastigt tog Hr. Andersen sit lem ud, det dunkede faretruende.

- Må jeg lade det sprøjte på dine dejlige bryster min pige.

Dorthe nikkede, hendes øjne var store, hvad skulle der ske med hans stive lem?

Han tog om hendes hånd, lagde den på lemmet og begyndte med hendes hjælp at gnide frem og tilbage. Få sekunder efter begyndte han at stønne og store mælkehvide klatter sprøjtede ud af lemmet og landede på hendes bryster.

Gispende lagde han sig ned ved siden af hende og pustede ud.

 

- Jamen Dorthe, han var så meget ældre end dig!

- Tjaa, men han gjorde det godt, slet ikke som drengene, men blidt og ømt.

- Så du mere til ham efter dengang så? Nanna kiggede nysgerrigt på Dorthe.

- Det kan man vist godt sige, Dorthe kiggede skælmsk på hende. Vi er faktisk gift!

En overraskende afslutning på Dorthes beretning. Det blev sent inden pigerne var færdige med at sludre og næste dag forlod militæret rideskolen. Men på Nannas skrivebord lå Dorthes e-mail og en invitation til at komme og besøge dem i det nye år.

 

Tiden går, mon Landbetjenten får løst gåden om ”snuseren” og hvad med Maria, Claus og alle de andre.

 

Følg med igen i morgen.