Den erotiske juledagbog - Julen 2002

Forfatter: Nanna©
19. december

Ridelærerens historie om "Hvepsen"

Torsdag aften. Ridelæreren havde tændt op i pejsen. Alle puderne var lagt i en rundkreds foran pejsen, en rigtig hyggerede. Hvidvinen var kold og skænket op i krystalglassende med de slanke snoede fødder. Han havde også sørget for et fad med guf. Der var lidt chokolade, frugter og nogle udvalgte petitfour, de havde ikke haft meget tid til hinanden her på det sidste, og stemningen var heller ikke helt den bedste, han var godt klar over at problemet var Nannas jalousi mod Maria Kvist, måske kunne han her rode lidt bod på den megen faren rundt.

 

Var det her ikke hygge så vidste Nanna ikke hvad hygge var.

Pludselig lød et ordentligt smæld fra birkeknuderne og Ridelæreren for sammen i et kort men kraftigt ryk.

- Hvad var det, spurgte Nanna.

- Det var bare .... nej det var ikke noget, sagde Ridelæreren mens stemmen og blikket forsvandt ud af stuen.

- Jo det var, sagde Nanna, mens hun tog fat i hans arm for ligesom at trække ham tilbage til nutiden.

- Det mindede mig om en gang hvor jeg sov over mig og hvor hvepsen vækkede mig med et piskesmæld som landende hen over min dyne. Jeg var med det samme klar over fadæsen og løb ud på gårdspladsen med bukserne nede om hælene. Der stod resten af gårdens folk og ventede, mens de slog sig på lårene af grin.

- Jeg kan ikke helt følge med sagde Nanna.

Ridelæreren skænkede et nyt glas hvidvin til dem begge, han bød hende af fadet, tog selv en kage og kikkede længe på den og begyndte så at fortælle .....

 

 

- Da jeg gik i skole ville jeg være jockey. Det var det eneste jeg drømte om og jeg havde størrelsen. Min far fik skaffet en plads på det store stutteri herude nord for byen. Du ved den der store gård med staldene som ligger i hesteskoform. Da jeg skulle ud af skolen skete der noget med min krop, den blev højere og bredere, sagde han mens han slog sig på brystet. - Du ved en rigtig mand.

En varm latter lød gennem stuen.

- Men der røg så også mine drømme som jockey. Vi aftalte at jeg kunne starte alligevel men dog mere som karl med mulighed for at avancere til berider eller opdrætter hvis jeg havde evnerne.

En af de andre ansatte sagde at jeg skulle møde første dag hos formanden, .... Miss Thomsen. Hva'for noget sagde jeg forbløffet. Ja vi kalder hende hvepsen men for din egen skyld brug nu Thomsen og lær dig ydmyghed. Ja, ja hvor svært kunne det være, jeg var en voksen mand, syntes jeg selv.

 

- Min første dag var en overraskelse. Jeg havde forestillet mig Miss Thomsen som en lille bleg engelsktalende kvinde i 50'erne med knold i nakken. Miss Thomsen var sort som natten. Hun havde en fantastisk glød i huden, nogle store klare og mørke øjne som sugede sig helt ind i ens underbevidsthed. Hendes tænder lyste hvidt når hun snakkede, hun havde en lang kulsort hestehale og så var hun stor. Med stor mener jeg over alt, hvis man så hende på afstand var hun meget flot skruet sammen, men tæt på var hun bare "king size". Hun havde den flotteste hvepsetalje jeg til dato har set. Senere fandt jeg ud af at det var en af grundene til kælenavnet ”hvepsen” og så fordi hun godt kunne stikke hvis man ikke lige passede på.

Normalt gik hun klædt i stramme ridebukser som sad godt rundt omkring hendes velformede ende. Hun havde en overdel, eller sådan en lille bolerojakke om man vil, af kraftig læder som var faconsyet og når hun tog den af kunne den stå selv som en anden brynje med et aftryk af hendes veldimensionerede overkrop. Det talte vi unge fyre tit om og det gav vel også en del våde drømme. Hun havde lange ridestøvler af sort blødt læder og på begge sider af benet var der en lang snøre som holdt dem sammen. De gik helt op til under knæet og snørerne gav læggene en underlig fræk facon. Derudover gik hun med en elefantpisk som var vundet op i 3 lige store viklinger. Jeg syntes at det var besynderligt og måske også lidt naragtigt. Jeg så den jo ikke i brug. Dog sagde de andre tit til mig, - Bare vent, og så grinede de.

En dag stod vi ovre ved de bagerste stalde og talte mandfolkesnak.

- Hun skal bare bukkes ind over halmballerne og så ha pik i begge ender til hun hyler, sagde jeg bramfrit.

De andre kikkede op og løb. Jeg kikkede over ryggen og så kun den store skygge som skræmte livet af mig, som den stod der i sollyset.

Jeg løb og det kunne ikke gå hurtigt nok. Det var der, jeg første gang hørte smældet. Det er en helt speciel lyd. Lyden af elefantpisken som svinges i luften, af en som kan bruge den, det glemmer man aldrig igen, når man først har hørt det. Jeg mærkede slaget over skinnebenet og derefter husker jeg kun at jeg gik lige på næsen i plovfuren. Herefter blev jeg meget mod min vilje trukket baglæns gennem græsset. Jeg forsøgte at gribe i buske og græs, men lige lidt hjalp det.

Da det stoppede, var jeg ør i hovedet, og inden jeg fik samlet mig sammen, mærkede jeg at mine håndled blev lagt ind i nogle løkker. Hurtigere end jeg kunne tænke på at komme væk, blev armene trukket op, og jeg endte med at hænge dinglende i tørrestativet bag den ene stald. Efter at have sundet mig lidt, kunne jeg konstatere, at hvepsen ikke var alene om det. En måtte have smidt sækkene ned ovre ved gavlen, for at jeg kunne blive trukket op.

Nu kom hvepsen hen mod mig. Hun greb i bæltet og en lille kort kniv med et tykt blad blev trukket frem. Jeg var bange, jeg anede ikke hvad hun kunne finde på. Langsom blev den sat til knuden på selvbindergarnet, som holdt bukserne oppe. Det var sådan lidt moderne for os i staldene i stedet for bælte.

- Lad os så se hvad det er for noget pik jeg er gået glip af, sagde hun, og med et lille ryk kappede hun snoren.

- Er du klar over hvor pinligt det er at stå der? sagde Ridelæreren til Nanna. - Jeg har lige stået og pralet med hvad jeg ville gøre ved hvepsen, og nu står jeg og venter på at tyngdeloven afslører det hele for hende, uden at jeg kan gøre noget. Jeg forsøgte at gøre mine hofter brede og stå helt stille, men lige lidt hjalp det, bukserne ville ned, og det kom de centimeter for centimeter.

Dengang havde vi ikke noget indenunder, og nu stod jeg her med den kolde luft cirkulerende og kildrende under nosserne. Pikken begyndte at løfte på sig, og hvepsen sagde, - Det er jo ikke til at se noget som det ser ud. – Tøs, råbte hun, kom med værktøjet.

Nu så jeg hvem hjælperen var. Det var en af køkkenpigerne. Hun hed Lisa og var ikke en man lige sådan bemærkede med det samme. Efter jeg tænkte tilbage kan jeg huske at hun var alle steder og hele tiden. Hun kom med et sammenrullet lærredsklæde som afslørede forskellige remedier. Hun tog en barberkost, men hvepsen sagde, - Han kan lige så godt lære det med det samme, ingen sæbe. Herefter tog hun en barberkniv og nærmede sig.

Da var jeg bange, hvad nu hvis ... det tør jeg ikke tænke på. Jeg holdt vejret, stod helt stille og lukkede øjnene i noget der føltes som timer. Hvepsen sagde, - Det er godt du står helt stille, vi skulle jo nødigt tage mere end godt er og så slog hun en varm latter op.

Umiddelbart tror jeg at Lisa tog 3 lange strøg med kniven. Jo det havde hun prøvet før og det var selvom bukserne sad og forhindrede benene i at blive helt spredte. Da hun var færdigt stod pikken ret ud i luften og de bare omgivelser blev kildret af vinden.

- Mon ikke vi kan få den til at stå oprejst et godt stykke tid, sagde hvepsen, mens hun tog noget i bæltet.

Lisa tog fat i forhuden og trak den hårdt tilbage et par gange, så min pik stod kampklar ud i luften. Hun greb det der blev kastet, og jeg mærkede hvordan en lædersnøre strammede sammen om pik og nosser. Der var vist ikke mulighed for, at blodet kunne hverken komme fra eller til.

- De nosser er vist ikke røde nok, sagde hvepsen.

Ordene gjorde mig bange, hvad kunne hun finde på. Jeg frygtede for at hun kunne finde på at hænge et par hestesko eller noget andet op i dem.

Hun pegede ud i skoven og knipsede med fingrene, som når man skal have en hund af sted. Lisa sprang af sted ud i skoven og vendte tilbage med en lang grøn plante.

Jeg er ikke selv havemand og var lidt utryg ved hvad der skulle ske. Men jeg fandt hurtigt ud af at det var en brændenælde. Da bladene rørte første gang brændte det i nosserne. Lisa blev ved med at holde bladene i kontakt med hunden og ved du hvad, når man lader bladene ligge på nosserne så begynder det at krible og prikke på samme måde som hvis man drikker sodavand og kan mærke kulsyren i halsen. Min pik forsøgte at rejse sig mere end den kunne, mens mine nosser blev mere og mere røde.

- Det er fint, sagde hvepsen, - røde nosser og violet pikhoved er det som skal til, sagde hun mens hun stod og kikkede på mig. - Nu kan jeg se, hvad du mener med at gi' mig pik, det var også på tide, og så slog hun en stor latter op.

- Herover tøs, sagde hun. Lisa rejste sig og gik over til hvepsen. - Du har været god i dag nu skal du vist have en belønning. Hvepsen tog pisken ud af bæltet og pegede på en sadelbjælke. Lisa gik derover og bukkede sig ind over den. Hun stod nu med enden lige i vejret og strakte ben, og hænderne greb fat om et par fremspring. Hvepsen gik der over og stod bag tøsen og kikkede beundrende op og ned af hendes krop. Med et hurtigt ryk blev kjolen flået op og lå nu på ryggen. Tøsen havde intet indenunder og stod nu helt åben og modtagelig for det hele. Det var tydeligt at se, at tøsen havde været uartig i den sidste tid. Hun havde røde striber ned over ryggen og røven. Hun havde vist fået af pisken i går, tænkte jeg, og forestillede mig, hvordan det måtte være at straffe sådan en ulydig tøs. Hvepsen lod en finger glide ned mellem benene og sagde - Hvad er det, bliver du liderlig af at røre de unge fyres pik?

Jeg kunne ikke lade være med at tænke på, hvad jeg ville gi hende hvis jeg fik chancen.

Hvepsen tog fat i piskens tykke håndtag, som var lavet af noget meget mørkt træ som skinnede blankt i lyset. Jeg regnede med, at de røde striber ville være endnu mere synlige når hvepsen var færdig med Lisa. Men hvepsen førte håndtaget op mod Lisas dampende grotte, lod den cirkulere rundt i åbningen og jeg kunne se at Lisa gerne ville have hele håndtaget. Hun forsøgte hele tiden at imødekomme håndtaget ved at skyde enden bagud, men hvepsen sagde meget bestemt - Stå stille og vent.

Ganske langsomt blev piskens håndtag skubbet længere og længere ind i Lisas indre, og nu begyndte hvepsen uendeligt langsomt at kneppe hende. På den rytme og de bevægelser som Lisa gjorde, var det ganske tydeligt, at det var hvepsen, som styrede, hvornår hun skulle have orgasme. Det var nøje beregnet, hvornår der skulle fart på, hvornår det skulle være hårdt og hvornår der skulle ventes, og hvepsen var selv godt oppe at køre, kunne jeg se. Efter et stykke tid spurgte Lisa, om hun måtte komme. Hvepsen svarede nej, og fortsatte sin meget kontrollerede gennemgang af Lisa.

Efterhånden blev lyden af den sjaskvåde Lisa højere og højere.

- Åh nej, må jeg komme, tiggede Lisa flere gange.

- Værsgo, sagde hvepsen, og en fuldstændig ukontrollabel bevægelse ramte Lisas krop. Hun vaklede og rykkede i kroppen for til sidst næsten at miste fodfæstet, da benene slog ud under hende. Hun satte sig i græsset og takkede hvepsen for belønningen.

- Skal værktøjet ikke gøres rent, sagde hvepsen.

Lisa tog håndtaget og kikkede sløret på det.

- Har du ikke en hjælper i dag, sagde hvepsen og kikkede på mig.

Jeg skulle fandeme ikke stå her og sutte på en piklignende genstand, som i øvrigt havde været oppe i køkkenpigen.

Lisa kom langsomt og veltilfredsstillet over til mig og satte håndtaget op til munden. Jeg nægtede at åbne, men hun holdt mig for næsen, og ventede til jeg skulle trække vejret igen. Da jeg måtte opgive mine protester og åbnede munden, skød hun håndtaget ind og holdt det der. Det var pinligt at stå her og simulere, at jeg sutter en pik, men hun smagte dejligt frisk og kvindeligt. Min pik reagerede ved at pumpe mere blod ud i hovedet selvom lædersnøren var bundet godt stramt og hovedet var nu helt blankt. Nu greb Lisa fat med den anden hånd om min pik. Hendes lille hånd var så varm at det mindede om at få den suttet af. Med et par hårde ryk i forhuden, så jeg troede den ville sprænge fik hun gang i mig. Hun fandt en rytme, hvor jeg fik håndtaget skubbet ind i munden samtidig med, at hun rykkede i pikken.

Jeg må indrømme, at jeg var lige ved at komme, da hvepsen sagde, nu er det vist min tur.

Lisa tog håndtaget ud af munden på mig og lugtede til det.

- Ja det er helt rent, godt gået min dreng, smilede hun.

Hvepsen kom over og tog pisken, rullede den sammen og placerede den i siden. Hun vendte mig ryggen, lod bukserne glide ned over røven og tog en solidt greb i min pik mens hun løsnede snøren. Det var de mest fantastiske brune balder man kan komme til, og der i mellem dem var de lyserøde skamlæber. Det så ud som om at de lyste en op i ansigtet, og jeg kunne se at de var godt pumpede og rigtig glinsende af hendes safter. Der var en sød duft af liderlighed, som steg op mellem benene på hende. Det var sådan jeg havde tænkt mig at se hende, når jeg tog fat i hestehalen og kneppede hende bagfra.

- Nu trænger jeg til noget ordentlig pik, sagde hun, - men hvis du sprøjter i mig så får du af pisken og jeg mener begge ender af pisken.

Jeg var helt med på hvad det betød, og min ringmuskel trak sig sammen, men jeg skulle ikke nyde noget. Hun skød enden bagud og monterede sig selv på min fremstrakte pik.

Det var overraskende at hun var så snæver og ikke som forventet stor og vulgær. Herefter begyndte hun noget, som jeg vil betegne som skamridning.

Det var helt åbenlyst, at det ikke var mig, som gav hende pik, men hun tog det hun ville, og var det ikke godt nok kunne jeg forvente at blive straffet for det.

Det er jo den sorte enke, tænkte jeg, mens jeg forsøgte ikke at komme oppe i den dejlige varme fisse.

Hun var utrolig blød og varm indvendig. Sammen med duften af kvinde og så det at hun kunne bruge hver eneste lille muskel derinde, som en anden malkemaskine, så kunne jeg mærke overtrykket.

Jeg var ved at kommer, men ville ikke. Til sidst stod tårerne og anstrengelserne helt op i øjnene, og det hele begyndte at presse på, og jeg kunne ikke mere. Heldigvis kom hvepsen og hendes underliv trak sig sammen i små ryk. Det skete i 3 store bølger, og det hjalp med at klemme sammen om pikken, og jeg holdt mig fra at sende mine gener op i hende. Lige da hun trækker sig ud, kommer jeg ud over hendes balder ryg og lår.

- Hvad fanden bilder ud dig ind din knægt. Det er kun mænd, som har lov at sprøjte på mig. Pludselig blev snorene som jeg hang i løsnet, og jeg faldt ned på knæene.

- Slik mig ren, råbte hvepsen.

- Fandeme vil jeg ej, sagde jeg.

Tøsen tog et fast greb om mine nosser, og ganske langsomt men konstant øgede hun grebet, og til sidst måtte jeg bøje mig. Mine arme var følelsesløse og smerten i nosserne uuholdbar, så jeg lænede mig frem og lod munden berøre hvepsens balder.

- Slik, sagde hun.

Taget i nosserne blev større, og jeg måtte sande, at det var både pinligt og ydmygende at ligge der og slikke hendes balder rene.

- Det er fint, du kan lige så godt vænne dig til det, sagde hvepsen, - hvis du skal noget mere i din læretid så skal jeg også slikkes ren bagefter.

Da hun synes hun var ren nok, rejste hun sig og trak sine bukser på.

- Hvis du holder dine nosser glatte og dejlige, og ellers gør som vi siger, så kan du måske blive værdig til, at blive førerhingst i min stald. Og måske kan du også få lov at ride Lisa til, når hun skal ha' mand sagde hvepsen. - Men har du for øvrigt ikke noget fodring, du skal være færdig med .

 

Fra den dag havde jeg meget stor respekt for hvepsen, og jeg kan i dag stadig høre smældet fra pisken, sagde Ridelæreren, mens han tog endnu en petitfour og en slurk hvidvin.

 

Nanna puttede sig ind til Ridelæreren, ingen af dem sagde rigtigt noget. Men der var ikke nogen tvivl om at sådan en historie fortæller man ikke til alle og enhver. Nanna lænede sig tilbage i puderne og smilte veltilfreds til sig selv. Denne dejlige mand var hendes, og det skulle han vedblive at være uanset hvor meget hun skulle kæmpe for det.

 

En fræk erindring som endte i Nannas erotiske dagbog. I morgen er der rytterafslutning på rideskolen – gad vide hvad der kan komme af inspiration derfra? Tilstår ”snuseren” endelig? Og får Claus sit alibi.

 

Følg med igen i morgen.