Den erotiske juledagbog - Julen 2002

Forfatter: Nanna©
2. december

Polterabend

- Hvad synes du jeg skal skrive om i dagbogen i dag, spurgte Nanna da de sad og spiste morgenmad.

På bordet stod kalenderlyset og sendte sine stråler ud i vintertusmørket.
Dagen før var Nannas mor kommet med adventskrans og kalenderlys til dem. Nanna havde hende nu mere mistænkt for ville høre lidt mere om ”snuseren”, men naturligvis var hun glad for moderens betænksomhed, det var bare ved at være lidt for meget med hendes omsorg, nu da graviditeten var tæt på termin.

- Jeg synes, du skal skrive om din polterabend, svarede Ridelæreren. – Den var i hvert fald ekstrem grænseoverskridende for dig, hvis jeg husker ret .

Nanna blev rød i kinderne, jo det kunne da vist antydes. Ridelærerens loge, Det Sorte Halsbånds klub, havde givet hende en oplevelse som bestemt ikke sådan lige gik i glemmebogen.

- Hvad vil I stille op med ”snuseren”, spurgte Nanna, lidt beklemt ved ordren hun havde fået om at blive inden døre.

- Han er tilsyneladende forsvundet fra området. Ingen har i hvert fald set noget mistænkeligt, siden Pia tog ham i at kigge ind af pigernes badeværelsesvindue i går formiddags. Ridelæreren kiggede over på sin elskede kone. - Men du skal ikke færdes alene ude i området, det vil jeg ikke bryde mig om.

Pigerne han omtalte var Pia, Lone og Maj, tre staldpiger som delte Nannas gamle lejlighed. Nannas mor var ikke som først besluttet flyttet ind i Nannas lejlighed, da hun solgte sit hus, men ind i Ridelærerens gamle lejlighed som var lidt mere praktisk indrettet til et par ”gamle ben” som hun selv sagde.

- Hvornår starter Monica? fortsatte Ridelæreren.

- Vi har aftalt at hun kommer næste mandag og bliver sat ind i tingene på kontoret.
Monica var 28 år og skulle passe rideskolens kontor mens Nanna var på orlov. På hendes forespørgsel om hvor vidt der var nogen lejlighed til rådighed på rideskolen, var det blev arrangeret, at hun fik den lille lejlighed ved siden af Claus og Jens ovre ved stalden. I går havde hun været travlt beskæftiget med at flytte ind, og naturligvis havde mændene givet en hjælpende hånd. Nanna smilede for sig selv.

-  Du smiler? Ridelæreren kiggede spørgende på hende.

- Åh, jeg kom bare til at tænke på dengang Claus og Jens hjalp mig med at flytte.

- Åhh, Ridelæreren så forstående ud, rejste sig og gav sin elskede et morgenkys.

 

Nanna rydde af efter morgenmanden, lagde dagbogen i tasken, og gik over på rideskolens kontor.

 

….. og her er så oplevelsen Nanna beskrev i sin dagbog den 2. december.

POLTERABEND

 

Efter juleaften sidste år havde de været uadskillige, Nanna og Ridelæreren. Der havde hersket stor aktivitet, med at få Fru Berg flyttet ud på rideskolen. Fru Berg havde meddelt, at det vist var bedre at hun overtog hans lejlighed i stedet for Nannas på grund at den stejle trappe der var i Nannas lejlighed, hos Ridelæreren var der ”knæk” på trappen og derfor bedre velegnet til et par gamle ben. Nanna og Ridelæreren havde bakset med at få visse ”genstande” flyttet uden nogens indblanding. Her mentes selvfølgelig gabestokken, korset og hvad Ridelæreren ellers havde som ikke umiddelbart skulle for offentlighedens øjne. Når mørket faldt på knoklede de to unge mennesker med at flytte tingene fra hans til hendes lejlighed. Tingene blev ikke sat frem men pakket væk til de skulle ind i det nye hus. Nanna og Lasse havde besluttet at der skulle kælder under deres nye hus, en del af kælderen skulle så være deres helt private legerum.

Deres SM leg var derfor fortsat i logen under byggeriet og ikke hjemme i privaten. Fru Berg var også lige tæt nok på, mente de begge.

 

Nanna huskede tydelig sin indvielse i Det Sorte Halsbånds klub sidste år i december. Hun havde set piger varte Herrerne op, men var selv blevet skånet til en anden gang. At varte op var ensbetydende med at være den anonyme pige under bordet, eller hende som blev lagt ind over bordet og leget med af flere. Hun var Ridelærerens tøz og når han sagde til, og hun selv var klar, kunne hun være en del af de servicerende piger.

De havde leget i klubben flere gange i vinterens løb, og endelig meddelte de begge, at hun var klar.

 

Deres bryllup var fastsat til påskelørdag den 30. marts 2002. Fredag den 22. marts efter mørkets frembrud bankede det på døren.

- Ja… Nanna gik ud og lukkede op. Foran hendes dør stod 5 mænd. Fire af dem bar masker.

Nanna trådte et skridt tilbage ind i entreen af forbløffelse.

- Nanna, gør dig klar til din polterabend i klubben, han rakte en taske frem mod hende og fortsatte, - Tag dette udstyr på.

Nannas hjerte bankede hårdt og hurtigt, hun genkendte den forreste som Stormesteren i klubben.

- Og læs dette, han rakte et brev frem mod Nanna.

Hun flåede kuverten op og fandt et brev fra Ridelæreren.

                     

                      Min dejlige skat.

                      Følg blot den eller dem som står hos dig.

                      Alt er nøje aftalt med mig.

                      Der vil ikke ske dig noget som jeg ikke har sagt god for.
                                            Lasse

 

Nanna tog et hurtigt bad og iførte sig det udleverede dress. Korset, selvsiddende strømper, højhælede sko, et lille satinforklæde og en kappe til håret. Lidt flov over sin nøgenhed tog hun sin kappe over sig da hun gik ned i entreen.

- Det var vist ikke ifølge aftale, vel! Stormesteren tog kappen af hende, og gav hende i stedet for en lang sort frakke på som han havde haft hængende over armen og sluttede af med at blindfolde hende.

Hun blev ført ud af døren til en kasselignende bil som holdt uden for døren. Hun hørte døre blive åbnet og blev så blidt ført indenfor. Frakken blev atter taget af hende, og hun blev fixeret liggende på maven på gulvet i bilen, som var monteret med hynder, så hun lå blødt. Manchetter blev monteret på hendes hånd- og fodled og ud til øjer i bilens bund.

- Løft numsen.
Hun adlød så godt hun kunne, og noget koldt og rundt blev presset ind imellem hendes skamlæber ind i hendes fugtige grotte. Lidt efter begyndte det at snurre.

- Åhhh, stønnede hun, - det er dejligt.

- Ja, lidt godt skal du da have denne aften, hun hørt mændene le.

På køreturen som vel varede 10 min. blev ægget tændt og slukket flere gange, hun nåede aldrig at få orgasme på køreturen.

Endelig, eller desværre, sluttede turen. Hun blev løsnet og ført ud af bilen og ind i logen. Hun havde aldrig set hvor logen egentlig holdt til, og heller ikke i aften blev hun klogere.

Da de var inde, fjernede de hendes blindfold og hun stod overfor de 5 mænd.

Stormesteren førte ordet:

- Det er skik og brug at venner af en kommende brud eller brudgom holder polterabend for vedkommende. Det er også normalt, at vedkommende selv ”tjener” til maden og vinen til aftenens forløb. Således vil det også gå dig. Blot er der den forskel, at du selv tjener til din oplevelse, ved at servicere os i aften. Maden er leveret udefra, du skal servere den, og desto mere fantasifuldt det kommer til at foregå, desto bedre bliver din oplevelse bagefter. Du skal vide at vi 5 mænd som er til stede her i aften, er nøje udvalgt af din kommende mand, og de har tilladelse til at bruge dig og dine huller og dine ydelser efter forgodtbefindende, dog har de alle aflagt ord overfor samme, at DU har ret til at sige fra, sige nej, hvis du ikke vil være med mere.

Nanna rystede, hendes bryster strittede afslørende lystent og hendes skød fugtede ved ordene om at hun måtte bruges i alle huller. Åh Gud, hun var allerede godt liderlig ved tanken om hvad denne aften kunne bringe hende.

 

Nanna gik ud i køkkenet hvor maden stod klar i varmekasser.
Franskbrød med rejer og kaviar, husarsteg med grønne asparges, Is med chokoladevafler og … miniflødeboller.

Nannas tanker tog form hun vidste pludselig godt hvad hun skulle gøre.

 

Klokken ringede og hun gik ind med forretten. Mod forventning havde de 4 af mændene stadig masker på, så hun kunne ikke hvem de var. De var alle klædt i sorte bukser og hvid skjorte og alle duftede ens.

Hun satte en tallerken med forretten foran hver af de 5 mænd og stod afventede med hænderne på ryggen.

- Nanna, hvor er den kaviar vi har bestilt. Stormesteren var den første som reagerede.

- Her, Hr. Stormester. Nanna trådte frem foran ham med skålen med kaviar, men i stedet for at lægge kaviar på hans tallerken, lagde hun den på sit nøgne bryst og bød Stormesteren spise fra hendes krop.

- Mmmm, han suttede højlydt på hendes bryster, og snart måtte hun rundt til dem alle. Et par af mændene lod deres fingre glide ind mellem hendes skamlæber, mens de spiste, og Nanna lukkede øjnene og nød det.

- Nanna, lidt mere vin tak. Velopdragent gik hun rundt og skænkede op til dem.

 

Da turen kom til hovedretten var hun igen på plads. Denne gang måtte de med mund og læber hente de grønne asparges i hendes kavalergang, den medfølgende appelsinskive havde hun placeret imellem sine højrøde læber, og hun gav dem ikke frivilligt fra sig. Først når mændenes fingre enten legede med hendes skamlæber eller brystvorter gav hun slip.

En af mændene legede længe med hendes skamlæber og lod til sidst to af sine fingre glide indenfor i hendes grotte. Nanna bukkede sig ind over bordet og satte underarmen ned mod bordet og spredte villigt benene. Mandens fingre kørte erfarent frem og tilbage. På et tidspunkt trak han fingrene ud, hun hørte ham slubre, og vidste at han havde puttet dem i munden og slikkede hendes fissesaft af.

- Uhmm, du havde ikke sagt at du havde saucen gemt dernede. Bemærkningen afstedkommet meget morskab blandt mændene og de havde dannet kreds om hende og leget med hendes fugtige, nærmest drivvåde grotte.

På et tidspunkt var hun så langt oppe at køre, at hun havde mistet kontrollen med sig selv, da der pludselig lød en klokke.

- Frøken Nanna, det er vist på tide at du serverer dessert for os.

Slukøret listede hun ud i køkkenet, men vidste med eet hvordan hun skulle nå klimaks, mænd eller ikke mænd, de var så naive.

Hun anrettede hastigt mændenes is i anretningsskåle, så tog hun sit tøj af, tog flødebollerne og klaskede dem ind mod sine inderlår, og i skødet lige fra anus og op til venusbjerget og gik ind med desserten.

 

Mændene klappede da de så hende.

- Bravo Nanna, kundgjorde Stormesteren, og Nanna vidste at han var tilfreds med hende.

Hun serverede isen og lagde sig dernæst op midt på bordet og kundgjorde at flødebollerne var serveret, og at der var selvbetjening.

En efter en kom mændene hen til hende. Snart havde hun tunger overalt på sin krop, nippende, spisende, læber, slikkende tunger som kæmpede for at få chokoladen med.

- Mmm og der er creme til flødebollerne hernede, sagde en mand med næsen dybt begravet i hendes skød.

Hans tunge bearbejdede hende klit med lange drøje slik, helt nede fra stjernen og op over Venusbjerget. Nanna var i himlen. Hendes krop vred sig i nydelse. Åh ja, det var så godt. Tungen bearbejdede rytmisk hendes klit nu.

 

- Stop, mine  Herrer, brug dog hovedet. I står og servicerer vores tjenestepige, vil I straks indtage jeres pladser ved bordet. Stormesterens ordre gjaldede i lokalet.

Hastigt forlod alle hende. Hun fik ordre på at gå ud og blive vasket og atter klæde sig anstændigt.

Det brændte af lidenskab i Nannas skød, hendes puls var hurtig og hun var så tæt på sit klimaks som overhovedet muligt.

- Nanna, server lidt kaffe og likør for os. Og dernæst vil vi gerne have lidt personlig betjening.

Nanna vidste godt hvad personlig betjening var. Hun gøs lidt, var hun nu også klar til det.

Da hun havde serveret kaffen kravlede hun ned under bordet. Der var 5 par herreben i mørke slacks – og…. hun stønnede… 5 halvstive pikke som vippende inviterede hende nærmere.

Hun kravlede hen til den første og tog fat i den med højre hånd. Hun hørte en stemme stønnende gispe – Ååhh ja.

Hun satte venstre hånd omkring den næste pik ved siden af og lod hånden glide op og ned over pikskaftet. Snart var hendes mund på den ene pik, snart på den anden. Hun skulle give dem udløsning, skulle hun. Men til sin forbløffelse blev hun afvist af dem, da de hver især var nær udløsning.

Frustreret kravlede hun videre til den næste under bordet. Hun gispede, det var nok noget nær den største pik, nej ikke største, men tykkeste pik, hun nogensinde havde set. Hun kunne næsten ikke lukke sine læber omkring den. Hun brugte begge hænder til at massere den med.

Oppe fra bordet lød et  - Ahhhh, ahhhh åh jaaaaaaa. Men hastigt igen blev hun stoppet i sit forehavende.

Mange minutter efter havde hun været vejen rundt, og under bordet stod 5 meget stive og strunke pikke og knejsede.

 

- Frøken Nanna, vær så venlig at kommer herop. Stormesteren stemme havde lydt. Spændt og nervøs kravlede hun frem.

- Du har gjort et flot stykke arbejde, nu vil vi opfylde din fantasi og belønne dig for din indsats.

Læg dig ned på den store måtte!

 

Nanna lagde sig på den store måtte og to mænd satte manchetter om hendes ankler og trak kæder i så benene pegede opad og ud til siden. En mand startede med at slikke hende. Hans tunge legede omkring hendes anus, hvor han forsigtigt pressede tungespidsen indenfor, dernæst videre rundt på skamlæberne, drillende, igen og igen. Endelig, endelig ramte han hendes klit, og et højt støn kom ud af hendes mund. To mænd sluttede sig til legen og krammede og æltede hvert et bryst. Pludselig så hun en pik vippe foran sin mund og lod straks sin mund lukke sig om det blåviolette pikhoved, som stærkt pirret af hendes tunge rykkede af lidenskab ved hendes berøring.

Da hun atter var tæt på forløsning, forsvandt de 3 mænd og hun var tilbage med den ene.

- Rid mig, rid mig til min pik sprøjter, hviskede han, hendes manchetter blev hastigt fjernet.

Nanna rejste sig og satte sig på hug over mandens knejsende lem, roligt gled han op i hende. Hun begyndte at ride ham, bevæge sin bagdel frem og tilbage i hastigere og hastigere tempo, hans hænder æltede hendes skulpende meloner og efter kort tid hørte man hans hæse brøl. Nanna fornemmede hvordan hans sæd blev sprøjtet ud i kondomet hvilket var et absolut krav i klubben.

- Så er det min tur min pige. Slik mig stiv først. Stormesteren lagde sig foran hende.

Nannas tunge startede nede ved hans store tunge kugler. Pirrende legede hun med huden og smilede over den sammentrækning den foretog. Dernæst lod hun tungen glide op ad pikskaftet, siden rundt om hovedet og hen og ramme strengen inden hun til sidste forsøgte at krænge munden ned over det store stive jern.

- Tak, rid mig så tøz og Master Roy, du gør dig klar.

Nanna anede ikke hvem Master Roy var og hvad han skulle gøre sig klar til, men hun så en af mændene rejse sig.

Hun krængede sine skamlæber godt ud til siden og forsøgte at få Stormesterens tykke lem op i sin ellers velsmurte grotte, men det var svært. Han stødte hårdt i mod, igen og igen, lidt efter lidt gled den ind, og aldrig i sit liv havde Nanna følt sig så udblokket. Det eneste hun fornemmede var det store lem som fuldstændig fyldte hele hendes underliv. Han begyndte at rotere med enden og bad hende sidde helt stille.

Nanna gispede, åh gud, alle hendes sanser, hendes erotiske punkter blev berørt.

- Åhh, ja knep min våde liderlige fisse, åhh ja tag mig, tag mig, skreg Nanna

Hun var så tæt på orgasmen, hun kunne komme, da hun mærkede en mand bag sig, Roy, han pressede sit lem ind imellem revnen på hendes baller. Han skilte dem let ad, tog lidt creme på en finger og pressede den op i hendes anus. Da han fornemmede at der var plads nok, gled yderligere en finger ind. Endelig, tog han dem ud og erstattede fingrene med sin pik.

Hun blev presset forover og ned mod Stormesterens brystkasse. Han holdt omkring hende og hun mærkede hvordan Roys pik gled helt ind i hendes indre. Han begyndte at bevæge den frem og tilbage og samtidig begyndte Stormesteren at bevæge sig.

Hun var fuldstændig fyldt ud af pik, nej dog ikke i munden. Knapt var tanken tænkt før et vippende lem anmodede om assistance.

De kneppede hende, længe og inderligt. Stormesteren havde listet en pegefinger ned på Nannas klit og hun skreg i orgasme gang på gang. Hendes grotte og anus malkede og klemte de to pikke, og da Roys endelig måtte give op og aflevere sin ladning blev han hastigt erstattet af den sidste person, som endnu ikke havde brugt hende. Hendes anus var udspilet klar til brug og han havde ikke synderlig problemer med at trænge ind. Pikken i hendes mund havde for længst sprøjtet, og hun havde slugt det hele som beordret. Alle havde sprøjtet, undtagen Stormesteren, hans lem var stadig lige stift.

Nanna blev beordret op og stå bøjet ind over bordet. Pikken pressede sig atter på bagfra og igen blev hendes fisse udvidet til det yderste.

Han slog den hårdt ind i hende igen og igen. Krammede hendes bryster hårdt, og stønnede at nu skulle hun få så meget pik som hun kunne tåle.

Nanna hylede sin orgasme ud, tårerne piskede ned af kinderne, ikke i smerte, men mere fordi det var så intens så vidunderligt, at drømmen om at blive brugt og misbrugt af mange mænd endelig var en realitet.

Bedst som hun troede at Stormesteren var nær udlæsning, trak han hende over på måtten igen, Roy lå klar med stiv pik igen, denne gang var det ham som hun måtte sætte sig over og…. hun gispede, nej det var ikke muligt, skulle hun have Stormesterens store pik i anus?

Men de to mænd kærtegnede hende, legede med hende og da hun nærmede sig orgasme nummer – ja, hvem vidste det – trængte han langsomt ind i hende.

Og orgasmen kom. Som et stort vindpust fløj hun ud over oceanerne på havmågens lange vinger, lod sig glide med, varm og lykkelig. Hendes skød sendte hendes første våde orgasme ud nogensinde. Hendes safter flød ned af Roys pik, og som en kludedukke lå hun og gispede efter vejret mens kramperne tog af. Da hun kom til sig selv var der kun hende og Roy, de andre var borte, men Roy var stadig stiv.

Stille og rolig tog han masken af.

- Dig, Nanna gispede overrasket.

Ridelæreren smilede til hende. – Tror du da jeg ville overlade dig til andre uden at være med.

 

De elskede længe og inderligt indtil de langt ud på morgenen forlod stedet og tog hjem til rideskolen. 

 

Mon ”snuseren” nu endelig er borte?

Vil Nannas mor, fru Berg overrende dem?

Opdager hun nogensinde hvad kælderen virkelig gemmer?

 

Læs videre i morgen.