Den erotiske juledagbog - Julen 2002

Forfatter: Nanna©
20. december

Rytterafslutning

…Nu er det jul igen og nu er det jul igen og julen varer…… De unge ryttere sang højt og klart mens de red rundt i Hal B som var julepyntet i dagens anledning. Man havde festliggjort afslutningen med en gang ringridning, nu var vinderen fundet og man skridtede hestene af med ridning omkring juletræet som stod midt i hallen mens man sang de gamle julesange.

 

I administrationsbygningen stod Nanna og Monica klar med gløgg, æbleskiver og godteposer til dem og en time senere sad alle bænket med nissehuer og hyggede sig.

 

Halvanden time senere gentog det hele sig, denne gang var det dog de voksne ryttere der holdt afslutning. Stemningen i administrationsbygningen var varm og rigtig julet, og til de som havde lyst var der nu også mulighed for at købe øl og vand.

Det var som om ingen rigtig havde lyst til at bryde op, alle hyggede sig i alles selskab og flere som havde taget skiftetøj med valgte at gå bad og klæde om for dernæst at fortsætte en tur i byen denne aften 4 dage før jul.

 

Nanna havde forsøgt at komme til at tale med Claus flere gange i dagens løb, men det var som om han bevidst forsøgte at undgå hende. Nannas tanker begyndte at kredse om hvor vidt der kunne være noget om at han evt. skulle være meddelagtig i brandpåsættelsen, men igen og igen nåede hun til den konklusion at det bestemt ikke var Claus’ metoder.

 

Nanna stod og var ved at varme de sidste æbleskiver da to ryttere kom snakkende forbi ude i gangen. De tænkte ikke over at der kunne være nogen i køkkenet og stoppede op lige udenfor døren som stod på klem. Nanna kunne ikke undgå at høre hvad de sagde, og nysgerrigt blev hun stående.

 

- Poul, det er så længe siden, kan vi snart ses igen?

- Jeg ved det svigermor, men Berit har mistanke om at der er noget galt, svarede Poul.

- Har du ikke fri mellem jul og nytår så vi kan mødes en dag, jeg kan bare tage en afspadsering.

- Og hvad hvis de ringer hjem til dig og det er svigerfar som tager telefonen.

- Det gør de ikke, svarede Inge.

- Jeg vil ikke love dig noget, svarede Poul hende, det er altså ikke let for mig, for jeg skal passe ungerne mens Berit er på arbejde, hvad skal jeg lige give som god undskyldning for at en eller anden skal passe dem?

- Du kan da handle ind til Nytåret, foreslog Inge ham skælmsk.

Der blev stille i gangen og Nanna var lige ved at tro at de var gået da hun hørte en sagte stønnen derude fra.

- Åh ja, åhhh, kom lad os gå ud i badet, jeg har sådan en lyst til at mærke dig, der kommer alligevel ingen, de sidder alle sammen i rytterstuen.

Poul gryntede et eller andet uforståeligt og Nanna hørte skridtene fjerne sig.

Hun gik i rytterstuen med de varme æbleskiver. Hun fangede sigende Ridelærerens blik og gjorde et nik mod køkkenet.

Han fulgte efter hende og med flirt i øjnene fortalte hun om det lille stævnemøde i gangen. Med et lille stik i hjertet erkendte hun at hun jo selv stod sammen med en utro mand lige nu, men den sag måtte vente.

- Jeg ved vi ikke kan tillade os det, sagde Ridelæreren, men lad os se hvad de laver. Han tog Nanna i hånden og trak hende ud på gangen med en finger på læben som tegn til at hun skulle være stille.

Der hørtes kun plaskende lyde fra kvindernes omklædning. Et ganske fornuftigt valg taget i betragtning at det normalt vis kun var mænd som badede.

Nanna og Ridelæreren listede hen i det sidste omklædningsrum før bruserne og trådte op på bænken i omklædningen. Derfra kunne de lige akkurat se over kanten, igennem trådnettet og ned i brusenichen hvor parret stod.

 

Med det varme vand silende ned over kroppen stod de tæt omslyngede under bruseren og kyssede hinanden intenst.

Kvinden var vel omkring 48 år, kraftigt bygget med store bryster og en stor bag, manden 26 år med lyst kort hår. At de begærede hinanden var ingen i tvivl om, hans begær blev bevidnet af hans stive lem.

- Åh Poul gispede Inge, jeg har sådan en lyst til dig hele tiden. Lige siden Agner mistede potensen er det kun dig og din stive pik som holder min dag oppe. Kom lad mig sutte dig.

Svigermor sank i knæ, tog svigersønnens stive lem imellem læberne og suttede ham intenst.

Poul bøjede sig ned og tog hendes store bryster i hænderne. Aggressivt huggede hun munden frem og tilbage til Poul stønnende skubbede hende væk fra sig. Hun fik dog hurtigt magten igen, lagde ham ned i brusenichen og skrævede hen over ham. Nanna og Ridelæreren kunne se alle hendes mange deller gynge, da hun begyndte at ride ham..

- Åh, jeg kunne kneppe med dig hele natten, stønnede hun, mens hun rokkede frem og tilbage over det stive jer. – Jeg har ikke fået pik i over 2 måneder.

Hun begyndte at komme med sjofle udtryk som man slet ikke antog at denne dame kendte til. Poul lå helt stille og nød hendes ridt samtidig med at han legede med de store gyngende våde bryster ovenover ham.

Hun vendte sig om og beordrede ham til at tage hende hårdt, og lydig svigersøn som han var adlød han naturligvis. Hans lem var meget stift og hendes grotte meget våd. Den gled lige ind da han pressede sig op i hende.

- Åh ja, knep mig, knep mig hårdt til jeg ser stjerner, råbte hun.

Nanna og Ridelæreren udvekslede blikke, bare der ikke kom nogen foranlediget af dette råberi, men til alt held var dette ikke tilfældet.

Det blev til et stort stønneri og skrigeri fra de to i brusenichen og snart kunne de høre ham gispe hvor lækkert det var at kneppe sin svigermor og at nu skulle hun bare have kæp.

Hårdere og hårdere bankede han sit lem op i hende. Gispende sank hun sammen midt i det hele, hvorimod han fortsatte til han få minutter senere skød sin ladning af ud over ryggen på hende.

- Sut mig stiv igen, sagde Poul kort tid efter, - nu skal du have den i enden.

Svigermoderen satte sig op på knæ, det det slappe lem i munden og minsandten om ikke det hurtigt rejste sig.

Poul lagde sig på ryggen, denne gang uden for bruserens strålekreds. Svigermoderen kom kravlende hen over ham, lænede sig så tilbage og lod Poul med hånden om sit jern, dirigere den op i hendes ende.

- Det er sådan du kan lide det, ikke svigermor? Poul begyndte at bevæge enden op og ned med det resultat at hans jern gled ud og ind af hendes ende.

- Jo, min dreng, spil mig ud, brug mig, giv mig hvad du har.

Poul strakte en hånd frem og begyndte at hive i hendes udstående klitoris, med det resultat at hun skreg og kastede hovedet fra side til side da hun fik orgasme.

Også Poul begyndte at stønne men var dog ikke tæt på.

 

Nanna trykkede sig ind til Ridelæreren, dette var så frækt, og tænk at det foregik her i administrationsbygningen det havde hun godt nok aldrig troet.

Men hvad var det? Hun mærkede en bule under sine fingre som var gledet ned af hans brystkasse og videre ned under bæltestedet. Ridelæreren var blevet tændt.

Pludselig for der en djævel i hende. Nok var hun gravid og skulle passe på, men oralsex skadede da i hvert fald ikke. Forsigtigt kantede hun sig ned og stå på gulvet. Nu havde hun bulen i ansigtshøjde. Hun lukkede hans lynlås op og fiskede det erigerede lem ud. Hun lod sin tunge spille på det spændte hoved mens hun med den anden hånd legede med hans spændte kugler. Da han begyndte at stønne sagte, gav hun ham et smæk i den bare, hvilket uheldigvis overdøvede det aktive par i bruserummet.

- Shsssss, hvad var det. Poul rejste sig op på albuer.

- Jeg hørte intet, sagde Inge og fortsatte med at glide op og ned over Pouls jern.

- Jo, der var altså noget. Poul ville skubbe svigermor af, men denne bedyrede at så ville de da have stået derinde nu hvis der var kommet nogen, det var nok bare nogen som havde smækket døren ud i gangen til et af de andre lokaler.

Resignerende lagde Poul sig ned og koncentrerede sig atter om den ældre kvinde hvis anal indeholdt han store knudrede stive lem.

- Kom så, rid den stønnede han. Og det gjorde hun.

 

Nanna var begyndt at sutte Ridelæreren for alvor nu. Helt til roden tog hun den, hun mærkede den svulme og Ridelæreren begyndte at flytte sig for at få hende til at stoppe, men hun fortsatte trodsigt.

 

Han kiggede atter på parret i bruserummet. Svigermor stod nu på alle fire og svigersønnen lige bag hende. Hans lem var stadig dybt oppe i hendes anal. Pludselig tog han den ud og selv på den afstand kunne man se hullet forblive stående åben, han satte lemmet ind igen, kørte den helt til bunds, trak den atter ud. Det gabende sorte hul nærmest stak Ridelæreren i øjnene, det var så frækt at se på og da Nanna i det samme sugede ham hårdt, opgav han og skød sin ladning af i hendes mund.

Nanna tog det hele. Hun kunne se på Ridelærerens krampagtige knyttede hånd at det var en kamp for ham at forblive tavs.

I det samme hørtes et brøl fra Poul, og Nanna og Ridelæreren mere fornemmede end så, at den var gået på ham.

Parret gik nu i rigtigt i bad, og det benyttede ridelærerparret sig af og smuttede ubemærket ud af omklædningsrummet og ud i gangen. Idet de gik ud smækkede døren i efter dem med et brag. Hånd i hånd hastede de ind i rytterstuen. Dét brag havde parret i bruserummet helt sikkert hørt.

Parret kom ind i rytterstuen lidt efter, så sig undersøgende rundt, men da ingen bemærkede noget, alle sad opslugt af at tale sammen satte de sig hver for sig som de havde siddet før.

 

Man lukkede og slukkede i administrationen kl. 23 – i morgen var der atter en dag, og julefrokost for personalet hvor alt kan ske.

 

Følg med i de spændende juledage på rideskolen igen i morgen.