Den erotiske juledagbog - Julen 2002

Forfatter: Nanna©
21. december

En trekant til julefrokost

.. Skål, glædelig jul alle sammen.

Stemningen var høj i administrationsbygningen hvor alle rideskolens medarbejdere holdt julefrokost. Ridelæreren skålede med sine kolleger. De var der alle sammen. Claus, Jens, Monica, staldpigerne Pia, Lone og Maj, Nanna, Ridelæreren samt de ekstra folk som trådte til når der var behov for ekstra hjælp i de travleste tider. Fru Berg der som ejer at rideskolen var en selvskreven deltager, havde bedt Ridelæreren være hendes stedfortræder da hun mente at hun var for gammel til denne festivitas. Stemningen var høj og alle i højt humør. Maden havde været fortræffelig og drikkevarerne havde de jo selv sørget for. Nogle havde spiritus med, andre bare øl eller vin som man nu syntes.

Tøjlerne blev mere og mere frie og der blev skejet godt ud. Især de unge staldpiger stod ikke tilbage for at flirte til højre og venstre.

 

Et pludselig jag i Nannas mave fik hende til at fare sammen, men det blev ikke til mere, et par plukveer fik hende dog til at føle sig lidt ilde tilpas i forsamlingen og hun sagde til Ridelæreren at hun ville gå hjem i seng.

- Tror du det er nu? Han kiggede oprigtig bekymret på hende, men hun rystede på hovedet og sagde at det mente hun nu ikke, der var jo også omkring 10 dage til termin.

- Lad i det mindste Claus følge dig hjem, jeg kan ikke lide du skal gå alene selv om de nu har fanget snuseren, tænk også hvis du falder. Ridelæreren fik fat i Claus og bad ham følge Nanna hjem hvilket han indvilgede i.

 

Arm i arm for at holde balancen på den stenfrosne jord gik de op mod Nanna og Ridelærerens hus.

- Claus det er ikke dig vel? Nanna stoppede op midt i deres vandring og kiggede på Claus. - Jeg mener, det er ikke dig som satte ild på stakladen vel?

- Nanna, Claus kiggede sørgmodigt på hende, - det tror du da for alvor ikke, vel?

- Nej, Claus, men.., hun tøvede, - men dit pandebånd!

- Jeg tabte det en dag jeg var i skoven og køre noget af det træ hjem som vi fældede i efteråret.

- Jamen hvad er problemet så, hvorfor er du så under mistanke, har du intet alibi?

- Nej, det vil sige jo men det kan jeg ikke bruge, svarede Claus. Nanna, vær sød, lad være med at spørge om mere, det er mit problem ikke dit. Jeg håber bare på at ”snuseren” tilstår så jeg ikke får problemer, men det ser ikke godt ud.

- Jamen hvis du har et alibi hvorfor….

- Nanna, shsssss, vær sød ikke at spørge mig.

 

De gik videre i dyb tavshed og stod kort tid efter foran Nannas hoveddør.

- Claus, inderst inde ved jeg det ikke er dig som gjort det, det skal du vide, men jeg forstår ikke…

Claus lagde en finger på hendes læber som tegn til at hun skulle tie. Han trak hende ind i sine arme så godt som han nu kunne komme til for den store mave og gav hende et ømt knus.

- Tak, Nanna, du skal se, det skal nok gå, nu må du ind og hvile dig, tak for i aften og sov godt.

Nanna stod og kiggede efter ham da han drejede rundt og begyndte at gå ned mod rideskolen igen.

Et alibi man ikke kunne bruge, hun forstod ingenting. Der skulle gå yderligere et par dage før hun fik løsningen på dette.

 

Man festede løs i administrationsbygningen. De tre staldpiger var blevet temmelig berusede, men var dog til stor morskab for de andre idet de havde spillet med julerevyen inde i byen sidste år som de stadig kunne nogle af deres replikker fra.

På et tidspunkt sprang de alle tre op på bordet og begyndte at dansede can can som også var fra julerevyen. Ridelæreren sad tættest på, han smilede, pigerne havde vist ikke lige tænkt på at der skulle danses can can da de valgte tøj, to af dem var i g-streng, og.. han måbede, minsandten om ikke Mie ingen trusser havde på. Hun fangede pludselig hans øjne, og han var klar over at hun havde tydet hans ansigtsudtryk. Provokerende trådte hun en skridt nærmere kanten for at han bedre kunne se op under hendes nederdel når hun spjættede med benene. Da dansen var færdig klatrede pigerne ned fra bordet under højlydte klapsalver fra de andre og nogle piftede sågar. Pigerne flirtede og fjantede med alle og enhver. Mie kom hen og satte sig på Ridelærerens skød.

- Hr. Ridelærer, jeg kunne se at De kunne lide can can, provokerede hun.

- Jahhh, når den bliver serveret på den måde er der intet galt med can can, svarede han.

- Kom vi skal ud og danse.

 

Og det blev så stikordet til at dansen begyndte. Højlydt musik strømmede ud fra højttalerne, alt lige fra de gamle Beatles numre til det nyeste pop og rock.

Mie flirtede med Ridelæreren. – Kan du godt lide piger uden trusser?

- Måske, svarede han lidt undvigende, - hvem kan ikke det.

- Jeg er glatbarberet, tænder det dig, hun gned sig ind mod ham under dansen, og fortsatte hviskende, - og en lille smule våd.

Meget mod sin vilje, mærkede Ridelæreren, at hans lem begyndte at rejse sig.

Mie grinede højt, også hun havde mærket det.

- Prøv at mærke, hun begyndte at trække hans hånd ind imellem dem, men fast og bestemt holdt han hånden tilbage og kiggede vurderende på hende.

- Mie, det her går ikke, og det ved du godt.

- Det er da ikke ulovligt at røre, hendes øjne gnistrede da hun kiggede ham ind i øjnene og gned sig lidt hårdere imod ham.

Han bandede sig selv og hende langt væk, hans lem stod tykt og stift op af maven nu, fanden tage hende. Erkendt, han havde lyst til at mærke lidt på pigens glatte mis.

Mie mærkede hans tøven og tog igen hans hånd, og denne gang gjorde han ikke modstand, han vidste godt at det ikke var nogen undskyldning at han nok efterhånden havde drukket 2 flasker rødvin og et antal øl, han burde sige nej, burde skubbe hende fra sig, men så kunne alle se bulen i hans bukser.

Hans fingre rørte ved noget utroligt blødt fint hud, der var ikke skyggen af hår. Uden at tænke over det lod han en finger glide længere ned og ind og fugten nærmest drev af pigen.

Hun gispede ved hans berøring. – Gå med mig hjem, hviskede hun.

- Nej, det var som om han atter fik blod til hovedet. – Nej, og stop det der. Med en pludselig bevægelse vendte han sig væk fra hende og skyndte sig over til bordet hvor han satte sig ned. Han åbnede en øl som han nærmest drak i én lang slurk.

De to andre piger, Pia og Lone, dansede sammen. Deres dans var tæt og eksotisk.

Han drak endnu en øl. Maj havde sat sig ved et andet bord og hendes stemme blev mere og mere højlydt efterhånden som hun fik mere vin.

Ridelæreren fik hold på sig selv og begyndte at snakke med de andre ved bordet. På et tidspunkt kom Pia og Lone rundt og sagde godnat og glædelig jul, klokken var hen ad 03:00 og alle tilstedeværende var ved at være godt lakkede til.

Ridelæreren skulle lukke og slukke og kl. 04.30 var der kun ham og Maj tilbage. Maj lå på en jakke i hjørnet og sov. Han stod og fundere over hvad han skulle stille op med hende, men besluttede så at bære hende over i huset til de to andre piger så der var nogen der kunne tage sig af hende hvis hun skulle begynde at kaste op.

Han tog hendes jakke, løftede hende op i armene og gik ud.

Puh.. han havde da vist fået mere at drikke end han selv var klar over. Han vaklede over mod Nannas gamle lejlighed med Maj i armene.

- Uhmm, Maj lagde armene omkring hans hals og begyndte at kysse ham på halsen da hun i hendes dybt omtågede tilstand trods alt registrerede at det var ham som bar hende, - jeg har lyst til din stive pik i min våde fisse, mumlede hun fordrukken.

Ridelæreren ignorerede hendes udtalelse, skubbede døren op til huset og trådte ind med den fordrukne pige.

 

Han hørte nogle underlige lyde da han kom ind og så hørte han en af pigerne råbe, - endelig Maj, vi har ventet på dig.

Ridelæreren vaklede videre med sin byrde i armene lige ind i stuen.

Han standsede chokeret op.

På gulvet lå Pia spændt fast til møblementet som i et kryds, fuldstændig nøgen.

Over hende lå Lone i en 69’er men ansigtet begravet i hendes skød. Hun sugede og slikkede på klitten i den tætstudsede kønsåbning.

Det var først da han havde stået der et stykke tid at Lone kiggede op. Hun gav et skrig fra sig i forskrækkelse over at det ikke var Maj, men Ridelæreren som stod der og kiggede på.

- Fortsæt endelig, det var bare hende her jeg skulle aflevere, han forsøgte at få Maj til at stå på benene, men hun hang som en vaskeklud med armene om halsen fra ham, men selv i den tilstand lykkedes det hende at gnide sig ind mod ham, og hvis hans lem havde stået op af maven på ham tidligere på aftenen, så var det intet mod den stivhed der prægede den nu.

- Ridelæreren er liderlig, stønnede Maj, kom og mærk hans stive pik.

Lone rejste sig op og kom over til dem. Havde det ikke været for Maj som hang om ham, så havde han været ude af døren men han kunne ikke flygte. Lone lod en hånd glide op og ned over bulen i bukserne og Ridelæreren kunne ikke tilbageholde et støn.

Men med et var det som om han pludselig indså hvad dette ville medføre, han mandede sig op til det han var – en S’er – og kommanderede.

- Kan I se at komme ned til Pia, slik hende Maj, og du Lone, du slikker Maj.

Forbløffet over den lidt hårde tone lagde pigerne sig ned og Ridelæreren blev nu vidne til hvordan tre piger kan lege med hinanden. Det var som Maj blev mere og mere ædru. Og en efter en fik de orgasme. Tungerne skifte skød, fingre blev skubbet ind alle tænkelige steder og bryster blev æltet og slikket som nu kvinder kan gøre det.

Ridelæreren stod og kiggede på, hans lem dunkede hårdt, det krævede virkelig selvdisciplin at blive stående i stedet for at gå hen og presse sit lem ind i en af de våde villige piger. Til sidste dunkede det så hårdt og inderligt at han måtte gøre noget.

Resolut drejede han om på foden og forsvandt ud i kulden.

 

10 min. senere låste han sig ind derhjemme. Hans lem dunkede stadigvæk, det var ikke hverdagskost at blive pirret af 3 unge pigers leg. Han listede igennem soveværelset og ud på badeværelset. Han tog alt sit tøj af og begyndte at lege med sig selv.

Hans højre hånd lukkede sig om lemmet og hans venstre klemte og trak i kuglerne.

Åh, hvor var det godt. Han tænkte igen på de to piger som klemte sig op af ham, på hvor stiv han var mens det stod på. Hans højre hånd begyndte at arbejde hurtigere. For sig så han hvordan pigerne lå og slikkede hinanden nede på gulvet, hvor let det kunne have været at gå hen og liste lemmet op i dem på skift, på hvordan de ville have nydt han kneppede dem, hvordan deres frække unge tunger ville have slikket hans lem. Hånden kørte nu på højtryk. Han så hvordan hans lem gled ud og ind af deres små ungpigefisser. Åhhhhhh, han stønnede højt og i store sprøjt skød han sine safter ned i kummen, det var som om det aldrig skulle få ende.

 

Med et stort suk åbnede han øjnene og kiggede lige på en smilende Nanna.

- Det så frækt ud, hviskede hun til ham.

- Mmmm, var det eneste han kunne sige.

- Hvad havde tændt dig, sagde hun kælent.

- Kom, han trak hende med ind i soveværelset, og godt pakket ned under dynen fortalte han hende om nattens oplevelse.

 

Det sidste Nanna tænkte inden hun lagde sig til at sove var: Hvorfor kan man modstå tre unge piger når han ikke kan modstå Maria Kvist.

 

 

Ja hvorfor kan han ikke det, og hvorfor kan Claus ikke bruge sit alibi, tilstår ”snuseren” og hvem er han egentlig?

 

Læs videre i morgen.