Den erotiske juledagbog - Julen 2002

Forfatter: Nanna©
22. december

En slave hjælper til

- Den skal ikke sidde der, har jeg ikke sagt det én gang! Nanna skubbede foragteligt til sin slave, Morten, som kravlende på sine knæ var i gang med at pynte sin Mistress juletræ.

- Undskyld Frue, det havde jeg glemt. Slaven skyndte sig at rette sin fejl, men var godt klar over at hans fejl var blevet noteret.

 

Morten som ud over at være Nannas slave også var områdets betjent, havde ringet til hende i aftes, efter at hun var gået tidligt hjem fra julefrokosten. Deres snak var endt med, at hun havde beordret ham til at komme forbi i dag og hjælpe hende med de sidste ting til jul. Ridelæreren skulle alligevel være nede på rideskolen og rydde op efter julefrokosten. Og hvis man ikke havde en slave til at hjælpe sig, ja så vidste hun ikke :-)

 

Efter at have sat alle kuglerne på det smukke træ, som Jens var kommet med fra skoven, begyndte slaven at sætte lametta på, hvilket afstedkom et udbrud fra Nanna, om han da slet ikke havde prøvet at pynte et juletræ før. Mens slaven arbejdede for hende, sad hun og førte Ridelærerens natlige oplevelse ind i dagbogen.

Morten var en dejlig person, let at tale med og samtidig en flot og velbygget mand. Deres leg matchede perfekt sammen. De var begge forholdsvis grønne i SM universet og efter deres seancer talte de ofte længe om deres oplevelser.

Men evner til at pynte juletræ havde han bestemt ikke, eller drillede han hende, var der ikke et lille skævt smil i hans mundvig. Hun skulle lære ham skulle hun.

- Så stopper legen, du er da den mest uduelige slave jeg endnu har kendt. Når du ikke vil høre, må du føle. Følg med!

Hun gik ud i gangen og åbnede døren ned til kælderen og gennede slaven derned.

Nanna og Ridelæreren havde fået indrettet et SM rum i den ene ende af kælderen som altid stod klar til brug.

Hun låste slaven fast til kæde,r som hang ned fra loftet, og der stod han så, nøgen, sårbar og tændt, for hans Mistress var en dejlig kvinde, som han ville gøre alt for at tænde, behage og… drille. Det glimt hun fik i øjnene, når han tirrede hende, var hele oplevelsen værd. Han vidste hans bagdel måtte undgælde for hans flabetheder, men den smerte var intet at regne for den nydelse, han fik ved at behage denne kvinde. Hans forventning var da heller ikke at skjule, idet hans manddom klart afspejlede hans forventning.

Nanna skældede og smældede, imens hun varmede hans baller op med sin røde ruskindspisk. Pisken ramte hans baller igen og igen, og han mærkede hvordan varmen bredte sig. Ballerne nærmest glødede af varme, men varmen bredte sig til hele kroppen, en erotisk varme.

- Jeg har en lille julegave til dig slave, gryntede hun, tændt af sin leg. – Se her!

Hun løsnede slaven, gik hen til et skab og tog en pakke ud og gav ham den.

Det var en æske i størrelsen 25 x 30 cm. Spændt pakkede slaven op. Dette kom ganske bag på ham, han havde ikke forventet, at der var gaver imellem dem, det måtte han lige huske, der var stadig et par dage til jul og forretningerne havde åbent også i morgen.

Ud af pakken trak han tre ting. En krave, ja han kendte ikke navnet på den, men vidste at den skulle monteres omkring hans kugler, og så kunne hans Mistress sætte lodder i den, uha, han gøs. Ved siden af lå en anden ting som bestemt fik hårene til at rejse sig. En strap-on. Et sort læderbælte nærmest formet som en trusse, og på den sad en middelstor sort dildo til analsex. Den sidste ting han fandt i pakken, kunne han ikke lige se hvad var, det lignede et rør med noget gele inden i, men der var et par trykknapper i den ene ende.

- Det er en gele vagina, som jeg trækker ind over dit lem lige om lidt og spænder fast på pik-kraven. Hvordan det føles, skal du nok finde ud af.

Morten begyndte at ryste over det hele, om det var af spænding eller nervøsitet, var svært at afgøre, hvad der skulle ske nu, var han overhovedet ikke forberedt på. Han fik besked på at stå ret og holde sine hænder bag ryggen.

Hans hjerte bankede så højt i spænding, at han mente hans Mistress kunne høre det, men hun ignorerede ham, kommenterede heller ikke hans rejste lem. I det samme ringede det på døren.

 

Slaven fór sammen, åh nej, ikke nu, han kunne lige se at det hele gik i vasken nu, men hans Mistress tog det ganske afslappet, forlod ham og gik ovenpå for at lukke op, men hun havde jo også sit almindelig tøj på grund af omstændighederne. Han kunne høre hans Mistress snakke med én, men kendte ikke lige umiddelbart stemmen. Lidt efter lød der skridt ned af trappen, og han fik at vide at der var kommet en gæst, men at det sådan set ikke skulle spolere hendes forehavende med ham. Gæsten havde indvilget i at deltage i hans afstraffelse.

Nanna gav ham blindfold på. Han fornemmede at der kom en person mere ind i SM rummet. Det rykkede i hans lem, her stod han nøgen og til fri beskuelse.

Pludselig mærkede han 4 hænder som berørte ham alle mulige steder.

- Nåh, er du en lille uartig slave, der skal afstraffes i dag, hviskede den nyankomne.

Han åndede lettet op, den stemme kendte han godt. Det var Ridelærerens tøz Mie. Pludselig mærkede han et ordentlig smæld på sin baller, og han gav sig højlydt.

- Lad mig så se Mie, han er varm, så nu straffer du ham for ikke at adlyde sin Mistress.

- Javel Mistress, svarede tøzen, og Nanna satte sig godt tilrette, og nød at se de to lege. Når hun syntes tøzen blot tjattede til ham, truede hun med at ringe efter Ridelæreren, og så kunne de hænge der begge to, så kunne tøzen lige pludselig godt finde kræfter i sine slag igen.

- Tak, så er det godt, brød Nanna ind da hun syntes, at slaven havde fået straf nok. Hun gik hen til ham, satte sig på hug, og begyndte at lege med hans lem, som straks rejste sig, slaven stønnede højlydt. Nanna tog kraven, monterede den omkring hans kugler og satte to meget store lodder i, som gjorde, at han kugler blev trukket temmelig meget ned ad.

- Åh Mistress, de er tunge, gispede slaven. Rødmen bredte sig på hans kugler. Nanna smilede, - Ja de ligner næsten kuglerne oppe på juletræet. Dernæst påmonterede hun røret på hans lem, fastmonterede det på kraven og trykkede på en lille knap. Geleen begyndte nu at sitre.

- Åhhhh, ja, åhhh det er godt Mistress.

- Ja du skal ikke drømme om at få udløsning, hvæsede Nanna. Hun var i gang med at påmontere strap-on’en på Mie.

Hun førte slaven hen til bænken, og fik ham til at bøje sig ind over den. Hun tog nu noget glidecreme og begyndte at bearbejde slavens endetarm. Kyndigt stak hun først én finger, siden to ind, og masserede ham godt indvendig.

Slaven begyndte at hyle, ikke i smerte men i lidenskab.

Nanna smurte nu glidecreme på dildoen, og beordrede tøzen til at kneppe slaven i hans slavindeåbning.

Tøzen trådte hen til den foroverbøjede slave. Med højre hånd førte hun dildoen hen til den velsmurte åbning. Langsom pressede hun dildoen ind gennem åbningen. Da hun mærkede modstand, holdt hun lidt igen og pressede da atter på, og så var hun helt inde. Hun tog fat i slavens hofter og begyndte nu en regulær voldtægt af hans sarte åbning.

Da slaven på et tidspunkt var tæt på at komme, beordrede Nanna dem til at stoppe, hun hentede en ”sommerfugl” som hun monterede på tøzen. Denne havde en lille penis og en vibrator som ville ramme klitoris. Hun startede nu denne vibrator og slavens vibrator i geleen igen.

Hun gik hen og satte sig ned. Det var et vidunderligt syn. Hvem af de to slaver der var mest tændte var svært at sige. Rummet genlød af små skrig og støn og beden om tilladelse til at få udløsning.

Endelig forbarmede Nanna sig over dem og gav dem den ønskede tilladelse. Tøzen bankede dildoen dybt ind i slaven med korte og hurtige stød, hvilket sikkert svarede til rytmen i hendes indre.

- Ja, åhhh ja Mistress, åhhh jeg kommer, skreg slaven, og ud gennem røråbningen skød hans safter i store stråler.

Tøzen begyndte at stønne mere og mere, og med en langstrakt stønnen forplantede orgasmen sig i hendes krop.

Nanna gik over til parret og slukkede de forskellige remedier.

- Tak Mistress, stønnede slaven, og tøzen ifaldt hans taksigelse.

- Sikke et svineri I har lavet, hun fjernede de forskellige remedier, kan I se at få ryddet op efter jer, ned og slik.

De to tøvede, men da Nanna med et brøl kommandere – NU, skyndte dig sig på knæ, side om side, og slikkede gulvet rent.

- Tøz slik slaven ren.

Mie adlød og lod tungen cirkle om Mortens lem og sugede de sidste safter ud af ham. Lidt efter var det Mortens tur til at slikke Mie. Hans tunge gled igennem hendes skamlæber og fangede hendes lækre dråber, som glinsede i hendes skød. Da tungen ramte hendes klitoris, gik der et stød gennem hende. Morten kiggede op og over på sin Mistress, hun havde set Mies reaktion og nikkede til Morten, som tegn til at han skulle fortsætte. Hans tunge gennemarbejdede hendes skød, hendes lille tap blev nippet med hans tænder mens tungen spillede på spidsen af den. Mie begyndte at kaste sig fra side til side i ekstase.

- Brug sengen, kommanderede Nanna og rejste sig. I hånden havde hun en lille ridepisk.

- Tag hende, brug hende og gør det ordentligt.

Morten bar tøzen over på sengen og lagde sig ind over hende. Hans lem havde atter rejst sig. Han havde ikke forventet nogen form for sex, så dette var en kærkommen overraskelse. Han førte sit lem ind i hendes våde indgang. På ægte husmands maner begyndte han at kneppe hende. Hans hofter hævede og sænkede sig, bag ham stod hans Mistress, og med den korte ridepisk dirigerede hun farten med små hårde rap på hans endnu røde baller. Han havde aldrig prøvet at elske med en samtidig med at blive straffet, og reaktion var helt overvældende. Smerten fra pisken gik lige i lemmet og lemmet voksede sig ekstra stort. Da de to på sengen var nær orgasme, tog styrken til i Nannas slag og da Morten denne gang fik udløsning var det med skrig der var tegn på både smerte og nydelse.

 

Nanna sendte parret i bad og gik ovenpå. Tyve minutter senere kom de to slaver ovenpå fuldt påklædte og med smil på læben. Oplevelsen havde været en overraskelse for dem begge. Men da Nanna havde beordret Morten til at komme, fik hun ideen med at beordre Mie til at komme også, dog lidt senere. Ridelæreren havde velvilligt sagt ja til det, tøzen var jo trods alt hans.

 

De drak en kop kaffe sammen. Der blev ønsket glædelig jul og godt nytår, og Mie tog af sted kort efter.

- Vent Morten, sagde Nanna og holdt ham tilbage, da han ville gå, - jeg bliver nødt til at tale med dig.

 

Nanna fortalte ham nu om samtalen med Claus, men igen måtte Morten sige, at så lang tid Claus ikke ville bruge sit evt. alibi, kunne ordensmagten ikke gøre noget.

Hun rådspurgte sig omkring Maria Kvist, og Mortens råd til hende var, ganske enkelt at tage konfrontationen med Maria og få dette afsluttet én gang fra alle. Der var naturligvis den risiko at Ridelæreren ikke specielt ville bifalde dette, men af to onder måtte hun vælge mellem at tage opgøret eller leve med hans utroskab.

Nanna kyssede ham, ønskede ham god jul, og sendte ham hjem.

Hun lagde sig på sofaen, besluttede at skrive dagens oplevelse i dagbogen, men hvad skulle hun gøre med Maria Kvist?

 

 

Tager Nanna opgøret med Maria Kvist? Hvorfor vil Claus ikke gøre brug af sit alibi? Vil han blive dømt for noget som evt. er ”snuserens” ugerning.

 

Følg med igen i morgen.