Den erotiske juledagbog - Julen 2002

Forfatter: Nanna©
23. december

Det endelige opgør

Juletræet var pyntet, der var handlet ind, købt gaver, alt var klar til i morgen aften hvor Nannas mor, bror og nye veninde skulle komme. Også Ridelærerens faster Tove var inviteret.

Faster Tove ville komme med maden havde hun sagt bare det lige kunne varmes op så var det i orden, Nanna skulle bestemt ikke stå og kokkerere i den tilstand. Blot juletræet var pyntet, Nanna smilede, og det havde Morten jo klaret. Nå ja, klaret og klaret var måske så meget sagt, men der var ikke meget hun skulle rette til sidst før det stod flot og flunkende. Hele huset duftede dejligt af gran.

Nanna havde endda nået at køre ind til byen i går og købe de sidste julegaver.

 

- Jeg kører en lille tur i eftermiddag, der er en som vil tale med mig, sagde Ridelæreren, da de spiste frokost.

- Hvem, Nanna kiggede spørgende på ham.

- Ja, det kan vel gøre lige meget, sagde Ridelæreren og spiste videre.

 

Så er det nok, tænkte Nanna, nu tager jeg det opgør med Maria. Hastigt besluttede hun sig for at køre 30 minutter efter Ridelæreren, og denne gang ville hun ind og afsløre dem, koste hvad det koste ville.

Uroligt gik hun rundt i huset, puslede snart med det ene snart med det andet.

Børneværelset var parat, tøj var købt ind og lå parat på hylderne. Puslepude, badekar, ja det hele ventede blot på den lille ny.

Det bliver nok et nytårsbarn tænkte Nanna, idet barnet sparkede derinde. Ømt lod hun hænderne kærtegne den store mave.

 

- Jamen så kører jeg nu. Ridelæreren kyssede hende på kinden. - Jeg forventer at være hjemme til aften men tør ikke helt love det, det kommer lidt an på trafikken.

Nanna nikkede bare, i tankerne var hun også hun på vej.

 

De følgende 30 minutter var de længste, næsten som i barndommens jul hvor man ventede på at de skulle blive færdige med at vaske op i køkkenet før man kunne komme til at gå omkring det pyntede juletræ og endelig lukke de gaver op man var så spændte på. Men endelig satte hun sig ud i bilen og kørte mod byen.

 

Tårerne trillede irriterende ned af  Nannas kind, hidsigt gned hun dem bort. Måske blev der slet ingen jul i år. Hun snøftede, hun kunne helt sikkert bo hos sin mor, det vidste hun. Så måske hun kunne finde en lejlighed igen inde i byen hvor hun og barnet kunne bo. Tårerne blændede hende.

En modkørende bil blinkede ad hende, og forskrækket fik hun bilen over i den rette kørebane igen.

Resten af vejen ind til byen koncentrerede hun sig om kørslen, det kunne være gået rent galt lige før.

 

Hun parkerede i en sidegade lidt borte fra Marias lejlighed. Forsigtigt skubbede hun havelågen op og valgte som sidst at gå over i haven. Skuffelsen var stor da hun opdagede at der denne gang var rullet for alle vinduer. Ubeslutsom blev hun stående og overvejede hvad hun nu skulle gøre, da hun pludselig så skygger bag gardinerne.

Det var skyggerne af to personer. Hvem kunne hun ikke se, men det betød vel egentlig også mindre, hun vidste jo hvem det var. Skyggerne viste at de klædte hinanden af.

Lillejuleaften. At han vil gøre det mod mig. Nanna græd. Det var ikke fair. Her stod hun, hans kone, højgravid med hans kommende barn under sit hjerte. Skyggerne bevægede sig, stod nu tæt sammen.

Kys og kærtegn, tænkte Nanna. Kys og kærtegn som jeg skulle have haft.

Hendes hjerte frøs pludselig. Og det lod hun sig byde, havde hun da slet ingen ting at skulle have sagt. Vreden blussede op i hende. Skulle hun bare gå herfra og lade sig vippe af pinden af sådan en gimpe, skulle hun slet ikke slås for hvad der var hendes, var hun så ynkelig at hun bare skulle give op, forære den mand hun elskede så højt og inderligt til en kvinde som ikke fortjente ham. Ikke tale om.

 

Beslutsomt gik hun om til hoveddøren, tog de 5 skridt op besværet af sin store mave, og ringede på døren og gik ind, der var ikke låst.

 

Maria Kvist kom ud til entreen, ganske nøgen, havde ikke nået at tage noget tøj på.

- Du… hvad.., mere nåede hun ikke at få sagt inden Nanna skubbede hende tilbage ind i entreen. Maria Kvist kiggede forbløffet på hende. Det havde hun nok ikke lige forventet, tænkte Nanna triumferende.

- Jeg er træt af dig, træt af dit renderi i mit hus, træt af din flirten med min mand. Kan du da ikke holde fingrene fra det som er mit og forsvinde ud af mit liv. Nanna råbte højt.

- Jamen jeg.. Maria Kvist forsøgt at skjule sin nøgenhed med sine hænder. Men Nanna afbrød hende.

- Selv din datter lægger du ikke skjul over for hvem du knepper med, hvad er du for en kvinde, hvad er du for en mor. Du skulle skamme dig.

- Jeg forstår ikke hvad du mener, pippede Maria Kvist.

- Lasse er gift med mig, jeg venter hans barn, hvor er din respekt, hvornår lærer du at acceptere at du har tabt, det er mig han ville have, mig han giftede sig med. Så tag da og hold fingrene fra ham.

Du og dine kærlighedserklæringer, din glatbarberede fisse, din renden ham på dørene. Hvorfor Maria, hvorfor? Hvorfor skulle han komme ind til dig i aften, skulle du lige mærke han dejlige krop igen, mærke ham fylde din liderlige fisse her til jul. Tårerne trillede ned af Nannas kinder. Nanna fortsatte, - Ligger han inde i din seng og gemmer sig og venter på dig med stiv pik, hva… hva….. så svar da!  Nanna var helt ude af den nu.

- H. Hmmmmm, jeg tror der er noget du har misforstået. En velkendt mandsstemme lød henne fra døren.

Nanna kiggede op og gispede, - Claus, Claus hvad laver du her?

Claus gik hen til Maria og lagde armen omkring hende, nøgne stod de side om side.

- Nanna, jeg tror du har draget lidt forhastede konklusioner, sagde Claus.

- Jamen, Lasse… hvor er Lasse. Nanna stod som fastlåst til stedet.

- Det ved jeg ikke Nanna, men han er med garanti ikke her. Hvis du lige giver os to minutter til at få lidt tøj på, så tror jeg det er bedst at vi alle tre lige får talt ud om det her.

Nanna svarede ikke, men nikkede. Hun blev bedt om at tage plads i sofaen i stuen mens de lige klædte om. Tankerne fløj rundt i hovedet på Nanna, hvad var dette? Hun forstod absolut ingenting. Hvad lavede Claus her og når Lasse ikke var her, hvor var han så?

 

Lidt efter sad de alle tre samlet i stuen.

- Nanna, jeg ringer efter Lasse, så kan han komme og snakke med, og inden han kommer kan vi fortælle dig lidt om baggrunden for alt det renderi som du ikke kender baggrunden for. Jeg kan godt se at vi har handlet lidt hen over hovedet på dig, men vi ville ikke bekymre dig nu her hvor du er højgravid, men nu kan jeg godt se at det har været en fejl. Og du skal ikke være nervøs. Vi skal nok lade være med at fortælle ham om din indtrængen her i huset, jeg siger at jeg har ringet efter dig og vil fortælle dig det hele, okay?

Nanna nikkede, forstod ikke spor af hvad han talte om. Claus ringede op og aftalte med Ridelæreren at han skulle komme ind omkring på tilbagevejen.

- Lasse er såmænd ude og købe julegaver, smilede Claus til Nanna, da han havde lagt røret på. – Han kommer i løbet af en times tid.

 

Og så begyndte Claus at forklare sagens rette sammenhæng for Nanna…..

 

… For et halv år siden var Maria ude og ride, jeg hjalp hende med hest og sadel og det endte med at vi red en tur ud i skoven sammen. Vi fandt ud af at vi harmonerede ganske godt sammen, havde let ved at tale sammen og forstod begge at lytte og komme med gode råd.

Hun fortalte mig om Asger, hendes mand, om bedrageriet, hans forhold til sin kvindelige advokat og om hendes fortvivlelse. Hun fortalte mig også om sine følelser fra Lasse og sin frustration om at det var dig han havde giftet sig med. Men igennem vores snak fik jeg Maria til at indse at det ikke var sammen med Lasse hun skulle dele sin fremtid. Er det ikke sandt Maria?

Maria nikkede men undlod at se Nanna i øjnene.

Claus fortsatte, - Det endte med at jeg inviterede Maria ud og spise den aftenen, og som det så ofte går endte vi her i lejligheden sammen og jeg kom først hjem ud på morgenen. Han gav Maria et lille klem. Det ene møde blev til flere og vort forhold blev heftigt og hedt. Da Asger blev anklaget for bedrageri og Maria fandt ud af hans forhold til sin advokat, indgav hun skilsmissebegæring.

Så blev der brand på rideskolen og jeg blev mistænkt for ildspåsættelsen fordi mit pandebånd blev fundet. Jeg havde intet alibi for den nat fordi jeg var hos Maria, og vort forhold skulle ikke være officielt før skilsmissen var endelig for ikke at lave rod i skilsmissesagen. Derfor kunne jeg ikke stå frem og fortælle hvor jeg var. Men nu er skilsmissen endelig, han kyssede Maria på håret og gav hende et klem, - så nu kan jeg fortælle hvor jeg var den nat, brevet kom i formiddags.

 

Det hele kørte stadig rundt inde i hovedet på Nanna, der var stadig så mange ubesvarede spørgsmål.

Hun valgte at fortælle om sit skænderi med Jeanette, Marias datter, og om at hun havde sagt at hendes mor bollede med Ridelæreren.

- Åh, svarede Maria, med et såret smil. - I efteråret var der en aften Jeanette skulle sove hos en veninde. Claus var hos mig, vi lå i soveværelset og hyggede os da Jeanette pludselig uventet kommer hjem. Hun brasede lige ind i soveværelset fordi hun troede jeg er alene som sædvanlig. Det var meget pinligt fordi vi var midt i…. midt i…. nå ja, vi lå og elskede på almindelig gammeldags maner, så hun kunne kun se ryggen af den mand som var hos mig.

- Og, supplerede Claus, den dag havde jeg ridebukser på, så derfor har hun så konkluderet at det var Ridelæreren som var her.

 

- Jamen hvad var så din hensigt med det besøg den aften først i december, ville Nanna vide.

- Jeg var meget langt nede, fortalte Maria, der var problemer med skilsmissepapirerne og Claus havde i lang tid ikke haft tid til at besøge mig, hvem kunne jeg ellers vende mig til som forstod mig og kunne tale med mig?

- Men du forsøgte at lokke ham, jeg sad inde på kontoret og kunne høre jeres samtale, eller i hvert fald noget af den, erkendte Nanna og fortsatte, - du fortalte om hvor meget du længtes efter ham og hans jern, hvorfor, hvorfor Maria?

Nu var det Maria der brød sammen, Claus sad også og kiggede undrende på hende, dette var bestemt ikke noget han kendte til.

- Hvordan vil du kunne forstå hvordan det er at have været byens feterede frue og dernæst blive vraget total af en ægtemand som crossdresser (både nyder herre og dametøj) en mand som adlyder sin advokat sexuelt og bruger butplugs på sig selv og lader sig dominere af samme, og at ens elsker også vælger til anden side og den nye ven lige pludselig ikke har tid til en. Samtidig var der en person som lagde an på mig som ikke kunne forstå at et nej var et nej. Maria hulkede højt, - Naturligvis var det forkert overfor dig, jeg har aldrig villet dig noget ondt Nanna, men jeg var så ensom, så alene, alt skulle jeg klare selv nu, ingen havde jeg at støtte mig til. Claus lagde armen om hende og trøstede hende.

Nanna valgte at spille med åbne kort nu.

- Maria, sidst Lasse var herinde stod du splitternøgen her i stuen og han kærtegnede dine bryster, jeg ved det, for jeg så det selv, derudefra, hvordan vil du forklare det.

Claus så chokeret på Maria – Hvad gjorde du Maria? Det har du ikke fortalt mig om.

 

I det samme ringede det på døren. Ridelæreren var ankommet.

Claus satte Ridelæreren ind i situationen, men undlod dog at fortælle om Nannas uheldige ankomst.

- Vi var lige ved at snakke om sidst du var her i huset, det kan være du vil fortælle hvad der foregik, sagde Claus. Ironien var ikke til at tage fejl af.

Lasse satte sig ved siden af sin kone i sofaen lagde armen om hende og kyssede hende på kinden. Nanna sad stiv som en pind, hvorfor havde Lasse kærtegnet Marias bryster, den forklaring var hun meget spændt på.

 

Ridelæreren tog ordet, - Maria havde ringet til mig om eftermiddagen, hun var helt ude af den og bad mig komme herind, hvilket jeg gjorde da vi altid har kunnet tale om alt med hinanden.

Han kiggede på Maria, - er det i orden at jeg fortæller det?

Maria nikkede.

- Aftenen før havde Maria været på rideskolen. Hun havde været nede hos Claus, som dog ikke var hjemme. I stedet var hun løbet ind i Jens som med et grin havde fortalt hende at Claus vist var inde og besøge sin kæreste. Han spurgte om hun ville med indenfor og have en julebryg, hvilket Maria desværre sagde ja til efter at have modtaget den chokerende udmelding om Claus’ nye kæreste. For dette ja var for Jens et decideret oplæg til at forsøge at få Maria med i seng.

En øl blev til to og tre og de blev begge lettere beruset. Maria vil du selv fortælle resten?

Og Maria berettede:… At jeg ikke havde set noget til Claus betød så, at han havde fundet sig en anden kæreste, bedst som jeg troede så… og så jeg drak endnu en øl. Jens kom over til mig satte sig på knæ og spurgte om borgmesterfruens fine fisse ikke trængte til at blive slikket. Jeg kunne slet ikke klare hans vulgære sprog så jeg rejste mig for at gå, men han tog fat i mig og sagde at nu skulle jeg ikke få fine fornemmelser. Nu havde jeg drukket hans øl og nu ville han have noget til gengæld. Jeg ved ikke hvor han fik tovet fra, men pludselig havde han bundet mine hænder sammen. Han flåede mit tøj af mig, vred mine bryster rundt, trak hårdt i vorterne så jeg græd af smerte. Han lagde mig også over sine knæ og gav mig en endefuld med ordene om at det ikke lignede noget at komme her og tro man kunne drikke hans øl uden at give noget til gengæld og at nu skulle han vise sådan et fruentimmer hvad han gjorde ved sådan nogen. Hårdt og over måske 5-10 minutter slog han min bagdel sønder og sammen. Jeg skreg om hjælp men ingen hørte mig, til sidst blev det for meget for ham og han hentede en rulle tape og satte den på munden af mig mens han hvæsede at så kunne jeg lære at holde min kæft. Han bøjede mig ind over sofaen rev mine trusser af og voldtog mig stående foroverbøjet. Igen og igen bankede han den op i mig og sagde noget om at sådan en liderlig borgmestergimpe simpelthen bare skulle have noget ordentlig pik. Han sagde også at jeg ikke skulle være så utaknemmelig, men bare se på min egen datter som elskede hans stive pik. Da var det, det slog klik for mig. Jeg fik fat i lampen med mine sammenbundne hænder og slog ham i jorden, fik fat i mit tøj og flygtede derfra.

Da jeg kom hjem ringede jeg til Lasse, Maria kiggede over på Ridelæreren og fortsatte, - jeg var simpelthen bange for at jeg havde slået ham ihjel. Jeg fortalte i korte vendinger hvordan det hele hang sammen og Lasse gik så ned til Jens.

Ridelæreren fortsatte, - Jens sad med en ispose på hovedet da jeg kom ind. Han forsøgte at bortforklare med at han havde slået hovedet ind i døren, men da jeg konfronterede ham med Marias opringning, brød han sammen og tilstod. Jens erkendte at have handlet overilet og var helt klar over at Maria kunne tiltale ham for voldtægt. Jeg aftalte med Jens at jeg ville snakke med Maria om det, mod at lignende aldrig gentog sig, i modsat fald ville han blive bortvist.

Næste aften tog jeg så ind til Maria. Maria græd og var ked af det. Hendes krop var blå og ophovnet af Jens’ hårdhændede behandling. Jeg bad hende tage tøjet af for se hvor slemt det stod til. Især brysterne var slemt tilredte. Der var røde mærker efter hans vrid i dem og baller m.v. var fyldt med blå mærker. På det ene af brysterne var der en helt ophovning, jeg ved det, for jeg mærkede selv efter.

Nanna sad helt stille, det var jo slet ikke sådan hun havde opfattet situationen ude fra. – Men Claus, havde du fundet en anden veninde, ville hun vide.

- Nej Nanna, Jens vidste jeg havde en veninde, men ikke at det var Maria, så da jeg ikke var hjemme og Maria spurgte efter mig, troede han naturligvis at jeg var hos min veninde. Én stor misforståelse.

- Hvad så nu, ville Nanna vide.

Jaaa, Maria trak på det. Nu er jeg skilt fra Asger og Claus og jeg har besluttet at danne par fremover, hvilket vi vil besegle med ringe i morgen den 24.12. Jeg valgte ikke at angive Jens, selv om han havde fortjent det. At min datter har haft et forhold til ham i 1½ år gjorde udslaget. Derved ville jeg jo komme til at udlevere min egen datter til pressen når lavinen rullede, og det ønsker jeg bestemt ikke. I morgen vil vi så ringe til landbetjenten og sige at Claus er parat til at stå frem med sit alibi og dermed ikke inddrages i branden på rideskolen.

 

Nanna tænkte på episoden i stalden hvor både Jens og Claus brugte Jeanette, men besluttede at det nok ikke lige var tidspunktet at komme frem med den udtalelse nu. Kunne hun nu få Maria afsat til Claus var hun jo af med hende fremover.

- Jamen så vil jeg da ønske jer tillykke………… aaaaaaaaarrrrrrrrrrrhhhhhhhhhhh

- Skat, skat hvad er der, sig dog noget.

Nanna kiggede op, - jeg, jeg tissede vist i bukserne. Hun rejste sig for at gå på toilet, men det fortsatte med at løbe fra hende.

- Lasse hviskede hun, Lasse, jeg tror fødslen er gået i gang.

 

 

Er fødslen gået i gang? Er der noget galt? Tilstår ”snuseren” nu og hvem er ”snuseren” så.

Hvad med jul, julegaver og julemad.

 

Læs videre i morgen.