Jul på rideskolen - Julen 2003

Forfatter: Nanna©
1. december

Den røde strømpe

PROLOG

Dette års julekalender foregår som de to tidligere år på en rideskole.
Rideskolen ejes af Irene Berg, en ældre dame. Hendes datter Nanna var oprindelig rideskolens kontormus, som forelskede sig i Ridelæreren på skolen. Deres bekendtskab udviklede sig på en forunderlig måde, idet de uden Nanna var klar over det, sad og chattede sammen på nettet om SM som hun følte sig tiltrukket af uden helt at vide, hvad det var.
Men Nanna kommer galt af sted og får slettet rideskolens bookingprogram. Hendes chat-ven Lasse beroliger hende, og opfordrer hende til at klare det så godt som hun kan. En dag kommer Ridelæreren ind og vil se i bookingsystemet, hvilket ikke kan lade sig gøre, da programmet er slettet. Ridelæreren og Nanna har tidligere har haft en kontrovers, engang da hun ved en fejl, kom til at give to heste, borgmesterfruen og hendes datter skulle have haft, til nogle fra asylcentret, hvilket borgmesterfruen hånligt gjorde Ridelæreren opmærksomt på. Han beordrer Nanna til et møde i sin lejlighed, hvilket udvikler sig til starten på deres leg med SM. Legen bliver som tiden går mere og mere omfattende og da den første jul nærmer sig er de forelsket. (Kan læses som Nannas erotiske historier på http://www.nannas.dk/
Julekalenderen 2001 omhandlede en pakkekalender med frække gaver hvor Ridelæreren forsøger at finde ud af om Nanna er kvinden han vil dele sin fremtid med. Han frier til hende juleaften efter en måned med masser af erotiske eventyr. Kan læses på http://www.juleerotik.dk
Julekalenderen 2002’s omdrejningspunkt var en erotisk dagbog Nanna udfyldte med de sexoplevelser hun og Ridelæreren havde haft hver især og sammen, eller fået fortalt af andre. December forløb dog ikke helt uden problemer. Ildebrand, magt, intriger, kærlighed og had, var også omdrejningspunkter i julekalenderen 2002. http://www.juleerotik.dk
Vi er nu klar til dette års julekalender som er tilført lidt fantasi og nisseri.

1. december – Den røde strømpe - skrevet af Nanna
- Godmorgen skat, så er det jul. Ridelæreren bøjede sig ind over Nanna og kyssede hende blidt på munden.
Nanna slog øjnene op, strakte sig og smilede.
Det var den 1. december, starten på julemåneden
Hun krøb ind i hans arme og hans hænder begyndte at kærtegne hendes bryster. Ømt nappede han hendes vorter og hun gav sig i en blanding af lidenskab og smerte. Sådan startede de altid julemåneden, med øm elskov, og Nanna hengav sig i lidenskab.

På samme tid ovre i den gamle ridestald nede i en for længst glemt kælder.
- Så hold da op, hvad i alverden går der da af dig, Marie snurrede rundt og slog ud efter Magnus, hendes mand, som lige nåede at dukke sig for grydeskeen som susede gennem luften.
Klogelig trådte Magnus to skridt baglæns inden han tog til genmæle overfor furien som stod foran ham.
- Jamen kære Marie, det er jo så længe siden. Magnus’ nissehue stod lige op i vejret og symboliserede hans lidenskab efter hans barmfagre kone. Han var så tændt. Han havde siddet ved bordet og var kommet til at se på sin kones dejlige bryster, og til sidst måtte han simpelthen røre dem.
- Ja, du er altid så tændt, din nissehue står altid op, hvæsede Marie, - du tænker aldrig på andet end sex, og hvad er det for noget rødt du står med i hænderne? Se du hellere at få spist din grød og kom ud i snedkerværkstedet, har du ikke en masse skeer du skal have snittet, inden vi får set os om er det jul og alle ungerne regner med at du forsyner dem med nye grødskeer.

Resignerende over Maries afvisning af hans seksuelle tilnærmelser, lod Magnus det han havde i hænderne falde på gulvet, og satte sig ned for at spise sin grød. Kort tid efter traskede han slukøret ud i snedkerværkstedet.

Da Magnus havde forladt køkkenet gik Marie hen for at se hvad det røde Magnus havde tabt var for noget. Hmm, nu havde han igen været oppe ved menneskene på rideskolen. Det hændte jævnligt at han kom hjem med ting han ville vise hende. Hun vendte og drejede stoffet. Det var noget underligt noget, et rør lavet af stof fyldt med huller, ja at kalde det stof var næsten for meget. Det lignede næsten mere et fiskegarn. Hun holdt det prøvende op, det lignede vist en strømpe, men den kunne i hvert fald ikke varme noget som helst i denne decemberkulde. Hun gik hen for at putte mere brænde i kakkelovnen ovre i hjørnet, for så at vende tilbage til strømpen. Hun smed sutskoen, trak den uldne strømpe ned og satte prøvende foden ind i strømpen. Den var naturligvis alt for stor, men så faktisk temmelig spændende ud på hendes stadig slanke ben. Marie faldt i staver og tænkte tilbage…

Marie var 178 år og havde dannet par med Magnus siden hun som 124 årig var kommet på husholdningsskole og han som 128 årig var på håndværkerskole. Hun var en yppig ung nissepige med flotte kuplede bryster og en fræk bagdel. Altid var der gang i den på nisseskolen hvor hun befandt sig. Magnus var vild med nissepigen som han så hver gang der var spisning, men hun værdigede ham ikke et blik før de ved et tilfælde kom til at danse sammen til en fest.
- Ups, fnisede Marie, det må du undskylde. Hun nærmest landede i armene på Magnus da hendes dansepartner ikke fik fat i hendes hånd under en fyrig træskovals. Hendes yppige bryster var presset helt ind mod hendes ukendte nye dansepartner. Hun mere mærkede end så, at hans nissehue rejste sig med lynets hast i takt med hans erektion pressede på i hans musegrå vadmelsknæbukser. For ikke at vække opsigt, trak han hende hastigt med ud fra staldloftet hvor festen blev holdt. Benovet kiggede hun på hans hue som stod i spids, stiv og strunk. Hun var nok klar over at hun var årsagen til den knejsende hue, men det var første gang hun så det ske. Magnus var lige så rød i hovedet som huens farve og stammende forsøgte den unge nisse at undskylde.
- Jeg er ked af det, det er aldrig sket før. Magnus forsøgte at få nissehuen til at lægge sig, men lige lidt hjalp det.
Marie fnisede, og spurgte om det var rigtigt at når drengenes nissehue var stiv, var det ensbetydende med at en bestemt legemsdel på drengene også var det.
Magnus nikkede
- Må jeg se? Marie kiggede troskyldigt på ham. Hendes røde nissehue indrammede smukt hendes fine hud og røde æblekinder. – Kom, hun tog Magnus i hånden og trak ham ud på et gammelt høloft. – Må jeg så se nu?
agnus havde aldrig vist sin intime legemsdel til andre før, men foran ham stod hans drømmenissepige og hvis nogen kunne overtale ham, var det hende. Ja, hun kunne faktisk have bedt ham om hvad som helst i de sekunder, så havde han gjort det.
Han løsnede bindebåndet i livet på sine grå benklæder og med et sagte puslen faldt de til jorden. De hvide lårlange underbenklæder fulgte kort tid efter. Der stod han så, med et lem så knejsende og stift så det var en fryd, mens han genert stod og kiggede ned i jorden.
- Wow, så havde pigerne jo ret. Marie gik nærmere. - Må jeg røre? Uden at afvente Magnus’ svar, lod hun sine fingerspidser glide hen over den for hende nye legemsdel.
Magnus stønnede ved den blide berøring.
- Åh, Marie fløj baglæns. – Gjorde det ondt? Hun gav et vræl fra sig, da der i det samme sprøjtede noget hvidt ud af Magnus tryllestav, for en tryllestav måtte det være
- Undskyld, Marie drejede om på foden og styrtede ud fra høloftet.
Tilbage stod Magnus og kiggede undrende på sit lem. Sådan havde det da aldrig teet sig før. Hvad havde Marie gjort, havde hun brugt nogle af sine trylleformularer på ham. Lige pludselig da hun havde rørt ved ham, havde alt trukket sig sammen indeni ham. En velvære han aldrig havde følt før, havde vældet op i ham og så var det kommet ud som hvidt heksemælk fra hans lem. Han rystede undrende på hovedet, trak sin underbenklæder på efterfulgt af sine grå knickers. Det her forstod han ikke. Men én ting var sikkert. Det var dejligt da hun rørte ved ham, og heksekunster eller ej, det måtte han lokke hende til en anden gang……

I det samme gik køkkendøren op. Marie hev febrilsk strømpen af og kylede den hen i et hjørne og rystede hovedet, som for at klare hjernen. Sex og erotik var bestemt ikke noget for hende. Det var hun blevet for gammel til.

Mon Magnus får hende omvendt i løbet af julemåneden og hvad mon Nanna og Ridelæreren har i godteposen. Følg med her på juleerotik, hver dag i december.
Har du også husket at deltage i konkurrencen om alle de mange spændende præmier?