Jul på rideskolen - Julen 2003

Forfatter: Nanna©
3. december

Resumé
Den 2. dec. var Magnus hos Ridelæreren og Nanna for at finde ud af hvad en slavetøz og et outfit er for noget. Det fik han en hel speciel oplevelse ud af da han overværende en seance mellem Ridelæreren og Nanna. Men hvordan får han fortalt det til nissemor og hvad med den lille souvenir han tog med hjem!

3. december – Magnus’ forklaring - skrevet af Nanna
- Hvad er det her for noget griseri. Sig mig engang er du da gået helt fra forstanden og blev sexgal. Marie stod og viftede med Magnus vadmelsbukser som hun havde samlet op ved siden af hans seng. Bukserne var ganske sammenklistret af sæd. – Nu vil jeg have en forklaring.
Og så begyndte Magnus at fortælle historien om Nannas afstraffelse. Nissemor fnøs af foragt indimellem og kom med kommentarer om at verden var også gået helt af lave. Men da Magnus fortalte om hvor våd Nanna havde været mellem benene da Ridelæreren havde afstraffet hende ville hun alligevel have at vide hvordan det kunne lade sig gøre, men her måtte Magnus melde pas, at det vidste han faktisk ikke. Magnus kiggede på Marie, var det ikke som om der var kommet en lille orange plet på hendes nissehue, var hun måske alligevel lidt tændt af hans beretning om sm seancen?

- Jeg synes der er en lille orange plet på din hue, Marie, er du mon blevet en lille smule lysten. Magnus rejste sig og gik håbefuld over til sin kone. Men hun fløj op og sagde, at så var det godt og at han for øvrigt godt selv kunne vaske sine bukser, sådan noget svineri ville hun ikke bruge tid på. Magnus var på vej hen til den gamle dragkiste for at finde et par rene bukser, da Marie stoppede ham og spurgte hvad det var for en underlig pind han havde haft med hjem oppe fra menneskene.
Hun er lige godt lidt nysgerrig, konkluderede Magnus tilfreds og vendte sig om mod sin kone.
- Ja de kalder det en dildo.
- En dildo? Hvad bruger de sådan en til, Marie stod undrende og vendte og drejede den lille røde dildo Magnus havde sat på køkkenbordet.
- Ja, de bruger den til at fornøje sig med.
- Nåh, sådan til at komme til at grine med, sagde Marie spørgende.
- Nja, næhh ikke helt, men jeg kan da vise dig hvordan jeg så Ridelæreren bruge den.
Han tog dildoen, gik hen til Marie og løftede hendes skørter op. Hun kiggede undrende på ham da han rørte hende mamelukker midt på med pinden, og skulle til at sige at de blev snavsede, da Magnus i det samme trykkede på tændknappen og dildoen begyndte at vibrere.
Marie gav et vræl fra sig da dens summen fornemmedes ind igennem mamelukkerne og ind i hendes skød, og hun tog et ordentligt hop baglæns så kopper og tallerkner fald ned af bordet og knustes idet hun stødte ind i det.
- Næ så er det godt, det er farligt trylleværktøj. Hun tog dildoen og kastede den gennem rummet. Den ramte væggen for enden af køkkenet, faldt til jorden og gik i to dele. – Og kan du så se at komme ud herfra, sådan nogle numre skal du ikke lave med mig mere.

Magnus boblede indvendig af grin over Marie, men det undlod han klogelig at lade hende se. Med bøjet hoved gik han ud i værkstedet.

Da Magnus var gået, stod Marie længe og kiggede arrigt på dildoen som stadig lå og brummede nede på gulvet. Til sidst gik hun hen og samlede den op. Dens summen føltes faktisk behageligt i hænderne, lige som en slags sitren. Hun samlede låget til batterierne op og satte det på.
Da hun hørte snedkerværktøjets hamren og banken ude fra værkstedet, løftede hun op i skørterne og prøvede forsigtig at sætte dildoen ind på mamelukkerne ligesom Magnus havde gjort.
Uhmm det føltes faktisk lækkert. Hun mærkede en forunderlig summen i skridtet og begyndte at bevæge den lidt rundt på forskellige steder på gevandterne. Det gav et spjæt i hende da den ramte hende direkte ind midt på hendes skød.
Hun fjernede hastigt dildoen men kort tid efter satte hun den atter ind på sit køn. Åhh, hun stønnede sagte, det føltes så dejligt. Bare lidt mere, bare en lille smule mere. Hun begyndte at svaje. Hele hendes underliv summede. Da Marie næppe kunne stå på benene og hendes åndedræt var hektisk og kort, vaklede hun hen til trappen op i sovegemakkerne. Hun flåede sine mamelukker af og lagde sig ovenpå det flotte røde quiltede sengetæppet. Hun førte dildoen ned til sit køn igen og trykkede på tændknappen.
Marie lukkede øjnene, hun hengav sig totalt til denne nye fornemmelse og begyndte at bevæge dildoen hen over sin klitoris. Hun skød ryg og pressede skødet op mod dildoen. Hun stønnede højt. Holdt vejret for ligesom at hjælpe til i den skønne fornemmelse for snart efter at snappe efter vejret igen. Atter skubbede hun sit underliv op mod dildoen for at få fornemmelsen mere intens. Hun gispede i forbløffelse og nydelse, da den lille dildo i det samme gled lidt op i hendes åbning. Forsigtig kørte hun den ud og ind for at prøve denne nye følelse. Åhh, det var så længe siden hun havde været fyldt ud. Prøvende skubbede hun den længere og længere op ind til hun ikke kunne klare mere af længden. Hun prøvede at dreje den lidt og gispede højt da skruen i bunden af dildoen satte mere fart på vibrationerne.
Uhhmm åhhh, jaaa, gispede Marie. Hurtigere og hurtigere trak og skubbede hun den ud og ind ad åbningen i sit skød. Åhh ja, åhh nej, nej, neeejjjjjj. Hele hendes krop stod som en flitsbue da hendes krop modarbejdede hendes fornuft og gennemrystede hende i en orgasme så intens og dyb at Marie næsten lå bevidstløs i adskillige minutter bagefter.
- Hm, måske ikke så tosset endda, brummede Marie da hun rejste sig op for at tage mamelukkerne på igen.
- Kaldte du på mig Marie. Det var Magnus som stod nede i køkkenet og kiggede op på hullet.
På rystende ben kom Marie ned fra loftet. – Næh, nej, jeg var bare oppe og rede seng.
- Rede seng, jamen gjorde du ikke det inden vi gik ned for at spise? Magnus så desorienteret på sin kone. Pludselig fik han øje på farven på hendes hue, hele den ene side var stærk orange. Hvad i alverden havde hun haft gang i. Pludselig dæmrede det for ham.
- Jamen Marie da! Han gik hen for at tage om hende, men blev mødt med en skinger stemme.
- Har du fået vasket dine bukser – ellers se at komme i gang. Det er ikke tid til driveri her op til jul.
Med et skælmsk smil tog Magnus sine bukser og gik ud i vaskehuset.

Er der alligevel håb for at Magnus kan få sit sexliv med Marie tilbage? Og mon ikke Nanna og Ridelæreren undrer sig over hvor hendes lille mini klitorispirrer er henne?
Følg med igen i morgen – hvor vi dog skal en tur op på rideskolen og høre om hvordan det går med nogle af personerne fra sidste års julekalender.
Har du husket at deltage i dagens konkurrencer om de flotte præmier?