Jul på rideskolen - Julen 2003

Forfatter: Marthin©
4. december

Resumé
Måske er der alligevel håb for Magnus og Maries sexliv. Den lille dildo Magnus havde snuppet oppe hos Nanna og Ridelæreren i forgårs satte visse tanker i gang hos Marie og gav hende en oplevelse hun ikke helt vil være ved.

Men i dag skal vi en tur op til Ridelæreren og Nanna som har fået besøg af Peter, Nannas bror.
I julekalenderen sidste år hørte vi om dengang Peter i sin ungdom var på cykelferie med vennerne, punkterede og lod de andre køre videre mens han fik sin cykel lappet. Det tog et døgns tid, for Peter overnattede hos en lidt ældre dame som var vældig trængende. Peter har jævnligt besøgt Agnetha siden da. Men sidste jul faldt han helt og aldeles for Monica som var barselsvikar på Rideskolen. De bor i dag sammen, men alt er ikke lutter idyl. Peter ringede i går til Nanna og spurgte hende om hun havde tid til en snak under fire øjne. Peter ankommer, men til Nannas overraskelse udviser han en besynderlig adfærd og taler noget anderledes end han plejer.

4. december – Et underligt besøg – skrevet af gæsteskribent Marthin
Peter følte sig frustreret i sit forhold til Monica og det var nærmest som om de ikke fungerede rigtigt sammen, men det var jo kun i sengen han havde problemer med hende og han vidste faktisk godt, sådan set, hvad der var i vejen, det var alt det han i sin tid oplevede med Agnetha i Sverige.
S
elvom det efterhånden var over et år siden han sidst have været oppe og besøge hende, så var hans tanker stadig  beskæftiget med det, hun havde en mere fri måde at dyrke erotik på end når han var sammen med Monica og han havde svært ved at fortælle Monica at der var noget han gerne ville lege med hende, når de endelig lå der på madrassen, det var ikke fordi de ikke kneppede og heller ikke at nogen af dem var utilfredse, men der manglede alligevel noget, men hvem skulle han tale med, joh der var jo hans søster Nanna oppe på rideskolen, men så skulle han have hende alene, for svogeren Lasse, han var også god nok, men han ville helst have sin søster alene, når talen blev så fri, som den ville blive, når han skulle fortælle, hvad det var der manglede, i deres forhold.

- Ser du Nanna, Peter sad i Nannas sofa og drak kaffe og hun sad med benene trukket op under sig og afventede Peters udspil i de spekulationer, som han havde fortalt hende i telefonen, drejede sig om sit erotiske forhold til sin elskede Monica og som han havde så svært ved både at fortrænge i sin hukommelse og fortælle Monica om det, men hvad var der vel andet at gøre?.
- Det er ikke fordi jeg generer mig ved at fortælle Monica om mine oplevelser, men jeg er bange for at hun ikke forstår det, eller endnu værre ikke kan lide det og så at vores forhold går itu, det ville gøre os begge kede af det, måske endda mig mest! Men ser du, når jeg var oppe hos Agnetha, så var det bare derudaf, når først vi havde smidt tøjet og lå eller stod, så fik vi begge lov til at få lige den oplevelse, vi den aften havde behov for, som for eksempel når vi lå på sengen og Agnetha stod på hænder og knæ og jeg kneppede hende bagfra, så trængte jeg ind i hende hårdt og brutalt, helt i bund og ganske langsomt trak jeg mig tilbage, for igen at støde til af fuld kraft, hun skreg af lider, hver gang jeg ramte bunden i hendes fisse. Og noget af det bedste jeg oplevede med hende var da hun sagde at jeg skulle trænge ind i hendes anus. ”Jeg har tømt mig helt ud, så du skal bare bruge mig i hvilket hul du finder bedst.” sagde hun. Og når jeg stod der bag hende og stødte min stive pik ind i hendes anus og bøjede mig ind over hendes bagdel, så jeg kunne lire hendes fisse med fingrene samtidig med at jeg kneppede hende i numsen, så var det som om hun var en Heks, hun hvæsede som en kat, mumlede ukvemsord og gispede, hun var en dejlig kvinde at kneppe, med hele tiden og ikke et sekund fraværende, vi gispede begge to af træthed og lider, men denne gang knepperi i en kvindes numse, det er en oplevelse for den er så snæver så intet andet kommer op på det stadie og modstanden gør selvfølgelig at udløsningen kommer hurtigere, men også i større kaskader, det er enormt.

Nanna vred sig indvendig, hvad var der gået af Peter? Aldrig havde hun oplevet ham så vulgær og pervers, det var slet ikke hendes elskede og hensynsfulde lillebror som sad overfor hende, men nærmest en ….. ja hun kendte slet ikke ordet for det. Hun tog en dyb indånding og lyttede atter.

- Men det der klemmer mig mest fortsatte Peter, det er en fantastisk oplevelse jeg havde i den sidste weekend  jeg var hos Agnetha. Hun havde en veninde der hed Sylvia og hun var lidt yngre end Agnetha, hun kom på uanmeldt besøg da jeg var der, hun var lige så fri som Agnetha og medens vi sad og drak kaffe i køkkenet, spurgte hun lige ud, som om de aldrig talte om andet.
- Har I været en tur i kassen eller skal det gemmes til jeg er gået igen? Fordi I skal ikke holde jer tilbage, jeg kan tage et blad imens, eller gå en tur i skoven.
Agnetha svarede hende, - Næh, det behøver du ikke, vi venter et par timer, så kan vi alle tre tage os en tur i saunaen og så er det meget nærliggende at Peter også for lov at prøve at være tre i sengen, synes du ikke det er en bedre ide? Og det syntes Sylvia også at det var, og spurgte om vi så ikke skulle gå en tur i skoven og plukke nogle friske birkegrene?
- Jeg siger dig Nanna, fortsatte Peter, - det er erotik så det basker, alene inde i saunaen at få lov til at piske to liderlige kvinder med de friske birkeris og bagefter selv blive pisket af de samme to liderlige kvinder, ikke lægge fingrene imellem, bare slå løs, så huden åbner sig i porerne og giver varmen lov til at lire os op i en hidsig erotisk stemning, så pikken rejser sig og er lige ved at sprænge sig vej ud af forhuden og så lagde Sylvia sig ned på den midterste hylde, skrævede ud i en vid vinkel med sine ben og spurgte om der ikke var én i saunaen der vil slikke fisse på hende nu, og jeg gik selvfølgelig hen og lagde mig, satte mine arme ind under hendes lår og åbnede hendes fisse med mine fingre og satte tungen i gang  omkring hendes klitoris og hun gispede og skreg op og forsøgte at klemme sine lår sammen og jeg kæmpede med hendes lår, alt imedens jeg slikkede hende videre. Og så mærkede jeg at Agnetha tog fat i min pik bagfra og gned løs på den og hun lagde sig ind under mig og suttede mig til den helt store udløsning, som jeg leverede ind i hendes mund. Men det sluttede ikke her. Sylvia var kommet i flere store og mindre orgasmer, hvor hun smækkede lårene sammen om hovedet på mig, så jeg følte mig som en lille mus, der er ved at blive knust, men da hun endelig kom i toppen af en orgasme, så skreg hun, så det lød som et brøl fra  et såret dyr. Da hun endelig havde samlet sig lidt, sagde hun at nu skal vi ind i seng og slappe af, og så grinede de begge to.

Peter var efterhånden kommet igennem sin fortælling om hans Agnetha i Sverige som han savnede engang imellem, men der var jo også hende Sylvia og hun boede vidst nok her i landet, men mon Monica ville mødes med hende, hvis han kunne få sig selv til at tale med Monica om det.
- Jamen Peter, sagde Nanna, ud over den tur i saunaen og det slikkeri med mere, hvad er det så du savner hos Monica?
- Det er nok friheden i det, svarede Peter, - og vel også det skiftende, der er jo ingen ensformighed som med Monica, jeg savner nok det med at skifte, have én elskerinde ved siden af eller at vi er 3 sammen. Som for eksempel den afsluttende fase i oplevelsen med Agnetha og Sylvia, da vi udmattede af alt vores slikkeri og sauna ture, badninger og flere ture i forskellige stillinger og endnu engang i sauna ud på natten, endelig kom vi ind i sengen igen, så sagde Sylvia. - Nå, venner, nu må vi se om Peter har lært noget om hvordan man knepper 2 svenske damer på én gang.
Først gejlede de mig op så min pik var stiv som en stålstang og de fortalte at de begge ville have deres andel af denne pik, fordi de begge havde været med til at få den til at rejse sig og så sagde Agnetha, - Nu stiller Sylvia sig op til en bagstikker på knæ her i sengen og du Peter stikker din pik i hende, men jeg stiller mig ved siden af Sylvia, i samme stilling og nu er det op til dig hvornår du vil skifte imellem os, men vi skal kneppes begge to på skift og den af os, som du ikke har pikken i, når du får din orgasme, hun har krav på at blive kneppet sønder og sammen lige så snart du er klar igen, ikke?
Og jeg skiftede imellem de to fisser ind i den ene og kneppe hende godt og grundigt og pludseligt ud med et svup og ind i den anden, det er det mest liderlige jeg har oplevet i mit liv, det var Sylvia der fik mine safter, jeg gik i en kæmpe eksplosion og det rystede mig sådan at jeg var ved at skride sammen i sømmene, men Agnetha var sød denne nat, hun gav mig lov til at sove før, jeg igen skulle kneppe hende sønder og sammen.

Peter sluttede sin samtale med Nanna, med at sige, - Ved du hvad søs, jeg siger det sgu rent ud til Monica, ”Lad os forsøge med én til i vores seng, vi skal dele ud af vores lykke” sådan!
Godnat Nanna og tak fordi du gad høre på mig. Vi ses Hej !!!.
Peter rejste sig og vaklede ud af stuen og ud i vinteraftenen.

Rystet sad Nanna tilbage, her var noget galt fuldstændig galt, hun måtte tale med Monica. Beslutsomt rejste hun sig og gik til telefonen…

Samtidig nede i kælderen hos nisserne.

Magnus var klar over at han havde dummet sig og for en tid havde gjort sig selv overflødig, derfor havde han taget et usynlighedspulver og listet op i pigernes omklædningsrum på Rideskolen, med et lille uskyldigt håb om at han kunne komme i stemning ved at se én af pigerne uden tøj, så hans hue og ædlere del kunne rejse sig i en flot statue, for så måske ville Marie forbarme sig over ham og hjælpe ham med at få huen til igen at lægge sig, men så skete der det forunderlige, at én af pigerne kom senere hjem til stalden med sin hest og hun var helt alene, da hun nynnende trådte ind ad døren til omklædningsrummet. Det var ikke svært at se at hun havde oplevet noget dejligt på sin ridetur hjem til rideskolen. Hun skyndte sig at tage alt tøjet af og smed det i en stor dynge midt på gulvet, åbnede sin taske og tog en stav frem, lidt større end den han, Magnus, havde nuppet oppe hos Ridelærerens den anden dag. Der sad også en lille knap på siden af den, og hun startede den begyndte den at brumme og ryste. Pigen satte sig overskrævs på bænken i omklædningsrummet, lagde sig bagover, tog staven og satte den ind i sin fisse og nu så Magnus staven blive ført ind og ud alt imedens den brummende lyd fik pigen til at stønne på samme måde, som Marie når han kneppede hende. Senere da pigen var gået i bad, tog Magnus kæmpestaven og gik ned til Marie, med håbet om, at når hun fik sådan en stor gave, så ville han, Magnus få lov til at ligge med Marie, men nej, han blev sikkert atter snydt og Magnus funderede over om Marie brugte den stav han var kommet med sidst. Men med batterier, så var det var vel et spørgsmål om tid?

Der var ikke alene mørkt i kælderen men også ganske stille og Magnus listede ned ad trapperne for ikke at gøre Marie sur, hvis hun var gået i seng, men både hans hue og hans pik rejste sig i spænding da han så Marie ligge på ryggen i sengen. Med vidt spredte ben lå hun med den brummende stav i hånden og kælede forneden. Magnus kiggede på den store stav han havde med hjem, den var for stor til at hun kunne bruge den lige som pigen i omklædningsrummet, men den lille virkede åbenbart også godt nok, efter de lyde Magnus kendte så godt fra Maries strube, når han endelig fik lov til at støde sin lem op i hende, men der var ikke brug for nogen Magnus nu, han turde slet ikke nærme sig Maries seng, så han satte sig lydløst ned på gulvet i krogen og stirrede på Maries hænder og hørte hendes strubelyde og i samme rytme som Maries begyndte han nu at gnide på sin pik og det var lige før at de kom samtidig.

Magnus var faldet i søvn på gulvet i krogen af soveværelset, hans hue var faldet sammen, ja, alt var slapt på ham. Han vågnede ved at Marie skreg op, rystede over hele kroppen og halvvejs inde i en orgasme udtrykte ukvemsord om hvad det var for noget menneskeskidt hun havde fået, og at skidtet ikke duede mere.
- Åhhh stønnede hun, det er så urimeligt, hvad skal jeg arme nissekvinde dog gøre, jeg er jo ikke færdig!
Da Magnus rejste sig, fór Marie sammen, hun havde jo ikke hørt ham komme og da han var usynlig havde hun jo heller ikke kunnet se ham, men nu virkede pulveret ikke mere. Magnus så chancen for at få lov til at gøre Marie færdig med sine rysteture, han argumenterede for at hans rysteture var noget bedre end dem, som apparatet gav hende, men det mente Marie slet ikke der kunne være tale om. Meget meget fornærmet smed hun den lille dildo hen til ham og sagde at den måtte han se og få den repareret til i morgen – Godnat! Og så vendte hun sig om og faldt i søvn upåagtet at Magnus stod og ventede på en positiv tilkendegivelse fra hende.

Magnus sank opgivende ned på gulvet, slap i kroppen, slap i lemmet, slap i huen, helt alene midt i mørket.

Hvordan går Nannas samtale med Monica omkring Peters besøg og underlige opførsel? Får Magnus repareret den lille dildo, og hvordan mon Marie takler den stigende seksuelle aktivitet i nisseboligen?
Læs dette og meget mere i morgendagens kalenderafsnit.
Har du også huset at deltage i konkurrencerne om de mange flotte præmier?