Jul på rideskolen - Julen 2003

Forfatter: Nanna©
5. december

Resumé
Peter fortalte i går Nanna, sin søster, om sin oplevelse med Agnetha og dennes veninde Sylvia. Der manglede noget i hans og Monica forhold. Et krydderi i form af en ekstra person, noget mere perverst, vulgær sex, a la det han fik hos sin veninde i Sverige. Nanna var rystet. Det lignede ikke Peter, hendes livsglade bror, at optræde på denne facon som en vulgær sexfikseret person.
Efter Peter tog af sted ringede Nanna Monica op.
Marie hos nisserne har fået smag for den lille dildo, men bliver dybt frustreret da den går i stykker, antageligt løbet tør for batteri. Marius tilbyder sin hjælp, men bliver på det stærkeste afvist.
Det ser lidt sort ud det hele.

5. december – Monicas voldtægt - skrevet af Nanna
- Jeg var mildest talt chokeret.
Nanna og Ridelæreren sad over morgenkaffen og diskuterede gårsdagens hændelser. Nanna var stadig oprørt over sin brors opførsel.
- Jamen, jeg fatter ikke han kunne gøre det mod hende, fortsatte hun.

- Prøv at se det fra hans side, skat, tror du ikke jeg ville føle mig såret under samme omstændigheder. Ridelæreren kiggede varmt på sin kone.
- Ville du så opsøge gamle ”bekendte”? Nanna stirrede vantro på ham.
- Sårede sjæle tænker sjældent klart!
Nanna faldt i staver og hendes tanker gik til samtalen med Monica i går………

Efter Peter havde forladt sin søster dagen før, havde Nanna straks ringet Monica op, der grædende var brudt sammen og sagt at det hele var hendes skyld. Nanna havde ikke nævnt Agnetha og Sylvia, men blot sagt at Peter havde udvist en noget afvigende adfærd.
- Åh, Nanna, jamen det hele er min skyld, hulkede Monica….. - Åhh, Nanna må jeg ikke godt tale rent ud, det er så forfærdeligt?
Nanna bekræftede at det var helt i orden, og fornemmede allerede hvad der måtte komme.
Og her er så Monicas (kælenavn Mic) beretning…..

For 4 måneder siden i august måned begyndte jeg at modtage sms’er fra min tidligere kæreste. Jeg gjorde ham klart at jeg ikke var interesseret, men han fortsatte, og en dag stod han udenfor vores dør og spurgte om jeg ikke godt ville drikke en kop kaffe med ham. Jørgen stod foran mig, chokeret trådte jeg et skridt baglæns. Han var nok den sidste jeg havde forventet at se, på trods af hans mange sms’er i den seneste tid.
- Mic, giver du en kop kaffe?
Stammende fik jeg fortalt at det ikke var så godt.
- Kom Mic, så giver jeg kaffe, ikke?
Jørgen så bedende på mig. Og hvad pokker, tænkte jeg, det kunne der vel ikke ske noget ved. Jeg sagde ja, tog en trøje med og gik hen til hans bil.
Vi kørte hen til en lille café nær motorvejen. Vi satte os lidt afsides ved et af de der bord/bænke sæt. Han hentede os en kop kaffe og fortalte om sit brud med en kæreste, om hendes utroskab, løgne og hvordan han slutteligt havde fundet dem sammen i sin seng.
Han rejste sig, gik omkring bordet og stod bag mig.
- Åh Mic, jeg savner dig, savner dig hver eneste dag, savner dig, dine bryster, vores hede stunder.
Hans hænder gled langsomt fra mine skuldre ned og kuplede sig omkring mine bryster. Hans varme hænder vandrede ind under min bluse og kneb blidt i mine brystvorter.
- Nej, Jørgen, nej, chokeret forsøgte jeg at skubbe ham fra mig, men det var som han var helt paralyseret nu. Hans hænder kælede og krammede mig, samtidig med at han holdt mig i en skruestik.
- Åhh, Mic, disse dejlige bryster, dit altid liderlige skød, gud hvor jeg har savnet dig.
Han begyndte at flå mit tøj af. Jeg skubbede og protesterede, men sad fast i hans stærke arme. At råbe om hjælp faldt mig slet ikke ind, han var jo ikke en ukendt og jeg mente nok at jeg selv kunne klare situationen.
Han løftede mig op og på trods af min sprællen, bar han mig om bag en beplantning og flåede min bh af mig. Hans mund søgte mine brystvorter, imens hans hænder rev og flåede i mine shorts, indtil de med et scritzzz gik i stykker. Mine protester blev vist nok svagere og svagere, jeg elskede når han tog mig med magt da vi boede sammen.
Da mine trusser var fjernet samlede han mine hænder over mit hoved så jeg ikke kunne komme til at kradse ham, og førte sit nu stive jern ind i mig og begyndte at kneppe mig hårdt og brutalt. Den anden hånd lagde han over min mund så jeg ikke kunne skrige.
Åh, bare det at mærke han stive pik igen, satte gang i erindringen. Det er ikke fordi jeg mangler noget hos Peter, men han er så omsorgsfuld så.. ja.
Da han havde kneppet mig i et stykke tid, vendt han mig om så jeg stod på alle fire. Imens han trængte ind i min stjerne, hvæsede han at jeg altid havde holdt ham borte fra det hul, men nu tog han hvad der var hans. Jeg mærkede hvordan hans pik cm for cm gled op og ind i min snævre åbning. Gispende måtte jeg erkende, at det tændte mig. Han råbte triumferende ”Ha, jeg vidste du kunne lide det din liderlige kvinde” og da han lod sine fingre lege i min fisse og de blev helt klistrede af mine safter, gjorde det det helt af med mig.
Pludselig så jeg to par sko foran mine hænder, da jeg stod der på alle fire. Foran mig stod to truckere. Smågrinende kiggede de ned på mig og kom med sjofle kommentarer om, at det da var en overraskelse at se så skønt et skår blive kneppet her ude i naturen.
- Hun har da flere huller, tage bare for jer af retterne, stønnede Jørgen bag mig. Hans pik var om muligt blevet endnu større inden i min anus.
De to mænd satte sig ned på knæ, og foran mig knejsede snart to vippende, liderlige pikke.
- Slik dem tøz, det var Jørgen som kommanderede mig.
Villigt, bedøvet at hele denne stemning, åbnede jeg munden og lod den første pik glide ind i min varme mund. Jeg tog ham helt til roden, og snart havde han et fast tag i mit hår og kneppede mig hårdt i munden. Den anden trucker kravlede ind under mig, og lidt efter mærkede jeg en pik søge efter en åbning. Jeg vippede med bækkenet. Åh gud, her lå jeg og servicerede 3 mænd, en af de fantasier jeg havde onaneret til i flere år. Jeg mærkede hvordan pikken langsomt gled indenfor. Jeg gispede, som jeg nu kunne det med en pik i munden, over den følelse at være fyldt helt ud. At mærke hvordan fisse og røv var et stort hul, som blev brugt til andres tilfredsstillelse. De to mænd fandt snart en rytme der passede, og kort efter mærkede jeg, hvordan jeg begyndte at brænde over hele kroppen. Da manden under mig tog mine brystvorter under behandling var jeg komplet solgt. Jeg skreg og vred mig i orgasmekramper, og i løbet af få minutter afleverede de 3 mænd hver deres ladning i mig.
De to truckere grinede og takke farvel til Jørgen og sagde, at det var godt nok noget af en villige tøz han havde der.
Jeg lå på græsset i lang tid. Hvad var det dog der var sket med mig. Hvad var det dog jeg havde gjort. Jeg var blevet voldtaget af 3 mænd og følte ikke engang skam over det, jeg havde jo nydt det. Men som minutterne gik, og jeg kom mere og mere til mig selv, vandt samvittigheden over lysten og jeg begyndt hulkende at sige, at Jørgen skulle køre mig hjem.
Tavst kørte han mig hjem og satte mig af udenfor bopælen. Jeg skyndte mig ind uden ord til farvel, havde kun én tanke, at komme i bad, vaske ”urenheden” af og komme i noget helt tøj.
Men Peter stod i døren til stuen da jeg kom ind.
- Hvor har du været skat, sagde han smilende til mig, men fik så øje på mit iturevne tøj og græsset i mit hår. – Hvad er der sket med dig, så fortæl det dog.
Jeg fortalte om Jørgen, og vores tur ud til caféen. Fortalte ham om ”voldtægten”, men undlod at fortælle om de to truckere.
Peter kom hen til mig, trak mig ind til sig, og strøg mig over ryggen da gråden over det skete begyndte. Hans hænder gled beroligende ned over min krop men da han nærmede sig mit skridt og fandt ud af hvor våd jeg var, skubbede han mig fra sig i afsky.
- Din liderlige sæk, du kunne jo lide det. Kunne du ikke? Kneppede han dig godt? Knepper han bedre end mig.
e tøjte, så er du også selv ude om det.
Uden forklaring drejede han rundt, tog en jakke og bilnøglerne og så så jeg ham ikke i 3 dage. Han sagde, da han kom tilbage, at han var taget op i skovene i Sverige, men Nanna, jeg fatter ikke hvad han skulle der. Siger det var for at tænke, men han har været så underlig. Og nu her i sidste uge tog han atter til Sverige.
Monica begyndte at græde. - Nanna jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.
Nanna svarede hende, at hun syntes at hun skulle få talt ud med ham. Fortælle at hun tænder på det at blive domineret, og uden at fortælle om de to truckere, kunne hun jo også prøve at sige at det måske også kunne være frækt at finde en sexpartner mere.
Monica havde svaret at det måske var det bedste, for uanset hvad der var sket, var hun utrolig glad for Peter og havde slet ikke lyst til at det skulle stoppe nu og her. Og slet ikke på den måde.

Nanna var langt borte i sine tanker. Havde hun nu givet det korrekte svar? Når hun tænkte på Peter og hans lyst til noget krydderi, var det så ikke det bedste svar hun kunne give Monica at foreslå en sexpartner mere? Hun vidste det ikke, men nu håbede hun bare at de to fandt ud af det sammen.

Følg med i den spændende julekalender igen i morgen.
Har du husket at deltage i konkurrencen om de mange spændende præmier?