Jul på rideskolen - Julen 2003

Forfatter: Lene F©
6. december

Resumé
Det går ikke så godt hos Magnus og Marie.
Hun er ikke til at hugge eller stikke i, hvad angår sex. Og dog, Magnus har fået vagt hendes nysgerrighed med de ting han har bragt med sig fra menneskene. Men alligevel afviser hun ham gang på gang. Magnus er rådvild, og aner ikke hvad han skal gøre – men måske er løsningen tættere på end han aner.

Kapitel 6 – Maries opdagelse - skrevet af gæsteskribent Lene F.
Marie trissede rundt med fejekosten. Hun var vred. Det lignede ikke noget, havde man ikke en mand til at tage sig at de der praktiske gøremål som for eksempel at reparere noget. Hun skulede hen til kommoden hvor Nannas klitorispirrer lå og flød. Om end hun nødigt ville det, måtte hun erkende at den slet ikke var så tosset endda, og nu virkede den ikke mere. Hun brummede arrigt.
Hun fejede hidsigt og jog kosten ind under kommoden.

Hov, hvad var det der fløj ud?. Marie bukkede sig for at samle noget op. Et hæfte med farvede billeder udenpå og inden i. Hun satte kosten fra sig og bladrede i det. Nøjjjjj, hun stønnede, hvad var dog dette. Hun tog bladet med hen til en stol, satte sig ned og fordybede sig i det. Der var billeder af de der underlige mennesker oppefra. De havde ingen tøj på. Og så lå de i de mest underlige stillinger ikke ligesom når man skulle lave børn. Nysgerrigt bladrede hun videre. Længere fremme i hæftet kom en historie. Marie begyndte at læse:

Fødselsdagsgaven!
Min elsker Frank ringede og spurgte om jeg ville være med til at give hans kone Dorthe en fødselsdagsgave på hendes 40 års fødselsdag. Jeg sagde, - Ja det tror jeg da nok Frank, men hvad er det Frank?
Frank små grinede lidt genert - Det er da dig Lene, hun blev ret tændt på dig sidste gang og har snakket om, at hun godt kunne tænke sig at give dig en "omgang" igen. Hvad siger du til det Lene? 
Tanker for gennem mit hoved Dorthes hårdhændede behandling sidst havde tændt mig ret så meget. Som i en døs hørte jeg mig selv sige, - Ja Frank!
Frank sagde, - Jeg vil gi’ dig 500 kr. og din billet herop.
Jeg tænkte, ja ja Frank, jeg ville have gjort det mod bare at få billetten betalt, vi havde ikke mange penge at "rutte" med så 500 kr. sagde jeg ikke nej til. Aftalen blev at jeg skulle komme fredag aften. Dorthe ville så komme lørdag, hvor jeg så skulle være hendes gave!
Da min mand kom hjem fortalte jeg ham om min aftale.
Han sagde, - Det lyder da ret spændende skat! Hvorpå han gav mig en hurtig tur på køkkenbordet.
Fredag sad jeg så i toget på vej op til Frank, jeg sad og fantaserede om hvad der skulle ske så jeg var godt våd varm og liderlig da Frank hentede mig på stationen i Hjørring. Vi kørte ud til sommerhuset, her gav Frank et glas vin. Vi sad og drak vinen og snakkede lidt sammen, Frank blev ret "nærgående", men det havde jeg intet imod, 5-10 minutter efter lå vi inde i dobbeltsengen i en fed 69'er, åååh hvor var det bare skønt! Vi slikkede og suttede os til den første udløsning, hvorefter vi igen gik ind i stuen, hvor vi sad og snakkede lidt om, hvad der skulle ske næste dag. Jeg blev ret "hed" ved tanken og i mit stille sind håbede jeg på, at Frank ikke ville kunne lade være med at blande sig.
…. Marie fnyste af billederne der illustrerede historien, men granskede alligevel billederne af 69’eren nøje, og læste så videre….
Frank sagde, - Skal vi gå over og se på sagerne Lene?
Jeg skyndte mig at nikke! Vi kom over i "hobbyrummet" hvor Frank satte mig i gabestokken og lænkede mine ben godt spredte, jeg var nu til fri afbenyttelse. Frank gik rundt om mig, kælede lidt for mine bryster og nev mig lidt i brystvorterne. Så tog han en "butplug" på hylden, kørte den et par gange op i min sjaskvåde fisse, før han pressede den nu godt smurte plug op i min røv. Så tvang han mig til at slikke på hans pik, til den var stenhård. Han gik om bag mig og begyndte at lege med pikken i fisseåbningen,. Kun lige hovedet ind, så ud igen op og ned mellem skamlæberne og hen over min kilder. Han fortsatte på den måde til jeg var ved at gå fra forstanden af liderlighed og tiggede og bad om at få hans pik. Han fortsatte på samme måde lidt længere. Jeg var nærmest på "kogepunktet". Så pludselig bankede han pikken HELT i bund med et kraftigt stød. Jeg skreg højt og klagende, - Åååååh ja Frank knep mig nuuuuuu åååååh! Han tog godt fat om mine hofter og kneppede mig hårdt. Jeg var helt i liderlighedens vold og tog imod hver en centimeter pik han bød mig. Havde jeg ikke villet det, havde der godt nok ikke været ret meget at stille op i den situation jeg var i, men jeg nød det fuldt ud. Pludselig kom orgasmen, jeg skreg og jamrede, - Åååååh Frank ååååh skønt!
Min fisse malkede hans pik i orgasmekramper og mit røvhul krammede om buttpluggen. Det blev hurtigt Frank for meget og han stønnede, - Åh Lene nu kommer det ååååååh! Han pumpede mig fuld af sin hede sperm mens han holdt godt fast i mig med et solidt greb om mine hofter.
Da vi igen var kommet "ned på jorden" igen, løsnede han mig og vi gik over for at tage et glas køligt vin. Vi sad og snakkede lidt sammen da Frank pludselig sagde, - Hvad siger du til at Peter kommer på søndag, han har bedt mig spørge dig om han måtte være med til at kneppe dig igen? Jeg så for mig Peter, Dorthes bror, der havde en dejlig stor tyk pik, og som også forstod at glæde en pige med den.
- Hvad siger Dorthe til det, jeg er jo hendes gave?
- Det er jo om lørdagen, svarede Frank, Dorthe tager hjem søndag morgen, der kommer Peter, hvis du da siger ja til det?
Jeg sagde, - Ok Frank, så ring du bare til Peter.
Frank tog telefonen, selv om det var ved at være ret sent. Han kom tilbage i stuen og sagde at han skulle hilse fra Peter og sige at han allerede glædede sig utroligt meget.
Vi gik ind i seng, hvor Frank begyndte at kærtegne hele min krop, jeg lå bare og slappede af og nød hans kærtegn, det var på en gang dejligt afslappende, men samtidig ret ophidsende og jeg var ret hurtigt drivvåd. Jeg lå med mine ben indbydende spredt og sagde til sidst at han skulle kneppe mig igen!
Det skulle ikke siges 2 gange, han løftede mine spredte ben op på sine arme og trængte op i mig og borede pikken i bund i et hug. Jeg jamrede og gispede mens han kneppede mig dybt men ganske langsomt. Det var rigtigt skønt. Jeg pressede op imod ham hver gang han gik i bund og det var bare skønt. Jeg fik orgasme lige et øjeblik efter at han stønnede fyldte mig med sperm igen. Vi lå længe helt tæt sammen og kælede blidt med hinanden før vi faldt i søvn.
Frank vækkede mig kl.8.00, han havde lavet morgenmad. Efter morgenmaden blev jeg Franks "dessert" på køkkenbordet, vi fik lige et hurtigt knald. Det var en dejlig start på dagen selv om det kun var Frank der fik udløsning, men jeg nød at se begæret i hans øjne og nydelsen da han fyldte mig med hans sperm.
Bagefter skulle der gøres klar til Dorthe kom. Der blev lavet en fin frokost og dækket pænt op til 2 med lys på bordet og blomster, Dorthe vidste ikke at jeg var der, så jeg måtte spise ovre i "hobbyrummet" hvor jeg efter deres frokost skulle agere fødselsdagsgave for Dorthe. Da det hele var klappet og klart fik jeg min mad over i "hobbyrummet", hvor jeg skulle vent på at Frank ville komme over og "klargøre" mig efter deres frokost. Frank fik lyst til en tur inden Dorthe kom. Jeg røg en tur i gabestokken, og Franks "stok" røg en tur i min fisse. Denne gang nåede jeg at få orgasme lige før Frank kom. Lige da han trak sig ud hørte vi en bil dreje ind på gårdspladsen, det var Dorthe.
Frank skyndte sig at løsne mig og skyndte sig ud til hende og de forsvandt ind i huset. De sad og spiste deres frokost ved det fint dækkede bord, mens jeg sad ved et råt træbord med min mad. Jeg begyndte at fantasere om, hvad der snart skulle ske. Da jeg havde spist lagde jeg mig på sengen og fantaserede videre mens jeg legede med mig selv. Jeg fik også en orgasme før Frank kom ind og bandt mig til sengen, hænderne til hovedgærdet og benene til stolperne i fodenden. Han sluttede af med at binde et bredt rødt silkebånd om mine hofter så der kom en stor sløjfe der sad lige over min drivvåde fisse.
Lidt efter kom han tilbage med Dorthe, hun havde bind for øjnene og blev ført hen til fodenden af sengen. Så sagde Frank, - Du må tage bindet af nu Dorthe!
Dorthe tog bindet fra sine øjne og gispede, - Hej Lene er det dig der er min fødselsdagsgave?
- Ja Dorthe det er jeg!
Dorthe vendte sig mod Frank og gav ham et heftigt kys og sagde, - Tak skat, det var vel nok en overraskelse!
Hurtigt bandt hun sløjfen op og stak en finger op i min fisse og trak den ud så på den og stak den så i munden, hun sagde tilfreds, - Dejlig saftig hvad Frank?
- Hun er din nu Dorthe, brug hende som du lyster!
Dorthe gav min kilder et hurtigt kys, og jeg stønnede, - Åååååh Dorthe!
Så smed hun sit tøj og skrævede ind over mit hoved og sagde, - Slik mig tøs, nu!
Jeg måtte nu slikke hendes fisse og kilder og hun var snart lige så våd som jeg var. Frank sad og nød synet. Dorthe sagde, - Slik nu den stakkel Frank, gør dig lidt nyttig!
Frank adlød hende, Dorthe kom lige før Frank gav mig orgasme. Det var skønt og frækt at være "i klemme" mellem de to ægtefolk!
Så blev jeg løsnet, kun for at ryge en tur i gabestokken, mens Frank satte mig fast og lænkede mine ben til gulvet, fandt Dorthe sine gummitrusser med dildoerne på, dem kendte jeg særdeles godt fra et tidligere besøg.
Hun fik den inderste presset op i sin fisse og trak trusserne helt på plads. Så fandt hun en blød pisk frem og gav mig 15-20 slag over balderne og lårene. Jeg var ret varm og rød da hun var færdig. Hun gik om foran mig og tvang mig til at gøre den store sorte gummipik våd ved at sutte og slikke på den. Hun gik om bag mig og sagde, - Nu skal du bede om at få den i din fisse Lene, hvis du da ikke foretrækker flere pisk!
Jeg var ikke hurtig nok, hun sagde, - Nå hvad bliver det til tøs? Hun stod og kørte den op og ned mellem mine skamlæber og ramte min kilder. Jeg gispede, - Ååh Dorthe vil du ikke nok kneppe mig nu?
- Du skal sige KÆRE Dorthe, hvæsede hun.
Jeg gispede, - Kære Dorthe, vil du ikke nok kneppe åååååååååh!
Jeg fik ikke talt færdig da hun bankede gummipikken hårdt i bund! Dorthe trak den hurtigt ud igen og sagde, - Kan du ikke snakke ordentligt færdig, når du tiltaler mig Lene, det koster dig 10 slag mere!

I det samme hørtes træskoklapren ude i baggangen og Magnus kom ind. Marie havde kylet pornobladet ind under kommoden igen, og stod meget koncentreret og fejede ved det store sorte brændekomfur ovre i hjørnet.
- Nå, jeg troede der var grødtid. Magnus kom hen til Marie og ville give hende et varmt klem. Han havde ikke glemt det syn han havde set et par dage forinden, hvor Marie lå og legede med den lille klitorispirrer.
- Ja, du kan vel se jeg har travlt med noget andet, vrissede Marie af ham, - og når du nu alligevel skal slæbe ting og skrammel med hjem oppe fra menneskene, så kunne du vel også sørge for at holde det i orden ikke. Se at få lavet den der tingest så den ikke skal ligge der og flyde.
Skuffet over afvisningen trissede Magnus over til kommoden, tog klitorispirreren og sjoskede atter ud i værkstedet.
Marie tog lettet en dyb indånding, hun havde fået øje på at en flig af bladet hun havde siddet og læst i stak ud ved den ene side af kommoden. Et puf med foden, skjulte bladet og hendes lille hemmelighed. Fast besluttet på at få læst resten af novellen gik hun i gang med at lave risengrød.

Finder Magnus ud af hvad der er galt med klitorispirreren og opdager han hvad Marie læser. Og hvordan er bladet egentlig endt under kommoden. Er det Magnus eller… ?
Læs videre i morgen.Husk også at deltage i dagens konkurrence om de frække præmier.