Jul på rideskolen - Julen 2003

Forfatter: Lene F.©
7. december

Resumé
I går fandt Marie et pornoblad da hun fejede under kommoden. Hvordan det er endt der ved hun ikke, ej heller hvem der har bragt det ind i huset. Nysgerrigt sætter hun sig med det, og fordyber sig i en erotisk novelle. Hastigt må hun dog gemme det af vejen da Magnus kommer ind for at få sin grød, men den har Marie helt glemt. Først næste dag får hun lejlighed til at læse videre på historien hun var begyndt på.

Kapitel 7 – Marie læser videre - skrevet af Lene F
Det kunne ikke gå stærkt nok med at få Magnus ud af hendes køkken. Igen og igen vandrede øjnene hen mod kommoden hvorunder bladet lå. Endelig gik han ud i snedkerværkstedet og Marie nærmest fløj hen og hev bladet frem. Men denne gang ville hun ikke overraskes. Hun tog et eksemplar af Nissetidende og lagde udenom bladet, og så begyndte hun at læse…

Jeg fik 10 slag over balderne, så stod hun igen klar og sagde, - Nå kan du så be' ordentligt om det denne gang! Jeg stønnede, - Kære Dorthe, vil du ikke nok kneppe mig? Denne gang fik jeg lov til at tale ud, før den blev banket i bund! Jeg skreg højt, - Åååååh aav Dorthe åååååh!

Dorthe kneppede mig hårdt med gummipikken indtil jeg fik en kraftig orgasme. Dorthe og Frank løsnede mig og nu sagde Dorthe til min forundring, - Nu vil jeg prøve en tur i gabestokken Frank!
Hun tog trusserne af og gav mig dem. Mens jeg tog dem på, spændte Frank Dorthe i gabestokken. Det var en underlig fornemmelse at stå der i Dorthes trusser med den indbyggede dildo solidt plantet i min fisse og se på den store sorte gummipik jeg havde fået på. Jeg hviskede lidt sammen med Frank og vi blev enige om en passende behandling, hun havde jo selv bedt om det!
Frank gik om foran hende og stak sin pik op i ansigtet på hende og sagde, - Sut så kælling og lad det gå lidt villigt! Hun stod med munden lukket og nægtede at åbne den. Lige til jeg tog pisken hun så flittigt havde brugt på mig, og gav hende et godt kraftigt slag over balderne med den. Hun skreg højt, - Aaaav aargh! Frank lukkede hurtigt munden på hende med sin pik. Hun suttede nu på Franks pik, mens jeg gav hende 10 slag over balderne og så sagde jeg, - Nu er det din tur til at be' om pik Dorthe! 
Frank trak pikken ud af munden på hende, for at gi' hende mulighed for at svare mig. Dorthe stønnede, - Åååh Lene knep mig! Jeg gav hende 2 slag over balderne og sagde, - Du skal sige SØDE Lene! Dorthe gispede, - Ååååh søde Lene knep mig! Hun skreg højt og klagende, da den store gummipik blev presset helt op i et hug. Nu kneppede jeg hende hårdt og hurtigt, mens Frank kørte pikken af i munden på hende. Han kvalte hendes udbrud og jamren med pikken og kørte løs og snart stønnede han, - Ååååh nu kommer det, slug det kælling!
Jeg gav hende 10-12 hårde stød mere, så jamrede hun, - Ååååh Lene åååh skønt ååååååh!
Da hendes orgasme var ebbet ud trak jeg gummipikken ud og rykkede et par centimeter opad, og pressede den godt fedtede dildo hårdt mod hendes anus, så sagde jeg, - Slap nu af Dorthe, så gør det ikke så ondt, det har du selv fortalt mig før, kan du huske det.
Hun skreg og jamrede, - Ååååh nej Lene, ikke det, jeg vil ikke ha' det!
Jeg grinede og sagde, - Så stop mig Dorthe, du har jo selv bedt om det, da du bad om at prøve gabestokken!
Hun skreg da jeg pressede hårdere og gummipikken overvandt modstanden og gled op i hende. Frank knælede foran hende og kyssede hende og krammede hendes bryster, mens jeg kneppede hende i røven. Jeg stak en hånd om foran og fandt hendes kilder og legede med den, det gjorde udslaget, hun jamrede og klynkede af liderlighed og det varede ikke længe før hun kom! Hun var helt fra den og gispede og jamrede, - Ååååh Frank åååååh knep mig Lene ååååååååååh! Bagefter hviskede jeg til Frank, - Slip hende fri og sæt hende i håndjern, hun skal slikke min fisse nu! Frank slap hende løs og gav hende håndjern på, låst på ryggen. Jeg tog gummitrusserne af og lagde mig på kanten af sengen. Frank tvang Dorthe til at knæle foran mig og slikke min fisse. Da hun begyndte at slikke min fisse, kneppede Frank hende bagfra. Det var ret frækt. Dorthe slikkede mig til en fed orgasme, så gav Frank hende et par stød mere og hun kom mens hun jamrede, - Åååååh Frank skønt ååååh det er den bedste fødselsdag jeg har haft i mange år. Frank tvang mig nu til at sutte ham færdig og snart sprøjtede han ud over mine bryster. Så gik vi over og tog et hurtigt brusebad, fik en bid brød og et par glas vin til. Bagefter sad vi og snakkede og hyggede os lidt. Dorthe sagde, - Det var nu ret fedt at prøve at være offer, men den anden rolle passer mig nu bedre.

Offer Marie tænkte, offer jamen det er da noget med de gamle guder… hun genoptog sin læsning…

Jeg smilede til hende og sagde, - Det er jo fint for rollen som offer passer mig bedre, selv om det var fedt at prøve at gi' lidt igen!
Dorthe sagde, - Skal vi ikke gå tilbage igen Frank? Vi gik over i hobbyrummet, hvor jeg blev lænket til korset. Dorthe nev i mine brystvorter hev mine skamlæber til side og slikkede lidt på min kilder, så stak hun en tyk gummipik op i min fisse og bandt den fast. Hun gik over til Frank og trak ham over til sengen og sagde, - Knep mig Frank, så kan Lene stå og længes efter rigtig pik! Frank skubbede Dorthe ned på sengen og slikkede hende til orgasme. Bagefter kneppede han hende rigtigt hårdt, så det klaskede. Jeg stod og var helt misundelig, jeg stod der med en død genstand i fissen, mens hun fik den rigtige vare. Pludselig kom hun, hun jamrede højt, - Ååååååh Frank knep mig ååååh knep mig! Frank fortsatte mens hun jamrede og klynkede. Lidt efter fyrede han sin ladning af dybt i hende! De lå længe og kælede for hinanden. Så gik de over til mig. Frank stod og kyssede mig og nev i mine brystvorter, mens Dorthe havde løsnet gummipikken og brugte den flittigt i min fisse, mens hun brugte en finger på min kilder. Jeg kunne mærke orgasmen nærme sig, pludselig var det som om alt eksploderede. Jeg skreg højt og klagende, mens orgasmen rasede i min krop. Bagefter løsnede de mig og vi gik sammen over og fik lidt natmad og et glas vin. Vi snakkede lidt sammen imens, inden vi gik sammen ind i den store dobbeltseng. Der fik Dorthe igen en tur. Jeg lå og kyssede hende og småbed i hendes brystvorter kælede for hendes bryster, mens Frank kneppede hende godt og grundigt. Vi blev ved lige til hun kom i en kraftig orgasme, før slap hun ikke. Hun var helt væk. Frank var ikke kommet endnu, så han kneppede færdig i mig, jeg nåede ikke at komme med denne gang. Men efter sådan en dag, havde det nu ikke det store at sige. Vi lagde os på hver side af Dorthe og kyssede hende godnat. Så lagde vi os til at sove.
Dorthe kom ind og vækkede os og sagde at der var morgenkaffe. Hun havde lavet kaffe og hentet rundstykker. Hun kyssede os begge to og sagde; Tak for en dejlig fødselsdag. Vi sagde begge to, - Det var en fornøjelse! Vi spiste vores rundstykker og drak kaffen, Dorthe så på sit ur og sagde, - Jeg er desværre nødt til at køre, jeg ville ellers gerne have blevet og fortsat vores leg, det gør vi en anden gang ikke Lene! Jeg gav hende et knus og sagde, - Ja Dorthe, det gør vi helt sikkert!
Da Dorthe var kørt, vaskede vi op, og så sagde Frank, - Jeg vil gi' dig en ordentlig tur før Peter kommer, kom med! Han nærmest slæbte mig med over i hobbyrummet. Jeg blev beordret af mit tøj og  skubbet ind over bordet, Frank bankede utålmodigt pikken op i mig bagfra og kneppede mig hårdt, mens jeg jamrede, - Ååååh Frank knep mig ååååååh jaaa! Han kneppede mig godt og grundigt og pludselig mærkede jeg orgasmen nærme sig, jeg skreg højt, - Nuuu Frank pres den HELT i bund ååååååh! Frank bankede pikken hårdt i bund og jeg kom med et brag, - Åååååååh Frank ååååååh! Frank stønnede, - Ååååh din liderlige tøs det kommer nuuu åååh! Lige i det Frank kom gik døren op, det var Peter der kom, vi havde slet ikke hørt bilen der satte ham af. Han sagde, - Hej jeg kan se at I hygger jer! Han smed sit tøj og gik hen og sagde til Frank, - Skal jeg overtage hende nu? Frank trak sin pik ud og trådte til side.
I næste øjeblik mærkede jeg Peters store tykke pik blive presset op i min spermfyldte fisse. Jeg jamrede, - Åååååh Peter, godt du kom, knep mig nu! Det skulle ikke siges 2 gange. Peter kneppede mig hårdt og grådigt og det varede ikke længe før han måtte overgive sig og fyre ladningen af i min fisse. Han stønnede, - Åååååh Lene ååååh skønt! Da han fik vejret igen sagde han, - Du må undskylde at jeg ikke holdt længere, men det er ved at være lang tid siden jeg sidst har fået fisse! Jeg smilede til ham og sagde, - Det er helt OK Peter, for du vil vel ikke nøjes med en gang vel? Han grinede og sagde, - DET kan du være helt sikker på Lene! De slæbte mig over i gabestokken og lidt efter stod jeg hjælpeløs med spredte ben, klar til at tage imod deres pikke! Peters pik havde allerede rejst sig igen og han gik uden tøven om og plantede sin stive pik i min fisse og kneppede mig hårdt og hurtigt. Frank lod mig sutte på hans pik til den igen var stiv. Det var skønt med Peters tykke pik der pløjede min fisse op og jeg kunne mærke orgasmen snige sig tættere på. Pludselig slog den til, jeg skreg og jamrede, - Ååååh Peter åååååååh! Havde han ikke haft så godt fat i mine hofter var benene ekset under mig, jeg var helt væk et øjeblik. Peter stoppede op til jeg var kommet til mig selv igen, så fortsatte han. Jeg nåede lige at få en ny orgasme lige før han stønnende fyldte mig med sin sperm. Så skubbede Frank ham væk og overtog mig, han kneppede mig et stykke tid, så stønnede han, han var lige ved at komme, men han ville have mig med og begyndte at lege med pikken i åbningen af min fisse, gned den over kilderen og ind imellem bankede han pikken i bund. Det virkede, jeg nærmede mig orgasmen og da jeg lidt efter skreg højt og klagende, - Ååååh Frank nu kom nu ååååååh! Så gav han mig 3 hårde stød og stønnede, - Ååååh nu kommer det ååååååh!
Bagefter løsnede de mig og vi fik lidt frokost, mens vi sad og snakkede, jeg kom med en tvetydig bemærkning om at jeg elskede sandwich, jeg tror de forstod hentydningen for efter frokosten, stillede de sig foran mig og ville have suttet deres pikke klar, jeg suttede dem på skift, Peter var klar først og lagde sig på ryggen på gulvet og sagde, - Rid på min pik Lene! Jeg gjorde som ønsket og et øjeblik efter sad jeg spiddet på Peters dejlige pik mens jeg suttede Frank helt klar. Frank tog en klat smør og smurte min røv godt med det og så mærkede jeg et øjeblik efter at hans pik gled op i min røv. Jeg havde fået min sandwich, de kneppede mig længe på den måde og jeg kørte på randen af den store orgasme længe før jeg til sidst faldt sammen oven på Peter og jamrede, - Ååååååh kom nu fyld mig med jeres sperm, jeg kan ikke ta' ret meget mere. Peter stødte hårdere og Frank mødte hans stød. Det var en helt enorm fed følelse at mærke deres to pikke arbejde dybt i mit underliv. Så pludselig med 10-15 sekunders mellemrum, fyldte de mig med deres sperm, Stønnede, - Ååååh din liderlige kælling ååååh! Vi lå helt stille et stykke tid, så gik vi ned i bad.
Det var ved at være tid til at komme hjem, Peter sagde, - Jeg havde en kammerat til at køre mig herop, så jeg kan følges med dig i toget til Horsens, hvad siger du til det Lene. Jeg sagde, - Det lyder da hyggeligt!  Frank kørte os ind til Hjørring og vi tog toget, desværre kunne vi ikke få en kupé for os selv. Der sad to stramtandede damer i den eneste hvor der var 2 ledige pladser. Da vi havde kørt i 5 minutter var vi blevet billetteret og Peter hviskede til mig, Gå hen på Wc'et, så kommer jeg om et øjeblik, jeg banker 3 gange. Jeg blev ret våd ved tanken og gik hen  og låste mig ind på wc'et, jeg trak mine trusser af og ventede på Peter! Lidt efter lød der 3 bank på døren! Jeg lukkede op og Peter smuttede hurtigt ind! Jeg stod foroverbøjet og holdt fat i vasken med benene spredt. Peter bankede pikken lige op i min sjaskvåde fisse og kneppede mig hårdt, det var enormt frækt at stå der og blive taget hårdt, mens der evt. stod nogen og ventede på at komme ind. Jeg måtte bide tænderne hårdt sammen for ikke at skrige højt da jeg kom. Da jeg var kommet drejede jeg mig så Peters pik smuttede ud, han så lidt skuffet ud et øjeblik, lige til jeg skubbede ham ned på wc'et og suttede ham til udløsning, det kneb med at kunne sluge hele hans ladning og det løb ned ad min hage. Peter kyssede mig og sagde, - Tak skat det var skønt! Jeg kyssede ham igen og sagde, - I lige måde Peter. Nu kom det virkeligt farlige, vi skulle ud igen, stod der nogen? Peter lukkede op og smuttede ud, jeg lukkede døren og vaskede mig lidt i ansigtet og tog igen mine trusser på og gik hen i kupeen, Peter sagde uskyldigt, - Hvor har du været så længe, jeg har ledt efter dig? Jeg smilede og sagde, - Jeg har været på Wc skat, det var lidt hårdt. Det var skønt at køre i tog på den måde og da Peter stod af i Horsens sad jeg og dagdrømte resten af vejen.
Min mand hentede mig ved toget og vi kørte hjem, jeg fortalte ham om min weekend og bad ham om at slippe til næste dag, da jeg var ret øm og træt…

I det samme gik døren op, og Magnus kom ind i køkkenet. Marie havde slet ikke hørt hans træskoklapren. Febrilsk lukkede hun Nissetidende sammen. Magnus kom hen til bordet.
- Jamen Marie, det er da et gammelt nummer du læser.
- Er det? Maries ansigt antog en forbløffet mine. – Ja, så kan det også gøre lige meget. Hun hev et par ringe af brændekomfuret og smed avis og indhold i flammerne.
- Magnus, hvad er en gabestok, der stod noget i Nissetidende om en gabestok?
Magnus rystede beklagende på hovedet at det vidste han ikke, og at det da var ærgerligt at hun havde brændt avisen for det var måske endnu et ord som de skulle forsøge at skaffe til Nissetinget.

Så slap Marie med skrækken for at blive opdaget, men borte var det frække blad. Om hun finder ud af hvem der er kommet med bladet må tiden vise. Og hvad en gabestok er for en tingest er altså endnu en gåde for nisserne.
Læs videre i den spændende historie i morgen
Husk også at deltage i julekonkurrencen om de mange flotte præmier.