Jul på rideskolen - Julen 2003

Forfatter: C.L.Vie©
8. december

Resumé
Det er som om der er sket en opblødning af Maries uvilje mod sex, ganske vist ikke overfor Magnus, hendes mand, men de ting hun har fundet har helt klart vagt hendes interesse. Men hvad er det dog der skal til for at Magnus atter får sin gode ”gamle” Marie igen?

Kapitel 8 – Magnus’ sidespring - Skrevet af gæsteskribent C.L.Vie
Øv sagde Magnus, hvorfor giver hun ikke slip. Det er helt sikkert at hun gerne vil. Magnus sad for hvilken gang atter i snedkerværkstedet og undrede sig over at Marie ikke ville elske med ham. Der havde jo været situationer nok hvor kroppen sagde ja, men hovedet tog over og sagde nej. De fleste gange med undskyldningen at det jo snart var jul og der var nok at gøre.

Værkstedet var hans hule. Det var her han kunne være sig selv, tænke sine tanker og have sit rod. Den gamle træ konstruktion, med de store fritliggende bjælker med de mange store revner og sprækker, dannede rammen om det, som Magnus følte var et godt nisseliv.
Slavetøz, mumlede han for sig selv. Det ord, som han havde hørt hos menneskene fyldte temmelig meget i hans hoved. Hver gang han satte sig og tænkte over det, fik han nogle underlige glimt for øjnene. Det var som om at der var en gammel hændelse der forsøgte at trænge igennem til ham. Slavetøz - han vendte ordet i munden og samtidig gled hans fingre ned over den ske han lige have snittet færdig. Det var sjovt, når kniven var helt nyslebet så føltes som om at skaftet på skeen var af fløjl, og hvis kniven ikke var helt skarp føltes det rillet. Lyset glimtede igen foran hans øjne. Han besluttede sig for at snitte videre og lade hovedet fare rundt som det havde lyst til.
Han havende tilbage, hvor han og Marie ikke havde kendt hinanden i så gruelig mange år. De stod og ventet på kanen med alle materialerne til hele december. Pludselig var hun kommet gående langs hegnet op til rideskolen.
- Undskyld men er det her Langemarksgård?
- Nej den ligger godt 4 km længere ude af vejen, sagde Marie og pegede ud mod øst.
- Øv så er jeg gået den forkerte vej sagde nissepigen.
- Vil du have lidt at styrke dig på inden du går videre, spurgte Marie.
- Det vil da være meget dejligt svarede pigen.
Inde i køkkenet fandt Marie forskellige kager og grød frem.
- Vi laver altid en prøveblanding før julen, smilede hun. Her er lidt årsdrik, det er helt vores egen blanding.
Nissepigen satte glasset for næsen, snusede ind, satte det til munden og drak en lille tår, der blev liggende i munden. - Nej hvor der det godt, man kan smage høst og jul på en gang. Hvordan er det lavet?
Marie var stolt, det var hendes egen opfindelse. Magnus så på nissepigen. - Hvad hedder du?
- Lucia, sagde hun, mens hun prøvede de forskellige ting Marie fortalte om.
Magnus kikkede på hende. Nej hun er ikke som de andre. Lucia havde rødt hår og det sås ikke tit blandt nisser. Det var meget kraftigt og bundet i mindre fletninger, der igen var bundet i en stor fletning bagpå. Det hele blev holdt sammen af et rødt tørklæde som spidsede ned ad ryggen. Hun var tyndere og længere end nisser normalt er, sådan mere som en menneskedronning tænkte han. Kjolen var af rødt filt, det var det eneste ord Magnus kunne om stof der var så blødt og tætvævet. Det sad stramt om hendes krop og sluttede lige omkring knæet. Selve toppen omkring brystet var krympet sammen og der var et rundt hul til kavalergangen. Det hele var spændt sammen at kraftigt sølvspænde. De andre nissepiger Magnus kendte havde kjoler til anklerne og i groftvævet stof. Hendes ben var blanke. Magnus kikkede igen, jo det skinnede. Han sad længe og kikkede på dem. Senere fandt han ud af at det var silke. Hun havde ikke traditionelle træsko på men støvler af læder, der ikke var højere end anklerne. Om håndleddene have hun 2 massive sølvringe med udskæringer som var ens med det store firkantede spæde i hendes bred bælte. Det hang løste om taljen og afslørede en perfekt timeglas facon og det vuggede når hun gik.
Hver gang Magnus og Lucia fik øjenkontakt følte han at han blev den lille. Han kikkede væk hver gang og hans blik søgte ned i jorden, samtidig med at han mærkede varmen i kinderne.
- Hva’ så nissemand, sagde hun hele tiden og han blev så forlegen at han kunne have sparket musen ud af sit hul. Magnus havde klogelig lagt sin nissehue ude af syne, så de andre ikke kunne se hans begejstring for Lucia.
Lucia tog hjem og lovede at kikke ind igen. En uge senere sad Magnus i værkstedet og snittede grødskeer. Han følte på skaftet, jo det var som fløjl og tænkte på Lucia. Nissehuen rettede sig halvt op.
- Hej - det lød som et tordenbrag. Lucia var kommet tilbage og han havde ikke hørt det. Hvad er det med huen, drillede hun.
- Ingenting svarede han forlegen.
- Nåh nej, sagde hun og kikkede med hendes irriterende øjne.
Magnus følte at han blev forført, draget og manipuleret med de øjne. Men omvendt følte han sig også beæret, at det kunne ske for ham.
 gik tæt ind på ham, - Hva’ så min lille nissemand? sagde hun drillede mens hendes øjne funklede.
Magnus følte sig temmelig ilde til mode. Hun pressede ham, fik ham til at føle sig forlegen, ophidsede ham, pirrede hans sanser så han ikke vidste ud eller ind. Det kommer et tidspunkt i enhver nisses liv hvor han må vise hvad han står for. Det var nu tænkte Magnus.
- Ja hva’ så nissepiiiiigggee, sagde han og trådte et skridt frem.
Lucia trak et skridt tilbage for at bibeholde distancen. Han tog om hendes håndled, trak det frem og drejede det rundt og nedad for at trække det op bag ryggen på Lucia. Endnu et skridt trådte han frem og holdt fast i håndleddet på ryggen af hende.
- Hvad var det du ville? spurgte han lidt kontant.
- Øh ik’ noget, svarede hun. Stemmen var blevet mere spag og dybere.
- Ville du vise mig noget, spurgte han.
- Nej, svarede hun.
- Måske hvad du gemmer på? Han lod bagsiden af pegefingeren køre ned over næsen, hagen og ned i den runde udskæring i kjolen.
- Nej, nej svarede hun.
Det var en meget ophidsende fornemmelse at røre denne bløde, faste helt hvide hud. Magnus kunne mærker at drifterne tog over. Pegefingeren ramte stofkanten og fulgte den med rundt og ind under stoffet. Da den ramte brystvorten lod han den cirkulerer et par gang og derefter tog han fat med tommel og pegefinger. Vorten rejste sig og blev forbavsende hård.
- Nåhh, du kan lide det!
- Nej, nej, svarede hun, men orden blev hængende nede i halsen. 
Hans fingre fandt spændet der holdt overdelen samlet. Lukkede det op og kikkede Lucia i øjnene.  Da spændet slap fik Magnus sig en stor overraskelse. Kjolen delte sig og faldt til gulvet. Nu stod Lucia iført kraven, de lange ærmer og strømper og ikke noget andet. Magnus hev efter vejret. Det var noget helt andet end Marie. Han lukkede øjnene og lod sine fingre glide ned over brysterne og videre ned mellem benene på Lucia. Jo den var god nok hun var fuldstændig glat. Magnus kendte kun Marie og Lucia på den måde og vidste ikke hvad der var mest naturligt. Nissehuen stor lige i vejret. Han lod sine finger gå på opdagelse og mærkede varmen og fugten. Da langfingeren gled op i Lucia gav det et sæt i hende og hun rejste sig op på tæerne. Magnus skubbede hende over til tværbjælken, vendte hende om og pressede hende ind over den. Tilfældigvis lod Lucia sin anden hånd havne på ryggen. Magnus kikkede på de 2 sølvringe på håndleddene og derefter på spændet fra kjolen. Hurtigt tog han spændet og klikkede det sammen om ringene. Det passede forbavsende godt sammen tænkte han. Nissehuen stod som om den havde fået stivelse. Magnus huskede hvordan han havde følt sig ilde til mode og gav nu Lucia et par klask i enden med hånden. Av … av sagde Lucia, men ordene fortabte sig i en dyb rullen nede i halsen. Magnus kunne huske han havde set Ridelæreren på et tidspunkt. Så han tog sin langemand og pegefinger og pressede dem op i Lucia. Hun forsøget at undvige, men da de gled ind i hende skiftede hedes av.. av  over til  åh … åh og meget mere dybt. Magnus kunne mærker varmen og fugten fra hendes åbning og trykkede hårdere og bevægede fingrene hurtigere og hurtigere. Han kunne høre på Lucia at det gjorde godt. Til sidst havde han krampe på oversiden af fingrene og stoppede. Åh nej kunne han høre dybt inde i hovedet på Lucia. Skeen, tænkte han og tog den frem. Skaftet var ikke snittet tyndt men kun rettet af. Det var tykt, glat og rillet. Han begyndte at smække Lucia på balderne. Først blidt hvor hånden havde gjort forarbejdet og derefter med stigende styrke. Balderne startede i det hvide og skiftede langsomt farve over til en rigtig ungpigekulør. Han kunne høre Lucias åndedræt fare af sted som en blæsebælg. Hurtigt holdt han op med slagene og satte skaftet til Lucias åbne køn. Langsomt pressede og trak han til skæftet var helt glinsende af hendes safter. Derefter gik han i gang med en grundig og hård behandling af hendes åbning. Han kunne høre på hende at det var noget som virkede. – Mere, mere skreg hun. Endelig gennemrystede hendes krop af en form for elektrisk stød som gik gennem hele kroppen på hende. Benene skælvede og hun sank baglæns ned fra planken som hun var bukket ind over. Magnus så hvordan hendes øjne var blanke og mærkede hvordan han egen hue stod lige op i luften.
Mens hun sad der på knæene med hænderne fikseret på ryggen, sagde hun - Knap dine bukser op! Der var ikke noget han hellere ville. Da han stod i underbenklæderne lænede hun sig frem og tog fat i linningen med tænderne. Et enkelt ryk med hovedet og han stod der med lillenissen strittende af forventning. Han havde aldrig forstillet sig hvad der så ville komme. Hun lænede sig frem og lod sine læber rammen hans manddom. Det var som et piskesmæld. Han var i denne situation helt overfølsom for berøring og så hendes læber. Han kæmpede med sig selv. Ingen han kendte havde snakket om at man kunne gøre sådan. Var det ikke ulækket. Hans krop tog over. Da Lucias læber omsluttede hans lem var han prisgivet. Hun slikkede og suttede så han glemte hvor han var.
- Magnus, Magnus, lød det langt væk i hans hoved, pludselig kom han tilbage. Han hørte Marie på det midterste trin.
- Ja, råbte han lidt halvkvalt. Er der noget galt? Hvad nu, tænkte han. Lucia lod sine tænder holde fast omkring hans lem mens hun kikkede ham i øjnene og smilte mystisk. Hendes tunge arbejdet som besat og var overalt hele tiden.
- Jeg mangler bare at afslutte skaftet råbte ham.
- Ok der er mad om lidt, sagde Marie og gik nedad igen.
Puh, tænkte Magnus og kikkede på Lucia som gnubbede videre på han kæreste eje. Han kunne mærke at der var ved at ske noget. Hvad nu hvis …... han nåede ikke at tænke længere før en eksplosion gennemrystede hans krop. Hans lem trak sig sammen i en serie af rystelser og sendte nissegrøden ud i munden på Lucia. Det så ikke ud til at genere hende. Hun lavede et par synkelyde, mens hendes øjne skinnede. Han følte hun lavede grin med ham, men hvor var det lækkert at prøve.
Han løsnede hende da hun rejste sig. De samlede deres tøj sammen og satte det anstændigt.
Da Magnus kom ned i køkkenet var han helt konfus og vidste ikke rigtig hvor han skulle gøre af sig selv.
- Du har da vist brug for lidt julehygge sagde Marie med et stort smil.
Magnus kunne huske at deres sexliv havde taget en tak opad i de dage, men ellers var det jo så som så. Måske skulle vi besøge Langemarksgård tænkte Magnus. Han kom til sig selv, havnede i nutiden, virrede lidt med hovedet og kikkede sig rundt. Nej han var stadig alene.
Han lod kniven tage det sidste snit på skæftet mens hans hoved igen begyndte på slavetøz.

Ovenstående tekst er skrevet til Nannas - "erotiske julekalender 2003". Den bliver ikke offentliggjort andre steder og er eksklusivt til brug for Nanna på elektronisk eller trykt medie. ©C.L Vie
Kommentarer, forslag, ris & ros sendes til funinspace@hotmail.com

Langemarksgård, måske slet ikke nogen dum ide, jalousi kan også fremme målet. Det bliver spændende at se hvad Magnus finder på.
Følg med i den spændende fortsættelse i morgen.
Har du også husket at deltage i den spændende lodtrækning om de mange flotte gevinster?