Jul på rideskolen - Julen 2003

Forfatter: Henrik©
9. december

Resumé
Nanna har endnu ikke hørt fra Monica eller Peter efter de begge har haft en snak med hende. Spændt går hun og venter. Til slut beslutter hun sig for også at få andet fra hånden, bl.a. julegaveindkøbene.
Nede hos nisserne Magnus og Marie er tingene uændrede. Marie er afvisende, men mest fordi Magnus endnu ikke har fået lavet den lille klitorispirrer, men det skal hun ikke have noget af at fortælle ham. Vi følger derfor Nanna i dag og ser hvad hun mon har for inde i byen.

Kapitel 9 - Nannas gave til Ridelæreren – skrevet af gæsteskribent Henrik
Nanna havde besluttet sig til, i modsætning til tidligere, at i år ville hun være i god tid med sin julegaver, i det mindste til ridelæreren.

Hun havde også en ide om, hvad det skulle være – nemlig en gave, som de begge kunne få glæde af.
Hun tog derfor denne tirsdag i december til byen for at vælge og købe gaven.
Nanna gik og så på de julepyntede vinduer og nød stemningen, og fra juletræssalget nød hun duften af gløgg og brunkager.
Hun var i flere skoforretninger, dog uden at finde det, hun søgte.
Hun havde næsten opgivet det, da hun kort før lukketid fandt en lingeriforretning i en kælderbutik. Der var lidt af hvert i vinduet, laktøj, frække trusser, ja selv en dildo, håndjern og piske have fundet plads i udstillingen, og der var tegnet ansigt på den og den havde oven i købet en rød nissehue på.
Nanna gik resolut ind og blev modtaget af en sød og venlig kvinde, der sikkert var en halv snes år ældre end hun selv. Forretningen var smukt og smagfuldt indrettet og med en lækker julepynt, uden det var dominerende.
Nanna sagde at hun ønskede at se på et par frække lakstøvler til sin mand. Da Laila, som ejeren hed spurgte, hvad nummer han brugte, smilede Nanna og sagde, at hendes julegave til sin mand var at hun havde de frække støvler på, hvilket sikkert ville give begge en ekstra pift.
- Ja, det forstår jeg, svarede hun og gengældte Nannas smil med et frækt glimt i øjnene, som ikke undgik Nannas opmærksomhed.
- Jeg låser lige døren, for åbningstiden er forbi, sagde Laila, - men du kan bare tage det roligt, vi skal nok finde det, du ønsker, og jeg kan se, vi bruger samme nummer.
Hun inviterede Nanna ind i bagbutikken, der var hyggeligt indrettet med en bred sofa, et lille bord og et par magelige stole, medens der længere tilbage var lager.
Nanna placerede sig på sofaen og tog sit fodtøj af, medens Laila fandt et par knæhøje lakstøvler frem til Nanna. Hun satte sig på knæ foran hende lynede støvlerne ned og med en fast hånd førte hun Nannas fod ned i støvlen og trak derefter lynlåsen op. Hendes hånd gled næsten umærkeligt lidt op over Nannas knæ. Det kunne være tilfældigt, men Nanna var sikker på at det ikke var tilfældigt, og hun var bestemt ikke upåvirket af  berøringen. Hun følte hvordan hendes køn rørte på sig og blev lidt fugtig. Da Laila gav hende den anden støvle på blev hendes hånd liggende over hendes knæ lidt længere og nu var enhver tanke om tilfældighed udelukket.
Der løb en glad og varm følelse gennem Nanna, det var som en klukkende bæk der strømmede gennem hende og hendes skød blev varmt og hun mærkede , hvordan hun blev mere og mere fugtig
mellem sine skamlæber.
Nanna rejste sig og spankulerede lidt frem og tilbage, satte sig igen og strøg med hånden op ad støvleskaftet og lod sin hånd glide et stykke op over skaftet og løftede derved sin nederdel lidt op så Laila, der igen sad på knæ foran hende kunne se hendes tangatrusser, hvor en våd plet var ganske tydelig.
Laila foreslog at hun skulle prøve et par lårlange støvler. Og snart sad hun igen foran Nanna og hjalp hende med lynlåsene. Nu havde hun et godt påskud til at lade sin hån glide endnu længere op og Nanna mærkede hendes bløde fingerspidser på sine bare lår over de selvsiddende strømper. Hun var nu så ophidset, at hun ikke kunne beherske sin vejrtrækning mere men trak vejret i stød. Hun måtte gøre noget og foreslog Laila selv at tage et par lårlange lakstøvler på.
Nu var det Nanna, der sad på knæ og hjalp Laila støvlerne på, og hun lod ikke chancen gå fra sig men lod sine fingre glide endnu højere op ad låret end Laila havde gjort. Da hendes fingerspidser nåede trussekanten lod Laila sig glide bag over og spredte sine ben. Også hun var drivende våd i skødet. Og da Laila lod sig falde tilbage på sofaen trak Nanna hendes trusser af, og hendes egne gled samme vej. Hun bøjede sig ned og lod tungen glide op langs støvlekanten og på inderlåret til den våde, varme revne.
Laila spredte sine ben og løftede dem så hendes drivvåde revne lå åben for Nannas kælerier.
Nannas tunge gled langsomt ind mod den våde, varme revne og snoede sig langsomt op mod den ventende stive klit. Med små bløde tungebevægelser masserede hun Lailas klit og Laila gispede af vellyst, - Vend dig om, jeg vil smage dig. Nanna rejste sig og det samme gjorde Laila og febrilske klædte sig begge af med undtagelse af støvlerne og snart lå de så de kunne slikke hinanden. Laila kom snart i en voldsom orgasme og stønnede højt af lidenskab. Nanna følte, hvordan Lailas tunge på de mest følsomme steder drev hende mod en udløsning, da hun pludselig mærkede en varm udspilning af kussen og en pik gled langsomt ind. En behagelig mandsstemme sagde samtidigt, - Ih, I er så lækre og liderlige, at jeg simpelthen måtte være med i jeres dejlige leg!
Laila svarede stønnende, - Det var godt du kom for at hente mig Sten, men det varer lidt inden jeg har tid!
Hans stive pik kneppede nu Nanna dybt og velovervejet og hun følte, hvordan en ny orgasme var under opbygning og snart gennemstrømmedes hun af en vidunderlig vellystens bølge.
Sten trak sin dejlige pik ud og placerede den i Lailas fisse, og nu blev hun kneppet vildt og voldsomt, medens Nanna stadig slikkede hendes kusse og kunne mærke den vildt arbejdende pik.
Sten kom i en voldsom udløsning og lige efter medens hans pik endnu pumpede sine skønne safter op i Laila slikkede Nanna hende til en dyb og inderlig hed orgasme.
Da de alle tre var kommet lidt til hægterne og de skulle tage afsked sagde Nanna, - Jeg er meget usikker på om jeg skal give min mand de knæhøje eller de lårlange støvler som gave. Jeg tror jeg er nødt til at komme igen inden jeg træffer afgørelsen! Og med de ord tog hun afsked med Laila og Sten og gik ud i den julepyntede by. Næppe var hun ude af døren før Laila tog telefonen!!

Ja, det er utroligt hvad man kan komme ud for når man mindst venter det. Men hvad vælger Nanna, og vil Ridelæreren i det hele taget kendes ved hende efter hun har modtaget en anden mand i sin hede grotte.
Dette og meget andet får du svaret på i de kommende afsnit af Jul på Rideskolen 2003.
Husk også at deltage i konkurrencen om de mange flotte frække præmier.