Jul på rideskolen - Julen 2003

Forfatter: Henrik©
10. december

Resumé
I går havde Nanna været i byen, på jagt efter et par lækre lakstøvler. Men hun kunne ikke beslutte sig for om det skulle være i knælange eller de lårlange. Det bliver ikke lettere af at hun endte med hed pigesex med Laila, forretningens indehaver, og da dennes mand Sten kommer til, ender de i en hed trekant. Men som sagt kommer hun derfra uden støvler.

Kapitel 10 - Nannas gave fra Ridelæreren! – af gæsteskribent Henrik.
Da Nanna og ridelæreren sad og hyggede sig om aftenen, efter at Nanna var kommet hjem, sagde han, at han gerne ville have Nanna med ind til byen en af de første dage, da han havde et ønske om at købe en julegave til hende, men han var lidt usikker på, om hun kunne lide den og gaven skulle jo også passe.
Nanna svarede med et stort smil at hun havde præcis det samme ønske – nemlig at han tog med hende ind til byen, for hun havde samme problemer med at købe hans gave.
De blev enige om at få Nannas mor til at passe den lille og tage ind til byen dagen efter sidst på dagen.

De tog ind til byen som aftalt. Nanna havde taget rigtig frækt undertøj på, så hun var forberedt på støvleprøven, og hun ville i det mindste være klar og nyde det, der kom.
Også ridelæreren havde gjort meget ud af sin inderste påklædning og han var ganske opstemt, og hans lem havde store forventninger, kunne han mærke.
De havde ikke afsløret for hinanden, hvilken gave det drejede sig om, så i hvert fald var Nanna meget spændt.

Vel inde i byen nød de begge de flotte juleudstillinger i butikkerne og den smukke gadebelysning. Vejret var køligt og enkelte snefnug dalede ned men dog ikke så meget så det blev liggende.
De nærmede sig det sted, hvor Nanna havde set på støvler nogle få dage forinden, og til Nannas store overraskelse styrede Lasse direkte mod den samme forretning. Laila tog imod dem med et stort smil og gav først Nanna et stort knus og derpå fik ridelæreren et temmelig varmt knus, og Nanna bemærkede, at hun pressede sit underliv unødig hårdt mod hans! Jalousien rasede i Nanna, hvad foregik der her, kendte de hinanden, havde de haft sex, havde Ridelæreren søgt andre græsgange, var han utilfreds med hende? Da hun kom til at se hen på dildoen med nissehuen var det grangiveligt som om den blinkede til hende.
- Jeg har lavet gløgg og købt æbleskiver, for Sten kommer snart. Lad os tage et glas inviterede, Laila.
Snart sad de på sofaen med deres gløgg og snakkede hyggeligt, Nanna syntes at gløggen smagte dejligt men hun syntes ret hurtigt, hun kunne mærke virkningen. 
Ridelæreren sagde nu, at han ville se på frække lakstøvler til Nanna og ønskede at se et lille udvalg.
Nanna gav ham et kæmpeknus og fortalte, at hun netop havde været her sidst hun var i byen, og hun ønskede at give ham et par støvler, der passede hende, og som tændte ham og at det var hendes ønske, at han var med til at bestemme, hvilke støvler, der var de frækkeste.

I det samme kom Sten ind og hilste varmt på alle tre, og så måtte de også drikke et glas gløgg med ham.
Nanna bemærkede undrende, at de tiltalte hinanden ved navn, så de kendte tilsyneladende hinanden.
- Nå, tøzer, se nu at finde nogle rigtig frække støvler og hjælp hinanden dem på, befalede Ridelæreren i en tone, der ikke efterlod nogen tvivl. Laila og Nanna kom med tre par støvler hver.
- Og jeg vil se jer kun i støvler og det gælde begge to, snerrede ridelæreren. Laila kiggede hen på Sten, men han svarede blot, - Gør som Lasse siger og gør det hurtigt!
Mens Nanna hjælp Laila tøjet af, mærkede hun en varm følelse i sit underliv, medens hun tænkte på sidste gang hun prøvede støvler her.
Heller ikke Laila var upåvirket, ja, også Sten mærkede, hvordan hans lem voksede og fyldte generende meget i bukserne.
De første støvler var plateaustøvler med stiletter. Ridelæreren havde taget en pisk ned fra væggen, som han sad og legede med. - Jeg vil se jer i langskaftede støvler, krævede han. - Laila, du starter med at give Nanna støvler på!
Samtidig gik han hen og gav begge kvinderne et blindfold på. Så nu var de nødt til at føle sig frem.
atte sig på hug mellem Nannas ben og skubbede et par lange støvler hen til sig. Hun strøg sin hånd blidt op ad Nannas ben  inden hun førte hendes fod ned i støvlen og trak lynlåsen op. Nanna fornemmede det som et kærtegn og følte en dejlig varme i sit lystne skød.
Men ridelæreren var ikke nem at narre. Han gav Sten pisken og spurgte om hendes liderlig bevægelser ikke skulle straffes?
du det igen, din liderlige tæve, er der tyve slag i røven, tog Sten over.
Straks svingede Sten pisken og slagene haglede ned over hendes frække røv. Hun og Sten havde leget lidt med den slags før, men det var første gang han slog så hårdt, men hvis nogen havde spurgt hende om hun følte smerte eller blev erotisk stimuleret ville hendes svar sikkert have været: ”Ja!”

Da Nanna havde fundet et par lårlange støvler frem, lagde hun sig på knæ mellem Lailas fødder og gav hende støvlerne på for derefter at trække lynlåsen op. Hendes hånd smuttede og gled helt op og strejfede Lailas lille våde mis. Hun nåede netop at registrere, at Laila var våd, inden Lasse var der med pisken, idet han sagde, - Jeg skal nok bestemme, hvornår du skal lege med Lailas kusse. Du får tyve slag, og sker det igen får du tredive!
Hun mærkede den følelse mellem smerte og lyst som hun kendte så godt og også ved den næste lynlås gled hendes hånd op til Lailas varme skød, og hun lod den netop ligge så lang tid, at Laila var klar over spillet. Efter de tredive slag var hendes baller meget hede og føltes lidt hævede, men også hendes brystvorter og klit og længtes efter berøring.
Ridelæreren og Sten havde smidt deres bukser og deres pikke stod vandret ud i luften. Pludseligt gik ridelæreren hen og rev deres blindfolde af og sagde i en hård tone, - Når I er så liderlige efter hinandens kusser skal I også have lov at smage dem! Nu skal I to liderlige tæver vise os en rigtig 69-er. Nanna, kom så i gang!
Nanna vendte sig om, så hun lå med hovedet mellem Lailas sort stiletstøvler og med hendes egne røde støvler på hver side af Lailas hoved. Og snart fandt hendes tunge Lailas drivvåde mis. Hun lod sin tunge glide fra anus op mellem skamlæberne til den spændte klit. Idet hun ramte den mærkede hun Lailas læber lukke sig om hendes egen klit. Det var en vidunderlig følelse og de var begge tæt på aftenens første orgasme. Pludseligt mærkede Nanna noget dejligt, der berørte hendes bageste hul, langsomt gled den ned og med Lailas hjælp gled den stive pik op i hendes længselsfulde kusse.

Laila fortsatte med at stimulere hendes kilder og lå med højt løftede ben og nu så Nanna en velkendt pik glide ind mellem Lailas rødmende baller, Nanna var ikke sen til at vise Lasse stive pæl ind i den ventende våde grotte.
Med en stiv pik, der arbejdede dejlig i sin egen kusse og Lailas tunge på sin klitoris, samtidig med at hun følte og bidrog til samme billede med sin tunge i Lailas kusse  kom hun i en kæmpeorgasme, som hun nærmest skreg ud i rummet godt akkompagneret af Lailas orgasmehyl.

Pikkene var stive og strunke og da der faldt lidt ro over kvinderne trak de pikkene ud og  beordrede tøzerne til at slikke dem. Derefter måtte de ned på knæ på sofaen og nu blev de kneppet til den stor guldmedalje, de to stive jern arbejdede i de våde lystne huller.
Nanna nød Stens pik, der ikke var særlig lang men til gengæld rigtig tyk, samtidigt ophidsede det hende at se Laila blive kneppet af Lasses lange spyd. Hun var igen tæt på en udløsning og stønnede, - Oh, ja, hvor er det dejligt at mærke din tykke pik, nyder du Lasses kølle, Laila?
Nanna mærkede, hvordan orgasmen var på vej og skreg, - Kom Lasse, du skal sprøjte din sperm op i min liderlig kusse kom med den!
Sten gjorde plads til Lasse, der hurtigt drev sin lange stive pik ind i Nannas kusse, medens Stens tykke stamme bankede ind i Lailas glohede grotte. De var alle meget tæt på toppen og snart genlød  rummet af stønnen og orgasmeskrig, da de alle fire kom, næsten på samme tid.
Da de var kommet lidt til sig selv og fået endnu en julegløgg, svarede Ridelæreren på Nannas spørgsmål om, hvilke støvler de skulle vælge, - Vi tager de lange røde - og de sorte, det er rart at være forberedt, hvis der skulle komme en gæst! 
Og med støvlerne i gavepakker takkede de for en god handel og gik ud i de julepyntede gader.

Hvor kendte Ridelæreren Laila og Sten fra? Har han været Nanna utro? Få svar på dette og meget mere i morgendagens afsnit af Jul på Rideskolen 2003.
Har du husket at deltage i årets julekonkurrence om de mange lækre frække præmier?