Jul på rideskolen - Julen 2003

Forfatter: Nanna©
11. december

Resumé
I forgårs tog Nanna ind for at købe et par støvler der skulle fungere som gave for Ridelæreren, men da hun ikke kunne beslutte sig, udsatte hun at vælge, og tog i stedet Ridelæreren med derind i går. Men på forunderlig måde, viste det sig at han kendte butiksindehaverne Laila og Sten. Hvorfra vidste Nanna ikke. Spekulationer og jalousi prægede hende efter mødet som for øvrigt blev en fræk seance imellem 4 mennesker uden forbehold. Men der er en gåde som skal løses.

11. december – Magnus blander sig – af Nanna
Magnus var for hvilken gang smuttet op til Nanna og Ridelæreren, næsten som sædvanlig sad han oppe på toppen af skabet og lyttede med. Men parret dernede sad bare og snakkede løs om dagligdagsting, om sønnen Alex som var i vuggestue, om driften på rideskolen, og den gamle fru Bergs helbred.

Han benyttede tiden til at smutte en tur rundt i huset. Ude på badeværelset stod han stønnende et øjeblik. Det var da utroligt med de mennesker. Man fik jo næsten brændt fødderne på det her gulv. Tænk hvis Marie og han havde varme i gulvet, så behøvede Marie jo slet ikke fyre op i brændekomfuret hele tiden, han smilede for sig selv. Det skulle han bestemt ikke nævne for Marie, så ville hun bare eksplodere og kalde ham for en sortnisse, og DET skulle han i hvert fald ikke nyde noget af.
- Åhh ja, åhhh ja, det er bare så godt.
Magnus spidsede ører, og susede ud i køkkenet igen. Ja, nu måtte han næsten give Marie ret. De mennesker kunne da tilsyneladende elske altid uanset hvor og hvornår.
Nanna lå på køkkenbordet med spredte ben. Ridelæreren stod imellem hendes ben og kælede for hendes køn.
Magnus betænkte sig et kort øjeblik. Han havde stjålet noget af usynlighedspulveret fra Maries gemmer, og nu kunne han smutte uset rundt på rideskolen i tide og utide uden at spørge hende om lov. Forsigtigt hoppede han op på køkkenbordet og listede sig nærmere for bedre at kigge med.
Det var første gang han var helt tæt på et nøgent menneske.
Ridelæreren havde sat sin tommelfinger ind på en lille rød knop i Nannas skød, imens havde han lirket to fingre ind i hendes åbning. Tommelfingeren masserede hendes knop i cirkulære bevægelser alt imens de andre fingre bevægede sig ud og ind af hendes åbning.
Nanna stønnede. Åh, han vidste lige hvilke knapper han skulle trykke på.
- Åh, skat, jeg har sådan en lyst til at fiste dig, stønnede Ridelæreren.
- Åh ja, fist mig gispede Nanna i henrykt nydelse, - men forsigtig jeg er lidt øm efter i går.
Ridelæreren smilede for sig selv, ja det havde da været en udsøgt fornøjelse i går. Hende den lille frække Laila var da bestemt heller ikke værst. Han måtte se at få fortalt Nanna om hende og den oplevelse de havde haft, inden hun gik og fik sære ideer og blev mistroisk på et forkert grundlag.
- Jeg henter lige lidt glidecreme, skat. Ridelæreren gik ud på badeværelset og kom tilbage med en plastikflaske med noget klar gel i.
Imens var Magnus smuttet ind mellem Nannas ben og havde set lige ind i hendes indre. Uhmm hun duftede godt. Han havde en ubændig lyst til at røre dette lyserøde og glinsende kød, men idet han strakte hånden ud, kom Ridelæreren tilbage. Magnus for tilbage som havde han brændt sig. Det var strengt forbudt for nisser at røre ved mennesker. Der var ganske vist aldrig nogen som havde kunnet fortælle ham hvad der skete, men sådan havde alle nisser altid fået forbud. Mennesker rørte man ikke ved.
Ridelæreren smurte sin hånd ind i den klare gel. Og nu begyndte et større udvidelsesarbejde for ham.
Nanna lå og legede med sine nøgne bryster, nulrede brystvorterne, trak forsigtigt i dem, ruskede dem, lod fingerspidserne kærtegne dem. Hun lukkede øjnene i ren nydelse ved Ridelærerens indtrængen.
Først førte han pegefinger og langfinger ind. Dernæst fulgte ringfinger, og endelig lagde han lillefingeren inden under de andre fingre. Han bevægede hånden forsigtig frem og tilbage, og påførte samtidig hånden lidt mere glidecreme.
Magnus stod måbende og kiggede på. Jamen, jamen, det gjorde man da ikke, det var da ganske uhørt. Han trådte et halvt skridt nærmere. Hans nissehue strittede lige op i vejret på lige fod med hans nissemanddom under vadmelsbukserne..
- Åh, skat, giv mig hele hånden, jeg er så våd, så liderlig. Nanna gav nu sin bryster en voldsom rystetur som fik hende til at gispe højt. Hverken Magnus eller Ridelæreren var i tvivl om at hun var tændt som aldrig før.
Ridelæreren trak hånden lidt tilbage, bøjede sin tommelfinger ind under de andre fingre, og begyndte nu en forsigtig og langsom indtrængen.
Han lagde Nannas venstre ben op på sin skulder og vrikkede og lirkede hånden op i Nannas våde køn, cm for cm.
Nanna begyndte at vride sig, hendes støn gik over i en blanding af smertelyde og nydelseslyde efterhånden som hånden kom længere og længere ind. Nu var den inde til tommefingerens kno og det bredeste stykke stod nu lige for.
Magnus listede atter lidt nærmere. Dét her skulle Marie altså have set, hun ville aldrig nogensinde tro på ham hvis han kom hjem og fortalte at menneskene kunne finde på at putte hænderne op i hinanden. Han fik øje på Nannas røde knop midt i hendes skød. Som en glinsende juvel, som en strålende julekugle sad den midt i hendes køn. Åh, den var så smuk, han måtte simpelthen røre. Glemt var forbud og usikkerheden for hvad der ville ske når en nisse rørte et menneske. Forsigtig nærmere hans pegefinger sig den smutte klit. Og med et, rørte han hende. Nanna udstødte et stort støn og gispede.
- Åh, ja, åh det er dejligt, ja bliv ved, pir’ mig, pres den ind, jeg er så liderlig.
Intet skete, Magnus blev mere modig og gjorde ligesom Ridelæreren og lod sin finger glide rundt og rundt på knoppen.
Nanna stønnede højere og højere. Åh det var så skønt det Ridelæreren gjorde ved hende det var som havde han fingre af fløjl der kærtegnede hende. Hun mærkede ham presse yderligere på med hånden. I sit indre følte hun en sugende fornemmelse efterhånden som hånden gled ind.
Magnus måbede. Ridelærerens hånd var nu inde til håndleddet. Magnus kørte nu hurtigere og hurtigere rundt i cirklende bevægelser på juvelen. Samtidig begyndte Ridelæreren at pumpe med hånden oppe i Nanna. Skiftevis knyttede og slappede han hånden, samtidig med at trak den lidt ud og skubbede den lidt ind.
Nannas stønnen gik over i små skrig. Magnus kiggede bekymret på mennesket foran ham, man skreg kun når noget gjorde ondt, men her var der bestemt intet der tydede på at noget gjorde ondt.
- Jaaa, jeg kommer, åhhh hvad gør du ved mig skat….. jaa... jaaaaaaaa. JAAAAAAAAAHHH.

Hele hendes indre trak sig i kramper i total nydelse ved den påvirkning Ridelæreren og Magnus påførte hende. Men Magnus havde hun naturligvis ingen ide om var til stede.
Da Ridelæreren stille og roligt trak hånden ud af Nannas våde køn, sprøjtede det ud med væske som også ramte Magnus trøje. Magnus for væk fra bordet. Hvis han blev våd kunne menneskene måske se ham. Hastigt smuttede han op på skabet igen for at følge hvad der videre skete nede på køkkenbordet.
Hans hånd glid ned i vadmelsbukserne og fandt lillemanden som var blevet endog meget stiv.
Han krængede sine bukser ned og begyndte at lege med sig selv mens han holdt godt øje med hvad som videre skete.
Ridelæreren knappede sine bukser op og lynede lynlåsen ned så de gled ned over hans hofter og stramme bagdel. Også Ridelæreren havde stift lem nu, bemærkede Magnus. Men nu vidste han i hvert fald godt hvad der skulle ske.
- Skal du kneppes nu skat?
- Åh, ja, fyld mig ud – lad mig mærke dig til roden, Nanna gispede endnu efter sit livs hedeste orgasme
Ridelærerens lange lem gled ind i hendes åbning. Da han var halvvejs inde, tog han et fast tag i hendes hofter, og i eet hug gled hans lem i til roden.
- Jaaaaa, stønnede Nanna, åhh lad mig mærke dig kneppe mig i seje stød.
Lemmet gled ind skiftevis langsomt, skiftevis i hårde hug. Og de to menneskers åndedrag blev efterhånden stønnende og gispende i lidenskabens tag.
- Sperm mig nu, lad mig mærke dig sprøjte, skreg Nanna, da hun lå og rystede i orgasme.
- Ikke endnu. Ridelæreren løftede hende lidt op og lod sit lem glide ud af Nanna for blot at sætte det ind længere nede i stjernen.
- Nej, åååååååh nej, ikke det.
3 hårde stød og rummet genlød af hans høje dybe brummen da hans udløsning bragte i tusindvis af celler fra hans hårde kugler ud gennem lemmet og ind i hans elskede kvinde.
Udmattet og dybt afslappet sank han sammen over hende.
Længe lå de sådan og erklærede hinanden deres kærlighed.
- Hvad gjorde du ved min klit imens du fistede mig, det var bare så dejligt, jeg har aldrig prøvet noget lignende.
- Jamen skat, jeg rørte da ikke ved din klit!
- Jo, det gjorde du hvert fald.
- Tro mig, det gjorde jeg altså ikke, Ridelæreren kiggede alvorligt på hende.
- Okay, Nanna overgav sig, det gjorde du altså ikke, men skønt var det i hvert fald.
Sammen gik de ud i badeværelset for at få en skylle inden de skulle i gang med dagens arbejde.

Oppe på skabet sad Magnus, endnu engang med indsmurte bukser. Hm denne gang skulle han nok få dem vasket inden Marie gav ham besked på det.

Slipper Magnus nu godt fra sit ”svineri” denne gang. Og mon der alligevel ikke er sket noget ved at han har rørt ved et menneske.
Hvad mon det er Ridelæreren vil fortælle Nanna om Laila og Sten.
Følg med i den spændende fortsættelse i morgen.
Har du huset at deltage i konkurrencen om de spændende præmier?